NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Stani ba pa zar niste Asika potpisali na 3 ili 4 godine? Ako Howarda dovedete stace vam onda Asik na klupi 8 m po godini ebote
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa nea veze, vazda ces imati big mana na parketu, to je extra jarane, a nekad mogu i zajedno igrat na parketu.SaltCityAttack je napisao/la:Stani ba pa zar niste Asika potpisali na 3 ili 4 godine? Ako Howarda dovedete stace vam onda Asik na klupi 8 m po godini ebote
http://espn.go.com/nba/story/_/id/93285 ... ources-say" onclick="window.open(this.href);return false;
na temi nba doigravanja pisete ko gdje zivi i kakav je koji grad, nije vam ovo tema putopisi mula mustafe baseskije
inace vezano za doigravanje "Chris Andersen has been suspended one game for shoving Tyler Hansbrough.", solidan udarac heatu, sada smo spali jos vise na bosha u reketu
inace vezano za doigravanje "Chris Andersen has been suspended one game for shoving Tyler Hansbrough.", solidan udarac heatu, sada smo spali jos vise na bosha u reketu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
koji si ti kraljSaltCityAttack je napisao/la:Pa brate nije bilo nekog izbora ono ..imate one pijanske brate kad se napijes I odes najedes sealemsa je napisao/la:Houston je extra grad, od svih velikih gradova (La, NY, Chicago) ima najjaci standard zivota a i najmanje guzve. U Chicagu dok predjes 30 milja treba ti 6 dana.SaltCityAttack je napisao/la:Ma alem je u houstonu ba u onoj rupi od grada hahaha..brate restorana nemaju da odes da se zgotivis ...moras u mexicki taco burito restoran otici hahha..salim se hahaha samo Atlanta nije losa odem dole cesto onako ugodno je ali je to grad ozivio tek kad su nasi poceli pristizati I kad je bila olompijada...ali eto TNT im je dole pa ce lakse se sa sa Shaqom I charlsom dovikivat kad odu dole hahaa![]()
Restorana na sve strane, tebi su pogresni ljudi vodali po Houstonu... ne znam brate u chicagu je guzva sto jest jest ali brate ali jd fin grad za gotivu...brate ovi iz atlante dolazili kid mene kad je bila tekma bih mexico brate pogubili se hahahaa...ma ebo care ameriku chicago houston I atlanfu tuzla bog I batina bosna ..ebiga jedjno im ove zelene suzkave volim posrrem se I na United Centar Mejdan u Tuzli zakon
kao da je iz zemuna
niko te ne pita sta se smije pisatiLenBias je napisao/la:na temi nba doigravanja pisete ko gdje zivi i kakav je koji grad, nije vam ovo tema putopisi mula mustafe baseskije![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ne vidim nista lose sto su momci malo prenijeli utiske iz USA gradova, iako je offtopic fina je diskusija bila. Trenutno je samo jedna serija u toku pa se i nema sta pisati. Ali ovdje vjecito dolaze jedni te isti i prave se ko da su neki modovi i ko papagaji govore da se diskutuje offtopic. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Sportfanatik
- Kontakt:
Larry Drew je novi trener Bucksa
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
tebi offtopic odgovara samo ukoliko ti pase osoba koja ga zapocne, dvolicno do maksimumaBIHfan je napisao/la:Ne vidim nista lose sto su momci malo prenijeli utiske iz USA gradova, iako je offtopic fina je diskusija bila. Trenutno je samo jedna serija u toku pa se i nema sta pisati. Ali ovdje vjecito dolaze jedni te isti i prave se ko da su neki modovi i ko papagaji govore da se diskutuje offtopic.
