FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Sad razmišljam kako bi nam značile pobjede u Prijedoru, kući protiv lištice i kod Veleža, a sve smo bolji bili! Baš bi bilo interesantno proljeće...
S ovih 7 hipotetičkih bodova (3 Rudar i 2x2 lištica i Velež), mi bi bili sad na bod od zrinjskog. Da smo uzeli Rudara, drugačije bi bilo igrati i sa sirokim, pa eto nek' je i 5 boba, mogli se možda počambat za vrh uz par korekcija u rosteru na bolje, jedno jako krilo ili dobar špic te pod obavezno desni bek.
Ali šta je tu je, opet na raspust s vrlo dobrim idemo. Uzeti Superkup akoBogda i probat ponovo što dalje dogurati u Kupu.
Volim te Saraj'vo!
S ovih 7 hipotetičkih bodova (3 Rudar i 2x2 lištica i Velež), mi bi bili sad na bod od zrinjskog. Da smo uzeli Rudara, drugačije bi bilo igrati i sa sirokim, pa eto nek' je i 5 boba, mogli se možda počambat za vrh uz par korekcija u rosteru na bolje, jedno jako krilo ili dobar špic te pod obavezno desni bek.
Ali šta je tu je, opet na raspust s vrlo dobrim idemo. Uzeti Superkup akoBogda i probat ponovo što dalje dogurati u Kupu.
Volim te Saraj'vo!
Neka mi ne svane,nek’ me nema nek’ me ne bude,neka me bez tebe ne probude
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
U pravu si...napoleon72 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 01:04Ta Mirzina nije bila pod Bijelim Brijegom, igralo se na zamjenskom stadionu. Zadnja pod BB je 2:3 sa Vinkom 2020., kad je Hebib proslavio gol za 2:3 urlajuci u kameru ko Maradona protiv Grcke 1994.Vanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 22:38Pod Mirzom, cini mi se ne pod Vinkom...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 dec 2025, 22:28Sad kad uzmeš sve u obzir, nije to Cvitanović uopšte loše odradio otkad je preuzeo tim.
Bilo je loših partija, ali Boga mi i odličnih.
Rudar je sigurno najlošiji, i ne mogu nikako prežaliti da nismo 3 boda uzeli, sve smo u svojim “rukama” imali, i dalje me proganja promašaj Mujkića.
Široki je bio blijed, ali opet se trebalo pobjediti jer je Elezi nemoguće promašio.
Velež nije ni smrdio ni mirisao, isto važi i za meč protiv Sloge kad je Mujkić za pobjedu zabio.
Kup nemam šta komentarisati, nisam ni gledao, ali više-manje rutinski.
Meč protiv Posušja solidan.
A u kategoriju odličnih mečeva bi svrstao meč protiv Borca, kona, a i ovaj večerašnji( iako je realno gledajući lošiji meč nego ova dva prije nabrojana ).
Brutalno je da smo od Marijevog dolaska primili svega 5 golova, pri tome protiv Zrinjskog, Borca, kona i Veleža samo 1.
Sve u svemu, mislim da je ovih 11 mečeva bilo iznad očekivanja svih, pa i samog Cvitanovića.
Teško je reći da sam bio za njegov ostanak, ali realno gledajući ne znam da će iko razmišljat o promjeni trenera nakon što je razbio kone i još na to sve pobjedio Zrinjski pod bb nakon ne znam ni ja koliko vremena. U ligi mislim da ih nismo pobjedili na njihovom terenu od 2020. kad je bilo 2:3, pokojni Žižović vodio Zrinjski, kod nas bio Vinko.![]()
MARIO CVITANOVIC JE BIO PUN POGODAK I SPASIO NAM POLUSEZONU, ali ISTO TAKO JA BI TRAZIO NOVOG TRENERA.
