FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je upravi stalo samo do para samo, platit cemo duplo skuplje karte mi, nije problem. Samo ne zelim olos vise da gledam na Hasetu.
Ako na Grbaviti nije gradski derbi, onda ne treba biti ni na Kosevu!
Sitrite pricu dalje, po svim forumima, po FB stranicama.
NE ZELIMO GAMAD NA KOSEVU!!!
Samo 7% niti karta vise!
Samo 7% niti karta vise!
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 apr 2017, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
potpuno se slazem na jugu im ograditi napraviti kavez dati im 1750 karata zapad staviti 25 KM moze se uci bez obiljezja a nasi ko hoce na zapad uz clansku popustEvander je napisao/la:benko21 je napisao/la:http://www.upslike.net/image/0yBeo po ovoj slici da se zakljuciti da ce O slovo biti tampon zona
Na ovo ne smijemo pristati i preci preko ovoga kao da je to nesto normalno.
Maksimalno pritisnuti i usloviti nasu upravu da im onemoguci dolazak na Kosevo. Ne dati im vise od 1750 karata!
DOSTA JE!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zapad, otvoriti samo nas dio. Karte prodavati samo sa clanskom.
Znam da ce to uticati na nase finansije, ali ovo se mora uraditi za buduce dobro. Ne smijemo se prodati i ovaj put radi 50 000KM.
POD SVAKU CIJENU NE DOZVOLITI IM DOLAZAK NA KOSEVO!
Znam da ce to uticati na nase finansije, ali ovo se mora uraditi za buduce dobro. Ne smijemo se prodati i ovaj put radi 50 000KM.
-
- Kontakt:
Pita Majkl možel učestvovat u nagradnoj igri, ne može pisat jer je banovan. On kaže da ćemo na kraju sezonr imati 75 bodova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nista od te price, pare igraju veoma bitnu ulogu a sve su price da ce biti oni prvi pred gostovanje na Koševo(doci ce ih pun ****) pa cemo zaraditi, nema te uprave koja ce odbiti 100 hiljada maraka. Neka nasi uzmu istok i nek se odvoje fizicki prema sjeveru, to nam niko ne moze zabraniti. Mi cemo kupiti svakako tih 1K karti za sjever ali na ostaloj raji je da uzme istok i da se prikljuci i odvoji nama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moze i tako samo otvoriti nas dio i to je toEvander je napisao/la:Zapad, otvoriti samo nas dio. Karte prodavati samo sa clanskom.
mora se nekada presjeci
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Onda HZ i mi svi ostali trebamo zaprijetiti bojkotom derbia na Kosevu.MortemHz je napisao/la:Ma nista od te price, pare igraju veoma bitnu ulogu a sve su price da ce biti oni prvi pred gostovanje na Koševo(doci ce ih pun ****) pa cemo zaraditi, nema te uprave koja ce odbiti 100 hiljada maraka. Neka nasi uzmu istok i nek se odvoje fizicki prema sjeveru, to nam niko ne moze zabraniti. Mi cemo kupiti svakako tih 1K karti za sjever ali na ostaloj raji je da uzme istok i da se prikljuci i odvoji nama.
Da vidim da li ce stisnuti i rizikovati to.
Jesu li im draze nase pare ili njihove, neka biraju.
AKO SAD OVO NE PRESJECEMO, NECEMO NIKAD. UVIJEK CE NAM ONDA BITI OVAKO.
DERBI ILI CE BITI NA OBA STADIONA, ILI GA NE TREBA BITI NIKAKO!!!
Kakav god tretman da imamo, ja njima ne bih ogranicio prostor na Hasetu.
Al karta redovno 10km, pa da dobro zaradimo.
Ionako valja kazne poplacat
Stadion im je takav kakav jeste, sugavica obicna.
Al karta redovno 10km, pa da dobro zaradimo.
