NK Zvijezda Gradačac
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Opet primamo gol iz prekida, sa igracem vise, pa koji **** jebote...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ovo je sramota ziva

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kosto nas je kup, povreda Ordagica protiv Olimpica, a bez njega smo zivo sranje nema ko drzat sredu. DŽABA se trosimo u kupu a pogled na tabelu nije nimalo lijep pogotovo kad se gleda raspored narednih utakmica, mogli bi mi lagano put federalne...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Misljenja sam da je bolje da ispadnemo ove sezone i budemo stabilan drugoligas 2-3 sezone dok se ne zavrsi smanjivanje premier lige jer kako god okrenes kad bude ispadalo 6 klubova teze ce bit ostvarit to nego ponovni ulazak u PL jer tad bi trebao imat ekipu za sami vrh lige da bi uspio opstat ovako fino u drugu ligu, sredit stanje u klubu, pomocni teren i plastiku, pokusat nac sposobne ljude koji ce bit u stanju privuci nekog sponzora ovo je samo mucenje u blatu
-
- Kontakt:
mi smo na nivou travnika----al kad bi oni igrali sa 7 igraca....sramota. koga da mi pobijedimo...a toliko se pisalo o bodovima u travniku...nuullllaaaaaaaa
sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
a i nemogu da vjerujem da trener nemoze sa ekipom savladat vise te prekide...u kura. bitno je da se zna u javnosti kako on zvijezdi daje pare za ovo za ono,a mi smo takva raja odma takve dizemo u nebesa,a on sebe time reklamira i dize u nebesa a zvijezdu baca pod noge i u ponor sa takvim izjavama...a rezultat je u drugom planu.

sve za nasu zvijezdu !!!!!
bice tesko ove sezone izboriti opstanak ali moramo biti uz klub pa kako bude.nemogu sebi doci da jedan radnik uze slaviju drina glat uze veleza i sad bod zrinjskom a mi nikom gola nemozemo dati.
do zadnjeg kola cemo voditi grcevitu borbu za opstanak sansa nam je radnik i mladost u gostima i dvije vezane domacinske utakmice.ako tu zijanimo zasluzili smo da ispanemo.
ja sam uz nase pa kako bude.nije lose ni u prvoj ligi bilo je i tu dobrih derbija
sad je celik naredu bas protivnik po mjeri a kup odma poslat juniore neka neidu na konake u sarajevo yebo ih kup da ih yebo
do zadnjeg kola cemo voditi grcevitu borbu za opstanak sansa nam je radnik i mladost u gostima i dvije vezane domacinske utakmice.ako tu zijanimo zasluzili smo da ispanemo.
ja sam uz nase pa kako bude.nije lose ni u prvoj ligi bilo je i tu dobrih derbija

sad je celik naredu bas protivnik po mjeri a kup odma poslat juniore neka neidu na konake u sarajevo yebo ih kup da ih yebo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Druze moj, nas je problem sto, ako ispanemo 1. ligu FBiH, mi cemo zavrsiti kao Brotnjo. Necemo se dugo ni tu zadrzati. Kod nas cim krene nizbrdo odmah svi napustaju brod i to je katastrofa. Raspad. A poznavajuci nas narod, mi kad odemo u nizi rang na utakmicu ce doc 15 ljudi.Tkanton je napisao/la:Misljenja sam da je bolje da ispadnemo ove sezone i budemo stabilan drugoligas 2-3 sezone dok se ne zavrsi smanjivanje premier lige jer kako god okrenes kad bude ispadalo 6 klubova teze ce bit ostvarit to nego ponovni ulazak u PL jer tad bi trebao imat ekipu za sami vrh lige da bi uspio opstat ovako fino u drugu ligu, sredit stanje u klubu, pomocni teren i plastiku, pokusat nac sposobne ljude koji ce bit u stanju privuci nekog sponzora ovo je samo mucenje u blatu
⭐
Trener je vise u sali izjavio utakmica ce se igrat pa makar on platio samo sto je vecina to prenijela kao on je to vec uplatio a niko nije do kraja tekst procito..... prekidi su 50 % sreca vecina golova na svim utakmicama i kod nas a i u svijetu pada iz prekidavijestifriske je napisao/la:a i nemogu da vjerujem da trener nemoze sa ekipom savladat vise te prekide...u kura. bitno je da se zna u javnosti kako on zvijezdi daje pare za ovo za ono,a mi smo takva raja odma takve dizemo u nebesa,a on sebe time reklamira i dize u nebesa a zvijezdu baca pod noge i u ponor sa takvim izjavama...a rezultat je u drugom planu.![]()
