FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 13 mar 2012, 00:56

effe_sa je napisao/la:Al kod ove rečenice sam tvoje morao još jednom gore prema nicku pogledat, vidim Hantro, a rečenica ima sve elemente Klaretove rečenice :lol: :lol:
Ma ne, to sam upravo smislio. :lol:
Samo jos cekam da pocem pricati o štan-gasu... :mrgreen:

Nego da ne bude Hantro spamercina: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2012, 01:01

Ovako to za sutra vide Švicarci i njihov poznati list Blick.

slika

http://www.blick.ch/sport/heute-sind-si ... 04533.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače u tekstu se govori o njihovoj opuštenosti pred utakmicu, kako su u dobroj seriji, Frei izjavljuje da mogu uvijek zabit gol i inače smatraju da nemaju šta izgubit u ovoj utakmici.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 13 mar 2012, 01:05

JetSet_Hantraga je napisao/la:Opet taj Klare. :evil:
I šta ćemo sad? :? Haj' evo reci, šta to ti krivo što sam bahn'o i još jednom pokazao, dokazao jako pokretljive prstiće. :lol:
effe_sa je napisao/la:svojim cuvenim laznjakom, i jos cuvenijim nadljudskim trzajima tijela. :mrgreen:
Ima, ima Gomo sve to, i slušajte još jednom da ponovim! :!:
Gomezu lopta u prostor automatski znači trganje kičme i najboljim defanzivcima današnjice. 8-)
Njemu se ne lijepi lopta, ali zato baš zbog ovog nadljudskog faktora s lakoćom izbacuje protivnika, al' ozbiljno morate to primjetiti u trenutku kada odluči stati i promijeniti pravac, njegov čuvar koji se do tog trenutka gurao, čupao s njim, je ipak otišao metar dalje od samog Maria i lopte mu u nogama.

Nemojte se smijat', ovo vam ozbiljno govorim... :lol: , ama ljudovi ovo je ozbiljno... :lol: ..., ama nemojte kad vam vičem... :lol: ..., ama dosta je vragovi vas ne znali! :!:

PS: :lol: Hoj, hoj :lol: , bori se protiv svog Alter ega(spamera), al' šta uradi :? , eto to da postavi već postavljeni klip, i to na prošloj stranici. :evil:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 13 mar 2012, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 mar 2012, 01:08

ne treba nimalo potcijeniti švicarce, a pogotovo ih otpisati.. vjerujem da su u stanju svakoj ekipi, i onim jačim od bayerna da zabiju gol...

no Bayern je veliki favorit i mislim da bi ih ako uđu sa pravim pristupom u utakmicu trebali pobijediti... bila bi katastrofa po njih a i po Bundesligu...

Gladbahovac je sutra svim srcem uz vas :D ... sretno !!!
Agieren statt reagieren

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 13 mar 2012, 01:16

Klare je napisao/la:Ima, ima Gomo sve to
U svemu tome se slazem!
Pa najrealnije i bez imalo subjektivnosti, Mario je najbolji klasicni napadac na svijetu. ;)
Nije spor (pogotovo kad se zalaufa :mrgreen:) , super-jak, nosina za gol, podjednako dobra igra s obje noge (cak i bolja lijevom), a da ne spominjem te toliko opjevane laznjake. 8-)
Klare je napisao/la:PS: Hoj, hoj , bori se protiv svog Alter ega(spamera), al' šta uradi , eto to da postavi već postavljeni klip, i to na prošloj stranici.
:oops:
Ne znam kako ne vidjoh, al' dobro, sta sad. Nego, de se ti pobrini da pravilno citiras narod , ne meći effeu tudje rijeci u usta. :twisted:
Pale_Companion je napisao/la:Gladbahovac je sutra svim srcem uz vas ... sretno !!!
To je stav. slika
A ne k'o pojedinci... :|
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 mar 2012, 09:28

Ja ne znam sta se to desava, ali ne sanja effe samo tekme Bayerna :-) Sinoc sam i ja sanjao nase momke, samo ne mogu skontati koja je ekipa u pitanju bila i koje takmicenje. Ali ono sto znam je da smo tekmu razvaljivali, igra ko iz snova ;-) ali ono sto me je nasikiralo je rezultat 0:0 na kraju... Jos nam sudija nije svirao cist penal u 92-oj minuti :O Ali moram pohvaliti Tomicu Müllera,razvaljivao je sinoc :-D
Eh sad, tumacenje snova... Kazu da je osnovno pravilo da ga tumacis suprotnim od onoga sto si sanjao... Ako je tako, onda smo, effe po tebi, u problemima ;-) a po mojim snovidjenjima, losa igra uz dobar prolaz ;-)
Kako god bilo, Basel veceras mora pasti !!! (opet ja u Titovom stilu)
Sent from my Philips Smart TV.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 13 mar 2012, 10:07