inace sto se tice bucksa u zadnje vrijeme stalno izlaze clanci i citam kako razmisljaju na kome da tu neku svoju buducnost grade, monti ili jenningsu, pa monta je za njega pojam igraca, poznato je da ni on nije psihicki dobar koliko bi trebao biti igrac oko kojeg se gradi ekipa ali ova dvojba opet zvuci bezveze
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Monta da je pametan prvo bi sacekao da vidi da li ga Bullsi zele
..prvo zna da kod nas bi bio starter jer trazimo sutera, drugo Deng za godinu dana istice mu ugovor i tu ce upassti Butler i ako sam misljenja da bi opet potpisali Denga za dosta manje para...Monta jos zna da se vraca Rose koji nece moci sam i da nam treba neko ko moze svojim prodorom rasteretiti Rosa barem malo ..jednostavno a njega bi Bullsi sad bili idealni..prvo sto bi imao u buducnosti uzeti titulu, jer cemo kad tad biti ponovo konkurenti 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Monta najvjerovatnije ode u SAC, jer su potpisali ovog iz GSW-a trenera...@LenBias na ovom podforumu su vecinom bile teme James vs Jordan, koje su bile offtopic, a te smetaju i onima sto ih ne citaju 
meni prvom smetaju i svaki put sam napisao kao je preglupo raspravljati sada o tome i nadam se da samim spominjanjem te iste teme nece ona opet zaziviti
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ta tema MJ I Labron ne smije da bude...ko ih pomjesa tacno treba prestat pratiti NBA odmah istog trena i neka pocne pratiti umjetno klizanje i krikt
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ne, ti prvo napises nesto iritantno i dodas suvisno je raspravljati i time pokrenes jos vecu raspravuLenBias je napisao/la:meni prvom smetaju i svaki put sam napisao kao je preglupo raspravljati sada i tome
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
ako napisem suvisno je raspravljati ja onda to i mislim, te psiholoske stvari koje vi umisljate vjeruj nisu moja stvar pa ni najmanje, za to vam ja nisam krivasunsao je napisao/la:ne, ti prvo napises nesto iritantno i dodas suvisno je raspravljati i time pokrenes jos vecu raspravuLenBias je napisao/la:meni prvom smetaju i svaki put sam napisao kao je preglupo raspravljati sada i tome
raja raspravlja o čemu želi. nije tvoje da brineš o čemu se raspravlja. učestovovao si u mnogo offtopic rasprava tako da nemaš šta govoriti.
o gradovima u americi i restoranima na temi nba doigravanje? ok, ako mislis da je to ispravno i kako treba nema problema, znam da ti (kao i mnogima) smetaju moji postovi, vecinom bez ikakvih razloga jer vi zamislite sebi sta ja napisem a ne sta ja stvarno napisem ali ako je ovo ispravno onda neka pisu i dalje, do mene je onda ako to tako trebaCarlo je napisao/la:raja raspravlja o čemu želi. nije tvoje da brineš o čemu se raspravlja. učestovovao si u mnogo offtopic rasprava tako da nemaš šta govoriti.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa danas je NBA takva da su sve glumpi, pa i taj tvoj Labron je jedne prilike rekao da nece igrati za repku jer ima snimat neske reklame, film sta li vec
.. znaci to su sve danas glumci vise nego igraci, tako da je danas grad veoma bitan za nji zbog marketinga i td...pa brate vise ce prodat Dresova u NYY ili Chicagu ili ipak LA u gradovima gdje imas 8 miliona i vise stanovnika ... uvjek su tu dvorane pune kao sto mozes da vidis recimo od 2001 fodine p sve do danss Bullsi nisu spdali ispod 3 mjesta po prosjeku gledalaca.ebiga to je mozda i nas problem jer uvjek rasprodana dvorana i ownera boli qurac sto ne osvaja titule, kad su navijaci loyalni .. znaci na nasu zalost jer gledamo lisi dio NBA nego ranije, grad u danasnjem sportu u USA je jako bitan
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
normalno kad pišeš gluposti poput posta o offtopicu.LenBias je napisao/la:o gradovima u americi i restoranima na temi nba doigravanje? ok, ako mislis da je to ispravno i kako treba nema problema, znam da ti (kao i mnogima) smetaju moji postovi, vecinom bez ikakvih razloga jer vi zamislite sebi sta ja napisem a ne sta ja stvarno napisem ali ako je ovo ispravno onda neka pisu i dalje, do mene je onda ako to tako trebaCarlo je napisao/la:raja raspravlja o čemu želi. nije tvoje da brineš o čemu se raspravlja. učestovovao si u mnogo offtopic rasprava tako da nemaš šta govoriti.
upravo to, boldiras i shvatis stvari koje zelis, to i jest poenta ovog sto sam napisoCarlo je napisao/la:normalno kad pišeš gluposti poput posta o offtopicu.LenBias je napisao/la:o gradovima u americi i restoranima na temi nba doigravanje? ok, ako mislis da je to ispravno i kako treba nema problema, znam da ti (kao i mnogima) smetaju moji postovi, vecinom bez ikakvih razloga jer vi zamislite sebi sta ja napisem a ne sta ja stvarno napisem ali ako je ovo ispravno onda neka pisu i dalje, do mene je onda ako to tako trebaCarlo je napisao/la:raja raspravlja o čemu želi. nije tvoje da brineš o čemu se raspravlja. učestovovao si u mnogo offtopic rasprava tako da nemaš šta govoriti.
- Titova-Juga
- Kontakt:
NemošVjerovat.ba, ... javlja se dečko kojem je glavni argument/upis smajl - - - >(
)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.