FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
tvrda tekma,
velika šteta za penal, ali jbg Pirić je znao kako on puca, bili su suigrači a po meni malo ga je i traljavo opucao(nisko i ne baš jako)....
najdraže mi je od svega što nije bilo previše seljakluka nego su došli ljudi igrati fudbal, jedino što je važna tekma bila pa je bilo opreza i mi smo opterećeni i srijedom, što su (logično) i pokušali iskoristiti u igri kad smo mi stali u drugom oni su pojačali tempo....šteta i za Marka...valjda ćemo skrpiti nekog od njih 3 da igra u srijedu?? HZ odlične ali nisam fan petardi, i inače pyro folova...posjeta dobra
Pavlović odličan, ako izuzmemo onaj čudni dive na početku...idalje nisam za Pirića....Vasilj je raskinuo ugovor s njima, trebali bi ga pokupit kao drugog golmana...to bi bio dobar potez...strašno smo neefektivni naprijed, fali nam finišer, kreiramo dosta ali fulamo i uprskamo većinu toga....Hodžić me kupuje svakom tekmom(**** mu menadžera), Pero standardno dobar na obje pozicije, Dulja mi je dosadio i igrom i ponašanjem i sranjem van terena...Ahmetović nije trebao početi, bolji bi nam bio u drugom...valjaće protiv mladosti...šta je sa Saidom? i toga mi je preko glave, mogao je kakav strejndžer doći mjesto njega....Čala pametno i samo nastavi, **** mjesec...
potpisao bi za poen prije tekme ali nakon viđenog gorak ukus malo....
velika šteta za penal, ali jbg Pirić je znao kako on puca, bili su suigrači a po meni malo ga je i traljavo opucao(nisko i ne baš jako)....
najdraže mi je od svega što nije bilo previše seljakluka nego su došli ljudi igrati fudbal, jedino što je važna tekma bila pa je bilo opreza i mi smo opterećeni i srijedom, što su (logično) i pokušali iskoristiti u igri kad smo mi stali u drugom oni su pojačali tempo....šteta i za Marka...valjda ćemo skrpiti nekog od njih 3 da igra u srijedu?? HZ odlične ali nisam fan petardi, i inače pyro folova...posjeta dobra
Pavlović odličan, ako izuzmemo onaj čudni dive na početku...idalje nisam za Pirića....Vasilj je raskinuo ugovor s njima, trebali bi ga pokupit kao drugog golmana...to bi bio dobar potez...strašno smo neefektivni naprijed, fali nam finišer, kreiramo dosta ali fulamo i uprskamo većinu toga....Hodžić me kupuje svakom tekmom(**** mu menadžera), Pero standardno dobar na obje pozicije, Dulja mi je dosadio i igrom i ponašanjem i sranjem van terena...Ahmetović nije trebao početi, bolji bi nam bio u drugom...valjaće protiv mladosti...šta je sa Saidom? i toga mi je preko glave, mogao je kakav strejndžer doći mjesto njega....Čala pametno i samo nastavi, **** mjesec...
potpisao bi za poen prije tekme ali nakon viđenog gorak ukus malo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ok mec sa nase strane, nas neki maksimum. Da imamo boljeg napadaca od Ahmetovica to bi bila druga prica. Ovako lik stoji daleko od gola, ne ulazi u sanse, ne puca na gol, mislim da je napadac sa najmanje suteva u okvir gola u prvenstvu. Treba mu gol pripisat kad god opuca na go. Saric podbacio skroz, Rustemovic trcao za dvojicu na kraju crko. Opcenito sm0o ispuhali na kraju.
UPRAVA NAPOLJE!
Pozivam ljude iz kluba da otvore veći broj ulaza, da bi se smanjile gužve. Sramota je da na istoku sinoć budu otvorena dva ulaza. Ne može se isti broj ulaza otvoriti kada igramo protiv Viteza i protiv Zrinjskog. Nadam se da se i ostali slažu u ovome, jer ovakve sitnice tjeraju raju, pogotovo kad još nemaš kvalitetnu i lijepu igru.Kada smo mogli utjecati na markiting nadam se da ćemo moći i na ovo. 

SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' šta kaže "očistili tribine", to i fotke izbacilo... Ja na Zapad smeća, opušaka i otpada od košpica od otvaranja ZOI, standardno. Ono haman očistili par redova da se fotkaju i da se hajpa na službenoj. Ograđeni dio zapada iznad lože prljav kao i uvijek, ako je ono "čišćenje" onda stvarno ne znam.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Cuj od otvaranja ZOI-a hahahahahhahahhahahaha
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A lud je brat, vazda ubaci neku jaku doskocicuEvolution87 je napisao/la:Cuj od otvaranja ZOI-a hahahahahhahahhahahaha

ZZ
Prema Avazu,sinoc je bilo 7000 gledalaca na Koševu.
Mamu im ye8em šošonsko-gurbetsku

Ma na Koševu 3.300, na Grbavici 28.000. Fahro mamu ti tajnoobavještajnu konobarsku, daBogda opet izbore izgubio. -_-
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja sam im sad pisao na FB i malo se mame novinaru gurbetskom zavidnom sjetio.zagorski je napisao/la:Prema Avazu,sinoc je bilo 7000 gledalaca na Koševu.
-
- Kontakt:
Ako pogodis ovu trecu i ako dobijemo na sergijici častim teEvander je napisao/la:Rekoh li ja da cemo dobiti Slobodu?
Rekoh li da ce veceras biti 0:0?
E sad vam kazem da cemo mitomane dobiti na Sergijici.
Ja nisam razocaran, ovo je realno. Zrinjski je ozbiljnija ekipa od nas i to se vidi. Mogli smo mi njih i dobiti, ali ko je realan, vidi da smo mi losiji trenutno od njih. Necu reci da smo nekvalitetniji, samo oni izgledaju ozbiljnije na terenu. Njihov vezni red je superiorni u odnosu na nas i to puni.
Pa meni, Hebibovic je nas najbolji igrac trenutno. Eh da je puste srece pa da ima jos zavrsnicu.
O Cali.
Pod jedan, sta god da se desi, meni bi cala ostao trener i iducu sezonu. To pod obavezno.
Ali ako cemo realno, nije Cala nikakav trenerski mag. On je malo zaostao u proslom nekom vremenu. Kad nam ambicije budu vece, mi cemo morati naci modernijeg trenera sa vise znanja. Cala ima srce, ali znanje i novi trendovi mu nisu jaca strana.
Igraci?
Realno, ovo je skupina amatera. Sreca pa nu konkurenti nisu nista kvalitetniji. Od cijele ekipe, u nekoj mojoj viziji Sarajeva, mjesta bi imali samo Duljevic i Mihojevic. Par ovih igraca bi ostavio za klupe. Ostalih 9 u startnih 11 bih promijenio.
Ako smo mogli dovesti Pirica, a prepustili smo ga konkurentu, ogromna greska. Daleko najbolji golman lige.
O Almiru Bekicu, bespotrebno je vise ista pisati. Nevjerovatno los ograc. Hodzic se meni nikad nije svidjao kao igrac i to i sad mislim. Meni bi Kadusic uvijek prije njega igrao. Sredina nam je smijesna. Mozda i najlosija u ovoj ligi 6. Ordagic i bar jos jedan na ljeto, to nam je pod moranje.
Duljevic, on je posebna prica. Ja tog momka ne kontam. Ima potencijal da bude Ronaldo ove lige, ali dzaba. Je li fakat toliko mentalno ogranicen da ne zna koristiti ono sto mu je Bog dao, a sto nema niti jedan igrac ove lige?
Takodje, na ljeto nam je pod moranje dovesti pravog napadaca, koji ce biti prvi izbor.
Mi na ljeto moramo totalni remont praviti, ako ne mislimo vise ovako da se patimo.
O navijacima. Kapa do poda. Ovo nema niko u drzavi. Sta bi tek bilo da su se ostvarila nasa nadanja kad je Tan dosao? Pa bili bi poslije Zvezde najposjecenija ekipa na Balkanu, garatujem.
Horde Zla, veceras su pokazale da su miljama daleko od ostalih navijackih skupina u zemlji, kad se gleda taj ultra fazon.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

