U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Sanse da on zaigra za BIH se smanjuju svakom tekmom koju on zaigra za mladje selekcije Hrvatske osim u slucaju da ne dostigne kvalitet za njih,vec sada mogu da prepisem izjavu Vuckica koji je rekao-'igrao sam za mladje kateorije i ne zelim da im okrenem ledja'
u suprotnom imacemo slucaj Mujdze koji je i po dolasku u Freiburg izjavljivao da se nada pozivu vatrenih a kasnije posto nije zadovoljio dobra je i BIH
Ovi sto misle da ce kad dodje vrijeme zaigrati za BIH,hoce kao sto je Vuckic,Handanovic,Ilicic,Bacinovic,Dedic,Ibrahimovic,Corluka,Jelavic,Rakitic....,svi koji su mogli da biraju izmedju BIH i neke imalo jake A repke zaigrali su za druge,Pjanic i Begovic su imali jednostavan izbor
u suprotnom imacemo slucaj Mujdze koji je i po dolasku u Freiburg izjavljivao da se nada pozivu vatrenih a kasnije posto nije zadovoljio dobra je i BIH
Ovi sto misle da ce kad dodje vrijeme zaigrati za BIH,hoce kao sto je Vuckic,Handanovic,Ilicic,Bacinovic,Dedic,Ibrahimovic,Corluka,Jelavic,Rakitic....,svi koji su mogli da biraju izmedju BIH i neke imalo jake A repke zaigrali su za druge,Pjanic i Begovic su imali jednostavan izbor
ovaj mali je napravio realnu i iispravnu odluku.ima 15 godina,rodjen je tamo, odrastao je tamo , clan je njihove selekcije i sto bi ugrozio sopstvenu buducnost da se odazove ljudima koji, ocigledno, nisu ni uzeli u ovbzir delikatnost situacije? sretno decko, nadam se da ces postati veliki igrac i , mozda , clan nase reprezentacije, ako ikada ikorijenimo mafijase.
Sent from my Commodore 64
kad si navalio na te mafijaše možeš li ih imenovati molim te da i mi znamo ?nihco je napisao/la:ovaj mali je napravio realnu i iispravnu odluku.ima 15 godina,rodjen je tamo, odrastao je tamo , clan je njihove selekcije i sto bi ugrozio sopstvenu buducnost da se odazove ljudima koji, ocigledno, nisu ni uzeli u ovbzir delikatnost situacije? sretno decko, nadam se da ces postati veliki igrac i , mozda , clan nase reprezentacije, ako ikada ikorijenimo mafijase.
DRUG NEBI TI PUNCA
Covjek sve objasnio ili da ponovimo ''PO DRUGI PUT DA SE NIJE ODAZVAO''santos je napisao/la:Ono sto sam mislio ranije danas se potvrdilo ,sin bivseg BH reprezentativca Alen Halilovic odabrao Hrvatsku
Na prvoj prozivci nisu se pojavili Alen Halilović i Osman Hadžikić.
''Željeli smo da igrač zagrebačkog Dinama Halilović zaigra za BiH, ali on će vjerovatno nastupati za hrvatsku reprezentaciju. Hadžikić iz bečke Austrije nije mogao doći zbog školskih obaveza, međutim ovo je drugi put da se nije odazvao i teško da će dobiti novu priliku'', izjavio je Feni selektor Malkočević.
@nihcudine i par njih citajte malo bolje,sta i kako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
panisu dominkovic i usanovic bili jedini kriminalci u savezu. svi oni koji rade na potkopavanju interesa reprezentacije i guraju poluproizvode i propale talente umjesto perspoektivnih igraca.bagrcavi je napisao/la:kad si navalio na te mafijaše možeš li ih imenovati molim te da i mi znamo ?nihco je napisao/la:ovaj mali je napravio realnu i iispravnu odluku.ima 15 godina,rodjen je tamo, odrastao je tamo , clan je njihove selekcije i sto bi ugrozio sopstvenu buducnost da se odazove ljudima koji, ocigledno, nisu ni uzeli u ovbzir delikatnost situacije? sretno decko, nadam se da ces postati veliki igrac i , mozda , clan nase reprezentacije, ako ikada ikorijenimo mafijase.
oni po kojima nekui handzici i , ne moguse vise sjetiti imena, ighraju na poziciji cajica i scuka, oni koji pozivaju ovog malog iz dinama, a znaju da se nece odazvti i time prave prostor za svoje pulene.ili mozda mislis da je sada sve u savezu idealno?
