NK Vitez

FanVitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la FanVitez » 29 avg 2015, 08:24

fukaratz je napisao/la:vitezovi ako moze neko da mi odg ko vam fali sem Jusufbasica? jel se Basara oporavio? sta je s Muminovica? bujrum sutra u Tuzlu :D pozz
Jusufbasic,Muminovic,Smriko,Juric OUT :mrgreen: Basara bi trebao igrati.... S vama su uvijek dobre utakmice,uvijek rezultatski tijesno..sretno pa neka bolji dobije.i sto se publlike tice,uvijek korektna bila..pozdrav tuzlaci :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 avg 2015, 13:48

white1950 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Stvarno ljudi shta cini gosp. V.Kafadar za ovaj klub i grad treba mu odati pocast.Da njega nema sada bi gledali Viteza kako igra protiv tamo nekog Lukavca ;) Hvala jos jednom ljudino za sve :thumbup:

PS.Kad bi sutra ispali iz lige ostat ces ponos ovoga grada!!!
Ne diraj te nam komsinice :lol: :lol: :lol:
Nisu oni slučajno navedeni kao primjer,znaju oni zašto ;)
Tacno tako. Da vam i nije Vlatka Kafadara, s igračima koje imate i trenerima kojih ste smijenili vjerovatno najviše u historiji bh. sporta, danas biste igrali kantonalnu ligu. Ulazak u PL vas je koštao više od milion KM, a u Lukavcu ste kriminalnu lakrdiju napravili sa sucima. S "Radničkim" iz "tamo nekog Lukavca" ćete igrati u narednoj sezoni, sigurno ;).

Sretno SLobodi danas i podmirite ove mamine maze, nek' imaju za zimnicu ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 29 avg 2015, 13:55

Nakon onakve "predstave" protiv Mladosti proslo kolo mislim da ne moze gore od onoga?!U svakom slucaju mogu nas samo pozitivno iznenaditi i osvojiti danas bod(ove).

PS.Ako i izgubimo danas nece mi biti krivo jer su Sloboda i njeni navijaci jedni od najkulturnijih i najrealniji u ovoj ligi.
Godine prolaze jubav ostaje...

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 29 avg 2015, 13:57

Dušmani crknite kupit će mo utakmice ali će mo ostat u ligi a Vlatku će mo spomenik podić. Crknite dušmani

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 29 avg 2015, 14:05

@zoom...s kim vi danas igrate?hocete opet organizirano napasti gostujuce igrace ili ce te SAMO da ih pljujete i da im hebete "sve po spisku".

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 avg 2015, 14:53

pozdrav za navijac Viteza, mi smo danas favoriti ali u fudbalu je sve moguce...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 avg 2015, 15:10

FanVitez je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:vitezovi ako moze neko da mi odg ko vam fali sem Jusufbasica? jel se Basara oporavio? sta je s Muminovica? bujrum sutra u Tuzlu :D pozz
Jusufbasic,Muminovic,Smriko,Juric OUT :mrgreen: Basara bi trebao igrati.... S vama su uvijek dobre utakmice,uvijek rezultatski tijesno..sretno pa neka bolji dobije.i sto se publlike tice,uvijek korektna bila..pozdrav tuzlaci :D
hvala drug ;) nek bolji pobjedi sutra a ne sumnjam da cete s Karacicem izboriti opstanak :salut:
Sloboda Tuzla

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 29 avg 2015, 16:52

[quote="Zoom088"
fukara87 je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Stvarno ljudi shta cini gosp. V.Kafadar za ovaj klub i grad treba mu odati pocast.Da njega nema sada bi gledali Viteza kako igra protiv tamo nekog Lukavca ;) Hvala jos jednom ljudino za sve :thumbup:

PS.Kad bi sutra ispali iz lige ostat ces ponos ovoga grada!!!
Ne diraj te nam komsinice :lol: :lol: :lol:
Nisu oni slučajno navedeni kao primjer,znaju oni zašto ;)[/quote]

Tacno tako. Da vam i nije Vlatka Kafadara, s igračima koje imate i trenerima kojih ste smijenili vjerovatno najviše u historiji bh. sporta, danas biste igrali kantonalnu ligu. Ulazak u PL vas je koštao više od milion KM, a u Lukavcu ste kriminalnu lakrdiju napravili sa sucima. S "Radničkim" iz "tamo nekog Lukavca" ćete igrati u narednoj sezoni, sigurno ;).

Sretno SLobodi danas i podmirite ove mamine maze, nek' imaju za zimnicu ;)[/quote]

Jest nam netko ljubomoran,sto njegovo selo ne igra Premijer ligu :mrgreen: dabe se ulizivas tuzlacima ;) vi kada budete dovodili trenerska imena,igrace i sve ostalo kao mi moci ces nesto srati... dotad gledaj derbi protiv gorazda,kaknja i mastaj o premijer ligu..pozdrav
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 02 sep 2015, 15:00

Imam osjecaj da cemo ovog olimpica namlavit isto majmune...zivi bili pa vidjeli.jel tako delegat,4:0 dosta! :thumbup:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 sep 2015, 20:54

white1950 je napisao/la:Imam osjecaj da cemo ovog olimpica namlavit isto majmune...zivi bili pa vidjeli.jel tako delegat,4:0 dosta! :thumbup:
Malo je to. Ništa bez 6:0.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 04 sep 2015, 17:27

Sta ce olimpik sarajevske filijale zelje i sarajeva protiv male barce vitez olimpik 5:0

