Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2012, 19:42

Protiv svega i protiv svih. 8-) :mrgreen:

Ja sam pročitao da je i otkazano sutrašnje druženje koje je Licht treba održati sa navijačima članovima Juventusa putem Juventusovom TV kanala.

I Moggi je podržao ovu silenzio stampa.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 mar 2012, 20:14

Đe ste bagro trollovska :mrgreen:
Stari me pita ''Kad idući put oni tvoji igraju,šta ćeš razbit''' :mrgreen:

Caceres se pravo uštelio, igra mali ekstra, on je jedna od pozitivnih stvari.
Niko ne spomenu onu Gigijevu intervenciju pred kraj... :o :shock:
Iduću se treba vratiti Chiellini... kako li će to Conte složiti...
Ja bih to ovako protiv Fiorentine

Buffon

Licht Caceres Chiellini De Ceglie

Vidal Pirlo Marchisio

Pepe Matri Vučinić

u zavisnosti o rezultatu ubaciti Quagliarelu.
Dobra stvarka što vjerovatno Jovetić neće igrati, ali ne trebamo mnogo gledati njih... mi imamo ''neprijatelja'' u crnom protiv sebe... moramo odigrati kao protiv Đenovesa i valjda će šta i ući, vrlo je važno da ekipa ne izgubi samopouzdanje.
I da pitam... fali mi jedan stari tigar @JuveSissoko... :?:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2012, 20:19

Vala kad skontam da će Fiorentini Amauri igrati u napadu nije me nimalo strah, Chiellini će ga pojesti. :mrgreen: :lol:

@JuveSissoko izdržava ban, očigledno, čim ga nema, trebao bi se i on vratiti sutra ili u srijedu. :D

Fiorentina je loša ove sezone, a ovo je derbi jer je poznato koliko nas mrze pa će igrati malo otvorenije, to nam odgovara.

Sinoć sam čuo negdje kako je onih jučerašnjih 30 šuteva prema golu Genoe rekord Serie A. 8-) :mrgreen:

A tuge, jarane, toliko šuteva i na kraju 0:0. :lol:
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 mar 2012, 20:25

Ne znam kad sam pogledao tekmu sa onolikom opsadom gola protivnika a da dotični nije imao igrača manje....
neće ravaku pa neće preko crte... razbio sam tastaturu i miš u 100 komada... bem im...

Amauri u napadu... kakve smo qrate sreće vidjećeš kad nam ga šušne (gluho bilo :mrgreen: )

I šta me je još nerviralo a primjetio sam u nekoliko navrata kad naši presjeku na protivničkoj polovini i uđu u zonu gdje bi se moglo ošutati, obavezno je upute Vučiniću na kome su već dvojica i on ne može ništa...

pa opucaj je (Giach, Marchisio, Pepe...) rokni je sa 25 m... u gol, golmana, prema golu... valjda se odbije, vrati, izbiti će je golman nekom tu blizu, okrznuti će koga... ali ne.... oni je Vučku, dvojica mu se navale na kosti i izgubi je...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 12 mar 2012, 20:28

Samo se vi smijte al nebi me iznenadilo ako Amauri postigne hattrick u ovoj utakmicu :lol: , jer smo takve srece danas..

Izgleda da nece Jovetic igrati i to me obraduje, taj vazda pogodi protiv nas!!!!

Ovo mislim da cemo dobiti, nije Viola nista bolja od Genoe ...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 mar 2012, 20:32

Odigrati će oni sa 120% mogućnosti... derbi je to, poznato je koliko se ''volimo'' :)

A idemo na pobjedu, šta drugo, vrijeme je da se prekine ovaj negativni niz i da ekipa stekne samopouzdanje, novi naš posrtaj i pobjeda direktnih rivala bi nas totalno izbacili iz kolosijeka.
Ova je opet ''na nož'', teško je kad se mora ali šta bi...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 mar 2012, 20:38

Ma dobit će Juve Fiorentinu, prilično sam ubjeđen u to. Sad će to odčepit u napadu, pa mora sad vala... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 mar 2012, 20:40

Piše se da neće biti spreman,ali me ne bi iznenadilo da zaigra,osposobit će oni njega samo zato jer sa nama igraju,inače ne bi rizikovali.

No,igrao on ili ne mi se moramo sobom pozabaviti.

Treba više pokušavati iz daljine jer se svi brane sa 10 igrača,bilo je par odličnih pokušaja,posebno onaj Marchisia i Pirla.

Još jedna stvar koju hitno treba popraviti je centaršut,Pepe nikako da dobaci do sredine,sve na prvu stativu,pa i Pirlo sve kornere na prvu stativu ili rade često ona proigravanja iz kornera koja nam nikako ne prolaze.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 mar 2012, 20:42

effe_sa je napisao/la:Ma dobit će Juve Fiorentinu, prilično sam ubjeđen u to. Sad će to odčepit u napadu, pa mora sad vala... :)
Podrška uvijek dobro dođe... ;) :D
Neće se ni Fiorentina braniti grčevito vala, igraju kući domaći navijači, derbi, pa moraš i napasti, osvjetlati obraz...
Juve samo da prvi zabije, da pročepi...