![]()
nece ba ima nas jedno 400-500 budala koji ce i tada ici na utakmice lijepo je ba i to dali bi nam sigurno meze unositi na veliku tribinutheboss_RD07 je napisao/la:Druze moj, nas je problem sto, ako ispanemo 1. ligu FBiH, mi cemo zavrsiti kao Brotnjo. Necemo se dugo ni tu zadrzati. Kod nas cim krene nizbrdo odmah svi napustaju brod i to je katastrofa. Raspad. A poznavajuci nas narod, mi kad odemo u nizi rang na utakmicu ce doc 15 ljudi.Tkanton je napisao/la:Misljenja sam da je bolje da ispadnemo ove sezone i budemo stabilan drugoligas 2-3 sezone dok se ne zavrsi smanjivanje premier lige jer kako god okrenes kad bude ispadalo 6 klubova teze ce bit ostvarit to nego ponovni ulazak u PL jer tad bi trebao imat ekipu za sami vrh lige da bi uspio opstat ovako fino u drugu ligu, sredit stanje u klubu, pomocni teren i plastiku, pokusat nac sposobne ljude koji ce bit u stanju privuci nekog sponzora ovo je samo mucenje u blatu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa zato i kazem bolje ispast planski nego bezveze placat igrace u PL ljude je lahko vratit odigraj 2-3 dobre utakmice i eto euforije, a i da odemo skorz na dno bolje i to nego ovako, cemu vodi nista se ne desava, ni gore ni dole samo se sramotimo ovim tempom ispadanje nam negine pogotovo kad se bude liga smanjivalatheboss_RD07 je napisao/la:Druze moj, nas je problem sto, ako ispanemo 1. ligu FBiH, mi cemo zavrsiti kao Brotnjo. Necemo se dugo ni tu zadrzati. Kod nas cim krene nizbrdo odmah svi napustaju brod i to je katastrofa. Raspad. A poznavajuci nas narod, mi kad odemo u nizi rang na utakmicu ce doc 15 ljudi.Tkanton je napisao/la:Misljenja sam da je bolje da ispadnemo ove sezone i budemo stabilan drugoligas 2-3 sezone dok se ne zavrsi smanjivanje premier lige jer kako god okrenes kad bude ispadalo 6 klubova teze ce bit ostvarit to nego ponovni ulazak u PL jer tad bi trebao imat ekipu za sami vrh lige da bi uspio opstat ovako fino u drugu ligu, sredit stanje u klubu, pomocni teren i plastiku, pokusat nac sposobne ljude koji ce bit u stanju privuci nekog sponzora ovo je samo mucenje u blatu
Od kada pratim Zvijezdu ovo je jedan od poraza koji me je najvise zabolio, ako sada nismo uzeli bar bod necemo nikada. Nasi igraci i nas trener hoce uslove kao da su Bajern, a u prva dva kola imaju 0-5 gol razliku, igraci samo briju po nekakvom klubu Mundo u Modrici, a mi se nerviramo i odose nam zivci i zdravlje nase. Krenuli u Travnik, onda ajde u hotel u Zenici da se gospoda odmori, izgubi u Travniku sa igracem vise, onda dva dana prije u Sarajevo i tamo plati hotel da se gospoda odmori i trenira na kvalitetnom terenu jer eto kod nas kao nemaju gdje, kadeti i juniori takodje igraju u Orasju jer u Gradaccu kao nemaju gdje, sve to valja platiti, pa gdje su pare i ko to placa kad nas po novinama sramote da je trener Segrt dao pare da bi uopste nastavili prvenstvo, ko je ovdje lud, izgleda samo mi navijaci. Kad sam vec kod trenera, koliko ga god mi zavoljeli ovo su i njegovi porazi, odmarati igrace u jednoj od najvaznih utakmica da bi i ih cuvao za kup u situaciji kad nam gori pod nogama je u najmanju ruku glupo, nijednu od tri proljetne utakmice nismo poceli u najjacem sastavu, igramo sa tri stopera i opet primamo golove iz prekida. Svi se moraju dobro zamisliti. Jer dosta je vise, nama trebaju bodovi i pobjede, a nije bitno gdje se trenira, mora se ginuti, uslove imamo kakve imamo, bolje nego drugi, dok mi pametujemo konkurencija uzima bodove.