pa pogledaj termin okupljanja i utakmice. okupljanje je danas, u ponedeljak, a utakmica u cetvrtak. dijete treba da propusti citavu sedmicu skole zbog prijateljske.Pasodzigera je napisao/la:A i ti bi trebao znati,da mu je ovo vec drugi put da odbija poziv Malkocevica. Prvi put ,zbog priprema,hajdi uredu,sad ko fol zbog skolskih obaveza,ma bjazi ba. Da mi je iz oka ispo,nebi ga vise pozivo.Adi_Zepce je napisao/la:Vjerovatno se ovo odnosi na mene,pa da obrazlozim.Nisam mislio na ovo sto sam napisao na Alena vec na ovog golmana iz Austrije.Momak nije mogao doci zbog skolskih obaveza i nasi ga nece vise zvatidzonvejn je napisao/la:Najjače kad netko napiše "kako se odričemo mladih talenata". Pa čovječe je li vidiš da je pozvan i da je odbio poziv. Znači da ga se nitko nije odrekao nego je on odlučio igrati za drugu zemlju.
mogli su se sjetiti mozda da okupljanje bude u cetvrtak a u subotu utakmica a ne ovako.
Jel ovo Bicakcic ima ili nema pravo da zaigra za BIH.Zna li neko tacan odgovor,jer je Jagodic bio neodredjen.
Ili je prica kao i za Bracu.Promjenjeno drzavljanstvo i khaj phice.
@dino-92 jel to samo djeca u Austriji idu u skolu?????
Ili je prica kao i za Bracu.Promjenjeno drzavljanstvo i khaj phice.
@dino-92 jel to samo djeca u Austriji idu u skolu?????
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti si ko ljeb predsjednik svog razreda i sjedis u prvoj klupi do prozora.dino-92 je napisao/la: pa pogledaj termin okupljanja i utakmice. okupljanje je danas, u ponedeljak, a utakmica u cetvrtak. dijete treba da propusti citavu sedmicu skole zbog prijateljske.
mogli su se sjetiti mozda da okupljanje bude u cetvrtak a u subotu utakmica a ne ovako.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
krivo mi je sto se lako odricemo talenata.
kao prvo malkocevic je trebao nazvati, popricati sa halilovicem, to ocito nije uradio, jer je rekao "vjerovatno ce se odluciti za hrvatsku" a ako je pricao s njim ovaj bi mu rekao, mene interesuje samo hrvatska. on je dosada igrao za hrvatsku i tamo je odrastao, tako da mu nije smio tek tako poslati poziv bez razgovora.
a u slucaju hadzikica, momak je dva puta obrazlozio sto se nije pojavio, nek ga pozovoe u nekom normalnom fifinom terminu. iz licnog iskustva znam kako je tesko da te oslobode u austriji kad trebas ici na okupljanje reprezentacije, samo da izostanes 2 dana je problem, a kamoli 5 kao sto bi malkocevic htio.
kao prvo malkocevic je trebao nazvati, popricati sa halilovicem, to ocito nije uradio, jer je rekao "vjerovatno ce se odluciti za hrvatsku" a ako je pricao s njim ovaj bi mu rekao, mene interesuje samo hrvatska. on je dosada igrao za hrvatsku i tamo je odrastao, tako da mu nije smio tek tako poslati poziv bez razgovora.
a u slucaju hadzikica, momak je dva puta obrazlozio sto se nije pojavio, nek ga pozovoe u nekom normalnom fifinom terminu. iz licnog iskustva znam kako je tesko da te oslobode u austriji kad trebas ici na okupljanje reprezentacije, samo da izostanes 2 dana je problem, a kamoli 5 kao sto bi malkocevic htio.
naravno, upravo je tu taj problematican dio price, jos je gore sto raja misli da se puno promijenilo dolaskom osima, istina, imamo bolje prijateljske ali se osim vise bavi statutom, finansijama, "politikom"ne brine brine o mladim talentima, nije se tu puno promijenilo, politika je oi dalje da se stranci tjeraju i napravi mjesto domacim, ne bih imao nista protiv dqa su domaci bar upola dobrei.dino-92 je napisao/la:krivo mi je sto se lako odricemo talenata.
Malkocevic je javno glasno i jasno rekao da racuna na Halilovica.To ''vjerovatno'' isto tako moze znaciti da se ovaj zavalio u dvije stolice pa mjerka koja mu meksa.Ako je tako yebes ga taman bio novi Modric.Vec imamo takvih i u A selekciji.dino-92 je napisao/la:krivo mi je sto se lako odricemo talenata.
U Austriji kao i svagdje u svijetu sa opravdanjem mozes i mjesec dana izbivati.A ne pet dana..
To sto ponekad bude problema je zloupotrebljavanje tih mogucnosti.
Jer kad sijetim komsijinog malog,djecko u zivotu sutnuo loptu a mali kao u slucaju molbe da ga puste na sedmicu napisao da ima pripreme u klubu.Naravno ovi ga provalili.

