Je.bo vas vise sandzacki ronaldo, hocel iko odg imal trening danasfanaticZeljin je napisao/la:Imal danas treninga
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bio trening prije sat i po otprilike
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Da mi je neko odg mogao sam stici, hvala ti svakakoDooVe je napisao/la:Bio trening prije sat i po otprilike
Ma nisi imao šta ni vidjeti, i ja sam u prolazu bio, trčali su samofanaticZeljin je napisao/la:Da mi je neko odg mogao sam stici, hvala ti svakakoDooVe je napisao/la:Bio trening prije sat i po otprilike

-
- Kontakt:
Broj gledalaca na tekmi – govorio sam da plakati ne trebaju i da raja prati Želju mali milion puta. Željo ima publicitet i samo treba pozitivnih stvari oko kluba da vrate gledaoce na tekmu. Tako to ovdje kod nas funkcioniše. Takva su raja. I zbog tog ona priča oko marketinga tipa plakati, letci i sl je bezveze. Sad se pokazalo. Jedan pravi igrač dovodi raju, a ne njih više kao sada.
PO meni je loš potez ponuda za DUlju da ne kažem glup- Razlog? Zbog ovoga tražit će nam mnogi više nego što bi inače (mislim na klubove po BiH za nekog igrača), tražit će nam isto tako odmah da platimo, a i digli smo cijenu njihovom igraču. Previše rizika je bilo u ovoj ponudi, a ispalo je dobro samo iz razloga što su se levati zaletili sa izjavom. Da je neko imalo pametniji bio na mjestu Dine i Edisa ovo su itekako mogli iskoristiti u njihovu korist. Šta god sad da kažu gubi smisao. Ovo naše je imalo smisla samo ako su bili sto posto sigurni (a to je nemoguće) da će ovi ovako odreagovati pa da ih malo izblamiraju. Isto tako ovdje neki pričaju da je Miske u ovo ušao iz inata kad ga je Ibrak provocirao. Šta da sad Tan iz inata uloži desetak miliona i kupi sve što valja, a ima toliko love?
Dulja je dobar igrač i vrijedi taman tu lovu, ali mi trebamo zanti da u BiH mi možemo sad za te pare dovesti cijelih 11 igrača koji bi trebali biti na nivou Dulje za 5-6 ili manje godina. Nek ih uspiju dovjica mi smo duplo na dobitku. Zbog toga mi i kao ozbiljna ponuda ovo nema smisla, sem ako imamo odmah sad kupca za njega u većoj cifri nego što je naša.
Evo Mićo je slobodan a džaba je trenutno. Možda neka naknada od 20-30 hiljada da bi mogao potpisati profesionalni ugovor, a obećava možda i više nego Dulja.
PO meni je loš potez ponuda za DUlju da ne kažem glup- Razlog? Zbog ovoga tražit će nam mnogi više nego što bi inače (mislim na klubove po BiH za nekog igrača), tražit će nam isto tako odmah da platimo, a i digli smo cijenu njihovom igraču. Previše rizika je bilo u ovoj ponudi, a ispalo je dobro samo iz razloga što su se levati zaletili sa izjavom. Da je neko imalo pametniji bio na mjestu Dine i Edisa ovo su itekako mogli iskoristiti u njihovu korist. Šta god sad da kažu gubi smisao. Ovo naše je imalo smisla samo ako su bili sto posto sigurni (a to je nemoguće) da će ovi ovako odreagovati pa da ih malo izblamiraju. Isto tako ovdje neki pričaju da je Miske u ovo ušao iz inata kad ga je Ibrak provocirao. Šta da sad Tan iz inata uloži desetak miliona i kupi sve što valja, a ima toliko love?
Dulja je dobar igrač i vrijedi taman tu lovu, ali mi trebamo zanti da u BiH mi možemo sad za te pare dovesti cijelih 11 igrača koji bi trebali biti na nivou Dulje za 5-6 ili manje godina. Nek ih uspiju dovjica mi smo duplo na dobitku. Zbog toga mi i kao ozbiljna ponuda ovo nema smisla, sem ako imamo odmah sad kupca za njega u većoj cifri nego što je naša.
Evo Mićo je slobodan a džaba je trenutno. Možda neka naknada od 20-30 hiljada da bi mogao potpisati profesionalni ugovor, a obećava možda i više nego Dulja.

Vidim idu fotografije igrača za zvaničnu, svaka čast za taj potez.
Svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napredujemo...
Svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napredujemo...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
- Kontakt:

Potpisujem. A da ti nisi Mico licnozaboljisportuBiH je napisao/la:Broj gledalaca na tekmi – govorio sam da plakati ne trebaju i da raja prati Želju mali milion puta. Željo ima publicitet i samo treba pozitivnih stvari oko kluba da vrate gledaoce na tekmu. Tako to ovdje kod nas funkcioniše. Takva su raja. I zbog tog ona priča oko marketinga tipa plakati, letci i sl je bezveze. Sad se pokazalo. Jedan pravi igrač dovodi raju, a ne njih više kao sada.

Nije Mico slobodan igrac u Drini je cini mi se...zaboljisportuBiH je napisao/la:Broj gledalaca na tekmi – govorio sam da plakati ne trebaju i da raja prati Želju mali milion puta. Željo ima publicitet i samo treba pozitivnih stvari oko kluba da vrate gledaoce na tekmu. Tako to ovdje kod nas funkcioniše. Takva su raja. I zbog tog ona priča oko marketinga tipa plakati, letci i sl je bezveze. Sad se pokazalo. Jedan pravi igrač dovodi raju, a ne njih više kao sada.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kuzmanović je u Drini 

- amazon
- Kontakt:
Raja lupaju bas vala
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Od ove godine očekujem generalnog sponzora,mnogo sreće i radosti u evropi i naravno Uglješu 

-
- Kontakt:
Ako si mislio na mene, sad ću ti reći da sam ja razočaran šta je privuklo vašu pažnju. Halalite mi što nisam znao da je potpisao za Drinu jer je neki dan dobio slobodne paprie uz BOrca pa fakat nisam upratio. MIću ja ovdje spominjem duže vrijeme pa je to malo prešlo i u šalu pa sam zbog toga stavio i smajlija na kraju jer da smo ga htjeli dovesti doveli bi ga odmah nakon što je dobio papire.amazon je napisao/la:Raja lupaju bas vala
Poenta je skroz druga od lično MIće i meni je fakat žao što je nisi skontao.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ja najvise gledam na to da bi mi imali semu da ga prodamo na ljeto za duplozeljocity je napisao/la:Ja nasu ponudu vise gledam kao jednu jako finu dobru reklamu za nas klub i onako kulturno i pitarima i ostalima kazemo da kod nas sto se para tice nema zime. Pa po njihovim odgovorima ti je jasnl da oni barem dio njih jos nije i nece prezalit "hrenovke" period kod njih pa se svim silama trude da nama uvale nesto slicno ali uprava jako fino šmekerski skinu im skalp.djedovic01 je napisao/la:Ne razumijem ovo dizanje Duljevica u oblake... Koji najbolji igrac lige?! Kojih 2 mil. ?! Za igraca koji je u 16 kola imao 2 gola i 2 asistencije ...
Ko je lud da daje tolike pare za "takvog" igraca. Decko jest dobar, prodoran ali nista specijalno. Ovakvih igraca ima u svakoj ligi maloj jacoj na izvoz. Vidjet cemo za koliko ce ga prodati, ali po meni on nije za vecu cifru od 500 hiljada. Nije nase da pisemo o njemu ovdje, ali morao sam reci nesto jer ovo dizanje pitica je prevrsilo svaku mjeru, ko su oni da kazu nama da platimo vodu, a do jucer su viršle davali igracima.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- amazon
- Kontakt:
Ma jok tebi nego imamo tri napadaca sta ce ti MIco ko cetvrtizaboljisportuBiH je napisao/la:Ako si mislio na mene, sad ću ti reći da sam ja razočaran šta je privuklo vašu pažnju. Halalite mi što nisam znao da je potpisao za Drinu jer je neki dan dobio slobodne paprie uz BOrca pa fakat nisam upratio. MIću ja ovdje spominjem duže vrijeme pa je to malo prešlo i u šalu pa sam zbog toga stavio i smajlija na kraju jer da smo ga htjeli dovesti doveli bi ga odmah nakon što je dobio papire.amazon je napisao/la:Raja lupaju bas vala
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Opet ću ti ponoviti da nije to poenta. Isto tako kad sam zadnji put MIću spomenuo mnogi rekoše što će ti on imamo mnogo krila, a mi sad poslali ponudu za krilo, Duljevića.amazon je napisao/la:Ma jok tebi nego imamo tri napadaca sta ce ti MIco ko cetvrtizaboljisportuBiH je napisao/la:Ako si mislio na mene, sad ću ti reći da sam ja razočaran šta je privuklo vašu pažnju. Halalite mi što nisam znao da je potpisao za Drinu jer je neki dan dobio slobodne paprie uz BOrca pa fakat nisam upratio. MIću ja ovdje spominjem duže vrijeme pa je to malo prešlo i u šalu pa sam zbog toga stavio i smajlija na kraju jer da smo ga htjeli dovesti doveli bi ga odmah nakon što je dobio papire.amazon je napisao/la:Raja lupaju bas vala
- amazon
- Kontakt:
Njegova prirodna pozicija je spic, a krila moze igrati.Samo ako dovedes dulju manijaka oslabis konkurenciju ako dovedes micu nikakve koristi od njega
amazon je aldin,cisto da odma svi znaju i da ga razotkrijemo.trenutno nema materijala za popljuvati,ali mudro ce cekati prvu priliku
-
- Kontakt:
Opet ponavljam nije to poenta ali nije bitno. Znam ja šta on može igrati, pratio sam ga.amazon je napisao/la:Njegova prirodna pozicija je spic, a krila moze igrati.Samo ako dovedes dulju manijaka oslabis konkurenciju ako dovedes micu nikakve koristi od njega
"Plavi sa 400.000 eura ispunjavaju Duljevićevu želju iz 2012. godine ?"
Hajde da vidim ko će reći šta protiv avazovog sporta
@zaboljisport
Nadam se da ću ja imati više sreće sa Radinovićem nego ti sa Kuzmanovićem
Hajde da vidim ko će reći šta protiv avazovog sporta

@zaboljisport
Nadam se da ću ja imati više sreće sa Radinovićem nego ti sa Kuzmanovićem

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Hvala. Nisam ga upratio. Da sam znao ne bih mu ni odgovaraoSTEF je napisao/la:amazon je aldin,cisto da odma svi znaju i da ga razotkrijemo.trenutno nema materijala za popljuvati,ali mudro ce cekati prvu priliku
@Ajzea hahahahahaha i ja se nadam, nego bi bili dosadni da još i ja njega potenciram