Mislim da je bospotrebno sad izrazavat nezadovoljstvo i presudnim momentima za klub.Ima jos igre dvije utakmice mogu napravit preokret.Mnogi zu Zvijezdu izdali od domacih strucnjaka do sportski direktora i ostalih pa smo opet opstali u pl.Svima je jasno da ispadanjem u nizi rang troskovi klubu ostaju isti,a mozda i veci.Klub je trenutno na nuli skoro u svakom pogledu,omladinski pogon u povoju tako da treba to sve izdrzati i docekati bolja vremena.Sretno momci u narednom kolu pa do pobjedi bice onda puno lakse.
Prva liga je skuplja za minimalno 100.000 KM od Premijer lige. U Premijer ligi si oslobođen kotizacije, troškova sudija, omladinsku ligu finansira UEFA, imaš par sponzora koji se 'nafataju' na to što igraš Premijer ligu,... Zvijezda ili će igrat Premijer ligu ili će biti federalni drugoligašTkanton je napisao/la:Pa zato i kazem bolje ispast planski nego bezveze placat igrace u PL ljude je lahko vratit odigraj 2-3 dobre utakmice i eto euforije, a i da odemo skorz na dno bolje i to nego ovako, cemu vodi nista se ne desava, ni gore ni dole samo se sramotimo ovim tempom ispadanje nam negine pogotovo kad se bude liga smanjivala
eh, ja kada sam pisao da trebamo bataliti kup mnogi su me ovdje napali.Povreda Ordagića protiv Olimpica nam nije trebala jer da je on bio sada protiv Travnika sa igračem više sigurno bi drugačije izgledali.ovako...a i ova pobjeda Radnika nad SlavijomDevilsAdvocate je napisao/la:Kosto nas je kup, povreda Ordagica protiv Olimpica, a bez njega smo zivo sranje nema ko drzat sredu. DŽABA se trosimo u kupu a pogled na tabelu nije nimalo lijep pogotovo kad se gleda raspored narednih utakmica, mogli bi mi lagano put federalne...

Stvarno ne znam šta vas forumaše boli **** što igrači idu spavat. Ako imaju pare neka idu šta vas boli ****, ne plaćate vi to spavanje... Ja stvarno ne znam odakle vama informacija da je Segrt davao pare Zvijezdi, čovjek je samo izjavio ako ne bude Zvijezdala imala pare da će oni dati, druga je stvar što ste vi nepismeni pa ne znate ni čitat. Svima je trebalo biti jasno da je nemoguće uzeti bod(ove) Travniku.
Treba svima biti jasno da danas u fudbalu igrač više ne znači puno, naravno osim ako psihički padne ekipa, a to se rijetko dešava. Nije to rukomet pa da se višak lako pravi.
