kako mislis univerzalni, nesto ne vjerujem da samsung i taj kinez imaju isti procesor npr.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Čuj ne treba ti laptop.Neutral je napisao/la:Ipad kupiš i riješiti dileme. Sve što više tipkam i navikajem se na njega, on sve bolji i bolji. Jednostavno zvijer, 9.7 inch-a, ne treba ti laptop
nisam neki strucnjak, pitam, znaci kupis smece a odrzavas ga kao iphone, ludnicaneo je napisao/la:Znaci ti bi mijenjao procesor ba mobitelu kada i ako ode ? Za procesor nisam siguran, no npr displej je isti kao u iPhone 5s.
Ocigledno nisi radio neki ozbiljniji posao.Chuckie je napisao/la:Druze bilo kakav ozbiljniji posao je nezamisliv na tabletu. I nekom je laptop PC.
A mobiteli se kupuju da se odrzavaju i cuvaju?Bosniacum Lilium je napisao/la:nisam neki strucnjak, pitam, znaci kupis smece a odrzavas ga kao iphone, ludnicaneo je napisao/la:Znaci ti bi mijenjao procesor ba mobitelu kada i ako ode ? Za procesor nisam siguran, no npr displej je isti kao u iPhone 5s.
Jok eto ti si. Kucanje i formatiranje word dokumenta od 100 strana ili obrada fotografije, video editing i sl. se moze samo sanjati na tabletu. Idi igraj ljutih ptica za sta je i stvoren tablet.schweinsteiger je napisao/la:Ocigledno nisi radio neki ozbiljniji posao.Chuckie je napisao/la:Druze bilo kakav ozbiljniji posao je nezamisliv na tabletu. I nekom je laptop PC.
A to nije moguce popraviti na ama bas svakom telefonu wi fi koji se okačio? Rekao sam ti, možeš popraviti zvučnike, wi fi ili mikrofon. Popravak displeja, matične ili procesora je neisplativ. No ovde je riječ, ne kod tebe vec generalno o kompleksima. Ne moze nosit telefon koji je u rangu iPhone jer na njemu piše neko kinesko ime.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
sad sam ja trebao baciti npr. iphone jer mi se otkacila antena za wifi
dajte ba ljudi, ko da svi mi imamo poslove od 2-3 milje, pa da se rasturamo sa parama...
da, laptop najvise koriste poslovni ljudi i studenti, jer im treba prenosni racunar. Npr. ides na neki seminar van grada, a za prez. i sl. ti je potreban racunar
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.