Nogometna reprezentacija Hrvatske
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Ma kakav debakl. Euro je sasvim različit od kvalifikacija, motiv je ogroman. Vidi Srbiju u kvalama za SP 2006, prime jedan gol, hvaljeni od cijelog svijeta, na SP-u prime 10, Grci na EP 2004 jedva došli pa porušili Portugal, Španjolsku, Francusku, Češku, i opet Portugal i uzeli titulu, Brazil 2002 jedva otišao na SP pa tamo naprave 7-0-0.
Na stranu Hrvatske ide povijest dvoboja s Italijom - 3-2-0 omjer, a Talijani su, iako kvalitetna reprezentacija, miljama iza top tri-četiri europske repke.
Ako se pobijedi Irsku u prvoj utakmici, koja je po meni najteža utakmica od sve tri, ne vidim razloga za ispadanje, pogotovo ako se desi priželjkivani remi u drugoj utakmici prvog kola.
Na stranu Hrvatske ide povijest dvoboja s Italijom - 3-2-0 omjer, a Talijani su, iako kvalitetna reprezentacija, miljama iza top tri-četiri europske repke.
Ako se pobijedi Irsku u prvoj utakmici, koja je po meni najteža utakmica od sve tri, ne vidim razloga za ispadanje, pogotovo ako se desi priželjkivani remi u drugoj utakmici prvog kola.
Hayley <3
prolazimo skupinubadblueboylivno je napisao/la:Ma kakav debakl. Euro je sasvim različit od kvalifikacija, motiv je ogroman. Vidi Srbiju u kvalama za SP 2006, prime jedan gol, hvaljeni od cijelog svijeta, na SP-u prime 10, Grci na EP 2004 jedva došli pa porušili Portugal, Španjolsku, Francusku, Češku, i opet Portugal i uzeli titulu, Brazil 2002 jedva otišao na SP pa tamo naprave 7-0-0.

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Dobro,slažem se da je turnir nešto posve novo...pripreme su drugačije,motiv je veći...iako mi se uopće ne sviđa što se zna da bilić odlazi nakon eura.badblueboylivno je napisao/la:Ma kakav debakl. Euro je sasvim različit od kvalifikacija, motiv je ogroman. Vidi Srbiju u kvalama za SP 2006, prime jedan gol, hvaljeni od cijelog svijeta, na SP-u prime 10, Grci na EP 2004 jedva došli pa porušili Portugal, Španjolsku, Francusku, Češku, i opet Portugal i uzeli titulu, Brazil 2002 jedva otišao na SP pa tamo naprave 7-0-0.
Naravno da Hrvatska može odigrat puno bolje nego što je igrala zadnjih par godina...ali budimo realni,morat će se dosta toga poklopit i okrenut u našu korist...obrambeni igrači će morat igrat puuuno bolje...modrić.mandjukic....ma praktički svi će morat dobro zapet...i morat će nas pomazit sreća.
Ja se nadam da će se sve to okrenut u našu korist, iako nisam najveći optimist.
Vjerujem da će ih bilić znati pripremit za takav turnir kao i 2008(fizički,psihički,taktički)....to je strašno važno, iako većina ljudi uopće ne razmišlja o tome.
Kako je rekao gospodin Ivica Osim nakon one sramote protiv australije..."tko ne može na trči, ne može ni da igra"...
Inače Grčka se na EP 2004 plasirala kao prva u svojoj kval. grupi ispred španjolaca....mogu i spomenut da većina njihovih igrača te sezone nije previše igrala u svojim klubovima,ali su bili odlično fizički pripremljeni za to prvenstvo.....kao što mnogi naši igrači nisu 1998, igrlai previše u klubovima,ali ipak su mogli trčat cijeli turnir.
Dvadeset i tri dana prije početka Europskog prvenstva u nogometu hrvatska reprezentacija počinje s pripremama.
Bilić objavio 27 kandidata za Euro i potvrdio da odlazi: 'Vi ste već našli novog izbornika'
U 13 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton okupilo se 14 igrača koji su ozlijeđeni, ranije im je završila sezone ili su poput igrača Dinama imali nešto lakši ritam. Na prozivci su se pojavili Kelava, Blažević, Vrsaljko, Vida, Schildenfeld, Šimunić, Kranjčar, Badelj, Mandžukić i Eduardo. Iličević i Kalinić su još na putu, no stići će večeras u Čatež, dok je Ćorluka dobio slobodno prijepodne i također će se pojaviti u Čatežu.
- Današnjim okupljanjem počeli smo i službeno pripreme za europsko prvenstvo premda smo naše pripreme započeli još nakon utakmice s Turskom te nakon ždrijeba kada smo krenuli analizirati igru naših suparnika i slagati širi popis kandidata. Reprezentacija će se okupiti dva puta, danas i u nedjelju, a jedino će nam se Olić, Pranjić i Pletikosa zbog obveza u svojim klubovima kasnije pridružiti", kazao je izbornik Slaven Bilić.
Reprezentativci odmah odlaze u Čatež gdje će boraviti do petka. Subota je slobodan dan, a u nedjelju se nastavlja s pripremam, ali u Rovinju gdje bi se trebao pridružiti i ostatak ekipe. Čekat će se tek Olić i Pranjić koje u subotu u Munchenu očekuje finale Lige prvaka protiv Chelsea, te Pletikosa koji 22. svibnja s Rostovom igra uzvratnu utakmicu za ostanak u ligi.
Bilić objavio 27 kandidata za Euro i potvrdio da odlazi: 'Vi ste već našli novog izbornika'
U 13 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton okupilo se 14 igrača koji su ozlijeđeni, ranije im je završila sezone ili su poput igrača Dinama imali nešto lakši ritam. Na prozivci su se pojavili Kelava, Blažević, Vrsaljko, Vida, Schildenfeld, Šimunić, Kranjčar, Badelj, Mandžukić i Eduardo. Iličević i Kalinić su još na putu, no stići će večeras u Čatež, dok je Ćorluka dobio slobodno prijepodne i također će se pojaviti u Čatežu.
- Današnjim okupljanjem počeli smo i službeno pripreme za europsko prvenstvo premda smo naše pripreme započeli još nakon utakmice s Turskom te nakon ždrijeba kada smo krenuli analizirati igru naših suparnika i slagati širi popis kandidata. Reprezentacija će se okupiti dva puta, danas i u nedjelju, a jedino će nam se Olić, Pranjić i Pletikosa zbog obveza u svojim klubovima kasnije pridružiti", kazao je izbornik Slaven Bilić.
Reprezentativci odmah odlaze u Čatež gdje će boraviti do petka. Subota je slobodan dan, a u nedjelju se nastavlja s pripremam, ali u Rovinju gdje bi se trebao pridružiti i ostatak ekipe. Čekat će se tek Olić i Pranjić koje u subotu u Munchenu očekuje finale Lige prvaka protiv Chelsea, te Pletikosa koji 22. svibnja s Rostovom igra uzvratnu utakmicu za ostanak u ligi.
onaj gust kad gledaš reprezentaciju na euru, svi oko tebe u euforiji, gori sve... TKO TO MOŽE PLATITI ???
nitko majstore nitko,i one proslave poslije pobjeda u gradu,kao sto ce biti i ove godine,moj mostar ce goritii,svi u kockastooviking5 je napisao/la:onaj gust kad gledaš reprezentaciju na euru, svi oko tebe u euforiji, gori sve... TKO TO MOŽE PLATITI ???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
"Kockasti" mostar...bit ce ludnica ako se pobjedi Irska pa ona tekma protiv Talijana...ludilo brala! 

