Ajnadžica i Marica (daBogda ga odvukla pod rotacijom)joker90 je napisao/la:Tribine će biti od čokolade, a stolice od marmelade! Provjerena info! Širi dalje i hajcaj!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ajnadžica i Marica (daBogda ga odvukla pod rotacijom)joker90 je napisao/la:Tribine će biti od čokolade, a stolice od marmelade! Provjerena info! Širi dalje i hajcaj!
Crnac i ovo sa fks nema nikakve dodirne tačkeThrillerHz je napisao/la:Cek nisam skontao, nakon price o kineskom crncu, neki i dalje vjeruju u ove politicke price sto se serviraju, a vezane su za stadion?
Sergijicom se samo može kupiti Željkanov dres! Kupite mi to, ovaj stari mi se počeo raspadati.Evander je napisao/la:Zasluzio su bar dres sa pijace.joker90 je napisao/la:Uze mi jučer Sarić dres iz nagradne igre sa svojim penalom, novu nagradnu igru fulim jer nisam bio tu, još vidim i pomjeren termin tekme u srijedu pa neću stići, a ovamo hajcam raju! Kakav dan, yebem ti Dulja tromajku!!
Hajmo organizovati sergijicu za Jokerov pijacarski dres.
Od mene 1,5KM.
Trebam li se slikati, pa da se to objavi, kako sam donirao?
joker90 je napisao/la:Sergijicom se samo može kupiti Željkanov dres! Kupite mi to, ovaj stari mi se počeo raspadati.Evander je napisao/la:Zasluzio su bar dres sa pijace.joker90 je napisao/la:Uze mi jučer Sarić dres iz nagradne igre sa svojim penalom, novu nagradnu igru fulim jer nisam bio tu, još vidim i pomjeren termin tekme u srijedu pa neću stići, a ovamo hajcam raju! Kakav dan, yebem ti Dulja tromajku!!
Od mene 1,5KM.
Trebam li se slikati, pa da se to objavi, kako sam donirao?![]()
Ma ja, to je to.Evander je napisao/la:Ok, sorry. Samo idiot moze vrijedjati stadion Kosevo. Kakav god da je, nas je dom. Ali ima onih sto govore tiipa "samo Kosevo, ne zelim nigdje da selimo" i slicno. Bilo bi najbolje da se novi stadion napravi na istom mjestu. Ali da se napravi na Stupu ili na Ilidzi, lako bi se mi navikli. Lokacija je najmanje bitna. Bitan je klub, bitni su navijaci.fico je napisao/la:@Evander ovo za sentiment je napomena onima koji se izjasnjavaju kao navijaci Sarajeva a ismijavaju Kosevo.
Prvi ja bi rado pristao da se preselimo na novi stadion od 20 milja, al i ti i ja i svi mi znamo da para nema.
Malo prije rekoh, kad grad Zagreb, koji ima ogrman budzet i koji je jako bogat grad, nije u stanju napraviti novi stadion, nece ni Sarajevo sigurno.
Stadion je rupa bez dna. Ne postoji ekonomska isplativost.
joker90 je napisao/la:Sergijicom se samo može kupiti Željkanov dres! Kupite mi to, ovaj stari mi se počeo raspadati.Evander je napisao/la:Zasluzio su bar dres sa pijace.joker90 je napisao/la:Uze mi jučer Sarić dres iz nagradne igre sa svojim penalom, novu nagradnu igru fulim jer nisam bio tu, još vidim i pomjeren termin tekme u srijedu pa neću stići, a ovamo hajcam raju! Kakav dan, yebem ti Dulja tromajku!!
Od mene 1,5KM.
Trebam li se slikati, pa da se to objavi, kako sam donirao?![]()
Meni nije jos nikoBelminM23 je napisao/la:Koševo je naše i ne može nam ga niko uzeti, igrati mogu i drugi na njemu, ako žele naravno.
A svi bi mi voljeli imati novi stadion ili ovaj renovirati po svjetskim standardima, ali bit će i to jednog dana.
Je li vam ikad tata, majka ili neko drugi rekao? "Sine ovo je moje i tvoje, ali samo tvoje će biti na kraju."
Ne moze Sarajevo imati toliko bodova na krajuPitar6785 je napisao/la:68 bodova
Olimpic ce se ugasit za sedam kola EFENDICA pritisnut da nam da stadion za vrlo malo love onaj se stadion moze napravit da ispunjava uslove za evro utakmice a moze se napravit stadion od 15 hiljada sto je sasvim dovoljno.
Nije ni meni, al sam vidio kod ljudi hahahaElCartel11 je napisao/la: Meni nije jos niko
Da li, kao i ja, misliš da će naši do kraja osvojiti svega 11 bodova?pitic je napisao/la:Vidim spominje se Jokerov slučaj oko dresa, a ne spominjete žalost možda i sreću kod drugih za vrijeme utakmice kada se povrijedi Mihojević. Desila se rokada. Crnikić ulazi pri tome slavi onaj ko je tipovao na Crnkića i 1 - 0, a ja idem u žalost pošto zbog nedostatka izbora sam tipovao na 1 - 0 da će gol dati Ivetić, a povredom Mihojevića, Ivetić ide sa veznog na stopera i tada sam izgubio i svaku nadu.
Selam, džematlijo. Najidealnije bi bilo na Bijeloj tabiji, kao prava utvrda.belosevic28 je napisao/la:Selam dzematu. Dze ce bit stadiJon?
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, Aduka87, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, ASD, atomskaNavika, boki86, gh0stHZ, lumani, macahz, makron, napoleon72, pinki, Rajvosa4ever, Stole, zagorski i 185 gostiju.