FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GANI60
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GANI60 » 04 feb 2016, 17:55

Partneri Kluba u narednom periodu bit će kompanije Penny Plus d.o.o Sarajevo i Zalmo d.o.o. Kompanija Penny Plus d.o.o. uzet će aktivno učešće u projektu renoviranja Stadiona Grbavica, dok je sa kompanijom Zalmo d.o.o. potpisan ugovor o marketinško-poslovnoj saradnji.

Može li neko od upućenijih reći na šta se konkretno misli za učešće o renoviranju Grbavice???
AMAR AMAR OSIM OSIM

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 04 feb 2016, 17:59

Ide malo usminjkavanje Grbavice pred pocetak sezone.
A uskoro ce krenuti i marketinska kampanja pred pocetak polusezone i za samu utakmicu sa Sirokim.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 04 feb 2016, 18:02

Imam SVOJU KUCU! Nije idealna! Nema fasadu, nema ni ogradu, a ni cvijece! Ni prozori joj nisu bas dobri. Mora se dosta popravljati! Unistio je rat i neimastina poslije rata! Pokusali je srusiti, ali nisu uspjeli! Ima MNOGO ljepsih, vecih, boljih i bogatijih ali ja volim tu svoju "rupu" najvise na svijetu! Tu su sva moja sjecanja i uspomene! Najljepse trenutke u zivotu dozivio sam unutar njenih zidova. Nikad ih niko nece izbrisati. Sve je moje tu! Moje djetinjstvo, prijatelji i porodica! Neki su otisli, neki dosli! Smjenjivali su se, ali KUCA je ostala na istom mjestu i u istu svrhu! Neki od mojih ukucana i prijatelja su postali zvijezde, neki okusali svoju srecu i nisu uspjeli, ali su se svi njoj s ljubavlju i osmijehom vracali. Primila ih je! Bez ikakvih uslova i pitanja. Neki ce tek krenuti trnovitom stazom ka cilju, upravo iz nje! Pozdravit ce ih i cekati da joj se vrate s uspjehom i srecom. Na onom istom mjestu, gdje je to malo dijete napravilo svoje prve korake, KUCA ce cekati da pozdravi njegov uspjeh i sjaj.
Popravljam je polahko. Tri godine radim krov, pa ne radim nista dvije i tako u krug! Pa dvije godine gradim stepenice, pa opet radovi stagniraju. Sanjam da ce ta moja KUCA jednog dana biti kao iz bajke! I ne prestajem sanjati! Ljubav prema toj KUCI se ne moze opisati. Volim je i kada snijeg srusi njen krov, pa ga moram popravljati a i kada se u proljetnim danima iz njenog dvorista cuje samo pjesma i zadovoljstvo . Plakao sam i kada sam sa brda gledao kako gori, a plakao sam i kada se onako prkosna i ponosna, na srecu mnogih podigla iz pepela. Bez nje, jednostavno, ne mogu da disem. Ona je moja i ja njen. G R B A V I C A

Izvinite na upadu, ali mor´o sam! :wave: :salut:
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 feb 2016, 18:10

Ovo nije nikakav upad ovo je jako lijepo napisano. Bravo!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 04 feb 2016, 18:11

Predobro napisano.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 18:13

BARNYCLE je napisao/la:Imam SVOJU KUCU! Nije idealna! Nema fasadu, nema ni ogradu, a ni cvijece! Ni prozori joj nisu bas dobri. Mora se dosta popravljati! Unistio je rat i neimastina poslije rata! Pokusali je srusiti, ali nisu uspjeli! Ima MNOGO ljepsih, vecih, boljih i bogatijih ali ja volim tu svoju "rupu" najvise na svijetu! Tu su sva moja sjecanja i uspomene! Najljepse trenutke u zivotu dozivio sam unutar njenih zidova. Nikad ih niko nece izbrisati. Sve je moje tu! Moje djetinjstvo, prijatelji i porodica! Neki su otisli, neki dosli! Smjenjivali su se, ali KUCA je ostala na istom mjestu i u istu svrhu! Neki od mojih ukucana i prijatelja su postali zvijezde, neki okusali svoju srecu i nisu uspjeli, ali su se svi njoj s ljubavlju i osmijehom vracali. Primila ih je! Bez ikakvih uslova i pitanja. Neki ce tek krenuti trnovitom stazom ka cilju, upravo iz nje! Pozdravit ce ih i cekati da joj se vrate s uspjehom i srecom. Na onom istom mjestu, gdje je to malo dijete napravilo svoje prve korake, KUCA ce cekati da pozdravi njegov uspjeh i sjaj.
Popravljam je polahko. Tri godine radim krov, pa ne radim nista dvije i tako u krug! Pa dvije godine gradim stepenice, pa opet radovi stagniraju. Sanjam da ce ta moja KUCA jednog dana biti kao iz bajke! I ne prestajem sanjati! Ljubav prema toj KUCI se ne moze opisati. Volim je i kada snijeg srusi njen krov, pa ga moram popravljati a i kada se u proljetnim danima iz njenog dvorista cuje samo pjesma i zadovoljstvo . Plakao sam i kada sam sa brda gledao kako gori, a plakao sam i kada se onako prkosna i ponosna, na srecu mnogih podigla iz pepela. Bez nje, jednostavno, ne mogu da disem. Ona je moja i ja njen. G R B A V I C A

