Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Manji interes nego sto je za Zukanovica. On im je bio zanimljiv kao reprezentativac tada top20 reprezentacije koji je bio cak i starter koji je relativno mlad i koji nije pretjerano skup. Samo realno on bi imao minimalnu minutazu tamo. Zukanovic bi vec vise odigrao jer posjeduje veci kvalitet na svojoj poziciji a ni on nebi bio starter najvjerovatnije. Nego na kojoj poziciji bi to igrao TSS u sadasnjem Interu ??
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da bi, Tino ne bi primirisio prvoj postavi Intera nikada, to je jasno ko dan. Smatram i da Zukanovic ne treba da ide u Inter, dobice on svoju sansu, ali nikada se ne zna, radije u Sampdoriji, i imace izuzetno dobru poziciju u timu, cak je i za stopera opcija.Ajax je napisao/la:Manji interes nego sto je za Zukanovica. On im je bio zanimljiv kao reprezentativac tada top20 reprezentacije koji je bio cak i starter koji je relativno mlad i koji nije pretjerano skup. Samo realno on bi imao minimalnu minutazu tamo. Zukanovic bi vec vise odigrao jer posjeduje veci kvalitet na svojoj poziciji. Nego na kojoj poziciji bi to igrao TSS u sadasnjem Interu ??
Bolji je izbor Sampdoria mada mislim da bi u Interu u slucaju neke povrede konkurencije kada bi Zukanovic dobio pravu sansu da bi zadivio i ostao blizu prvih 11 samo to je kocka. Nije mu ni u sadasnjem klubu lose ali kako god Sampdoria je korak vise.
- ASD
- Kontakt:
U Sampdoriji ima rupa na stoperu nastala odlaskom Romagnolia, mogao bi tu igrati.
Drugi stoper Silvestre se vratio u Inter ali je zamijenjen Moisanderom.
Konkurencija bi mu za sad bili Andrea Coda koji prosle sezone mislim da nije odigrao nijedan mec za Udinese i Poljski Repezentativac Bartosz Salamon koji se vraca sa posudbe iz Pescare.
Na lijevom beku tu su Regini i Mesbah koji su igrali i prosle sezone, a na desnom je siguran De Silvestri.
Drugi stoper Silvestre se vratio u Inter ali je zamijenjen Moisanderom.
Konkurencija bi mu za sad bili Andrea Coda koji prosle sezone mislim da nije odigrao nijedan mec za Udinese i Poljski Repezentativac Bartosz Salamon koji se vraca sa posudbe iz Pescare.
Na lijevom beku tu su Regini i Mesbah koji su igrali i prosle sezone, a na desnom je siguran De Silvestri.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da se to non EU ne odnosi kada igrac prelazi iz kluba u klub u Italiji...mislim da samo vazi ako igrac dolazi iz inostranstva-mozda grijesim al mislim da je tako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da se to non EU ne odnosi kada igrac prelazi iz kluba u klub u Italiji...mislim da samo vazi ako igrac dolazi iz inostranstva-mozda grijesim al mislim da je tako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sportski direktor Chieva rekao da Inter želi Zukanovića, ali da postoji nekoliko detalja koji koče da se transfer realizuje. Koliko sam uspio skontati s talijanskog. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Sportski direktor Chieva rekao da Inter želi Zukanovića, ali da postoji nekoliko detalja koji koče da se transfer realizuje. Koliko sam uspio skontati s talijanskog.

Zuka je zayebao i Tinu.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mjesecima pregovaraju o cijeni, Chievo zeli milion a ovi nude 800 hiljada. 

Tako nekako je i rekao ovaj direktor, od aprila ga Inter želi
- Goalgetter
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Tako nekako je i rekao ovaj direktor, od aprila ga Inter želi

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A u medjuvremenu doveli Mirandu, Kondogbiu, Murilla i Montoyu, bez nekih vecih trkavica i cjenkanja oko par stotina hiljada € gore ili dole.
Sportski direktor Chieva se ocigledno malo pogubio. Pogledajte vi samo koliko oni igraca imaju, sa ovim sto su na posudbi imaju oko 80 igraca pod ugovorom. https://en.wikipedia.org/wiki/A.C._Chie ... rent_squad
Covjece baci se na posao i prodaji igrace umjesto sto dajes izjave i gomilas igrace.
Sportski direktor Chieva se ocigledno malo pogubio. Pogledajte vi samo koliko oni igraca imaju, sa ovim sto su na posudbi imaju oko 80 igraca pod ugovorom. https://en.wikipedia.org/wiki/A.C._Chie ... rent_squad
Covjece baci se na posao i prodaji igrace umjesto sto dajes izjave i gomilas igrace.

Goalgetter je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Tako nekako je i rekao ovaj direktor, od aprila ga Inter želi

- Goalgetter
- Kontakt:
Skuplja ih kao pokemone.calcio je napisao/la: Sportski direktor Chieva se ocigledno malo pogubio. Pogledajte vi samo koliko oni igraca imaju, sa ovim sto su na posudbi imaju oko 80 igraca pod ugovorom. https://en.wikipedia.org/wiki/A.C._Chie ... rent_squad

Sjecam se da je Genoa prije 2 godine isto radila, u jednom momentu preko 12 igraca na posudbi imali.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bh. reprezentativac Ervin Zukanović će sutra i zvanično postati fudbaler Intera, prenosi Tuttomercato.
Inter i Chievo su dogovorili sastanak na kojim će se riješiti i posljednji detalji pa će Zukanović konačno moći obući dres Nerazzurra.
Direktor Letećih Magaraca Luca Nember potvrdio je kako je pouzdani defanzivac jako blizu prelaska na Giuseppe Meazzu.
''Inter je bio prvi klub koji je pokazao interes još u aprilu, ostalo je još da se riješe neki sitni detalji , za koji dan sve će biti završeno'', potvrdio je Luca Nember.
Samo se u krug vrti.
Inter i Chievo su dogovorili sastanak na kojim će se riješiti i posljednji detalji pa će Zukanović konačno moći obući dres Nerazzurra.
Direktor Letećih Magaraca Luca Nember potvrdio je kako je pouzdani defanzivac jako blizu prelaska na Giuseppe Meazzu.
''Inter je bio prvi klub koji je pokazao interes još u aprilu, ostalo je još da se riješe neki sitni detalji , za koji dan sve će biti završeno'', potvrdio je Luca Nember.
Samo se u krug vrti.

Inter i Chievo su dogovorili sve kao i Inter i Zukanovic. Ceka se jos samo dogovor Chieva i Schelotta. Sutra ce ocekuje potpis cetverogodisnjeg ugovora i prestavljanje Zukanovica. Pregovori su trajali duze nego sto je bilo ocekivano posebno zbog interesa Sampdorie. Na kraju je prevladala velika zelja Zukanovica koji je od pocetka izabrao samo Inter. Sretno momcino !!
[youtube][/youtube]
Hoće li do Bajrama hajrom?
Sretno, Zuksone!
Sretno, Zuksone!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Safet Susic zagonetan: Volio bi da Zukanovic predje u Inter.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Safet Susic zagonetan: Volio bi da Zukanovic predje u Inter.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Ervin Zukanovic
Povratak sa stilom.Cartman je napisao/la:Safet Susic zagonetan: Volio bi da Zukanovic predje u Inter.