Mozemo se mi krcit sjevernjacima i zapadnjacima, al' Grcima i Turcima nema sanse da mozemo parirat atmosferi na sportskim terenima. Tako da ti ova prica pada u vodu ipak su oni veci fanatici i ludjaci od nas sto se tice toga.Nimla_RZ je napisao/la:Pred utakmicu Bosna i Hercegovina - Litvanija, selektor Latvije, Aleksandrs Starkovs, dao je jedan nevjerovatan opis kako je to igrati utakmicu na Bilinom Polju: - "Nemojte ni pomišljati na bodove u Zenici. Tamo je publika strašna, cijeli stadion je ograđen velikom ogradom navijača. U grudima osjetite strah kada čujete huk sa Bilinog Polja. Želim vam mnogo sreće, ali tamo sreća ne postoji za gostujuće igrače."
Trebali smo Grke ovako malo prepast pred utakmicu.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- AlenHalilovic
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Mozemo se mi krcit sjevernjacima i zapadnjacima, al' Grcima i Turcima nema sanse da mozemo parirat atmosferi na sportskim terenima. Tako da ti ova prica pada u vodu ipak su oni veci fanatici i ludjaci od nas sto se tice toga.Nimla_RZ je napisao/la:Pred utakmicu Bosna i Hercegovina - Litvanija, selektor Latvije, Aleksandrs Starkovs, dao je jedan nevjerovatan opis kako je to igrati utakmicu na Bilinom Polju: - "Nemojte ni pomišljati na bodove u Zenici. Tamo je publika strašna, cijeli stadion je ograđen velikom ogradom navijača. U grudima osjetite strah kada čujete huk sa Bilinog Polja. Želim vam mnogo sreće, ali tamo sreća ne postoji za gostujuće igrače."
Trebali smo Grke ovako malo prepast pred utakmicu.
Jesu 100%

[youtube][/youtube]
Uostalom to nije izmisljotina vec je to izjavio selektor Latvije, prije utakmice sa Letoniom.
Chuckie je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta je ovo,sve nesto ko mahmuraju po Mostaru,nidje trezvee duse.
Hmm,voditeljka mi jedino izgleda trezveno a bogami i ne izgleda tako lose..

- EdenHazard
- Kontakt:

evo ga spremno za sutra

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
uhh sve mi neka pjenaEdenHazard je napisao/la:
evo ga spremno za sutra

Možete pogledati najavu za sutrašnju utakmicu. Također tu su detalji iz prvog susreta.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ehhh samo da vam je jesti...Deniss je napisao/la:uhh sve mi neka pjenaEdenHazard je napisao/la:
evo ga spremno za sutra
Ja nebi jeo 10 dana samo da pobjedimo sutra ma nebi mesa 2g okusio samo daj da pobjedimo

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
- Rockefeller
- Kontakt:
Izvuk'o sam ga iz naftalina.zizu1991 je napisao/la:Ja sam protiv toga da igra Zuka LB, stojim iza onoga što sam napisao, pročitao sam par puta tvoj post, al opet nisam " svario " u glavi ono okretanje u krug za jednu poziciju, možda me formacija yebe, ja kontam na 4 u zadnjoj liniji, a ti na 5 igrača, odnosno 3 prilikom transformacijeRockefeller je napisao/la:Opozicija je ko?

Htio sam reći kad igra: Mujdža-Vranješ-Spahić-Zukanović pozadi i ispred Zukanovića Lulić, pomjeri Mensura na krilo, Vranješa na beka i tako redom... Ili sa Stevanovićem na desnom krilu u obratnu smjer. Doduše kad na krilu nije Miroslav, onda to teže ide, al' to se može raditi i sa Zahirovićem.
Hoću da kažem, u svakom trenutku kad neko ispadne imamo odgovor na to.
I još pored toga, Mujdža sa beka može igrati na krilu praktično, jer su cijelo vrijeme odtraga tri igrača. Obično je tako, kad jedan bek ide malo više, onaj sa druge strane ne ide daleko od svoje polovice.