Jesi li ovo ti pisao ili si kopirao sa nekog drugog foruma?
Ako si ti pisao, duboki naklon i zamolio bih te ovom prilikom da pišeš malo češće ! :bow:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 04 feb 2016, 18:22

STEF je napisao/la:amazon je aldin,cisto da odma svi znaju i da ga razotkrijemo.trenutno nema materijala za popljuvati,ali mudro ce cekati prvu priliku
Citirao sam ga ja par puta u ovih nekoliko zadnjih dana.Na pocetku kad je imao tri posta govorio je protiv Vece, da nece biti pojacanja a mi poslije toga jos 3 4 doveli, i jos je nešto govorio neki dan al se ne sjecam tacno. Uglavnom nikad nisam dobio odgovor od amazona, al eto skontali ste ga sad, aldin2.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 04 feb 2016, 18:23

Ajzea je napisao/la:
BARNYCLE je napisao/la:Imam SVOJU KUCU! Nije idealna! Nema fasadu, nema ni ogradu, a ni cvijece! Ni prozori joj nisu bas dobri. Mora se dosta popravljati! Unistio je rat i neimastina poslije rata! Pokusali je srusiti, ali nisu uspjeli! Ima MNOGO ljepsih, vecih, boljih i bogatijih ali ja volim tu svoju "rupu" najvise na svijetu! Tu su sva moja sjecanja i uspomene! Najljepse trenutke u zivotu dozivio sam unutar njenih zidova. Nikad ih niko nece izbrisati. Sve je moje tu! Moje djetinjstvo, prijatelji i porodica! Neki su otisli, neki dosli! Smjenjivali su se, ali KUCA je ostala na istom mjestu i u istu svrhu! Neki od mojih ukucana i prijatelja su postali zvijezde, neki okusali svoju srecu i nisu uspjeli, ali su se svi njoj s ljubavlju i osmijehom vracali. Primila ih je! Bez ikakvih uslova i pitanja. Neki ce tek krenuti trnovitom stazom ka cilju, upravo iz nje! Pozdravit ce ih i cekati da joj se vrate s uspjehom i srecom. Na onom istom mjestu, gdje je to malo dijete napravilo svoje prve korake, KUCA ce cekati da pozdravi njegov uspjeh i sjaj.

Jesi li ovo ti pisao ili si kopirao sa nekog drugog foruma?
Ako si ti pisao, duboki naklon i zamolio bih te ovom prilikom da pišeš malo češće ! :bow:

Nisam kopirao.
Zarovih se sinoc u arhivu i nadjoh svoj rad iz srednje skole, pa rekoh da ga podijelim s rajom! Lijepa vremena i jedna lijepa prica! :)
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 04 feb 2016, 18:26

:beba:
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 04 feb 2016, 18:27

:bow: :bow:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 04 feb 2016, 18:29

Dajte KK !!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 04 feb 2016, 18:33

@BARNICLE svaka čast za post.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 feb 2016, 19:09

Idu li vise Burekovic i Radinovic?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 04 feb 2016, 19:23

taman hocu da pitam sta je sa novim fan shopom a onda vidmi ovo gdje pise da se slikalo u prostorijama novog fan shopa :D

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 04 feb 2016, 19:35

exbabilon je napisao/la:Idu li vise Burekovic i Radinovic?
Ide Dzenan...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 feb 2016, 19:36

I mene zanima gdje je zapelo. Govorilo se da su prakticki nasi.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 04 feb 2016, 19:52

SVAKA ČAST upravi za nove sponzore, za fan shop, za nove igrače, za profesionalnost, itd. :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
FORZA ZELJO

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 feb 2016, 19:59

Admiral_TM87 je napisao/la:
Ide Dzenan...
Kao da sam procitao da je otisao na pripreme s Celikom, mozda neko potvrdi?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 feb 2016, 20:02

amazon je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:
Ide Dzenan...
Kao da sam procitao da je otisao na pripreme s Celikom, mozda neko potvrdi?
Jeste. Momak ima ugovor sa Celikom i to postuje, nije kao neki igraci koji odmaraju u americi i propustaju prozivku, a imaju ugovor sa klubom.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 feb 2016, 20:04

Ali kao da sam procitao da su negdje vani na pripremama. Ima ugovor do ljeta 2017
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pushko92 i 4 gosta.