Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vise članaka izbacili o Salahu u 3 dana nego o Slotu i užasnoj formi ekipe u 10 mjeseci.
Da sam na Slotovom mjestu, jedino sto bi sada pokusavao da dogovorim sa upravom jeste povratak Heitinge, a tjeranje onog drugog Van Bronesto…
Salim se, ali mislim ako ima neku podrsku da bi pod hitno Heitingu trebao vratiti..
Salim se, ali mislim ako ima neku podrsku da bi pod hitno Heitingu trebao vratiti..
Tako blizu, a tako daleko.
Chiesa se bas sad povrijedio
mogao je birat hocel igrat lijevo ili desno krilo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odluka trenera je da Salah ne putuje sa ekipom, i to je kao svima ok, ma mrs u pm!
Nije to odluka trenera. On se apsolutno ništa ne pita, zato je i postavljen tu. Zna se čije je ovo maslo, istog onog koji je dan kasnije naredio joyceu da popljuje salaha.OTNYS_YNWA je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:33Odluka trenera je da Salah ne putuje sa ekipom, i to je kao svima ok, ma mrs u pm!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.