Treba svima biti jasno da danas u fudbalu igrač više ne znači puno, naravno osim ako psihički padne ekipa, a to se rijetko dešava. Nije to rukomet pa da se višak lako pravi.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Pa covjece imas u Sportu, Segrt kaze da je dao 25 000, i da ga najvise boli sto mu je covjek iz uprave rekao, a to je Mustafa, kao sta sad ti hoces zasto si dao pare, ko ti je kriv i to pred svim igracima... i Segrt je takodje rekao da kada su dosli iz Turske da su morali skupljati pare da se plate dugovi da bi uopste nastavili takmicenje, ja bi najsretniji bio da mi imamo para ko Bajern., ali dodjes iz Turske sa skupih priprema a nisi ni dugove vratio.. to je isto kao da ja odem na odmor na more, a komsiji imam duzan. Evo ti link i izjava SegrtaGarfield je napisao/la:Stvarno ne znam šta vas forumaše boli **** što igrači idu spavat. Ako imaju pare neka idu šta vas boli ****, ne plaćate vi to spavanje... Ja stvarno ne znam odakle vama informacija da je Segrt davao pare Zvijezdi, čovjek je samo izjavio ako ne bude Zvijezdala imala pare da će oni dati, druga je stvar što ste vi nepismeni pa ne znate ni čitat. Svima je trebalo biti jasno da je nemoguće uzeti bod(ove) Travniku.
http://admin.****/clanak/7458/o ... ja-iz-lige" onclick="window.open(this.href);return false;
- SamoTravnik
- Kontakt:
Posto se ne smije pisati po tudjim temama, samo cu ostaviti kratki komentar.
Igra i vasa i nasa do poluvremena katastrofa, nakon toga malo bolja a mi se tek razigrali nakon crvenog. Iskreno se nadam da ce vas spasiti domace pobjede da ostanete u ligi jer po meni ste jedan od ekipa koja zasluzuje igrati u PL.
Jedina mrlja je mali incident sa navijacima, naravno ne nasim, nego opet oni navijaci koji navijaju za druge klubove i stacioniraju se na livadu iza gola, sramota je da svaku utakmicu nekog gadjaju i prave sranja i onda se vjerovatno to vrati nasim momcima kad idu u goste.
Sportski pozdrav i do iduceg susreta sve najbolje (nadam se iduce sezone).
Igra i vasa i nasa do poluvremena katastrofa, nakon toga malo bolja a mi se tek razigrali nakon crvenog. Iskreno se nadam da ce vas spasiti domace pobjede da ostanete u ligi jer po meni ste jedan od ekipa koja zasluzuje igrati u PL.
Jedina mrlja je mali incident sa navijacima, naravno ne nasim, nego opet oni navijaci koji navijaju za druge klubove i stacioniraju se na livadu iza gola, sramota je da svaku utakmicu nekog gadjaju i prave sranja i onda se vjerovatno to vrati nasim momcima kad idu u goste.
Sportski pozdrav i do iduceg susreta sve najbolje (nadam se iduce sezone).

Koliko god bilo čudno opet ponavljam da smo bez Ordagića sasvim druga ekipa.U gostima ravnim nama ne mozemo ni remizirat,kod kuće se ne mozemo nositi sa ekipama iz vrha.Nazalost,raspored je takav većim dijelom do kraja.Ako se se uzdamo u poraze konkurenata,i to daj Boze,ako se po jutru dan poznaje onda smo na.ebali.Radnik razvali Slaviju
,Drina bod otkide Zrinjskom,Mladost i mi nekako najzreliji za nizi rang.Al opet,milion puta smo bod donijeli pa tri gubili kod kuće,to nam je bilo redovno.Zato,sve uložiti u duel sa Čelikom.Svaka sljedeća je za opstanak.Nadat je se i porazu konkurenata,Borčevom redovnom porazu od nas u BL
.Slobodinom i Velezevom nezapinjanju
Hoćel to biti dovoljno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.