Ja sam pročitao da je i otkazano sutrašnje druženje koje je Licht treba održati sa navijačima članovima Juventusa putem Juventusovom TV kanala.
I Moggi je podržao ovu silenzio stampa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Podrška uvijek dobro dođe...effe_sa je napisao/la:Ma dobit će Juve Fiorentinu, prilično sam ubjeđen u to. Sad će to odčepit u napadu, pa mora sad vala...
Serie A bez Juventusa je obicna talasika, znaju to i novinari.Nikad jadnija liga nije bila nego one sezone kad smo bili u Serie B gdje su stadioni druge lige bili puni.Sve je bilo jasno.mdss je napisao/la:evo gledam na skysport 24 kao svi iznenadeni zbog cega se juve odlucio na silenzio stampa kao nisu novinari krivi za sudijiske greske jer juve je velikan i nije potrebno da poseze za ovako drasticnim potezima itd....![]()
e bas mi je drago zbog ovog da pokazemo da sa nama nema zajebancije bravo Andrea Aneli prema nekim njihovim informacijama juve ce do kraja sezone drzati silenzio stampa
Bianconeri1988 je napisao/la:A jučer svi navijači pišu kako bi dobro bilo da pređemo u Francusku i da se tamo takmičimo.![]()
Sljedeće sezone će pretplata za SKY i Mediaset rapidno opasti. Pa ćemo vidjeti hoće li i dalje tako pričati protiv Juventusa kao što sad pričaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.