Nije isključeno, može se desiti da bude minimalno 9 do maksimalno 14 bodova.High je napisao/la:Da li, kao i ja, misliš da će naši do kraja osvojiti svega 11 bodova?pitic je napisao/la:Vidim spominje se Jokerov slučaj oko dresa, a ne spominjete žalost možda i sreću kod drugih za vrijeme utakmice kada se povrijedi Mihojević. Desila se rokada. Crnikić ulazi pri tome slavi onaj ko je tipovao na Crnkića i 1 - 0, a ja idem u žalost pošto zbog nedostatka izbora sam tipovao na 1 - 0 da će gol dati Ivetić, a povredom Mihojevića, Ivetić ide sa veznog na stopera i tada sam izgubio i svaku nadu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
pitic je napisao/la:Nije isključeno, može se desiti da bude minimalno 9 do maksimalno 14 bodova.High je napisao/la:Da li, kao i ja, misliš da će naši do kraja osvojiti svega 11 bodova?pitic je napisao/la:Vidim spominje se Jokerov slučaj oko dresa, a ne spominjete žalost možda i sreću kod drugih za vrijeme utakmice kada se povrijedi Mihojević. Desila se rokada. Crnikić ulazi pri tome slavi onaj ko je tipovao na Crnkića i 1 - 0, a ja idem u žalost pošto zbog nedostatka izbora sam tipovao na 1 - 0 da će gol dati Ivetić, a povredom Mihojevića, Ivetić ide sa veznog na stopera i tada sam izgubio i svaku nadu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Selam, džematlijo. Najidealnije bi bilo na Bijeloj tabiji, kao prava utvrda.belosevic28 je napisao/la:Selam dzematu. Dze ce bit stadiJon?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mozda nam savaz uzme 1 bod radi prepadanje neki manjih navijacki skipina npr, manijaka navijaca radnika krupe i njima slicnim.Mokes je napisao/la:Ne moze Sarajevo imati toliko bodova na krajuPitar6785 je napisao/la:68 bodova
Olimpic ce se ugasit za sedam kola EFENDICA pritisnut da nam da stadion za vrlo malo love onaj se stadion moze napravit da ispunjava uslove za evro utakmice a moze se napravit stadion od 15 hiljada sto je sasvim dovoljno.
-
- Kontakt:
Uz prikladan naziv stadiona, nesto bosnjacki, tipa ''Rustem-pashina kula''...High je napisao/la:Selam, džematlijo. Najidealnije bi bilo na Bijeloj tabiji, kao prava utvrda.belosevic28 je napisao/la:Selam dzematu. Dze ce bit stadiJon?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja bi ih žalio da ih već nisam prežalio. Morao sam lakše mi bude tako.Lik je napisao/la:J.ebo majku svi žale zbog dresa, niko zbog tri boda
SRETAN BROJ - 1725
Bordo-bijela hiža-giljotina.belosevic28 je napisao/la:Uz prikladan naziv stadiona, nesto bosnjacki, tipa ''Rustem-pashina kula''...High je napisao/la:Selam, džematlijo. Najidealnije bi bilo na Bijeloj tabiji, kao prava utvrda.belosevic28 je napisao/la:Selam dzematu. Dze ce bit stadiJon?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bolje da prognoziramo rezultat utakmice protiv Misimovićevih kmetova. 

Mislio sam to i ranije, ali ti stvarno dolaziš ovde da nas zahebavaš i da se šprdaš.kraljlavova je napisao/la:samo znam jedno da ce mo za jedno mjesec znati definitivno sve vezano za stadion vjerujte da imamo pare za takvo nesto cekaomo odgovor od opstine centar vezano za kosevo ako se ne dogovorimo sa njima onda se gradi na drugoj lokaciji imamo vec tri dobre ponude za kupovinu lokacija za jednu znam a ove druge ne znam jos tacno
SRETAN BROJ - 1725
Bolje da prognoziramo koliko broj ćemo im oteti Sjevero-Istoka.High je napisao/la:Bolje da prognoziramo rezultat utakmice protiv Misimovićevih kmetova.

SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
svi u madjarsku!!!pitic je napisao/la:Bolje da prognoziramo koliko broj ćemo im oteti Sjevero-Istoka.High je napisao/la:Bolje da prognoziramo rezultat utakmice protiv Misimovićevih kmetova.

Razočarali smo komšije. Mislili su ako kiksamo da ćemo 100% pljuvati po svima, ali su se prevarili. Sada moraju čekati opet neki kiks da bi se mogli naslađivati, a možda bude i obrnuto ko će se kome naslađivati već poslije narednog kola.
SRETAN BROJ - 1725
Ma mene ovaj naredni derbi podsjeća na onaj kad je njima trebao bod za titulu - kad je bilo 0:0 - to je onaj derbi kad je Hadžić izašao sam na golmana i ošutao kao Enver Šadinlija u poznim godinama. Pretpostavljam da će i sad biti neriješeno, a ne bih se čudio ni da nas uzmu nekako, jer su bolji (kao što smo mi, navodno, bili bolji, pa nas uzeše s onim kesedžijom Mulalićem). Kako god, moja predikcija je 0:0 ili 1:1 ili 1:0.
Mi snage za pobjedu, kad nam najviše treba, mislim da nemamo.

Ko predvodi te ratnike? Bekići?pitic je napisao/la:Mi smo Sarajevo i ako neko može Grabavicu oploditi, možemo mi.
Mi smo Sarajevo, i ako neko može izgubit kad mu najviše treba pobjeda, onda smo to mi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Srce.High je napisao/la:Ko predvodi te ratnike? Bekići?pitic je napisao/la:Mi smo Sarajevo i ako neko može Grabavicu oploditi, možemo mi.
SRETAN BROJ - 1725
Grla svoja ne štedimo Sarajevo kad bodrimo
To je istina
La Ilahe Illallah, mi smo Horde zla
To je istina
La Ilahe Illallah, mi smo Horde zla
- PitarBordo
- Kontakt:
MI smo Sarajevo, i ako... onaj što se kaže je l'... treba brojat' na američki.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], iliyaa8, rimljanin90 i 49 gostiju.