Ionako valja kazne poplacat

Stadion im je takav kakav jeste, sugavica obicna.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa naravno da su im draze nase ako se to moze nazvati takvim ali to nece donijeti nista dobro. Zamisli igras derbi pred 5-6 hiljada gostujucih sto i znaci da ces izbiti iz dzepa nasih 100 hiljada, nema smisla.Evander je napisao/la:Onda HZ i mi svi ostali trebamo zaprijetiti bojkotom derbia na Kosevu.MortemHz je napisao/la:Ma nista od te price, pare igraju veoma bitnu ulogu a sve su price da ce biti oni prvi pred gostovanje na Koševo(doci ce ih pun ****) pa cemo zaraditi, nema te uprave koja ce odbiti 100 hiljada maraka. Neka nasi uzmu istok i nek se odvoje fizicki prema sjeveru, to nam niko ne moze zabraniti. Mi cemo kupiti svakako tih 1K karti za sjever ali na ostaloj raji je da uzme istok i da se prikljuci i odvoji nama.
Evander je napisao/la:Ako je upravi stalo samo do para samo, platit cemo duplo skuplje karte mi, nije problem. Samo ne zelim olos vise da gledam na Hasetu.
Samo 7% niti karta vise!

Ljudi su radi svojih kompleksa unistili gradski derbi I svu njegovu car koja je skoro nestala ..... ova liga za prvaka ga je trebala napravit jos boljim I pokusat ga lagano vratit na staze stare slave .... tuzan sam drama radi ovog poteza nemogu da vjerujem sta BUDALE uradise ....
Ne preostaje nam nista drugo nego vratit istom mjerom ... zao mi je sto ovo govorim jer se sad ne razlikujem nista od njih ... AL NEMOZEMO PUSTIT DA NAS GAZE ...
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 11 apr 2017, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Cigani, pisam im se i na istok i na zdrnku i komplet onu skalameriju od stadiona. Samo dati zdenku, kakva ciganija. Mislio sam ici na zapad al necu im dati 20 maraka dabogda se ugasili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idite na istok, bit ce cener valjda, ne znam im ja cijene.
Evander je napisao/la:Onda HZ i mi svi ostali trebamo zaprijetiti bojkotom derbia na Kosevu.MortemHz je napisao/la:Ma nista od te price, pare igraju veoma bitnu ulogu a sve su price da ce biti oni prvi pred gostovanje na Koševo(doci ce ih pun ****) pa cemo zaraditi, nema te uprave koja ce odbiti 100 hiljada maraka. Neka nasi uzmu istok i nek se odvoje fizicki prema sjeveru, to nam niko ne moze zabraniti. Mi cemo kupiti svakako tih 1K karti za sjever ali na ostaloj raji je da uzme istok i da se prikljuci i odvoji nama.
Pustis u prodaju 15.000 ulaznica, zna se koliko ide domcinu koliko gostima od toga, zagradis pola juga, zatvoris dio zapada prema jugu i tu se zavrsi prica sva.
Sta predlazes onda?
Da se razmile po Kosevu kako zele i koliko ih zeli, a mi i dalje kao stoka tamo?
DOSTA BA VISE!
Zaboli me za pare. Nas ce doci koliko ce doci, uglavnom vise nego njih. Ne zaradjuju ni oni na nama na Sergijici pretjerano, pa sta? Ne mozemo bez njihovih para?
Da se razmile po Kosevu kako zele i koliko ih zeli, a mi i dalje kao stoka tamo?
DOSTA BA VISE!
Zaboli me za pare. Nas ce doci koliko ce doci, uglavnom vise nego njih. Ne zaradjuju ni oni na nama na Sergijici pretjerano, pa sta? Ne mozemo bez njihovih para?
- bordoakapitar
Mora se ovo presjeci vise! Sta oni misle? Sad oni fol zayebani i imaju stav a mi nemamo? Treba im samo istom mjerom procenata i zdravo!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zaboli tebe i mene za pare ali sta mislis zaboli li klub? da kazes eh eto necete imati 100 hiljada maraka iz nekog razloga. Pa ni ja ne bi pristao na ovo nego bi trazio neko rijesenje. Klub treba da je iznad nas i to je tako. Eh sad, ja sam rekao sta bi ja uradio onda, prigradski i prljavi klub ce nama pustiti 1K, ok, odemo na istok, zauzmemo svi pola recimo i priblizimo se sjeveru. Ja cu biti na sjeveru u ograđenom nasem dijelu ali govorim kako bi trebate postupiti da klub ne ispasta radi nas. Cak bi i milja nasih na istoku drasticno poboljsala sve. To ti niko ne moze zabraniti ali da se organizuje nesto javno da se zna a ne prijetiti bojkotom koji ce stetiti klubu!