Eto i @nihcudin se slaze

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ti naravno sve znas najboljeharishp je napisao/la:Malkocevic je javno glasno i jasno rekao da racuna na Halilovica.To ''vjerovatno'' isto tako moze znaciti da se ovaj zavalio u dvije stolice pa mjerka koja mu meksa.Ako je tako yebes ga taman bio novi Modric.Vec imamo takvih i u A selekciji.dino-92 je napisao/la:krivo mi je sto se lako odricemo talenata.
U Austriji kao i svagdje u svijetu sa opravdanjem mozes i mjesec dana izbivati.A ne pet dana..
Jer kad sijetim komsijinog malog,djecko u zivotu sutnuo loptu a mali kao u slucaju molbe da ga puste na sedmicu napisao da ima pripreme u klubu.Naravno ovi ga provalili.
Eto i @nihcudin se slaze

don't feed the trolldino-92 je napisao/la:ti naravno sve znas najboljeharishp je napisao/la:Malkocevic je javno glasno i jasno rekao da racuna na Halilovica.To ''vjerovatno'' isto tako moze znaciti da se ovaj zavalio u dvije stolice pa mjerka koja mu meksa.Ako je tako yebes ga taman bio novi Modric.Vec imamo takvih i u A selekciji.dino-92 je napisao/la:krivo mi je sto se lako odricemo talenata.
Eto i @nihcudin se slaze
Bravo @dino 92 samo'' konstruktivni ''odgovori.
Uostalom po toj tvojoj logici Austrijska repka barem ovi mladji sastavi bi onda utakmice i pripreme mogli imati samo na ljetnom raspustu.Posto na zimskom ionako ne igraju.
@nihcudin se opet slaze s tim
Uostalom po toj tvojoj logici Austrijska repka barem ovi mladji sastavi bi onda utakmice i pripreme mogli imati samo na ljetnom raspustu.Posto na zimskom ionako ne igraju.
@nihcudin se opet slaze s tim

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
nihco je napisao/la:naravno, upravo je tu taj problematican dio price, jos je gore sto raja misli da se puno promijenilo dolaskom osima, istina, imamo bolje prijateljske ali se osim vise bavi statutom, finansijama, "politikom"ne brine brine o mladim talentima, nije se tu puno promijenilo, politika je oi dalje da se stranci tjeraju i napravi mjesto domacim, ne bih imao nista protiv dqa su domaci bar upola dobrei.dino-92 je napisao/la:krivo mi je sto se lako odricemo talenata.