Odbrana jeste bolje izgledala nego kod husrefa i zorana, al nemogu dat za taj segment dat neku visoku ocjenu Mariju jer igra kao igra nije bil nista bolja nego kod zz i husrefa vec jednostavno POVRATAK BANICA JE NAPRAVIO OSTALE IGRACE BOLJIM, cak daobi ku u manju ocjenu ako mu je engleza Mamic reko da stavi (nas najbolji mladi igrac u zadnjih 12 godina) a ako je Mario samostalno primjetio uvrstio malog svaka cast veliki plus.
Moje tvrdnje sa rezultate koje Mario imao a husref i zz nisu jeste i povratak ADEMA ELEZIJA MUJKICA CIMIROTA BEGAN PLUS NAVEDENI BANIC
PLUS KAO STO SAM REKAO ENGLES IGNJATOVIC.
Licno nesvidjami se nijedan segment igre nit je popravio ijedan segment osim fizicku i kondicioni spremu i zelju kod igraca, al ponovo svodim po to da je to sve radi ogromnog prosirenja rostera po njegovom dolasku koji nije ima Hus.
Da se odmah RAZUMIJEMO MARIO JE PUN POGODAK I POTEZ DA SE ODBRANA PRVO DOTEGNE DA SENEIGRA ONO STO JE ZZ IGRAO FULL PRESING TRCANJE ITD ITD, nasi igraci su dizelasi (svi osim gulijs i keremeha) a plus sto niko od njih nije bio na top kondicionom nivou..
Al brate peljanje lopte na svojoj polovici je uzasno i za gledat, takodje ofanzivno go protiv sloge bek go protiv borca stoper ruzni golovi mali broj sansi losa kombinatorika
Lose odkrivanje itd itd itd
Nemoze raspali zeljo koji u 9 utakmica ima 0 pobjeda i 2 boda
Niti zrinjski koji je odigrao 15 utakmica vise nego mi i ostao za 22 minute bez dva igraca
MJENJAT PUNO IGRACA NAZOMU JE TESKA FULA
Odbrana jeste bolje izgledala nego kod husrefa i zorana, al nemogu dat za taj segment dat neku visoku ocjenu Mariju jer igra kao igra nije bil nista bolja nego kod zz i husrefa vec jednostavno POVRATAK BANICA JE NAPRAVIO OSTALE IGRACE BOLJIM, cak daobi ku u manju ocjenu ako mu je engleza Mamic reko da stavi (nas najbolji mladi igrac u zadnjih 12 godina) a ako je Mario samostalno primjetio uvrstio malog svaka cast veliki plus.
Moje tvrdnje sa rezultate koje Mario imao a husref i zz nisu jeste i povratak ADEMA ELEZIJA MUJKICA CIMIROTA BEGAN PLUS NAVEDENI BANIC
PLUS KAO STO SAM REKAO ENGLES IGNJATOVIC.
Licno nesvidjami se nijedan segment igre nit je popravio ijedan segment osim fizicku i kondicioni spremu i zelju kod igraca, al ponovo svodim po to da je to sve radi ogromnog prosirenja rostera po njegovom dolasku koji nije ima Hus.
Da se odmah RAZUMIJEMO MARIO JE PUN POGODAK I POTEZ DA SE ODBRANA PRVO DOTEGNE DA SENEIGRA ONO STO JE ZZ IGRAO FULL PRESING TRCANJE ITD ITD, nasi igraci su dizelasi (svi osim gulijs i keremeha) a plus sto niko od njih nije bio na top kondicionom nivou..
