FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na istoku sam bio, zapad i svjever su mi izgledali odlično! Teško je ocijeniti tribinu na kojoj se nalaziš, ali i istok mi je izgledao popunjen pravo. Nema šanse da je bilo ispod 10k!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
BEZ PARA, BEZ PLATA, BEZ NOVIH TRIBINA, BEZ POJAČANJA, BEZ PRIVATIZACIJE MEDIJA, BEZ DONACIJA NAVIJAČA, BEZ PRVOG MJESTA, opet smo imali veću posjetu od filozofa.
SRETAN BROJ - 1725
3k Sjever
5k Istok
3,5k Zapad
11,5k po meni.
5k Istok
3,5k Zapad
11,5k po meni.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A, kakva je atmosfera bila neka sud daju gostujući navijači koji su došli da šute i gledaju.
SRETAN BROJ - 1725
Nek je, u prosjeku, karta 8 KM, znači da je Klub zaradio 80.000 KM. Uzmi dio, Saide, za kapute boje lude!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Malo vise je bilo na zapadu, a manje na istoku. Blizu 12 milja 100 posto.uNbx je napisao/la:3k Sjever
5k Istok
3,5k Zapad
11,5k po meni.
U glavnom, SIGURNO vise od tri puta nego na Sergijici.
Sramota je da se ovako friziraju posjete.
Ako se lazu, onda neka se lazu.
Ako ih je bilo 6000, procentualno po broju praznih stolica, onda Sergijica prica preko 25 000 kad je puna.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 apr 2017, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ultrasi počeli sa dva taksija ić na gostovanja.pitic je napisao/la:A, kakva je atmosfera bila neka sud daju gostujući navijači koji su došli da šute i gledaju.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Prerano si se dao u računice. Izaći će na zvaničnoj koliko je karti prodano i koliko je bila zarada na prodanim kartama. Moraju se oduzeti godišnje, polusezonske i gratis ( za sponzore, goste kluba )High je napisao/la:Nek je, u prosjeku, karta 8 KM, znači da je Klub zaradio 80.000 KM. Uzmi dio, Saide, za kapute boje lude!
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 09 apr 2017, 23:55, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
Ništa liga prvaka u srijedu, ništa Bayern-Real! Fino će i vrijeme biti, svi na Koševo! Tačno sam 100 puta rekao da ću prestati ići na tekme da se ne neviram i zdravlje gubim, htio pokloniti i godišnju, ali nakon večeras sam se pomirio da sam bolestan i da neću nikad, pa kad bi nam igralo i deset Rustema na terenu ili 10 Saida sa jednom nogom, a mi igrali cvajtu! Svani srijedo! Yebemo i Mladost i Mušiju i Doboj i Kakanj!! #SVEaaa

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 09 apr 2017, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imam dojavu.pitic je napisao/la:Prerano si se dao u računice. Izaći će na zvaničnoj koliko je karti prodano i koliko je bila zarada na prodanim kartama. Moraju se oduzeti godišnje, polusezonske i gratis.High je napisao/la:Nek je, u prosjeku, karta 8 KM, znači da je Klub zaradio 80.000 KM. Uzmi dio, Saide, za kapute boje lude!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
a kako volim ovog lika ocmjoker90 je napisao/la:Ništa liga prvaka u srijedu, ništa Bayern-Real! Fino će i vrijeme biti, svi na Koševo! Tačno sam 100 puta rekao da ću prestati ići na tekme da se ne neviram i zdravlje gubim, htio pokloniti i godišnju, ali nakon večeras sam se pomirio da sam bolestan i da neću nikad, pa kad bi nam igralo i deset Rustema na terenu ili 10 Saida sa jednom nogom, a mi igrali cvajtu! Svani srijedo! Yebemo i Mladost i Mušiju i Doboj i Kakanj!! #SVEaaa

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Ultrasi su dosili iako im je prevoz otkazan, i to solidna brojka, momcima respekt sa navijačke straneuNbx je napisao/la:Ultrasi počeli sa dva taksija ić na gostovanja.pitic je napisao/la:A, kakva je atmosfera bila neka sud daju gostujući navijači koji su došli da šute i gledaju.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A jeste li skontali kako su došliuNbx je napisao/la:Ultrasi počeli sa dva taksija ić na gostovanja.pitic je napisao/la:A, kakva je atmosfera bila neka sud daju gostujući navijači koji su došli da šute i gledaju.

Prvo dođe mala grupica njih 10-15 tak, pa malo kasnije dođe još jedna mala grupica, pa malo kasnije još jedna mala grupica i opet šaka jada. Dolazili iz 3 ture

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 10 apr 2017, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
Da li ste zadovoljni današnjom partijom Edina Hrustemovića, ali bez ikakve šale?
Normala je bio, imao par uleta leđima na koje sam krindž'o, ali na šta nas je navikao, danas je zlatan bio.High je napisao/la:Da li ste zadovoljni današnjom partijom Edina Hrustemovića, ali bez ikakve šale?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MaroonSquad
- Kontakt:
tako je brate, jednostavno **** gudra i nema skidanja. samo hajcat treba i gutat tablete.joker90 je napisao/la:Ništa liga prvaka u srijedu, ništa Bayern-Real! Fino će i vrijeme biti, svi na Koševo! Tačno sam 100 puta rekao da ću prestati ići na tekme da se ne neviram i zdravlje gubim, htio pokloniti i godišnju, ali nakon večeras sam se pomirio da sam bolestan i da neću nikad, pa kad bi nam igralo i deset Rustema na terenu ili 10 Saida sa jednom nogom, a mi igrali cvajtu! Svani srijedo! Yebemo i Mladost i Mušiju i Doboj i Kakanj!! #SVEaaa

Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Nema šta kapa dole što su došli pa i kroz 3 ture i ako je kako kažu prevoz otkazan. Da su Fukare bile na njihovm mjestu vidio bi 3 Tuzlanska studenta na Jugu.zlo87 je napisao/la:Ultrasi su dosili iako im je prevoz otkazan, i to solidna brojka, momcima respekt sa navijačke straneuNbx je napisao/la:Ultrasi počeli sa dva taksija ić na gostovanja.pitic je napisao/la:A, kakva je atmosfera bila neka sud daju gostujući navijači koji su došli da šute i gledaju.
SRETAN BROJ - 1725
Imao je onaj bespotrebni prekršaj, ali i dobar šut u drugom poluvremenu.uNbx je napisao/la:Normala je bio, imao par uleta leđima na koje sam krindž'o, ali na šta nas je navikao, danas je zlatan bio.High je napisao/la:Da li ste zadovoljni današnjom partijom Edina Hrustemovića, ali bez ikakve šale?
Ima bolji šut od kapitena koji ima završnicu kao Tarik Trbić!pitic je napisao/la:Naučio Rustem šutat nema više lopte da tražimo kod porodilišta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.