Vazno je postici rani gol,to je krucijalno,mislim da ukoliko se to desi Basel nece imati apsolutno nikakve sanse,i ovaj optimizam nema veze sa pobjedom protiv hoffe i prije sam ukazivao na cinjenicu da Bayernov rani gol u vecini slucajeva znaci pobjedu a nerijetko i visoku!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2012, 10:25

dr.adnan je napisao/la:Ja ne znam sta se to desava, ali ne sanja effe samo tekme Bayerna :-) S
Nisam ja sanjao, sanjao je gall, a ja sam se poslije na njegov post osvrnuo :) :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 13 mar 2012, 10:33

Jel zna neko koliko su ozbiljne povrede gomeza,robbena, boatenga je li upitan njihov nastup??

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2012, 10:40

bavaraccccc je napisao/la:Jel zna neko koliko su ozbiljne povrede gomeza,robbena, boatenga je li upitan njihov nastup??
Za sada se čini da će sva trojica biti spremni. Gomez je zadobio malo veću posjekotinu protiv Hoffenheima, ali je na zadnjem treningu pred današnju utakmicu jučer normalno trenirao.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 mar 2012, 12:34

@effe: ma bitno je da se sanjaju ekipe koje su u srcu, a i da ostane u porodici (sad zvucim kao Don Corleone) :-)
Sent from my Philips Smart TV.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 mar 2012, 12:42

Proslu utakmicu sam prognoziro 0-3 pa smo vidjeli kako zavrsi :lol: :lol:

Nego mislim da je pred nama dobra utakmica . Ne smijemo dopustiti da primimo prvi gol jel ce baustelci da prave bunkere odmah . Idealno bi bilo voditi i na poluvremenu jer bi rezultat 0-0 uneo nervoze u nastavku . Dva komada na halbzeit i Bog da nas vidi ;)
Thomas Müller - Fußballgott

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 mar 2012, 12:49

Prva utakmica ova dva kluba donijela nam je izuzetnu utakmicu s dosta prilika na obje strane i jednim golom u mrezi Bayerna koji je poslije te utakmice izgledao veoma lose. Basel je napokon pobjedio Bayerna u zvanicnoj utakmici, ali vidjet cemo da li ce imati snage da izbace Bavarce iz daljnjeg takmicenja.

Nakon prvog meca Bayern je kuci docekao Schalkea i veoma ubjedljivom igrom dosao do pobjede i tad je vecina pomislila da je ta utakmica bila izlazak iz krize rezultata. Vec u sljedecem kolu Heynckesova ekipa dozivljava tezak udarac od Apotekara koji su nadigrali nemocni Bayern koji nije izgledao kao ekipa u pojedinim periodima utakmice. Utakmica protiv Bayera je bio jasan signal igracima Bayerna da nesto moraju da mjenjaju u pristupu samoj utakmici.
Novi pristup igri se vec vidio protiv Hoffenheima. Igraci Bayerna su u tom mecu pokazali brz fudbal, sa veoma ofanzivnim Lahmom i Alabom, a najopsaniji igraci Bayerna Robben i Ribery su cesto mjenjali mjesta i tako stvarali dodatnu pometnju medju igracima Hoffenheima. Dosta ce igracima, navijacima i treneru Heynckesovu znaciti povratak Bastiana Schweinsteigera koji je dosta nedostajao. U ovom mecu Heynckes nece moci racunati na vec odavno povrijedjene Danaiela van Buytena i Brena, a u zadnjoj utakmici Rafinha je dozivio povredu i nije sigurno da li ce biti u timi za ovaj mec.

Basel za razliku od Bayerna nakon prve utakmice u domacem prvenstvu je ostavario tri pobjede i mozemo reci vec sad osigurao titulu prvaka svoje drzave. Basel ne zna za poraz od 18.10.2011. kada su u ovom takmicenju porazeni od Benfice i vidjet cemo da li ce taj niz biti nastavljen/prekinut u ovom mecu. Sigurno bi igraci Basela bili zadovoljni bili prekidom ovog niza uz minimalan poraz i uz postignut gol. Trener Vogel je u proslom mecu na pravi nacin vodio ekipu i u pravom trenutku je napravio dvije izmjene koje su se kasnije pokazale kao odlucujuce. U odnosu na prvi mec Vogel nece moci racunati na juzno Koreanca Park Joo-Hoa kojeg ce na toj poziciji najvjerovatnije zamijeniti Philipp Degen, a jedini strijelac u prvom mecu Valentin Stocker ce dobiti prednost ispred Fabiana Freia.
Igraci iz oba kluba koji se trebaju paziti da ne dobiju zuti su Muller i Schweinsteiger iz Bayerna, te Huggel, Streller, Alexander Frei i Xhaka iz Basela.

FC Bayern (4-2-3-1): Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Schweinsteiger, Kroos - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez

FC Basel (4-4-2): Sommer - P. Degen, Dragovic, Abraham, Steinhöfer - Shaqiri, Huggel, G. Xhaka, Stocker - A. Frei, Streller.

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 mar 2012, 16:01

Kaze Bilal na drustvenoj mrezi: predvidjam 3:0. 8-)
Hajde majstore, ako si vec toliko nabrijan, uvaljaj barem jedan, pa da slavlje bude jos vece.

Sastava jos nema, ovo su samo nagadjanja, a moje predvidjanje je da ce se krenuti kao i protiv Hoffenheima, jer zasto mijenjati tim koji je odigrao jednu savrsenu utakmicu? ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 13 mar 2012, 16:03

Omerbavarac je napisao/la:Kaze Bilal na drustvenoj mrezi: predvidjam 3:0. 8-)
Hajde majstore, ako si vec toliko nabrijan, uvaljaj barem jedan, pa da slavlje bude jos vece.

Sastava jos nema, ovo su samo nagadjanja, a moje predvidjanje je da ce se krenuti kao i protiv Hoffenheima, jer zasto mijenjati tim koji je odigrao jednu savrsenu utakmicu? ;)
Zaboravljas da je menager Jupp :evil:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 mar 2012, 16:14

bavaraccccc je napisao/la: Zaboravljas da je menager Jupp :evil:
Bilo bi malo nelogicno od Jupponje da 5 sati prije pocetka meca obznani sastav, ipak je ovo osim igre za prolaz i igra taktike, skrivanja iste i sta sve ne.

Stoji da je on u nekoliko navrata grijesio sa svojim zamislima, ali brate dragi, ljudi smo a ljudi grijese. :D
Vjerujem da ce veceras napuniti momke samopouzdanjem i da cemo na kraju svi zajedno slaviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 13 mar 2012, 16:31

Zna li iko u slucaju da prodemo ako Bog da,je li se opet izvlaci protivnik ili se zna ko nam moze zapasti!!!
Nadam se ako Bog da pobijedi,jer u slucaju da ih neprodemo na bilo koji nacin i bilo kakvom igrom,onda nismo ni
zasluzili!!! Ali Bayo je Bayo!!! Nesumnjam u njih,i misljenja sam da ce Baselu biti dupli racun ispostavljen!!!
Jer su svi nalozeni i skoncentrisani!!! Ovo nam je prekretnica za cijelu sezonu,i nemoze biti gore nego sto je bilo,
ima da veceras Svicarci osjete ako Bog da na svojoj kozi!!!

MIA SAN MIA

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 mar 2012, 16:59

bordo je napisao/la:Zna li iko u slucaju da prodemo ako Bog da,je li se opet izvlaci protivnik ili se zna ko nam moze zapasti!!!
Nadam se ako Bog da pobijedi,jer u slucaju da ih neprodemo na bilo koji nacin i bilo kakvom igrom,onda nismo ni
zasluzili!!! Ali Bayo je Bayo!!! Nesumnjam u njih,i misljenja sam da ce Baselu biti dupli racun ispostavljen!!!
Jer su svi nalozeni i skoncentrisani!!! Ovo nam je prekretnica za cijelu sezonu,i nemoze biti gore nego sto je bilo,

MIA SAN MIA
nemoj reci da navijas i za bajern kao ja :D :D
Samo Sarajevo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2012, 17:16

kanarinac je napisao/la:
bordo je napisao/la:Zna li iko u slucaju da prodemo ako Bog da,je li se opet izvlaci protivnik ili se zna ko nam moze zapasti!!!

MIA SAN MIA
nemoj reci da navijas i za bajern kao ja :D :D
A jeste se nasli..ehheeh ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 mar 2012, 17:31

Veceras ispadate,jeste se pripremili :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.