Hvala,pozdrav od bolo koga....Armageddon2012 je napisao/la:naravno da će biti prenos,nije borac bilo ko..
arenasport 1,subota 17h...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Svaka vam čast! Ne znam kako uopšte opstajete u ligi.Ilić je izjavio da je cilj Radne grupe ispunjen, a to je da pregleda kompletnu situaciju u klubu. Ilić je takođe izjavio da su trenutna dugovanja Borca 13 500 000 KM![]()
![]()

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Mislim da niste sampioni kada je dug u pitanju.Otvoreno pricate o svojim obavezama a ima ih koji su duzni i preko 15 mio KM a kofrce se da su neki element BH nogometa.
Nesto kontam da cete sutra smutiti nesto, kao i u prvoj tekmi prelaz 1/2
Al preofirno bi bilo opet prelaz napraviti, tako da mislim da ce da bude sljedeci scenario.
Borac gubi ili nerjeseno ili cete se trpati na golove, nrkih 5+
Povrede, izostanci, atmosfera?
Al preofirno bi bilo opet prelaz napraviti, tako da mislim da ce da bude sljedeci scenario.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ako bude oblacno,onda mozda ne bude suncano,a ako ne padne kisa ili snijeg,onda ce mozda biti bez padavina.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
RiverPlate je napisao/la:![]()

- SarajlijaTM
Znaci iduce sedmice plata igracima,jel arma ?

bolji od Kleopatre!Nexus je napisao/la:Nesto kontam da cete sutra smutiti nesto, kao i u prvoj tekmi prelaz 1/2
003871312
Handzic ne moze al nikako igrat DESNO krilo...Kad je igrao u Sarajevu i bio medju boljim igracima igrao je LIJEVO krilo a u Rudaru IZRAZITOG SPIC igraca..Ostalo sta reci nego svi su danasnji rezultati sizzzzz toliko ! Sretno Borac ..
- bistrikboy
- Kontakt:
ne radi to Borac...SarajlijaTM je napisao/la:Znaci iduce sedmice plata igracima,jel arma ?![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
0:1Nexus je napisao/la:Nesto kontam da cete sutra smutiti nesto, kao i u prvoj tekmi prelaz 1/2
Armagedon, tebi je i oblačno i kiša i sve ti se sastavilo.
Jedno je voliti klub, ali kad ti kladionicar koji sve te igre posmatra sa strane kaze ..mozes pjevat do zore jarane.
Borac i Mladost su samo početak jede uspjesne saradnje.
To sebi zapisite negdje i da se oparite na ovom paru.
A eto, i igrači će e opariti.
LP do sljedeće tekme koju dobivate u gostima
- Armageddon2012
- Kontakt:
voliti-praviti nekoga volom.Jedno je voliti klub
voljeti!
AJ BORAC!
-
- Kontakt:
HAHHAH legendaran siArmageddon2012 je napisao/la:voliti-praviti nekoga volom.Jedno je voliti klub
voljeti!
AJ BORAC!

inace gledajuci sastav Borca tanko je ovo i evropa je nerealna opcija,vjerujem da se slazes Arma.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- Armageddon2012
- Kontakt:
da..to bi bilo sedmo svjetsko cudo ako izborimo evropu...ali navijacemo dok bude i matematickih sansi.
jedini moj cilj i zelja do kraja prvenstva je da pobjedimo bilbiju...ostalo manje vise.
jedini moj cilj i zelja do kraja prvenstva je da pobjedimo bilbiju...ostalo manje vise.
Prijatelju no sikiriki.Sve će se ovo mjenjati iz kola u kolo.Kod nas su drame čim se desi jedan kiks.Bit će ovdje kikseva koliko hoćeš.Primjer su ti pitari,nas dobili pred prvenstvo i odmah prvaci,prekucavanje lige itd a danas žešće hlađenje u ZeniciArmageddon2012 je napisao/la:da..to bi bilo sedmo svjetsko cudo ako izborimo evropu...ali navijacemo dok bude i matematickih sansi.

I ja bih volio da pobjedite Bilbiju

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- Armageddon2012
- Kontakt:
hvala druze na lijepim rijecima...ali mi borcevci imamo jednu ogromnu prednost u odnosu na vas ostale navijace ovih vecih klubova,sarajeva,zrinjskog,zeljeznicara,sirokog,celika....ta prednost su ona dva ispadanja u drugu ligu,tako da je za nas ostanak bez evrope maciji kasalj u odnosu sta smo sve prosli,hahahaha
Vidi tople braće što se tiješe.zrinja05 je napisao/la:Prijatelju no sikiriki.Sve će se ovo mjenjati iz kola u kolo.Kod nas su drame čim se desi jedan kiks.Bit će ovdje kikseva koliko hoćeš.Primjer su ti pitari,nas dobili pred prvenstvo i odmah prvaci,prekucavanje lige itd a danas žešće hlađenje u ZeniciArmageddon2012 je napisao/la:da..to bi bilo sedmo svjetsko cudo ako izborimo evropu...ali navijacemo dok bude i matematickih sansi.
jedini moj cilj i zelja do kraja prvenstva je da pobjedimo bilbiju...ostalo manje vise.![]()
.Olimpic po imenima vrh a komšinice bez poštenog napadača ih spustili na zemlju.Mi se patili do 70 minute sa Vitezom itd.Bit će ovdje još puno vatre.Pozz iz Mostara.
I ja bih volio da pobjedite Bilbiju![]()
![]()
.

Borac će pasti qrcu za uši. Tek sada ćete vidjeti šta znači biti bez prebijene marke. I da se razumijemo, ne naslađujem se.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sto jedva cekas Slageru, pa oni su vasi, trebate se paziti... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nemoj zezat, malo zezancije, ima ih 100 puta gorih pa ne vidis, i ovdje se zezam, a na drugoj temi sam normala odgovarao na naslov teme... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.