RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ole ZELJO ole
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la ole ZELJO ole » 19 sep 2009, 16:08

SRETNO VELEZU

I ocekujem da red army okupira ono selo malo od SB! ako vas bude 2000 to je vise nego sto taj grad posjeduje stanovnika! :D
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 sep 2009, 16:38

sretno momci!

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 19 sep 2009, 16:43

zar je problem prebaciti na bh radio 1 i napisati nesto o tekmi siroki-velez.nemogu da vjerujem derbi kola ,a vi vec 40 minuta nemate pojma ni da je tekma pocela

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2009, 16:43

1-0 za Siroki,Varea
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 19 sep 2009, 17:52

Završeno u Širokom 2-0 za domaćina . Kaže reporter na radiju da je Velež imao mnogo šansi i zaslužio bar jedan pogodak .

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 19 sep 2009, 18:55

Evo me sada sa utakmice...Red Army odlican, ''skripari'' se nisu culi. Gledaju vise u nas nego sto navijaju. Nas je bilo negdje oko 250, izasli smo 5 minuta prije kraja. Sto se tice sudenje bilo je uglavnom korektno koliko sam ja mogo da vidim, iako je mogo svirati penal nad Dzaficem. Oba gola sirokog bila su greske nase odbrane.
Niko kao mi...RA'81 8-)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 19 sep 2009, 18:59

The target zbilja te više dosta šta je ovdje zabranjeno pisati o utakmici Široki Velež , sram te bilo pa brišeš svaki post koji ja napišem , barem nick oboji da svi vide da si moderator a ne kriješ se kao da si obicni navijač , trebalo je bit 5-0 Velež nije opalio po golu i šta sad hoćeš da napišem kako ste vi čudo srami se još jednom .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 19 sep 2009, 19:04

kksiroki je napisao/la:The target zbilja te više dosta šta je ovdje zabranjeno pisati o utakmici Široki Velež , sram te bilo pa brišeš svaki post koji ja napišem , barem nick oboji da svi vide da si moderator a ne kriješ se kao da si obicni navijač , trebalo je bit 5-0 Velež nije opalio po golu i šta sad hoćeš da napišem kako ste vi čudo srami se još jednom .
Ne pretjeruj bola , kakvih 5-0 . Reporter na radiju Dario Knezovic je lijepo rekao da ste mogli dati jos koji gol jer je Velez krenuo na sve ili nista , ali je rekao i da je Velež mogao dati 2 gola ... tacnije da je jedan sigurno zasluzio po igri ..

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 19 sep 2009, 19:09

bmw je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:The target zbilja te više dosta šta je ovdje zabranjeno pisati o utakmici Široki Velež , sram te bilo pa brišeš svaki post koji ja napišem , barem nick oboji da svi vide da si moderator a ne kriješ se kao da si obicni navijač , trebalo je bit 5-0 Velež nije opalio po golu i šta sad hoćeš da napišem kako ste vi čudo srami se još jednom .
Ne pretjeruj bola , kakvih 5-0 . Reporter na radiju Dario Knezovic je lijepo rekao da ste mogli dati jos koji gol jer je Velez krenuo na sve ili nista , ali je rekao i da je Velež mogao dati 2 gola ... tacnije da je jedan sigurno zasluzio po igri ..
Ja ne znam što je on vidio ali ni jedan udarac niste uputili prema golu Širokog ma ni jedan toliko o vašim šansama.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 sep 2009, 19:09

Inaca taj Dario Knezovic je totalana taraba od covjeka,uzdigne Siroki do nebesa,jednom iza mene sijedio i prenosio utakmicu Zri-Sir i tip govori u eter kako je prvo poluvrijeme produzeno 8min dok Zrinjski nije postigao gol a covjek je zakljucio po semaforu,utakmica bila pocela u 6 i 5min a pol zavrilo u 6 i 53min,valjda ga to zbunilo a za njega vrijedi onaj izraz:jao BABO VIDI MU GLAVE!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 sep 2009, 20:19

Mostar (RTM) - Grupa huligana napala je navijače Veleža, koji su se vraćali iz Širokog Brijega, sa prvenstvene utakmice Široki-Velež, izjavili su za RTM.ba svjedoci tog napada.

Prema tvrdnjama svjedoka, huligani su Veležove navijače zasuli kamenicama iza 18 sati, na zapadnom ulazu u Mostar, odmah ispod raskrsnice koja razdvaja puteve iz Mostara prema Čitluku i Širokom Brijegu.

Svjedoci tvrde da je ispred kolone Veležovih navijača išlo jedno vozilo koje ih je usporavalo, dok su ih huligani zasipali kamenicama. Dva automobila su oštećena, dok je jedna osoba pogođena kamenom.

