naš najbolji igrač, nadam se da će karijeru završiti u Sarajevu!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da ne znam da je ovo Ljajić izjavio, rekao bih da je Mario. Usadio im je zajedništvo u glavu i na tome mu veliko hvala.Tri boda su najvažnija, ekipa, grupa, pojedinac nije toliko bitan - najvažnija je ekipa i da budemo svi zajedno i da ostvarujemo dobre rezultate. Vidimo se u januaru"
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kad bi mogli nekako ziljkica vratiti. On i adem bi pojeli sve protivnike
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Guli u DInamo Zagrebu. NEk nam daju pare i Mudraziju
- skullcrusher
- Kontakt:
Nikada, lik koji ne moze sezonu nigdje da sastavi iz ko zna kojih razloga, nismo mi jedini otisao je brzo i iz Veleza i NP. Ne hvala takvi nam ne trebaju, daleko mu kuca bila.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
rimljanin90
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma zajebava se, šta vam je?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Pitarluk. Uvezali 2 pobjede pa im sad ni Ziljkic nije dobar
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ubili se za sredine tabele.ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53Cmiljanić Melunović
Ziljkić Mehmedović Mustedanagić
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma dobro, nije Cmiljanić toliko kriminalan bio, čak šta više, znao nas je i pofino obradovati, sjećam se da je zabio Slobodi na Koševu u zadnjoj sekundi za pobjedu, huk je bio ko da smo ligu prvaka uzeli tadErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53Cmiljanić Melunović
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić
Ziljkić više nego solidan, to što je propuh u glavi, ybg.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
IziJo te tigar ako ovo namjerno radis, i nek ide u eter, nista ne obustavljaj.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
zlatnih 11ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53Cmiljanić Melunović
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Maroon1946
- Kontakt:
Ma vraćaj Pidru i dovedi još jednog hladnokrvnog špica - Guliju je ovo pretpostavljam bila zadnja tekma za nas.
Meni se je Ignatkov top igrač možda čak i bolji od Jatte, siguran na lopti a ne dobija žuti svaku tekmu.
Još nisam ubijeđen da je Banić pravi izbor za jedinicu, volio bi da jednom potrefimo sa tim golmanom...
Renan pokazao da može itekako poslužiti.
Meni se je Ignatkov top igrač možda čak i bolji od Jatte, siguran na lopti a ne dobija žuti svaku tekmu.
Još nisam ubijeđen da je Banić pravi izbor za jedinicu, volio bi da jednom potrefimo sa tim golmanom...
Mene samo zanima koja je svrha bila dovodjenje onog Chidija iz Celja i takodjer me interesuje sta se desava sa onim portugalcem iz B ekipe sto je presao u prvi tim.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma prvi koji su mi pali na pametGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 dec 2025, 15:04Ma dobro, nije Cmiljanić toliko kriminalan bio, čak šta više, znao nas je i pofino obradovati, sjećam se da je zabio Slobodi na Koševu u zadnjoj sekundi za pobjedu, huk je bio ko da smo ligu prvaka uzeli tadErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:53Cmiljanić Melunović
Palić Šećerović
Letić Trako Resić
Kanurić![]()
Ziljkić više nego solidan, to što je propuh u glavi, ybg.
kakav Pidro, pa i Mujkic i Kupresak su trenutno dobra rikesenja na lijevoj strani.Maroon1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:34Ma vraćaj Pidru i dovedi još jednog hladnokrvnog špica - Guliju je ovo pretpostavljam bila zadnja tekma za nas.
Ignatkov jeste tslenat ali ni blizu Jatte, decko je imao nesrecu da su nas u tom periodu kartonirali za ruzan pogled i mnogo je veci talenat od Ignatkova.
Banic je odlican golman, tu je pola sezone, imao povredu i imao dosta vremena suplju odbranu
Koliko smo Letića prizivali

.png)