vi iz hercegovine se ložite više od nas iz hrvatskeRosas7 je napisao/la:nitko majstore nitko,i one proslave poslije pobjeda u gradu,kao sto ce biti i ove godine,moj mostar ce goritii,svi u kockastooviking5 je napisao/la:onaj gust kad gledaš reprezentaciju na euru, svi oko tebe u euforiji, gori sve... TKO TO MOŽE PLATITI ???

u svakom slučaju nadam se da ćemo imat razloga za slavlje....bar da prođemo u četvrtfinale...ako tamo moramo ispast neka bude što "normalnije"....a ne kao ono protiv turske
kod nas je ludnica,repka je svetinja i svi smo na ulicama goridean_ je napisao/la:vi iz hercegovine se ložite više od nas iz hrvatskeRosas7 je napisao/la:nitko majstore nitko,i one proslave poslije pobjeda u gradu,kao sto ce biti i ove godine,moj mostar ce goritii,svi u kockastooviking5 je napisao/la:onaj gust kad gledaš reprezentaciju na euru, svi oko tebe u euforiji, gori sve... TKO TO MOŽE PLATITI ???![]()
u svakom slučaju nadam se da ćemo imat razloga za slavlje....bar da prođemo u četvrtfinale...ako tamo moramo ispast neka bude što "normalnije"....a ne kao ono protiv turske

i ja se nadam da hocemo,uz ovakve igrace mislim da se ne mozemo obrukati na euru,ocekujum jelavica da poludi i odvede nas u cetvrtfinale

sad malo pretjeruješRosas7 je napisao/la:
kod nas je ludnica,repka je svetinja i svi smo na ulicama gori![]()
i ja se nadam da hocemo,uz ovakve igrace mislim da se ne mozemo obrukati na euru,ocekujum jelavica da poludi i odvede nas u cetvrtfinale

