tu je i poštuje što ga je moderacija zamolila, a evo odgovori EvanderuPitarBordo je napisao/la:
Gdje sad onaj što me kvota svaki post da kaže kako sam slab na riječi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
tu je i poštuje što ga je moderacija zamolila, a evo odgovori EvanderuPitarBordo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Jedini navijač FKS koji je slavio jučer.
u fan shopu ti samo mogu naplatiti vise od normalne cijene, manje nikakoPitarBordo je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:
drugi bi ovo proturili u sve moguce medije i napravili live stream. snimali bi te kako postavljas post o nagradi, odlazis po dres, placas ga, donosis kuci i slikas, pratis rezultat i tipovanje, proglasavas pobjednika itd. primopredaja bi bila organizovana na stadionu, a na istu bi pozvali nacelnika opstine i sve ljude iz stranke na vlasti, drzali bi govor i ronili suze radosnice a sve bi snimala nacionalna tv kuca
Htio ja da kažem da je za nagradnu igru da mi daju neki popust, al' kontam klošari su to, pogotovo u FAN SHOP-u, platim punu i rahat.
Ovi naši ne znaju organizovati predaju poklona 8000. članu, onaj ga cijelo poluvrijeme doziva, umjesto da imaju momka tu 5 minuta prije poluvremena i onda odrade, plus što mu uruči Sabrina dres haman u onom kanalu.. Osim onog videa koji je Hayat radio za tekmu i malo agresivnijeg pristupa plakatima i organskoj akciji bivših prvotimaca - ništa se nije uradilo. Slagali da su očistili Zapad kud ćeš dalje, koliko ti treba biti mrsko da organizuješ akciju, odradiš 5% obećanog i objaviš to na službenoj.
A jesu malo uninanli atmosferu kad je najveća špica bila, što ti kažeš čak i moj stari koji je RVI sa plastičnom nogom skače na Zapadu... Al' krenuše neku i to i bi to, posle Istok mislim da je još jednom poveo pa se navijalo, do vatrometa bilo odlično, posle su kao da su se umorili.ThrillerHz je napisao/la:horde su juce zakazale kad je citav stadion skocio na noge i sve je gorilo, zaredasmo par navijanja i onda odjednom kad smo svi ocekivali nastavak onako nabrijani, na sjeveru zapocese jednu od pjesmica, strofa refren... i tu se raja ohladi i sjedne... Te pjesme zabranit treba, jesu lijepe i sve to, ali nisu za navijanja i stadiona... Ne sjecam se koja je konkretno bila, ali negdje poslije vatrometa.
Bas su los tajming imali, a odavno veca spica nije bila. Taman su svi na nogama bili... al haj... nadam se naredni put da ce ispostovati raju, pa te pjesme ostaviti za kraj kad se svi umore. Sto ti kazes u jednom momentu istok povede navijanje, jer su oni zakazaliPitarBordo je napisao/la: A jesu malo uninanli atmosferu kad je najveća špica bila, što ti kažeš čak i moj stari koji je RVI sa plastičnom nogom skače na Zapadu... Al' krenuše neku i to i bi to, posle Istok mislim da je još jednom poveo pa se navijalo, do vatrometa bilo odlično, posle su kao da su se umorili.
Ma ja i oanko kako sam stomak nabacio, samo kosulje nosamPitarBordo je napisao/la:Evander dobio odgovor nekoliko postova iznad, da ne bi duljili:
6. April 21:23:
6. April 21:24:
6. April 22:08
Evander je moj jaran, dobit' će on ionako pive u protuvrijednosti kao utješnu nagradu.
aminskoroalen je napisao/la:Ma na Koševu 3.300, na Grbavici 28.000. Fahro mamu ti tajnoobavještajnu konobarsku, daBogda opet izbore izgubio. -_-
**** im Ligata plemeEvander je napisao/la:Ja sam im sad pisao na FB i malo se mame novinaru gurbetskom zavidnom sjetio.zagorski je napisao/la:Prema Avazu,sinoc je bilo 7000 gledalaca na Koševu.
Mamu im ye8em šošonsko-gurbetsku
Samo Sarajevoskoroalen je napisao/la:Joj na oficijalnoj stranici napisali da je 8.000-ti član iz glavnog grada BiH a momak mi komšija, nije ni u kantonu Sarajevo
60 bodEva.PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Sad ćemo malo matematike, igra je: Koliko će FKS imati bodova na kraju sezone?
Minimalno: 48 bodova
Maximalno: 69 bodova
Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.
Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola.
Sretno!
PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.
Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.
Sretno!
63PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.
Sretno!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 50 gostiju.