I ocekujem da red army okupira ono selo malo od SB! ako vas bude 2000 to je vise nego sto taj grad posjeduje stanovnika!

Ne pretjeruj bola , kakvih 5-0 . Reporter na radiju Dario Knezovic je lijepo rekao da ste mogli dati jos koji gol jer je Velez krenuo na sve ili nista , ali je rekao i da je Velež mogao dati 2 gola ... tacnije da je jedan sigurno zasluzio po igri ..kksiroki je napisao/la:The target zbilja te više dosta šta je ovdje zabranjeno pisati o utakmici Široki Velež , sram te bilo pa brišeš svaki post koji ja napišem , barem nick oboji da svi vide da si moderator a ne kriješ se kao da si obicni navijač , trebalo je bit 5-0 Velež nije opalio po golu i šta sad hoćeš da napišem kako ste vi čudo srami se još jednom .
Ja ne znam što je on vidio ali ni jedan udarac niste uputili prema golu Širokog ma ni jedan toliko o vašim šansama.bmw je napisao/la:Ne pretjeruj bola , kakvih 5-0 . Reporter na radiju Dario Knezovic je lijepo rekao da ste mogli dati jos koji gol jer je Velez krenuo na sve ili nista , ali je rekao i da je Velež mogao dati 2 gola ... tacnije da je jedan sigurno zasluzio po igri ..kksiroki je napisao/la:The target zbilja te više dosta šta je ovdje zabranjeno pisati o utakmici Široki Velež , sram te bilo pa brišeš svaki post koji ja napišem , barem nick oboji da svi vide da si moderator a ne kriješ se kao da si obicni navijač , trebalo je bit 5-0 Velež nije opalio po golu i šta sad hoćeš da napišem kako ste vi čudo srami se još jednom .
Brato Celiku je dato dacemo vam u Gradaccuzmaj_Bosne je napisao/la:Eto nas dolazimo po nagradu za prošlu sezonu![]()
Šalim se, nadam se da će Zvijezda makar malo doći sebi da odigraju jednu dobru utakmicu.
kome je bolan dato kako te nije stid treba da se usutis poslije nakve utakmicenisko je napisao/la:Brato Celiku je dato dacemo vam u Gradaccuzmaj_Bosne je napisao/la:Eto nas dolazimo po nagradu za prošlu sezonu![]()
Šalim se, nadam se da će Zvijezda makar malo doći sebi da odigraju jednu dobru utakmicu.
de vrati se par stranica u nazad pa vidi samo ko je koga prozvo prvo pa onda nesto napisi ja nisam bio nikom nista rekor0djeni je napisao/la:Aaaaaa lika, bola niko te nevrijeda, ti dodjes ovde i pljujes nam po klubu. I ja sam zelio da celik pobjedi danas, al et to se nije desilo. Sta je tu je. Nego nemoj ocekivati da ce te neko trpiti dok provociras druge. Budi pristojniji.
Ti ocito nisi bio na utakmici pa neznas kakva smo dva gola primili.el-fighter je napisao/la:Ljudi izgleda da padamo u rezultatsku krizu. Nakon onih 0:0 protiv Čelika na svom terenu, danas smo protiv Širokog pokazali još slabiju igru i mogu reći, zasluženo smo izgubili. Nadam se da je ovo prolazna faza i da ćemo se vratiti u onu formu iz nekoliko prvih utakmica.
Bio sam ja na utakmici, trebalo je biti jos barem 3 gola, vidit ces veceras na pregledu. Ovo 2 je samo sreća.r0djeni je napisao/la:Ti ocito nisi bio na utakmici pa neznas kakva smo dva gola primili.el-fighter je napisao/la:Ljudi izgleda da padamo u rezultatsku krizu. Nakon onih 0:0 protiv Čelika na svom terenu, danas smo protiv Širokog pokazali još slabiju igru i mogu reći, zasluženo smo izgubili. Nadam se da je ovo prolazna faza i da ćemo se vratiti u onu formu iz nekoliko prvih utakmica.
Mozete zahvaliti nasoj ''odbrano'' sto ste dali dva gola. I Velez je imo svoje prilike, penal nad Dzaficem nije sviran, i tako to.styles je napisao/la:Bio sam ja na utakmici, trebalo je biti jos barem 3 gola, vidit ces veceras na pregledu. Ovo 2 je samo sreća.r0djeni je napisao/la:Ti ocito nisi bio na utakmici pa neznas kakva smo dva gola primili.el-fighter je napisao/la:Ljudi izgleda da padamo u rezultatsku krizu. Nakon onih 0:0 protiv Čelika na svom terenu, danas smo protiv Širokog pokazali još slabiju igru i mogu reći, zasluženo smo izgubili. Nadam se da je ovo prolazna faza i da ćemo se vratiti u onu formu iz nekoliko prvih utakmica.
r0djeni je napisao/la:Mozete zahvaliti nasoj ''odbrano'' sto ste dali dva gola. I Velez je imo svoje prilike, penal nad Dzaficem nije sviran, i tako to.styles je napisao/la:Bio sam ja na utakmici, trebalo je biti jos barem 3 gola, vidit ces veceras na pregledu. Ovo 2 je samo sreća.r0djeni je napisao/la:Ljudi izgleda da padamo u rezultatsku krizu. Nakon onih 0:0 protiv Čelika na svom terenu, danas smo protiv Širokog pokazali još slabiju igru i mogu reći, zasluženo smo izgubili. Nadam se da je ovo prolazna faza i da ćemo se vratiti u onu formu iz nekoliko prvih utakmica.
Ti ocito nisi bio na utakmici pa neznas kakva smo dva gola primili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.