Tačno da fali. Ali evo vidi sad ti kažeš sumnjiv penal (a realno je čist ko suza), a da je situacija bila obrnuta i sviran identičan penal za Posušje svi biste rekli čist penal (ja prvi).Riquelme je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:02Tako je, to je ta utakmica.Samba71 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 14:37To je bilo prije 3 godine i Željo se borio sa Evropu. Tada nas je vodio Bašić, a Posušje Karačić.Riquelme je napisao/la: ↑20 okt 2025, 14:08
To i jeste problem sto niko nije objektivan, kad je njegovo dvoriste u pitanje..
Ti spominjes Zeljo Siroki 3:2 prosle godine
A da spomnes utakm.prije 2 godine na Grbavici , Zeljo - Posusje 3:0 - bas je Topuzovic sudio, Želji trebalo za ostanak u PL.
Bilo je bar 3 kardinalne greske protiv Posusja..**** trebalo tada, proslo ispod radara bez neke velike medijske hajke
Tada je neregularan bio prvi gol Armina Hodžića jer je igrao rukom (sjedio sam iza gola na sjeveru i fino vidio da je spustio loptu rukom ) i prvi sam tada ljudima oko sebe na tribini rekao: "Jebote ovo je čista ruka". Uostalom da je tada VAR bio sigurno bi gol bio poništen.
Ali isto tako te sezone Borac daje gol na Grbavici (iz "malog" offsidea) i dolazi do pobjede, protiv Sarajeva u trening kampu na derbiju nam Kaljanac ne prizna čist gol... Isto tako tada VAR-a i vjerovatno bi odluke bile promijenjene.
Opet kažem do igrača je, klubova i navijača, pa tek onda do saveza...
Pa najbolja slika ti je intervju Bilbije, gdje kaže: "Igrao sam rukom, čuj da priznam ?!" (parafraziram)
Prvi igrač koji bude priznao da nije/jeste penal ili kaže "igrao sam rukom" po njemu treba nazvati ovu ligu.
Imas u 1.poluvremenu cist crveni karton Cocalicu koji se ne daje, pa taj neregularan gol za 1:0 , pa sumnjiv penal za 2:0.
Fali svima objektivnosti, najveci problem je to..
Na kraju krajeva daj Švabe, Talijane ili Eskime da sude, neko će bezveze glavu izgubiti.