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 sep 2015, 17:38

kostobran je napisao/la:Sta ce olimpik sarajevske filijale zelje i sarajeva protiv male barce vitez olimpik 5:0
Ne piše se olimpik nego Olimpic.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 sep 2015, 02:23, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 sep 2015, 19:40

white1950 je napisao/la:Imam osjecaj da cemo ovog olimpica namlavit isto majmune...zivi bili pa vidjeli.jel tako delegat,4:0 dosta! :thumbup:
kostobran je napisao/la:Sta ce olimpik sarajevske filijale zelje i sarajeva protiv male barce vitez olimpik 5:0
slika
Ihh kad vas nabijemo u srijedu, osjecat cete jos svasta nesta
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 sep 2015, 15:50

Nusmir Fajic veliko pojacanje u napadu! uskoro se prikljucuje ekipi,ovo se trebalo uraditi mnogo ranije...ali vjerujem da ce Brana uspjeti ostati u ligi...alibija nema,mnogo jaku ekipu imamo,uvjete... red je vise da se vrati i kroz bodove!
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 sep 2015, 16:05

Bomba iz Viteza: Stiže nekada najbolji strijelac PL

Nusmir Fajić je novo pojačanje Viteza.
Već duže vremena Vitežani traže klasičnog napadača, u igri je bilo više nogometaša iz BiH, Hrvatske i Srbije, a posve iznenada, nakon od javnosti skrivenih višednevnih pregovora, novi član Viteza je 28-godišnji Nusmir Fajić.

Riječ je o visokom klasičnom napadaču, rođenom u Bosanskoj Otoci, a u BiH je igrao u u Zvijezdi iz Gradačca i Travniku. Nakon igranja u Travniku gdje se okitio i titulom najboljega strijelca Premijer lige Fajić je prešao u Muru iz Murske Sobote, te nakon dobrih igara i postignutih golova pristupio je Mariboru i s ovim najboljim slovenskim klubom igrao je i Ligu prvaka. Nakon tri godine provedene u Mariboru pristupio je Dinamu iz Minska u Bjelorusiji, odakle je s čistim papirima pristupio Vitezu.
TH 1950

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 05 sep 2015, 20:49

FanVitez je napisao/la:Bomba iz Viteza: Stiže nekada najbolji strijelac PL

Nusmir Fajić je novo pojačanje Viteza.
Već duže vremena Vitežani traže klasičnog napadača, u igri je bilo više nogometaša iz BiH, Hrvatske i Srbije, a posve iznenada, nakon od javnosti skrivenih višednevnih pregovora, novi član Viteza je 28-godišnji Nusmir Fajić.

Riječ je o visokom klasičnom napadaču, rođenom u Bosanskoj Otoci, a u BiH je igrao u u Zvijezdi iz Gradačca i Travniku. Nakon igranja u Travniku gdje se okitio i titulom najboljega strijelca Premijer lige Fajić je prešao u Muru iz Murske Sobote, te nakon dobrih igara i postignutih golova pristupio je Mariboru i s ovim najboljim slovenskim klubom igrao je i Ligu prvaka. Nakon tri godine provedene u Mariboru pristupio je Dinamu iz Minska u Bjelorusiji, odakle je s čistim papirima pristupio Vitezu.
Odličan igrač, sretno!

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 06 sep 2015, 10:23

Pitajte majke vam Fajica sto se ne zove Rusmir, il Nusret
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 06 sep 2015, 15:41

Dobro pojacanje trebo je nama u Celik doc al et nije..Simpa mi je vas klub samo zbog politike kluba i odabira igraca nebitna nacionalnost a trenera mrzim zbog glupih izjava...i Pitanje jedno zasto se ne ujedine 2 kluba NK i FK u jedan Vitez ko sto je bilo prije a bilo je price...Jer sve djelite jsr odavno je Vitez normalan grad znam jer sam rAdio i sa hrvatima i bosnjacima sve je to isto osim nekad kad BiH il Hrvatska igra Al i tu tenzije pale skroz hvala bogu

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 06 sep 2015, 19:56

BatistutA19 je napisao/la:Dobro pojacanje trebo je nama u Celik doc al et nije..Simpa mi je vas klub samo zbog politike kluba i odabira igraca nebitna nacionalnost a trenera mrzim zbog glupih izjava...i Pitanje jedno zasto se ne ujedine 2 kluba NK i FK u jedan Vitez ko sto je bilo prije a bilo je price...Jer sve djelite jsr odavno je Vitez normalan grad znam jer sam rAdio i sa hrvatima i bosnjacima sve je to isto osim nekad kad BiH il Hrvatska igra Al i tu tenzije pale skroz hvala bogu
moj prijatelju NK VITEZ je davno prevazišao nacionalnost mi domaći se dobro sjecamo tekme FK VITEZ-NK VITEZ gdje kod NK VITEZA igra 5 BOSNJAKA a kod FK VITEZA nikada do dan danas nije zaigrao HRVAT a cast dobrim ljudima na obe strane a javna je tajna tko je glavni boss koji FK VITEZ udaljava od NK VITEZA pa danas sva djeca Bosnjaci treniraju u NK VITEZ pametnome dosta

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 sep 2015, 09:31

U neku ruku je NK Vitez sam od sebe ujedinjenje. Klub je zdrav, ne odbacuje nikog i tko voli nek izvoli. S druge strane, FK Vitez je klub s nekom drugom politikom, manji klub u gradu i nema potrebe da se jedan stabilan klub ujedinjuje s klubom u silaznoj putanji.

O ujedinjenju se prica samo zbog tog sto nose isto ime razlicitog prefiksa. Sto se Zeljo i Sarajevo ne ujedine? To su ionako klubovi iz istog grada, dva brata navijaju za dva kluba, sve ista raja, nema nereda, bla bla bla.

Da oba Viteza tovare u nizem rangu pa aj onda ujedini i zajednickim snagama prema gore, al ovako nema smisla.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.