High je napisao/la:Grla svoja ne štedimo Sarajevo kad bodrimo
To je istina
La Ilahe Illallah, mi smo Horde zla

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:Grla svoja ne štedimo Sarajevo kad bodrimo
To je istina
La Ilahe Illallah, mi smo Horde zla
Evander je napisao/la:Dobismo i mi smog Koldzu, Ajnadzica. Ako ce nam SDA praviti stadion, kao anamo onim, onda dabogda nikad stadiona nemali.
Ajnadzicu, ne prikupljaj jeftine politicke poene laznom pricom, preko ledja nas pitara!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zaboravio si dva najaca krila lige koja me podsjecaju na Griezmana, Crnkica i HebibovicaHigh je napisao/la:Ko predvodi te ratnike? Bekići?pitic je napisao/la:Mi smo Sarajevo i ako neko može Grabavicu oploditi, možemo mi.
Srijeda u 18 sati. Da.Sarajlijica1946 je napisao/la:U koliko je prva tekma protiv Mladosti? Jel se igra na Hasetu?
Sto u 18:00?sarajevo46 je napisao/la:Srijeda u 18 sati. Da.Sarajlijica1946 je napisao/la:U koliko je prva tekma protiv Mladosti? Jel se igra na Hasetu?
Trebalo je u 19:30 ali onda neki ne bi dosli jer im je draze gledati Ligu prvakaSarajlijica1946 je napisao/la:Sto u 18:00?sarajevo46 je napisao/la:Srijeda u 18 sati. Da.Sarajlijica1946 je napisao/la:U koliko je prva tekma protiv Mladosti? Jel se igra na Hasetu?
Znaju li oni da ja necu moci doci, kao vecina robova koji rade u ovoj nakaradnoj drzavi! Koliko je bilo proslu protiv Travnika?
Kup je jedini realan da se uzme, od lige nemaš ništa to je valjda svima jasno.High je napisao/la:Odmoriti najbitnije igrače, jer nam Kup nije bitan.
Opcenito, termin je dobar.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sto u 18:00?sarajevo46 je napisao/la:Srijeda u 18 sati. Da.Sarajlijica1946 je napisao/la:U koliko je prva tekma protiv Mladosti? Jel se igra na Hasetu?
Znaju li oni da ja necu moci doci, kao vecina robova koji rade u ovoj nakaradnoj drzavi! Koliko je bilo proslu protiv Travnika?
benko21 je napisao/la:http://www.upslike.net/image/0yBeo po ovoj slici da se zakljuciti da ce O slovo biti tampon zona
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Burberry46, gh0stHZ, riki46 i 24 gosta.