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 12 mar 2012, 20:44

nema Jovetića nema zime, mada je tu Amauri :? ako on proradi i to protiv nas, pa .... :oops: :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 mar 2012, 20:49

Dok Frizurica istu namjesti i začešlja Giorgone će ga ''odnijeti'' sa terena. :mrgreen:
Samo pristup kao protiv Đenovezaca i nema bojiš, valjda će šta i ući, a vile neće nosati gol uvijek...

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 mar 2012, 20:50

Valaa' od onih 14 remija bolje bi vam bilo da ste pola dobili a pola izgubili, bježali bi sad 3 boda.
A nadam se da će Juve ovo osvojiti, nije odavno ništa osvajo.
Imam osjećaj da ako Juve osvoji i Liverpool osvaja za 2 godine :lol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 mar 2012, 20:52

Scudetto se čeka k'o negdje mladin čaršaf poslije prve bračne noći :mrgreen:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 12 mar 2012, 20:53

evo gledam na skysport 24 kao svi iznenadeni zbog cega se juve odlucio na silenzio stampa kao nisu novinari krivi za sudijiske greske jer juve je velikan i nije potrebno da poseze za ovako drasticnim potezima itd.... :D

e bas mi je drago zbog ovog da pokazemo da sa nama nema zajebancije bravo Andrea Aneli prema nekim njihovim informacijama juve ce do kraja sezone drzati silenzio stampa :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2012, 20:54

A nije ovo Juve iz prethodnih sezona kad neki totalno nepoznati igrač zabije svoj prvi i posljednji gol upravo protiv nas. Iskreno strahovao sam pred meč protiv Genoe i očekivao sam poraz s obzirom na okolnosti i sve živo, ali nakon onakve predstave naše ekipe ubjeđen sam da nas do kraja niko neće dobiti.

Jučer je igrao onaj Juve od prije 2 mjesece koji je mljeo sve pred sobom, logično je da svaka ekipa ima pad u jednom dijelu sezone, mi smo taj pad imali u mjesecu februaru i opet smo ostali netaknuti, barem kad su mjesta za CL u pitanju, a to je ono što je prioritet. Vraćamo se mi u formu, protiv Fiorentine ćemo mi odigrati još bolju utakmicu nego jučer.

Ovaj Juve ima dosta sličnosti sa onim Juventusom prije 2006. Dominacija na terenu, borba, želja, puno trke.
Ž '21!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 12 mar 2012, 20:58

mdss je napisao/la:evo gledam na skysport 24 kao svi iznenadeni zbog cega se juve odlucio na silenzio stampa kao nisu novinari krivi za sudijiske greske jer juve je velikan i nije potrebno da poseze za ovako drasticnim potezima itd.... :D

e bas mi je drago zbog ovog da pokazemo da sa nama nema zajebancije bravo Andrea Aneli prema nekim njihovim informacijama juve ce do kraja sezone drzati silenzio stampa :lol:
Serie A bez Juventusa je obicna talasika, znaju to i novinari.Nikad jadnija liga nije bila nego one sezone kad smo bili u Serie B gdje su stadioni druge lige bili puni.Sve je bilo jasno.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2012, 21:03

A jučer svi navijači pišu kako bi dobro bilo da pređemo u Francusku i da se tamo takmičimo. :mrgreen:

Sljedeće sezone će pretplata za SKY i Mediaset rapidno opasti. Pa ćemo vidjeti hoće li i dalje tako pričati protiv Juventusa kao što sad pričaju.
Ž '21!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 12 mar 2012, 21:07

Bianconeri1988 je napisao/la:A jučer svi navijači pišu kako bi dobro bilo da pređemo u Francusku i da se tamo takmičimo. :mrgreen:

Sljedeće sezone će pretplata za SKY i Mediaset rapidno opasti. Pa ćemo vidjeti hoće li i dalje tako pričati protiv Juventusa kao što sad pričaju.

potpis :D juce su ovi sa SKY pljuvali po Juventusu na sta se to oni zale i njima se pomaze, a danas kad su skontali koliko juve ima navijaca i koliko ce pretplatnika otkazati SKY zbog toga odmah druga ploca, kao juve je velikan nisu novinari krivi za greske sudija itd ..... jad i bjeda od televizije samo interes i zarada bitna pu..... :evil:

pratim ih redovno posebno analize poslije utakmice,a zvone boban im glavni kriticat juventusa pao mi je u ocima poslije derbija sta je sve rekao o juventusu fakat mi se gadi :evil:
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 12 mar 2012, 21:12, ukupno mijenjano 2 puta.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 mar 2012, 21:09

eto dzaba se sramotite i vi ovdje i juventus sa silenzio stampa :mrgreen: he koji ste vi likovi :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2012, 21:10

Novara, furaj! :lol: :lol:
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.