Jusufbasic,Muminovic,Smriko,Juric OUTfukaratz je napisao/la:vitezovi ako moze neko da mi odg ko vam fali sem Jusufbasica? jel se Basara oporavio? sta je s Muminovica? bujrum sutra u Tuzlupozz

Jusufbasic,Muminovic,Smriko,Juric OUTfukaratz je napisao/la:vitezovi ako moze neko da mi odg ko vam fali sem Jusufbasica? jel se Basara oporavio? sta je s Muminovica? bujrum sutra u Tuzlupozz
Tacno tako. Da vam i nije Vlatka Kafadara, s igračima koje imate i trenerima kojih ste smijenili vjerovatno najviše u historiji bh. sporta, danas biste igrali kantonalnu ligu. Ulazak u PL vas je koštao više od milion KM, a u Lukavcu ste kriminalnu lakrdiju napravili sa sucima. S "Radničkim" iz "tamo nekog Lukavca" ćete igrati u narednoj sezoni, sigurnowhite1950 je napisao/la:Nisu oni slučajno navedeni kao primjer,znaju oni zaštofukara87 je napisao/la:Ne diraj te nam komsinicewhite1950 je napisao/la:Stvarno ljudi shta cini gosp. V.Kafadar za ovaj klub i grad treba mu odati pocast.Da njega nema sada bi gledali Viteza kako igra protiv tamo nekog LukavcaHvala jos jednom ljudino za sve
![]()
PS.Kad bi sutra ispali iz lige ostat ces ponos ovoga grada!!!![]()
![]()
hvala drugFanVitez je napisao/la:Jusufbasic,Muminovic,Smriko,Juric OUTfukaratz je napisao/la:vitezovi ako moze neko da mi odg ko vam fali sem Jusufbasica? jel se Basara oporavio? sta je s Muminovica? bujrum sutra u Tuzlupozz
Basara bi trebao igrati.... S vama su uvijek dobre utakmice,uvijek rezultatski tijesno..sretno pa neka bolji dobije.i sto se publlike tice,uvijek korektna bila..pozdrav tuzlaci
Nisu oni slučajno navedeni kao primjer,znaju oni zaštofukara87 je napisao/la:Ne diraj te nam komsinicewhite1950 je napisao/la:Stvarno ljudi shta cini gosp. V.Kafadar za ovaj klub i grad treba mu odati pocast.Da njega nema sada bi gledali Viteza kako igra protiv tamo nekog LukavcaHvala jos jednom ljudino za sve
![]()
PS.Kad bi sutra ispali iz lige ostat ces ponos ovoga grada!!!![]()
![]()
Malo je to. Ništa bez 6:0.white1950 je napisao/la:Imam osjecaj da cemo ovog olimpica namlavit isto majmune...zivi bili pa vidjeli.jel tako delegat,4:0 dosta!
Ne piše se olimpik nego Olimpic.kostobran je napisao/la:Sta ce olimpik sarajevske filijale zelje i sarajeva protiv male barce vitez olimpik 5:0
white1950 je napisao/la:Imam osjecaj da cemo ovog olimpica namlavit isto majmune...zivi bili pa vidjeli.jel tako delegat,4:0 dosta!
kostobran je napisao/la:Sta ce olimpik sarajevske filijale zelje i sarajeva protiv male barce vitez olimpik 5:0
Odličan igrač, sretno!FanVitez je napisao/la:Bomba iz Viteza: Stiže nekada najbolji strijelac PL
Nusmir Fajić je novo pojačanje Viteza.
Već duže vremena Vitežani traže klasičnog napadača, u igri je bilo više nogometaša iz BiH, Hrvatske i Srbije, a posve iznenada, nakon od javnosti skrivenih višednevnih pregovora, novi član Viteza je 28-godišnji Nusmir Fajić.
Riječ je o visokom klasičnom napadaču, rođenom u Bosanskoj Otoci, a u BiH je igrao u u Zvijezdi iz Gradačca i Travniku. Nakon igranja u Travniku gdje se okitio i titulom najboljega strijelca Premijer lige Fajić je prešao u Muru iz Murske Sobote, te nakon dobrih igara i postignutih golova pristupio je Mariboru i s ovim najboljim slovenskim klubom igrao je i Ligu prvaka. Nakon tri godine provedene u Mariboru pristupio je Dinamu iz Minska u Bjelorusiji, odakle je s čistim papirima pristupio Vitezu.
moj prijatelju NK VITEZ je davno prevazišao nacionalnost mi domaći se dobro sjecamo tekme FK VITEZ-NK VITEZ gdje kod NK VITEZA igra 5 BOSNJAKA a kod FK VITEZA nikada do dan danas nije zaigrao HRVAT a cast dobrim ljudima na obe strane a javna je tajna tko je glavni boss koji FK VITEZ udaljava od NK VITEZA pa danas sva djeca Bosnjaci treniraju u NK VITEZ pametnome dostaBatistutA19 je napisao/la:Dobro pojacanje trebo je nama u Celik doc al et nije..Simpa mi je vas klub samo zbog politike kluba i odabira igraca nebitna nacionalnost a trenera mrzim zbog glupih izjava...i Pitanje jedno zasto se ne ujedine 2 kluba NK i FK u jedan Vitez ko sto je bilo prije a bilo je price...Jer sve djelite jsr odavno je Vitez normalan grad znam jer sam rAdio i sa hrvatima i bosnjacima sve je to isto osim nekad kad BiH il Hrvatska igra Al i tu tenzije pale skroz hvala bogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.