I jos jedna stvar, u potpunosti se slazem da su savez i strucni stabovi puni mafijasa i majmuna. Dusan, Ivica, Safet, Faruk, Sergej, Elvir. Sve samo klosari i lopovi, grobari BH fudbala

@Officialni, druze kako neko navede yebe se Mamicu i za repku i za HNS.
Sve sto je uradio tom malom to je zbog moguceg masnog bankovnog racuna koji vrlo vjerovatno u buducnosti mogu zaraditi na njemu.
Tu je vec dokazani maher.
Sve sto je uradio tom malom to je zbog moguceg masnog bankovnog racuna koji vrlo vjerovatno u buducnosti mogu zaraditi na njemu.
Tu je vec dokazani maher.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 mar 2012, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa to ti i govorim, selektor je trebao postupiti drtugacije, imati sluha za situaciju u kakvoj se decko nalazi i postediti ga odluka te vrste bar neko vrijeme. cini mi se da je decko jednom prilikom izjavio da zeli igrati za bih. treba mu dativremena, a ne odma,. odlucio se za hrvatsku. to nije to.AÐ_Official je napisao/la:nihco je napisao/la:naravno, upravo je tu taj problematican dio price, jos je gore sto raja misli da se puno promijenilo dolaskom osima, istina, imamo bolje prijateljske ali se osim vise bavi statutom, finansijama, "politikom"ne brine brine o mladim talentima, nije se tu puno promijenilo, politika je oi dalje da se stranci tjeraju i napravi mjesto domacim, ne bih imao nista protiv dqa su domaci bar upola dobrei.dino-92 je napisao/la:krivo mi je sto se lako odricemo talenata.
a u slucaju hadzikica, momak je dva puta obrazlozio sto se nije pojavio, nek ga pozovoe u nekom normalnom fifinom terminu. iz licnog iskustva znam kako je tesko da te oslobode u austriji kad trebas ici na okupljanje reprezentacije, samo da izostanes 2 dana je problem, a kamoli 5 kao sto bi malkocevic htio.![]()
Vi stvarno ocekujete od momka koji ima 15 godina da kaze "ja sam se odlucio igrati za.."?
![]()
Pa budimo malo ozbiljni.
Prvo pogledaj kakva je situacija kod njega. Mamic ga je natjerao na potpisivanje ugovora do 2017(cirka), momak bio suspendovan od strane kluba, karijera i buducnost mu bila u pitanju i sad ljudi ocekuju da momak se izjasni i promjeni reprezentacije i tako da se totalno izgubi u mraku zvani "Zdravko Mamic i HNS". Sta vam je ljudi
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Safet je Tony Soprano a ovo je njegov crewAÐ_Official je napisao/la: I jos jedna stvar, u potpunosti se slazem da su savez i strucni stabovi puni mafijasa i majmuna. Dusan, Ivica, Safet, Faruk, Sergej, Elvir. Sve samo klosari i lopovi, grobari BH fudbala![]()

A @nihcudin viri iz restorana sa komadom pice.calcio je napisao/la:Safet je Tony Soprano a ovo je njegov crewAÐ_Official je napisao/la: I jos jedna stvar, u potpunosti se slazem da su savez i strucni stabovi puni mafijasa i majmuna. Dusan, Ivica, Safet, Faruk, Sergej, Elvir. Sve samo klosari i lopovi, grobari BH fudbala![]()
![]()

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
A rajkan u kuhinji s keceljom razvlaci tijestoharishp je napisao/la:A @nihcudin viri iz restorana sa komadom pice.calcio je napisao/la:Safet je Tony Soprano a ovo je njegov crewAÐ_Official je napisao/la: I jos jedna stvar, u potpunosti se slazem da su savez i strucni stabovi puni mafijasa i majmuna. Dusan, Ivica, Safet, Faruk, Sergej, Elvir. Sve samo klosari i lopovi, grobari BH fudbala![]()
![]()

ili ono bijase mantil?