ULAZNICE
Član10.
Za sve utakmice štampanje i prodaja ulaznica moraju biti strogo kontrolisani.
Klub-organizator odgovoran je za prodaju i distribuciju ulaznica.
Član 11.
Svaki klub-organizator utakmice dužan je na zahtjev kluba-gosta obezbjediti
najmanje 5% ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u
odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona,
gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i
ovaj veći broj mjesta.
Dogovor o preuzimanju ulaznica između dva kluba mora biti sačinjen u pismenoj
formi i sadržavati:
- odgovorne osobe oba kluba zadužene za primopredaju ulaznica;
- način plaćanja.
Nije dopušteno da se poslovi iz prethodnog stava prenose na predstavnike navijačkih
skupina.
Član 12.
Gostujući klub mora kontaktirati sa klubom-domaćinom o broju potrebnih ulaznica
najmanje sedam dana prije datuma odigravanja utakmice.
Gostujući klub, koji je zahtijevao dodjeljivanje ulaznica na kompletnoj ili djelimično
odvojenoj zoni, mora klubu domaćinu vratiti neiskorištene ulaznice, bez plaćanja.
5
Međutim, ukoliko je gostujući klub zahtijevao određeni broj ulaznica van odvojene
zone, dužan je izvršiti uplatu za cijeli kontigent ulaznica, bez obzira da li je gostujući
klub prodao sve ulaznice.
Član 13.
Gostujući klub ima pravo dobiti do 50 ulaznica prve ili druge kategorije, ili obje
kategorije zajedno, za svoje VIP navijače i sponzore.
Dogovor o plaćanju ovih ulaznica ili vraćanju neiskorištenih ulaznica ove vrste mora
se sačiniti u pismenoj formi prije dostave ulaznica.
Član 14.
Klub-organizator dužan je preuzeti sve mjere protiv fasifikovanja ulaznica.
Ukoliko klub-organizator ima saznanja da je došlo do štampanja falsifikovanih
ulaznica, ili da bi moglo doći do prometa falsifikovanih ulaznica,treba odmah stupiti u
kontakt s policijom.
Član 15.
Ukoliko se dva kluba drugačije ne dogovore, cijena ulaznica za navijače gostujućeg
tima ne smije prekoračiti cijenu ulaznica istog ili sličnog kvaliteta, koje se prodaju
navijačima domaćeg tima.
Član 16.
Ulaznica mora gledaocu obezbijediti sve relevantne informacije kao što su naziv
takmičenja, imena timova učesnika, naziv stadiona, datum i čas početka utakmice i
jasno obilježje lokacije sjedišta (sektor, red, sjedište, broj).
Kome nije mrsko da cita, mislim da je sve jasno ko dan.
Član10.
Za sve utakmice štampanje i prodaja ulaznica moraju biti strogo kontrolisani.
Klub-organizator odgovoran je za prodaju i distribuciju ulaznica.
Član 11.
Svaki klub-organizator utakmice dužan je na zahtjev kluba-gosta obezbjediti
najmanje 5% ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u
odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona,
gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i
ovaj veći broj mjesta.
Dogovor o preuzimanju ulaznica između dva kluba mora biti sačinjen u pismenoj
formi i sadržavati:
- odgovorne osobe oba kluba zadužene za primopredaju ulaznica;
- način plaćanja.
Nije dopušteno da se poslovi iz prethodnog stava prenose na predstavnike navijačkih
skupina.
Član 12.
Gostujući klub mora kontaktirati sa klubom-domaćinom o broju potrebnih ulaznica
najmanje sedam dana prije datuma odigravanja utakmice.
