ne sekiraj se ajzea,slikat ce se u turskojAjzea je napisao/la:Dajte mi kocku vode i čašu šećera

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ne sekiraj se ajzea,slikat ce se u turskojAjzea je napisao/la:Dajte mi kocku vode i čašu šećera
ma pustite njih u velikim su problemima krediti se dizu i morali su ovako nafurati se da imaju neku zlatnu koku to je trebao radovac biti ali posto je on pao kurcu za usi izmilsili su duljevica da zamazu oci i probaju pokriti nedostatke budzetske,frjaer uposte nema fudbalsku gradzu a sa 23 godine izleda kao da mu je 33 jos se farba ,gluplji mi je potez nasi jer su mu nabili cijenu bezvezezeljocity je napisao/la:Ja nasu ponudu vise gledam kao jednu jako finu dobru reklamu za nas klub i onako kulturno i pitarima i ostalima kazemo da kod nas sto se para tice nema zime. Pa po njihovim odgovorima ti je jasnl da oni barem dio njih jos nije i nece prezalit "hrenovke" period kod njih pa se svim silama trude da nama uvale nesto slicno ali uprava jako fino šmekerski skinu im skalp.djedovic01 je napisao/la:Ne razumijem ovo dizanje Duljevica u oblake... Koji najbolji igrac lige?! Kojih 2 mil. ?! Za igraca koji je u 16 kola imao 2 gola i 2 asistencije ...
Ko je lud da daje tolike pare za "takvog" igraca. Decko jest dobar, prodoran ali nista specijalno. Ovakvih igraca ima u svakoj ligi maloj jacoj na izvoz. Vidjet cemo za koliko ce ga prodati, ali po meni on nije za vecu cifru od 500 hiljada. Nije nase da pisemo o njemu ovdje, ali morao sam reci nesto jer ovo dizanje pitica je prevrsilo svaku mjeru, ko su oni da kazu nama da platimo vodu, a do jucer su viršle davali igracima.
O cemu vi, budite drugovi pa podijelite info?tm8782 je napisao/la:Mislis za neke 3 godine, ja mislim da su velike...jaludovolimte je napisao/la:Kolike su šanse da se napravi redizajn grba u narednom periodu?![]()
![]()
Juce kad onih 50tak momaka krenu navijat "samo tebi pjevamoo" odma me jeza hvata, bas sam se zazelio cuti huk s jugaAjzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma hajdeeeee
malo je igrao ,neprimjetan skrozTryg je napisao/la:Jel igrao jucer Halvadzic uopste, i kakav je bio. Jer u njega sam ipak velike nade polagao, on moze biti nas biser, ako se snadje kako treba. Il ce biti jos jedan u nizu Nuspahica.
Oplakakenan_tm87 je napisao/la:Šteta što na terenu može biti samo 11 igrača
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, adrenaline323, b00t, bablaz1, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hrammm1921, nedimmmm1337, nindza, tiagofaria25, WeekendOffender i 152 gosta.