- Burberry46
- Kontakt:
Sjever je juce bio vrhunski, koreo, vatromet baklje sve za 10. Niko kao Horde
Posjeta odlična i samo pokazuje da nam malo fali da dodje 10 000. Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je bolje odradjen prelazni rok.
Idemo dobiti Mladost
Posjeta odlična i samo pokazuje da nam malo fali da dodje 10 000. Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je bolje odradjen prelazni rok.
Idemo dobiti Mladost
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 10 apr 2017, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Poznat termin susreta Sarajevo - Mladost
Nogometaši Sarajeva u srijedu će u prvom polufinalnom susretu Kupa naše zemlje ugostiti Mladost iz Doboja kod Kaknja. Bordo momci su jučer u derbi susretu 3. kola Lige za prvaka naše zemlje remizirali sa Zrinjskim (0:0), te se nalaze na trećem mjestu sa 48 osvojenih bodova. Iako je prvobitno bilo najavljeno da se meč u srijedu na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" igra sa početkom u 19:30, to se ipak neće desiti, te će susret početi u 18 sati. Termin je pomjeren od strane N/FS BiH zbog preklapanja sa terminima Lige prvaka. FK Sarajevo je favorit u ovom meču, a izabranike Mehmeda Janjoša već u subotu očekuje gradski derbi sa Željezničarom.
Nogometaši Sarajeva u srijedu će u prvom polufinalnom susretu Kupa naše zemlje ugostiti Mladost iz Doboja kod Kaknja. Bordo momci su jučer u derbi susretu 3. kola Lige za prvaka naše zemlje remizirali sa Zrinjskim (0:0), te se nalaze na trećem mjestu sa 48 osvojenih bodova. Iako je prvobitno bilo najavljeno da se meč u srijedu na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" igra sa početkom u 19:30, to se ipak neće desiti, te će susret početi u 18 sati. Termin je pomjeren od strane N/FS BiH zbog preklapanja sa terminima Lige prvaka. FK Sarajevo je favorit u ovom meču, a izabranike Mehmeda Janjoša već u subotu očekuje gradski derbi sa Željezničarom.
Sarajevo ljubavi moja.
Konacno jedan logican potez.sonpenn je napisao/la:Poznat termin susreta Sarajevo - Mladost
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo si bas jucer govorio ukoliko se ne varam.Evander je napisao/la:Konacno jedan logican potez.sonpenn je napisao/la:Poznat termin susreta Sarajevo - Mladost
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
joker90 je napisao/la:Ništa liga prvaka u srijedu, ništa Bayern-Real! Fino će i vrijeme biti, svi na Koševo! Tačno sam 100 puta rekao da ću prestati ići na tekme da se ne neviram i zdravlje gubim, htio pokloniti i godišnju, ali nakon večeras sam se pomirio da sam bolestan i da neću nikad, pa kad bi nam igralo i deset Rustema na terenu ili 10 Saida sa jednom nogom, a mi igrali cvajtu! Svani srijedo! Yebemo i Mladost i Mušiju i Doboj i Kakanj!! #SVEaaa

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 6 sati igramo kup.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Filozofi su poklopili medije za sebe, nemoj da te ništa čudi.zagorski je napisao/la:Prema Avazu,sinoc je bilo 7000 gledalaca na Koševu.
SRETAN BROJ - 1725
Poceli su slusati glas navijaca (foruma) 

Znam da sam vec dosadan al opet cu ponovit moramo se drzat skupa I ne dopustit da unose nemir u nase redove ....
SVI SU PROTIV NAS od sugavog klixa gdje se brisu top komentari kako sudije stede igrace sa golubarnika te isti porede sa nekim dinamom itd .... clanak sva 3 sata o stadionu pa jedva 13 milja a najvaznija utakmuca od otvorenja sugavice ...... a renovira se jos najmanje 4 stadiona u bih pa clanak svaka 2mj........ pa do dnevne lazi gdje se Sarajevo prikazuje u ponoru I iskoristava svaka muha da se napravi slon .... samo se negativnosti iznose da se klub prikaze u sto losijem stanju.....
A savez je vec prica za sebe gade mi se ... toliko se lobira da vise neznam kako ih stid nije ... spustaju nas u svakom pogledu I sva nasa dostignuca prikazuju ko mala I nevazna a svoje djecije pomake ko nesto naj ....
I ova smanjena kolicina karata je pokazatelj da nas se boje a ne mi njih I da nas nemogu usutit vec su presli na nacin da na silu smanje nas broj ....
Samo je jedan nacin da se stane u kraj ovome a to je da se drzimo skupa I da posjeta stadionu nebude upitna vec obavezna ... BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA
SVI SU PROTIV NAS od sugavog klixa gdje se brisu top komentari kako sudije stede igrace sa golubarnika te isti porede sa nekim dinamom itd .... clanak sva 3 sata o stadionu pa jedva 13 milja a najvaznija utakmuca od otvorenja sugavice ...... a renovira se jos najmanje 4 stadiona u bih pa clanak svaka 2mj........ pa do dnevne lazi gdje se Sarajevo prikazuje u ponoru I iskoristava svaka muha da se napravi slon .... samo se negativnosti iznose da se klub prikaze u sto losijem stanju.....
A savez je vec prica za sebe gade mi se ... toliko se lobira da vise neznam kako ih stid nije ... spustaju nas u svakom pogledu I sva nasa dostignuca prikazuju ko mala I nevazna a svoje djecije pomake ko nesto naj ....
I ova smanjena kolicina karata je pokazatelj da nas se boje a ne mi njih I da nas nemogu usutit vec su presli na nacin da na silu smanje nas broj ....
Samo je jedan nacin da se stane u kraj ovome a to je da se drzimo skupa I da posjeta stadionu nebude upitna vec obavezna ... BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 10 apr 2017, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko