QUARESMA 18<<< je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Valjda se može reći da studiram. ITAcademy, jednogodišnja škola.

o ovome sam i ja razmisljao
sta si uzeo, kad si poceo, kako ide, jesi li zadovoljan
imam dosta pitanja
Ove sam godine počeo, tek jedan mjesec učim. Uzeo sam Android Development. Za sad sam zadovoljan. Prof. su ljubazni, šta god da pitaš odgovorit će, jedino, što je i logično, ne možeš da pitat vezano za zadatke koji su zadani da se uradi koji ulaze u obzir za glavnu ocjenu.
Radi se po kursevima, jedan predmet jedan kurs. U jednom predmetu imaš nekoliko modula to jest nastavnih jedinica i u svakom modulu po nekoliko lekcija. I u tim lekcijama imaš testove napredovanja, koje radiš koliko hoćeš puta, na kraju svakog modula imaš test po modulu i njega radiš samo jednom i on ulazi u zbir ocjena. I u nekim modulima imaš assignmente ili taskove.
I 1-2 puta u sedmici imaš Live Class predavanja, to jest tad imaju nastavu učenici koji studiraju u učionici pa imaš prenos toga, možeš pitanja postavljat i kad bude pauza prof. pregleda i na početku drugog dijela odgovori. I ta predavanja traju oko 3 ipol sata, to jest 4 školska sata.
Ne znam šta bih ti još rekao. Za sad sam zadovoljan, može se naučit ako želiš da učiš i sve je dobro objašnjeno i ako nije opet nešto jasno, pitaš i za ne više od 24h dobiješ odgovor.