ali mi hrvati smo luđaci...možemo mi to i osvojit

ma daj, šta se sekirate... Možda nismo najbolji, ali smo sigurno odlični. Irsku bi trebalh po svemu dobiti, talijani imaju kompleks od nas, a ni španjolci nisu ono što su bili + imaju dosta izostanaka.
Ali ono glavno, ona euforija i atmosfera, sve gori, adrenalin puca sve...
Što se tiče taktike nadam se da ce se podrediti Jelaviću, dakle Srna i Perišić na krilima, u sredini Modrić, Dujmović i kao AMC Kranjčar. Ostali napadači na klupu...
BOG I HRVATI !!!
Ali ono glavno, ona euforija i atmosfera, sve gori, adrenalin puca sve...
Što se tiče taktike nadam se da ce se podrediti Jelaviću, dakle Srna i Perišić na krilima, u sredini Modrić, Dujmović i kao AMC Kranjčar. Ostali napadači na klupu...
BOG I HRVATI !!!
hehe, što su nam Hercegovci nabrijani
ma, bit će to dobro, nadam se, iako sam sumnjičav...jer sve što se događa oko reprezentacije je negativno..
al ko što reče dean, mi smo luđaci...sve je moguće...
SOK I KOLAČI!

ma, bit će to dobro, nadam se, iako sam sumnjičav...jer sve što se događa oko reprezentacije je negativno..
al ko što reče dean, mi smo luđaci...sve je moguće...
SOK I KOLAČI!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nazalost ispali smo od Portugala,al sta se moze ima sljedeca godina.Do tad gledajte Hrvate a i ja cu ih pogledati,dobri su oni momci,zar ne ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Misljenja sam da ce na ovome Euru Hrvati da dozive debakl, nijet to vise onaj tim sto je gazio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pozdrav svim kockicama diljem kugle zemaljske!!!
ONO KAD KRENE HIMNA... TO NITKO NE MOŽE PLATITI... KADA SE KRV LEDI U ŽILAMA, A ADRENALIN SKAČE DO NEBA...
JOŠ MJESEC DANA I PONOVNO GORI SVE...

ONO KAD KRENE HIMNA... TO NITKO NE MOŽE PLATITI... KADA SE KRV LEDI U ŽILAMA, A ADRENALIN SKAČE DO NEBA...
JOŠ MJESEC DANA I PONOVNO GORI SVE...

- benfica1923
- Kontakt:
Nema kralju toga debakla.....samo vidi na koliko je velikih takmicenja otisla Hrvatska,a sta je s bih.....vi bi sve dali da odete samooooo jednom,al eto gledajte kako se raduju milioni Hrvata sto imaju cast otici..............Elegant je napisao/la:Misljenja sam da ce na ovome Euru Hrvati da dozive debakl, nijet to vise onaj tim sto je gazio.
Ja sam samo iznio svoje misljenje ne provokaciju, a "kompleksi" su ono od prije neku noc u ŠB.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma bit ce to jos jedno jaako dobro ljeto.
Redovito bude vrhunska atmosfera, puni kafici, trgovi, navija se, uziva, prozivljava uspone i padove, euforiju i tugu.
Ma milina...

