FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 10 apr 2017, 13:57

PitarBordo je napisao/la:

Gdje sad onaj što me kvota svaki post da kaže kako sam slab na riječi. :kafa:
tu je i poštuje što ga je moderacija zamolila, a evo odgovori Evanderu ;) :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 apr 2017, 14:02

PitarBordo je napisao/la:slika

Jedini navijač FKS koji je slavio jučer.

Gdje sad onaj što me kvota svaki post da kaže kako sam slab na riječi. :kafa:
:tokralju: :tokralju:

Živio ti meni prijatelju :salut:

Biće slika i kad stigne u Doboj za par dana. :D

Svaka čast za ovo, taman da ga i nisam dobio.

Šteta ako si ga platio punu cijenu, jer je akcija bila do jučer samo, vidio sam na Fan Shopu.

Još jednom, hvala puno i da nam Sarajevo bude što bolje.

Znaju momci koji me prate na ovom forumu, da sam pravi navijač Sarajeva, operisan od stranog fudbala. :cool:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 14:02

Evander dobio odgovor nekoliko postova iznad, da ne bi duljili:

6. April 21:23:
slika

6. April 21:24:
slika

6. April 22:08
slika

Evander je moj jaran, dobit' će on ionako pive u protuvrijednosti kao utješnu nagradu.
Samo Saraj'vo.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 apr 2017, 14:03

Da nema negdje snimak Na na na od juce? Grmilo je pravo, volio bi na snimku viditi.

PS horde su juce zakazale kad je citav stadion skocio na noge i sve je gorilo, zaredasmo par navijanja i onda odjednom kad smo svi ocekivali nastavak onako nabrijani, na sjeveru zapocese jednu od pjesmica, strofa refren... i tu se raja ohladi i sjedne... Te pjesme zabranit treba, jesu lijepe i sve to, ali nisu za navijanja i stadiona... Ne sjecam se koja je konkretno bila, ali negdje poslije vatrometa.
1946~

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 apr 2017, 14:04

PitarBordo je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:

drugi bi ovo proturili u sve moguce medije i napravili live stream. snimali bi te kako postavljas post o nagradi, odlazis po dres, placas ga, donosis kuci i slikas, pratis rezultat i tipovanje, proglasavas pobjednika itd. primopredaja bi bila organizovana na stadionu, a na istu bi pozvali nacelnika opstine i sve ljude iz stranke na vlasti, drzali bi govor i ronili suze radosnice a sve bi snimala nacionalna tv kuca :mrgreen:

Htio ja da kažem da je za nagradnu igru da mi daju neki popust, al' kontam klošari su to, pogotovo u FAN SHOP-u, platim punu i rahat.

Ovi naši ne znaju organizovati predaju poklona 8000. članu, onaj ga cijelo poluvrijeme doziva, umjesto da imaju momka tu 5 minuta prije poluvremena i onda odrade, plus što mu uruči Sabrina dres haman u onom kanalu.. Osim onog videa koji je Hayat radio za tekmu i malo agresivnijeg pristupa plakatima i organskoj akciji bivših prvotimaca - ništa se nije uradilo. Slagali da su očistili Zapad kud ćeš dalje, koliko ti treba biti mrsko da organizuješ akciju, odradiš 5% obećanog i objaviš to na službenoj. :lol:
u fan shopu ti samo mogu naplatiti vise od normalne cijene, manje nikako :mrgreen:

valjda ce nasi izvuci neke pouke iz ove utakmice i konacno vise paznje posvetiti marketingu. oni da znaju nahajcati raju ko nase komsije, nas prosjek bi bio najmanje 8 milja po utakmici