Al brate peljanje lopte na svojoj polovici je uzasno i za gledat, takodje ofanzivno go protiv sloge bek go protiv borca stoper ruzni golovi mali broj sansi losa kombinatorika
Lose odkrivanje itd itd itd
Nemoze raspali zeljo koji u 9 utakmica ima 0 pobjeda i 2 boda
Niti zrinjski koji je odigrao 15 utakmica vise nego mi i ostao za 22 minute bez dva igraca
MJENJAT PUNO IGRACA NAZOMU JE TESKA FULA
E cuj najbolja ekipa u ligi sa 14 bodova bodova manje od prvog. Sad su najbolja ekipa a prije 15 dana su im se majke psovale, nigdje iz jedne u druge krajnosti nego kod nas.obrijanopile je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:07Realno je da smo mi najbolja ekipa u ligi, ali mi imamo problem kada igramo sa "slabijim ekipama" tu gubimo bodove. Sad na pauzi napraviti male promijene, ne prevelike jer je ova ekipa kompaktna. Danas je igralo , ja mislim tri ili cetri igrača, koji su mladi od dvadeset godina. Toj djeci treba pružiti još više pažnje i povjerenja. Ljajic je klasa iznad svih igrača u ovoj ligi, Guli igra za tim, ako dodje neka ponud pošteno bi bilo da ga prodamo, Cimi će drugu polusezonu, dok se spremi, biti puno bolji, Ignjatov je odličan mladi igrač na zahtjevnom mjestu, a tek mu je 18 godina, Renan je dao dva gola u zadnje dvije utakmice, ali ja bih ga prodao i dove kvalitetnijeg špica od njega, poredio bih na bocnim pozicijama. Ali ne sumnjam da će ti sve biti suoer, uz Boziju pomic, i Mamice.
Moram priznati da Cvitanovic ima damu, ubaciti dijete od 17 g u finisu tekme u kojoj vodis 0:1...
Pa mogu reci komotno da to ne bi uradio ni jedan trener u PL BiH...
Ja sam se sav oznojio kad sam vidio malog Dizdarevica pored aut linije da se sprema da udje...
Znam da nam je falilo igraca, ali kontam sad ce nekog iskusnijeg uvesti pa praviti rokade pozicija...
Shvatam da Dizdarevic na wing beku nije namjera nekog napadackog pokusaja, ali ipak, dijete debituje sa 17 g u onakvoj rezultatskoj situaciji...
Svaka cast, ja se ne bih usudio...
Ja sam se sav oznojio kad sam vidio malog Dizdarevica pored aut linije da se sprema da udje...
Znam da nam je falilo igraca, ali kontam sad ce nekog iskusnijeg uvesti pa praviti rokade pozicija...
Shvatam da Dizdarevic na wing beku nije namjera nekog napadackog pokusaja, ali ipak, dijete debituje sa 17 g u onakvoj rezultatskoj situaciji...
Svaka cast, ja se ne bih usudio...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mirvic se poceo pakovati, FKS proigralo, atmosfera pozitivna 
Samo kazem
Pakuj se brzeeee Mirvicuuuuuuuuuuuu, ****
Samo kazem
Pakuj se brzeeee Mirvicuuuuuuuuuuuu, ****
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- SilaMoc1946
eh odakle da počnemo brate?Vanja8 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 07:31Moram priznati da Cvitanovic ima damu, ubaciti dijete od 17 g u finisu tekme u kojoj vodis 0:1...![]()
Svaka cast, ja se ne bih usudio...![]()
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Bgm svaka cast na igri jucer. Steta sto se zavrsava polusezona i bar da smo sa Rudarom igrali nerjeseno.
Nemoj tako, kazu da je imao dobro sudjenje titulu bi uzelirimljanin90 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 01:33ubio me je psihicki nakon one taktike u banja luci kad smo 5 primili
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma ne treba kvarit raspolozenje nakon ove dvije pobijede spominjanjem husrefa. Svaka cast njemu ali nije on za modernog fudbalaNazorUso je napisao/la: ↑15 dec 2025, 08:38Nemoj tako, kazu da je imao dobro sudjenje titulu bi uzelirimljanin90 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 01:33ubio me je psihicki nakon one taktike u banja luci kad smo 5 primili
![]()
-
KarloIvandic
- Kontakt:
on i mudrazija