Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jeste li se ispucali prije nego sto vam objasnim zasto je faul sviran kod gola Veleza?
-
- Kontakt:
Pa mi smo krenuli od sebei pokazali da be želimo malverzacije. Vi ismijavate 3 godine naše kukanje na sudije a sad pokucali i na vaša vrata čim ste konkurentni .KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:47Trebali ste ranije razmisljati o insanima?DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:38Vici treba poslati ovaj forum da sa uzitkom cita. Glupljeg insana od balije na dunjaluku nema, nije ni cudo da ga kolju svako malo.![]()
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
![]()
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 19 okt 2025, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam zasto pomijes Zelju uopste.rishovski je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:45Volio neko ili ne volio Mirvića,dobili smo svi zajedno sta smo zasluzili... Tebi ako ovo odgovara,svaka čast. Sad je smijesno jer Željo nije jak po pitanju finansija,ali ce doci vrijeme kad ce i u Želji biti dobra lova a nećeš moći ništa kao ni sad. Eh tad vise nikom neće biti smiješno.let3 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:41Previse citirate tog lazova.Herson je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:36Klubovi šute i ne žele se boriti sa Savezom jer imaju beneficije.
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi..." kaže Hasić.
Kako je sve počelo...
Al eto, organizujte se vi bez mrskog Zelje pa im yebite mater u Savezujavite nam kako bi.
A nije da niste probali, samo niko da se odazove pozivima Mirvica![]()
Opet ti kazem, orgnizujte se vi zajedno sa svojim haverima pitarima i pravac Savez da ih rusite, niko vam ne brani. Samo nam javite nam kako zavrsi ta velika borba za dorobiti bh fudbala

Manite se vi Zelje, nije on tema.
-
- Kontakt:
Bili su privođeni u akciji VAR, od sudija sa PLBiH privedeni su Kazlagić i Halkić, a mislim da je i Durić bio priveden.Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:42Prodali bi državu ovakvi bezkičmenjaci za večeru.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:38Vici treba poslati ovaj forum da sa uzitkom cita. Glupljeg insana od balije na dunjaluku nema, nije ni cudo da ga kolju svako malo.
Nije mi jasno da Sipa nakon ovakvih lakrdija ne privede sudije na obavjesni razgovor,čisto da se malo useru u gaće.
Sportski ribolov, uhvatili i pustili ih, ljudi vidjeli da im SIPA ne može ništa i postali još gori.
-
- Kontakt:
Umjesto lajanja koliko je vas odvojilo vrijeme i poslalo mail na prijavu [email protected]???
Rečeno je iz provjerenih krugova bliskom Uefi da je snaga u tome da se prijavi sa što više mjesta sumnjiva utakmica i onda Uefa šalje nezavisnu inspekciju gdje postoji mogućnost i suspendiranja lige.
Pošaljite mail.
Rečeno je iz provjerenih krugova bliskom Uefi da je snaga u tome da se prijavi sa što više mjesta sumnjiva utakmica i onda Uefa šalje nezavisnu inspekciju gdje postoji mogućnost i suspendiranja lige.
Pošaljite mail.
Zadnja izmjena: Zaboljesutra, dana/u 19 okt 2025, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
100 postoDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:38Vici treba poslati ovaj forum da sa uzitkom cita. Glupljeg insana od balije na dunjaluku nema, nije ni cudo da ga kolju svako malo.