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 14:05

ThrillerHz je napisao/la:horde su juce zakazale kad je citav stadion skocio na noge i sve je gorilo, zaredasmo par navijanja i onda odjednom kad smo svi ocekivali nastavak onako nabrijani, na sjeveru zapocese jednu od pjesmica, strofa refren... i tu se raja ohladi i sjedne... Te pjesme zabranit treba, jesu lijepe i sve to, ali nisu za navijanja i stadiona... Ne sjecam se koja je konkretno bila, ali negdje poslije vatrometa.
A jesu malo uninanli atmosferu kad je najveća špica bila, što ti kažeš čak i moj stari koji je RVI sa plastičnom nogom skače na Zapadu... Al' krenuše neku i to i bi to, posle Istok mislim da je još jednom poveo pa se navijalo, do vatrometa bilo odlično, posle su kao da su se umorili. :D
Samo Saraj'vo.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 apr 2017, 14:15

PitarBordo je napisao/la: A jesu malo uninanli atmosferu kad je najveća špica bila, što ti kažeš čak i moj stari koji je RVI sa plastičnom nogom skače na Zapadu... Al' krenuše neku i to i bi to, posle Istok mislim da je još jednom poveo pa se navijalo, do vatrometa bilo odlično, posle su kao da su se umorili. :D
Bas su los tajming imali, a odavno veca spica nije bila. Taman su svi na nogama bili... al haj... nadam se naredni put da ce ispostovati raju, pa te pjesme ostaviti za kraj kad se svi umore. Sto ti kazes u jednom momentu istok povede navijanje, jer su oni zakazali :crazy:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 14:16

Bravo imenjače!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 14:27

PitarBordo je napisao/la:Evander dobio odgovor nekoliko postova iznad, da ne bi duljili:

6. April 21:23:
slika

6. April 21:24:
slika

6. April 22:08
slika

Evander je moj jaran, dobit' će on ionako pive u protuvrijednosti kao utješnu nagradu.
Ma ja i oanko kako sam stomak nabacio, samo kosulje nosam :D
Idemo mi na pivu jednom ;)

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 10 apr 2017, 14:40

skoroalen je napisao/la:Ma na Koševu 3.300, na Grbavici 28.000. Fahro mamu ti tajnoobavještajnu konobarsku, daBogda opet izbore izgubio. -_-
amin

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 10 apr 2017, 14:40

Evander je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Prema Avazu,sinoc je bilo 7000 gledalaca na Koševu.
Mamu im ye8em šošonsko-gurbetsku :puke:
Ja sam im sad pisao na FB i malo se mame novinaru gurbetskom zavidnom sjetio.
**** im Ligata pleme

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2017, 14:51

Joj na oficijalnoj stranici napisali da je 8.000-ti član iz glavnog grada BiH a momak mi komšija, nije ni u kantonu Sarajevo :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 10 apr 2017, 15:01

Nadam se da ce Evander-hobotnica pogoditi rezultat protiv kona.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 15:17

skoroalen je napisao/la:Joj na oficijalnoj stranici napisali da je 8.000-ti član iz glavnog grada BiH a momak mi komšija, nije ni u kantonu Sarajevo :mrgreen:
Samo Sarajevo :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 apr 2017, 15:21

Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).

Sad ćemo malo matematike, igra je: Koliko će FKS imati bodova na kraju sezone?
Minimalno: 48 bodova
Maximalno: 69 bodova
Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.

Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.

Sretno! :kafa:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 15:24

U srijedu, 12. aprila, Fudalski klub Sarajevo dočekati će ekipu Mladosti u sklopu prve utakmice 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine. Naš klub ugostit će ekipu iz Doboja kod Kaknja na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, a utakmica počinje u 18 sati.

Sarajevo će put finala tražiti u dvoboju protiv Mladosti, a u dosadašnjem toku sezone, Bordo klub je na gostujućem terenu remizirao sa Mladosti, odigravši 0:0, a ligaški susret na Koševu završen je pobjedom Sarajeva rezultatom 4:3. Vrijedi istaći da će se uzvratni susret igrati sa sedam dana, odnosno 19.4. u na stadionu Mladosti.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2017, 15:25

PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).

Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.

Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola.

60 bodEva.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 apr 2017, 15:25

PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).

Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.

Haj neka je sretno ljudima :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2017, 15:28

63

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 15:30

Ja necu ucestvovati, PitarBordo, vec si me jednom zeznuo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 50 gostiju.