U ovim trenucima uviđaj nad oštećenim automobilima vrše pripadnici Policijske uprave (PU) Mostar. Očekuje se da policija saopći više detalja o ovom incidentu. (RTM.ba, foto: Dragan Arap)

:roll: :roll: :roll:
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 sep 2009, 22:27

Eto nas dolazimo po nagradu za prošlu sezonu :lol: :lol: Šalim se, nadam se da će Zvijezda makar malo doći sebi da odigraju jednu dobru utakmicu.
Dragon Town

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 19 sep 2009, 22:35

zmaj_Bosne je napisao/la:Eto nas dolazimo po nagradu za prošlu sezonu :lol: :lol: Šalim se, nadam se da će Zvijezda makar malo doći sebi da odigraju jednu dobru utakmicu.
Brato Celiku je dato dacemo vam u Gradaccu :D
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 19 sep 2009, 22:40

nisko je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Eto nas dolazimo po nagradu za prošlu sezonu :lol: :lol: Šalim se, nadam se da će Zvijezda makar malo doći sebi da odigraju jednu dobru utakmicu.
Brato Celiku je dato dacemo vam u Gradaccu :D
kome je bolan dato kako te nije stid treba da se usutis poslije nakve utakmice

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 20 sep 2009, 00:09

r0djeni je napisao/la:Aaaaaa lika, bola niko te nevrijeda, ti dodjes ovde i pljujes nam po klubu. I ja sam zelio da celik pobjedi danas, al et to se nije desilo. Sta je tu je. Nego nemoj ocekivati da ce te neko trpiti dok provociras druge. Budi pristojniji.
de vrati se par stranica u nazad pa vidi samo ko je koga prozvo prvo pa onda nesto napisi ja nisam bio nikom nista reko

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 sep 2009, 00:14

Ljudi izgleda da padamo u rezultatsku krizu. Nakon onih 0:0 protiv Čelika na svom terenu, danas smo protiv Širokog pokazali još slabiju igru i mogu reći, zasluženo smo izgubili. Nadam se da je ovo prolazna faza i da ćemo se vratiti u onu formu iz nekoliko prvih utakmica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 20 sep 2009, 00:59

el-fighter je napisao/la:Ljudi izgleda da padamo u rezultatsku krizu. Nakon onih 0:0 protiv Čelika na svom terenu, danas smo protiv Širokog pokazali još slabiju igru i mogu reći, zasluženo smo izgubili. Nadam se da je ovo prolazna faza i da ćemo se vratiti u onu formu iz nekoliko prvih utakmica.
Ti ocito nisi bio na utakmici pa neznas kakva smo dva gola primili.

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 20 sep 2009, 08:55

r0djeni je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ljudi izgleda da padamo u rezultatsku krizu. Nakon onih 0:0 protiv Čelika na svom terenu, danas smo protiv Širokog pokazali još slabiju igru i mogu reći, zasluženo smo izgubili. Nadam se da je ovo prolazna faza i da ćemo se vratiti u onu formu iz nekoliko prvih utakmica.
Bio sam ja na utakmici, trebalo je biti jos barem 3 gola, vidit ces veceras na pregledu. Ovo 2 je samo sreća.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 20 sep 2009, 09:38

styles je napisao/la:
r0djeni je napisao/la:
Bio sam ja na utakmici, trebalo je biti jos barem 3 gola, vidit ces veceras na pregledu. Ovo 2 je samo sreća.
Mozete zahvaliti nasoj ''odbrano'' sto ste dali dva gola. I Velez je imo svoje prilike, penal nad Dzaficem nije sviran, i tako to.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 sep 2009, 13:41

r0djeni je napisao/la:
styles je napisao/la:
r0djeni je napisao/la:Ljudi izgleda da padamo u rezultatsku krizu. Nakon onih 0:0 protiv Čelika na svom terenu, danas smo protiv Širokog pokazali još slabiju igru i mogu reći, zasluženo smo izgubili. Nadam se da je ovo prolazna faza i da ćemo se vratiti u onu formu iz nekoliko prvih utakmica.
Mozete zahvaliti nasoj ''odbrano'' sto ste dali dva gola. I Velez je imo svoje prilike, penal nad Dzaficem nije sviran, i tako to.

kad bi ono bio penal onda bi se penali svaku utakmicu svirali...lik je jednostavno pao čim se naslonio na Topića,a niste niti jednom opalili po golu, da bandović reagira...toliko o vašin šansama,a Široki je mogao dati barem još 2-3 gola iz čistih šansi,iako igra nije bila onakva kakvu sam očekivao jer Široki igra puno bolje od onoga što je pokazao jučer..očito su dva daleka gostovanja učinila svoje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.