Zadnja izmjena: UtdBiH21, dana/u 19 okt 2025, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Glup, gluplji, kontrasvih
Molim vas ne citirajte ga.
Molim vas ne citirajte ga.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ne pričaju bezveze viceve o nama.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa postavi ovde svoje mejlove sto si slao, samo copy paste svi i tjtZaboljesutra je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:53Umjesto lajanja koliko je vas odvojilo vrijeme i poslalo mail na prijavu [email protected]???
Pošaljite mail.
-
- Kontakt:
Evo zanimljiva činjenica: nijedan Hrvat nije sudio kontra “hrvatskog” kluba za “nehrvatski” klub u zadnje četiri godine. Nijedan Srbin nije sudio protiv kluba iz RS u korist kluba iz FBiH u zadnje četiri godine. Slobodno provjerite ovo i ja ću obrisati post ako nije istina.
A vi se slobodno ovdje prepucavajte i dalje, narod za izučavanje predvođen beskičmenjacima.
A vi se slobodno ovdje prepucavajte i dalje, narod za izučavanje predvođen beskičmenjacima.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ismiru Vico ponudio još jednu titulu i kup.
Neće Mirvah ni da čuje.
Neće Mirvah ni da čuje.
MA HAJTE MOLIM VAS
Ovo je vjerovatno najjadnija I najpoganija odluka do Sada a bice samo gore.
Igrac borca Koji je pao Nije bio ni blizu nijednom igraci veleza. Neko je gore naveo listu balija u savezu Koji SE saginju srbima I hdzeu dok kazes keks. Statut nsbih je napravljen tako da Ako SE kandiduju 2 bosnjaka iz recimo usk, I Bude glasanje, srbi I hdz clanovi u izvrsnom odboru takodzer glasaju I biraju naravno svoje ljude cije kandidovanje I Sami finansiraju. Tako je Irfan duric dosao na poziciju. A sve ostale propale kockastoglave balijetine poput rascica, gutica itd SU dosli u savez na isti nacin. Njihova svrha kad clanova sda je da budu vjerne sluge velikosrpskog projekta kao I njihov rahmetli predsjednik sto je bio.
Unisti,podapinji,sabotiraj,koci,ucjenjuj,pljackaj, otimaj kao sto je propisano po memorandumu SANU 2.
Za vas Koji ne znate sta je memorandum SANU 2 progooglajte I informisite SE. Vidjet CE te da je fsbih sastavljen na tom Principu.
Ovo SE Moze rijesiti ili ponovnom suspenzijom of uefe ili charlie kirkom I nikako drugo.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ko će je suspendovati, Čeferin? To o čemu pričaš je čista utopija.Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:53Umjesto lajanja koliko je vas odvojilo vrijeme i poslalo mail na prijavu [email protected]???
Pošaljite mail.
-
- Kontakt:
Drug moj jel ti problem napisati nazivbvsic je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:54Pa postavi ovde svoje mejlove sto si slao, samo copy paste svi i tjtZaboljesutra je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:53Umjesto lajanja koliko je vas odvojilo vrijeme i poslalo mail na prijavu [email protected]???
Pošaljite mail.
- primatelja [email protected]
-ime sudije
-datum utakmice
-video materijal sa utakmice
Zar smo toliko lijena nacija?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Ok je ovo, ne treba se stresirat’.
Mi smo inatna magarad slonovskog pamćenja, a i konkretni smo, a baklji i tunela ima dovoljno. Biće to ok.
Čuj parole
Mi smo inatna magarad slonovskog pamćenja, a i konkretni smo, a baklji i tunela ima dovoljno. Biće to ok.
Čuj parole

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Nigdje nema toliko retarada na jednom mjestu ko na ovom forumu. Vico vam pošalje Topuzovica i Sabriju da vase pokrade, posalje Halkica i Kazlagica u Vrapcice da napravi cirkus prosle sezona na Velez-Sarajevo, a vi se i dalje medjusobno svadjate. Jedino tko je gori je Beus i oni nasi sto nama srede par poguranaca (npr Jelic protiv Veleza), i dozvole da Borac svako, ali bas svako kolo ocigledno krade, od jacih do ovih slabijih utakmica, kad god treba, njih se pogura. Samo protiv nas imaju posteno sudjenje. I opet uspiju prokockat titulu prosle sezone, ali tesko ce se to ponoviti, nazalost.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Posto ste levatine i fudbalske analfabete, da vam objasnim. Velezu je sviran faul kod gola iz dva razloga oba su vezana za jednog igraca, prvo, taj igrac je stao u putanju kretanj igracu Borca sa brojem 25 (na slici se vidi koji igrac Veleza je u pitanju,stavrno ne znam ko je)-nesto kao kosarkaski blok sto je u fudbalu zabranjeno, drugi razlog je taj sto isti igrac Veleza u “kosarkaskom bloku” rukama obara igraca Borca sa brojem 25, takodje vidljivo na snimku i na slici dole. Na ovo treba dodati da je sudija svirao faul i prije nego sto igrac Veleza postigao gol.

Ovo objasnjeno je jos vidljivije n video snimku, na stadionu je bilo ocigledno. Sudija veceras, odlican za BiH standarde.
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!

Ovo objasnjeno je jos vidljivije n video snimku, na stadionu je bilo ocigledno. Sudija veceras, odlican za BiH standarde.
Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pokazali nakon jedne titule i dva poklonjena kupa dok ste u isto vrijeme klanjali dzenazu Zelji. Al hajmo malo sad biti postenibordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:52Pa mi smo krenuli od sebei pokazali da be želimo malverzacije. Vi ismijavate 3 godine naše kukanje na sudije a sad pokucali i na vaša vrata čim ste konkurentni .KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:47
Trebali ste ranije razmisljati o insanima?![]()
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Combattente87, criticalmass, Cwirek, fks74, Google [Bot], haklamas, Hansestadt, invincible1921, JimmyPage, Ledara, mosarajvosa83, Samba71, ShojaStojan, UtdBiH21, Zaboljesutra, zemuntrg, Zidnisatzidni, Zigazaga i 97 gostiju.