Gostujući klub, koji je zahtijevao dodjeljivanje ulaznica na kompletnoj ili djelimično
odvojenoj zoni, mora klubu domaćinu vratiti neiskorištene ulaznice, bez plaćanja.
5
Međutim, ukoliko je gostujući klub zahtijevao određeni broj ulaznica van odvojene
zone, dužan je izvršiti uplatu za cijeli kontigent ulaznica, bez obzira da li je gostujući
klub prodao sve ulaznice.
Član 13.
Gostujući klub ima pravo dobiti do 50 ulaznica prve ili druge kategorije, ili obje
kategorije zajedno, za svoje VIP navijače i sponzore.
Dogovor o plaćanju ovih ulaznica ili vraćanju neiskorištenih ulaznica ove vrste mora
se sačiniti u pismenoj formi prije dostave ulaznica.
Član 14.
Klub-organizator dužan je preuzeti sve mjere protiv fasifikovanja ulaznica.
Ukoliko klub-organizator ima saznanja da je došlo do štampanja falsifikovanih
ulaznica, ili da bi moglo doći do prometa falsifikovanih ulaznica,treba odmah stupiti u
kontakt s policijom.
Član 15.
Ukoliko se dva kluba drugačije ne dogovore, cijena ulaznica za navijače gostujućeg
tima ne smije prekoračiti cijenu ulaznica istog ili sličnog kvaliteta, koje se prodaju
navijačima domaćeg tima.
Član 16.
Ulaznica mora gledaocu obezbijediti sve relevantne informacije kao što su naziv
takmičenja, imena timova učesnika, naziv stadiona, datum i čas početka utakmice i
jasno obilježje lokacije sjedišta (sektor, red, sjedište, broj).
Kome nije mrsko da cita, mislim da je sve jasno ko dan.
Koliko oni od nas zarade para?
Sicu.
Radi cega onda mi MORAMO pod svaku cijenu da zaradimo od njih?
Evo, bar ovaj jedan put.
OVO SE MORA PRESJECI JEDNOM, PO SVAKU CIJENU!!!
Sicu.
Radi cega onda mi MORAMO pod svaku cijenu da zaradimo od njih?
Evo, bar ovaj jedan put.
OVO SE MORA PRESJECI JEDNOM, PO SVAKU CIJENU!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zarade nekih 20-30 milja jer ne osposobe vise ali mi oni nisu bitni. Mi moramo da zaradimo jer zivimo od toga, zivimo od sponzora, europskih utakmica i para od derbija gdje dođe nasih vise i gdje oni stave u nasu kasu od 50 do 100 milja a ove sezone ce staviti 100 milja, to je bukvalno mjesec nasih troskova i strahovito je bitno da tako i ostane. Njihovih 100 milja i ako mi budemo odmah iza ko one godine kad nas je doslo 26.000 na derbi. Zamisli kakve su to pare a klub od toga zivi. Bit ce opet toliko ako ostanemo bod dva iza njih i eto ti 300 milja ko od sale.
Ako im je to jedino bitno, onda mogu zaboraviti na mojih 10KM.MortemHz je napisao/la:Pa zarade nekih 20-30 milja jer ne osposobe vise ali mi oni nisu bitni. Mi moramo da zaradimo jer zivimo od toga, zivimo od sponzora, europskih utakmica i para od derbija gdje dođe nasih vise i gdje oni stave u nasu kasu od 50 do 100 milja a ove sezone ce staviti 100 milja, to je bukvalno mjesec nasih troskova i strahovito je bitno da tako i ostane. Njihovih 100 milja i ako mi budemo odmah iza ko one godine kad nas je doslo 26.000 na derbi. Zamisli kakve su to pare a klub od toga zivi. Bit ce opet toliko ako ostanemo bod dva iza njih i eto ti 300 milja ko od sale.
Ja ovakav gradski derbi, gdje je gradski derbi samo kad se na Kosevu igra, ne zelim vise gledati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HyperOS, Jadnimi, miguelramos i 42 gosta.