Ovo ide na njihov obraz, seljacine nacjonalisticke, zasto se borite za naslov prvaka i za kup ako vam smeta Bosna i Hercegovina.TeroweNth je napisao/la:evo letaka koje su dijelili prije početka tekme u BL...![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Plava krv ispod koze ×
pa ljudi ba o kakvim transparentima pricate to jest parolama, to radi uzi krug ljudi i ne znaju svi sta ce pisati dok se ne postavi na stadion...ko je vidio da se javno pise o tome sta bi trebali napisati kao parola za utakmicu koja je za 14 dana, pa to bi bilo krajnije neozbiljno od strane nas...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Ponos Torina
- Kontakt:

HVALA TI BRKO

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:
HVALA TI BRKO
![]()
Kad je Uprava mogla dovest Tifu, mozemo i mi Osimu Laku.

JOJ KAD BIH LAKA NA PUNOJ GRBAVICI OTPJEVAO! BILO MI JAKO DO BOLA JOS KAD KAZE U PJESMI BRKO BRKAEN MOJ OMILJENI KRKANE HAHAVlak je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:
HVALA TI BRKO
![]()
Kad je Uprava mogla dovest Tifu, mozemo i mi Osimu Laku.
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Taj dizelas abd kad se napravi istocna tribina ide na nju kao ukrasMaliMemo je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:
Zeljin dizelasTDI majka

stavicemo BRKO BRKANE MOJ OMILJENI KRKANE, pokusaj biti neozbiljan druze...19TM87 je napisao/la:pa ljudi ba o kakvim transparentima pricate to jest parolama, to radi uzi krug ljudi i ne znaju svi sta ce pisati dok se ne postavi na stadion...ko je vidio da se javno pise o tome sta bi trebali napisati kao parola za utakmicu koja je za 14 dana, pa to bi bilo krajnije neozbiljno od strane nas...

BRAVE HEART 1979-2005
Apsolutno se slazem, jer je covjek i zasluzio mnogo vise od ovog, a i dalje je tu uz svoj voljeni klub!!!.kicked je napisao/la:BOLJE JE DA SE CESTITA IVICI OSIMU 69 RODJENDAN NA TU FORU
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Zeljin dizelas
TDI majka
[/size][/color][/quote]
Taj dizelas abd kad se napravi istocna tribina ide na nju kao ukras
[/quote]
Danas sam se malo nasalio s M. Beslijom i upitao ga koje gorivo koristi kaze on :"Ne znam ni ja vise prijatelju."

Taj dizelas abd kad se napravi istocna tribina ide na nju kao ukras

Danas sam se malo nasalio s M. Beslijom i upitao ga koje gorivo koristi kaze on :"Ne znam ni ja vise prijatelju."
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
' ' ' " "
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Jao papanluka hahaha, mislim netreba ovo da nas nervira, ovo je samo dokaz da su ljubomorni i da imaju kompleks od nas. Svaka čast izuzetcima...TeroweNth je napisao/la:evo letaka koje su dijelili prije početka tekme u BL...![]()
![]()
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
$ ? на спортспорт.& '... :$ сто & Сејо ? $ ?... хахахаtax je napisao/la:' ' ' " "
BRAVE HEART 1979-2005
Jeli može neko da mi kaže kad je trening šampiona sutra,volio bih otići.Hvala
ŽELJO ŠAMPION
ŽELJO ŠAMPION
I još nešto ,ako neko zna gdje mogu pogledati onaj gol Višće,na kojoj stranici ili da proslijedi link.Hvala
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Debilizam braćo mojaTeroweNth je napisao/la:evo letaka koje su dijelili prije početka tekme u BL...![]()
![]()

- Ponos Torina
- Kontakt:
PrejakoStrauss je napisao/la:

Neprocjenivo

Kao sto kazu svi nasi selektori reprezentacije(Ruku na srce)ali dok mi stignemo do lige prvaka i do finala Fergunson ce 10 puta izumrijeti
Ma koji vam je **** vise sa tom "srbilicom", idi lizte im supak, fol vi ovde nacionalo osvjeceni, a prvi bi vas isti ti lesinari za koje govorite da su korektni da imaju priliku UBILI NA MRTVO IME !
Pa kud cete veci dokaz neko zvizdanje i nase i NJIHOVE himne, jer ona himna nije "Jedna jedina", nego je i himna njih samih (svi znamo kako je ta himna nastala).
Znaci prekinite se praviti demokrate, kada ne mozes fino, onda mozes na neki drugi nacin, a svi znamo kakav je to nacin ! Dosta smo bili DOBRI LJUDI, trebamo i mi jednom pokazati zube, a ne da nas KARAJU kako hoce, a mi se i dalje pravimo fini !
ZEMLJO TISUC LJETNA NA VJERNOST TI SE KUNEM
OD MORA DO SAVE, OD DRINE DO UNE
JEDNA SI JEDINA, MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA, BOSNA I HERCEGOVINA
BOG NEK TE SACUVA ZA POKOLJENJA NOVA
ZEMLJO MOJIH SNOVA MOJIH PRADJEDOVA
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA
Moderator koji ovo izbrise... zna se sta je ! ! !
Sada vi mene slobodno citirajte i govorite maloumno dijete, vjerujte da nisam, jer sam ja izgubio i OCA i POLA FAMILIJE radi tih, "Korektnih Lesinara!"
Znaci samo JEDNA JEDINA ! ! !
Pa kud cete veci dokaz neko zvizdanje i nase i NJIHOVE himne, jer ona himna nije "Jedna jedina", nego je i himna njih samih (svi znamo kako je ta himna nastala).
Znaci prekinite se praviti demokrate, kada ne mozes fino, onda mozes na neki drugi nacin, a svi znamo kakav je to nacin ! Dosta smo bili DOBRI LJUDI, trebamo i mi jednom pokazati zube, a ne da nas KARAJU kako hoce, a mi se i dalje pravimo fini !
ZEMLJO TISUC LJETNA NA VJERNOST TI SE KUNEM
OD MORA DO SAVE, OD DRINE DO UNE
JEDNA SI JEDINA, MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA, BOSNA I HERCEGOVINA
BOG NEK TE SACUVA ZA POKOLJENJA NOVA
ZEMLJO MOJIH SNOVA MOJIH PRADJEDOVA
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA
Moderator koji ovo izbrise... zna se sta je ! ! !
Sada vi mene slobodno citirajte i govorite maloumno dijete, vjerujte da nisam, jer sam ja izgubio i OCA i POLA FAMILIJE radi tih, "Korektnih Lesinara!"
Znaci samo JEDNA JEDINA ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Orvel, Paromlinac, Vanja8 i 48 gostiju.