FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Derbi će biti jednak onom kad su osvojili titulu posljednji put i kad su igrali na nulu. Mi bolje od ovog niti znamo niti umijemo protiv ozbiljnijih ekipa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:Uzdignute glave ti borbu nastavi, mi smo tu dok nas smrt ne rastavi! FKS-Mladost, srijeda, 19:30, Sarajevo te treba!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nisam razočaran.
Navijači su sve ispoštovali.
Čala je znao da su ovi kvalitetni postavio defanzivniju igru koja je dala bod.
Realno u 1 poluvremenu Zrinjski je izdominirao posebno u prvih 30 minuta.
Bolje i bod nego ništa, s tim da smo mogli i izgubiti.
Da li se je meni učinilo ili ne, ali Zrinjski je malo spremnija ekipa od Sarajeva, i gram, dva kvalitetnija ekipa, trenutno. Ekipa koja te može kazniti za čas to je Čala i vidio pa je postavio igru kako jest.
Znam nismo navikli gledati defanzivno Sarajevo na Koševu i ja se ne sjećam kada smo zadnji put bili ovako defanzivni na Koševu, ali šta je tu je.
Penal, stativa, ograjisali.
Opet kažem mogli smo i do 3 boda , ali i do 0 bodova.
Čala vadi ono maksimum od ove ekipe što ima i to se vidi.
Ništa nije riješeno, idemo dalje u igri su 2 trofeja i evropa ekipu moramo maksimalno podržati do zadnjeg kola.
Glavu gore u dometu su nam i jedni i drugi.
Navijači su sve ispoštovali.
Čala je znao da su ovi kvalitetni postavio defanzivniju igru koja je dala bod.
Realno u 1 poluvremenu Zrinjski je izdominirao posebno u prvih 30 minuta.
Bolje i bod nego ništa, s tim da smo mogli i izgubiti.
Da li se je meni učinilo ili ne, ali Zrinjski je malo spremnija ekipa od Sarajeva, i gram, dva kvalitetnija ekipa, trenutno. Ekipa koja te može kazniti za čas to je Čala i vidio pa je postavio igru kako jest.
Znam nismo navikli gledati defanzivno Sarajevo na Koševu i ja se ne sjećam kada smo zadnji put bili ovako defanzivni na Koševu, ali šta je tu je.
Penal, stativa, ograjisali.
Opet kažem mogli smo i do 3 boda , ali i do 0 bodova.
Čala vadi ono maksimum od ove ekipe što ima i to se vidi.
Ništa nije riješeno, idemo dalje u igri su 2 trofeja i evropa ekipu moramo maksimalno podržati do zadnjeg kola.
Glavu gore u dometu su nam i jedni i drugi.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 09 apr 2017, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
ja nisam razocaran niti sretan sta da kazem idemo momci dalje u nove pobjede
Plus nas je nafaka prestala pratit. Ispucali smo sve u onom nizu.High je napisao/la:Derbi će biti jednak onom kad su osvojili titulu posljednji put i kad su igrali na nulu. Mi bolje od ovog niti znamo niti umijemo protiv ozbiljnijih ekipa.
Nek neko prenese Bekiću 19 da ponese kišobran u srijedu, jer ja predvodim džemat da mu izuriniramo usnu šupljinu.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ubjedljivo najgori igrač FKS, i to već 20-ak utakmica! Nikakve volje on ne pokazuje, niti ga išta zanima.uNbx je napisao/la:Plus nas je nafaka prestala pratit. Ispucali smo sve u onom nizu.High je napisao/la:Derbi će biti jednak onom kad su osvojili titulu posljednji put i kad su igrali na nulu. Mi bolje od ovog niti znamo niti umijemo protiv ozbiljnijih ekipa.
Nek neko prenese Bekiću 19 da ponese kišobran u srijedu, jer ja predvodim džemat da mu izuriniramo usnu šupljinu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vratite nam Protića! Znao je bar po zemlji ubacit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma ok je biti nezadovoljan ali bi bilo sramotno prigovoriti nesto igracima jer svi igraju srcem, fali tu kvaliteta. Drago mi je sto vecina raje razmislja u tom smjeru i ipak zbog 2 domaca kiksa i dalje daje podrsku Cali i ekipi. SKUPA DO ZAJEDNICKOG CILJA. 

Sjever je čudo!FrancescoTotti je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Uzdignute glave ti borbu nastavi, mi smo tu dok nas smrt ne rastavi! FKS-Mladost, srijeda, 19:30, Sarajevo te treba!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
uNbx je napisao/la:Vratite nam Protića! Znao je bar po zemlji ubacit.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Otrest Mladost sa 2 razlike za mirniji revanš, ali nisu naivna ekipa mora se dobro uznojiti. Čala protiv Mladosti ne smije kalkulisati izvesti najače i najsvježije oružije u ovom momentu. Dobar rezultat kao uvertiru za gostovanje u bazi sa porazima. Saida pripremiti do derbija jer će biti neophodan svojom kvalitetom da preokrene utakmicu u našu korist.joker90 je napisao/la:Nemojte se sad samo razočarati i u depresiju pasti! Idemo dobiti Mladost, pa se za derbi hajcati!
SRETAN BROJ - 1725
Ja vjerujem da možemo kone mlatnut. Gotovo sam siguran da nećemo izgubit. Jesam li jedini lud?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
HahahahahHigh je napisao/la:uNbx je napisao/la:Vratite nam Protića! Znao je bar po zemlji ubacit.
Za derbi me strah naših igrača jer su mentalni patuljci!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Barem dok su nam u dometu, glavu gore. Sve je još u igri samo su prva dva na tabeli zamjenili pozicije.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 09 apr 2017, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Sve dok smo u igri za oba trofeja, ne smijemo posustati. U kupu treba sad u prvoj tekmi probat rijesit prolaz. U ligi je bitno drzat prikljucak za seljom i madarima, u jednom kolu se moze dosta toga promjeniti. Sa ovom ekipom je samo jedno sigurno a to je da nista nije sigurno, mogu izgubit od Metalegea kod kuce a mogu i dobit Slobodu u gostima. Zato na derbiju se moze ocekivat slicna igra kao i danas, poprilicno defanzivno i trazit sansu iz kontre ili eventualno neke akcije ali na derbiju moramo iskoristiti sve prilike, koje vcrs nazalost nismo uspjeli.
Glavu gore i nastaviti borbeno do kraja pa sta Bog da.
Glavu gore i nastaviti borbeno do kraja pa sta Bog da.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Sta je ovo sto pricaju da je neko napao Janjosa ?
uNbx je napisao/la:Ja vjerujem da možemo kone mlatnut. Gotovo sam siguran da nećemo izgubit. Jesam li jedini lud?
Teško će neko odnijeti sva tri boda u mečevima prve tri ekipe, protiv slabijih se uzima prvenstvo, ne smijemo kiksati protiv Slobode, Radnika i Krupe, pa šta bude sa ovim
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, Kyle88, NeSamSafetee, riki46, Tatamata1946, tutankamon1905, zagorski i 49 gostiju.