Ne znam jel @EdenHazard na to aludirao, ali fazon s jaretom/janjetom je što prave teferič od Zenice prije i poslije utakmice, a ne to da su gladni. Nadam se da ga sutra neće neko okrenuti ispred Prve.Dzonikola je napisao/la: Ehhh samo da vam je jesti...
Ja nebi jeo 10 dana samo da pobjedimo sutra ma nebi mesa 2g okusio samo daj da pobjedimo

Fuj, gubari. Mrš u šume.
@propuh Kakva moja priča? To je izjavio selektor Latvije.
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 21 mar 2013, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
Sutra treba odigrati hrabro,muski i uz malo srece mozemo do zeljenog rezultata! igramo na domacem terenu,kvalitetnom travnjaku uz gromoglasnu podrsku sa tribina,i jos ako Pjanic bude igra,pa to ce izazvati erupciju odusevljenja i dat ce nasim igracima dodatnu snagu! Pjanic je nas budimo realni najbolji igrac,i on sa 60% spremnoscu moze nama biti od velike koristi,e sad koliko ce igrati to je na njemu i selektoru,ako ne bude mogao,Boze moj,zivot ide dalje.... u svakom slucaju nadam se dobroj utakmici,muskoj igri i pozitivnom rezultatu! sretno Zmajevi!
- BluesForever
- Kontakt:
Mislim da mozemo sutra do pobjede,jer od prve minute treba igrati otvoreno napadacki i pobjeda nece izostati,ali i sa remijem bi ja bio zadovoljan,ali opet kazem treba iskoristiti sto igramo na nasem stadionu i satrati Grcku.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Sutra ih odmah napasti prvih 20 minuta uz podrsku sa tribina pokusati dati taj gol jer ako ga damo oni su onda kao muhe bez glave dok se ne oporave od soka. Vrsiti pritisak dosta na njihovog golmana jer zna kiksati pri istrcavanju na prekidima a sutevi iz daljine isto ga ugroziti mogu jer je nesiguran vidim Santos najavljuje 3 napadaca al to nisu ono klasicno 3 nego ce Samaras i Salpi djelovati vise kao krila dok ce Gekas ili Mitrouglu biti najistureniji.Ocekujem od Ibisevica napokon da odigra vecu utakmicu kako je bog rekao da napokon zabije gol kad je potrebno
- brzitesanj
- Kontakt:
Ne treba se sa ti zamarati, jer Grci i onako nece moći da spavaju zbog sikirancije i kako ćemo sa ZmajevimaCenga87 je napisao/la:Apelujem na sve zenicane da se organizuje takva manifestacijaAdinjo je napisao/la:Nego ima li kakvog zvizdanja i lupanjem u serpe veceras ispred hotela

MOŽEMO I MORAMO SUTRA DO POBJEDE
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
-
- Kontakt:
Prije 3 - 4 h su grci zavrsili trening i prolazili na mostu kambera i kad su vidjeli ljude na cimburijada,svi likovi su gledali znaci one face ne mogu oppisati ...
i eo jedna slika sa zastavama ispred lamele

i eo jedna slika sa zastavama ispred lamele

Dzonikola je napisao/la:Ehhh samo da vam je jesti...Deniss je napisao/la:uhh sve mi neka pjenaEdenHazard je napisao/la:
evo ga spremno za sutra
Dobro je to,samo jos malo poprskati sa pivkanom i gotovo

[youtube][/youtube]
- Goalgetter
- Kontakt:
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nema nama spavanja, ekipa je na nogama, ludnica je prava lee, delirijum pocinje....
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- anonymousHD
- Kontakt:
Pjanić igra od prve minute, dojava.
Sutra će Grci da padnu ko Švabe u partizanskim filmovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.