Redovito bude vrhunska atmosfera, puni kafici, trgovi, navija se, uziva, prozivljava uspone i padove, euforiju i tugu.
Ma milina...
...Život za Široki...
TEMA je Nogometna reprezentacija Hrvatske!
Rasprava o navijačima nije dozvoljena (za one koji ne znaju)! Svaki daljnji komentar koji nema veze sa temom bit će sankcioniran, a pogotovo rasprava vezana za nacionalnu pripadnost i opredjeljenje!
A sad ću malo počistiti ono što je van teme..
Rasprava o navijačima nije dozvoljena (za one koji ne znaju)! Svaki daljnji komentar koji nema veze sa temom bit će sankcioniran, a pogotovo rasprava vezana za nacionalnu pripadnost i opredjeljenje!
A sad ću malo počistiti ono što je van teme..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ćorluka više nema dvojbi: 'Rekao sam Biliću da sam spreman igrati gdje god bude potrebno'
Vedran Ćorluka zaključio je kratku bundesligašku epizodu isprativši Bayer Leverkusen u Europsku ligu. Sljedeće sezone namjerava ponovno igrati u Premiershipu.
- Vraćam se u Tottenham pa ćemo vidjeti što će budućnost donijeti. U Leverkusenu mi je bilo lijepo, ali nije bilo objektivne mogućnosti za nastavak suradnje jer klub nije dovoljno likvidan, što ste mogli vidjeti i u slučaju Šime Vrsaljka (‘apotekari’ bi sada platili 3 mil. eura za braniča uz partnerski odnos s Dinamom prilikom podjele sljedećeg transfera). Dakle, pokušat ću izboriti novu priliku u “spursima”... Ili negdje drugdje - kaže Ćorluka.
Status heroja dodatnih kvalifikacija s Turskom 26-godišnjak je izborio u neobičnoj ulozi lijevog beka. Je li to mjesto na pogrešnoj strani terena vaša budućnost u nacionalnoj momčadi?
- Svi znate da se najbolje osjećam na mjestu desnog braniča ili stopera, ali rekao sam izborniku da sam spreman preuzeti odgovornost gdje god bude potrebno. Ne isključujem niti jednu poziciju u momčadi, prilagodit ću se zahtjevima.
Je li najava Bilićeva odlaska nakon šest godina šok za momčad?
- Nije dobro ako znamo koliko je Bilić dobroga donio reprezentaciji. Žao nam je što se približio rastanak, ali nam je drago što će karijeru nastaviti u pravom klubu. Nogomet je takav, moramo nastaviti bez njega.
Prije nego što digne sidro Bilić bi htio parkirati nacionalnu momčad na krov Europe. Je li to objektivno, kako doživljavate njegovu najavu da reprezentacija može otići do kraja?
- Uoči ovakvih natjecanja svaki igrač vjeruje u nešto veliko, jedino tako sudjelovanje ima smisla. Bilić nam je tijekom godina suradnje usadio vjeru da smo ravnopravni s najboljima i mi smo ga spremni slijediti u njegovoj ambiciji. Treba vjerovati, zašto ne, a vidjet ćemo gdje ćemo završiti.
Polovica Bilićeva rostera odradila je slovenski mini ciklus priprema. U Čatežu su uoči povratka u Zagreb predstavnici navijačkog kluba ‘Uvijek vjerni’ kao gestu pažnje na oproštaju od momčadi uručili Biliću kolekciju koncertnih DVD-ova Iron Maidena, što je ujedno i jedini dosadašnji signal navijačkog interesa za vatrene i Euro 2012. Osjećate li da u javnosti nema poznatog naboja koji je znao pratiti nacionalnu momčad?
- Očito je da stanje nije kao 2008. godine. Međutim, bez obzira na situaciju u društvu i na posljednja zbivanja u HNS-u, mi igrači znamo za koga igramo. Borit ćemo se za ljude koji će znati prepoznati naš trud i želju. Ako trenutačno i nema nogometne euforije u Hrvatskoj, potrudit ćemo se da se ona pojavi već nakon prve utakmice s Ircima.
Ćorluka je prije odlaska iz Čateža poželio sreću Bayernu u finalu Lige prvaka.
- Navijam za Bayern prije svega zbog Olića i Pranjića, a potom i zbog Tottenhama. Uzme li Chelsea naslov europskog prvaka, moj klub ostaje bez ulaznice za Ligu prvaka sljedeće sezone.
Vedran Ćorluka zaključio je kratku bundesligašku epizodu isprativši Bayer Leverkusen u Europsku ligu. Sljedeće sezone namjerava ponovno igrati u Premiershipu.
- Vraćam se u Tottenham pa ćemo vidjeti što će budućnost donijeti. U Leverkusenu mi je bilo lijepo, ali nije bilo objektivne mogućnosti za nastavak suradnje jer klub nije dovoljno likvidan, što ste mogli vidjeti i u slučaju Šime Vrsaljka (‘apotekari’ bi sada platili 3 mil. eura za braniča uz partnerski odnos s Dinamom prilikom podjele sljedećeg transfera). Dakle, pokušat ću izboriti novu priliku u “spursima”... Ili negdje drugdje - kaže Ćorluka.
Status heroja dodatnih kvalifikacija s Turskom 26-godišnjak je izborio u neobičnoj ulozi lijevog beka. Je li to mjesto na pogrešnoj strani terena vaša budućnost u nacionalnoj momčadi?
- Svi znate da se najbolje osjećam na mjestu desnog braniča ili stopera, ali rekao sam izborniku da sam spreman preuzeti odgovornost gdje god bude potrebno. Ne isključujem niti jednu poziciju u momčadi, prilagodit ću se zahtjevima.
Je li najava Bilićeva odlaska nakon šest godina šok za momčad?
- Nije dobro ako znamo koliko je Bilić dobroga donio reprezentaciji. Žao nam je što se približio rastanak, ali nam je drago što će karijeru nastaviti u pravom klubu. Nogomet je takav, moramo nastaviti bez njega.
Prije nego što digne sidro Bilić bi htio parkirati nacionalnu momčad na krov Europe. Je li to objektivno, kako doživljavate njegovu najavu da reprezentacija može otići do kraja?
- Uoči ovakvih natjecanja svaki igrač vjeruje u nešto veliko, jedino tako sudjelovanje ima smisla. Bilić nam je tijekom godina suradnje usadio vjeru da smo ravnopravni s najboljima i mi smo ga spremni slijediti u njegovoj ambiciji. Treba vjerovati, zašto ne, a vidjet ćemo gdje ćemo završiti.
Polovica Bilićeva rostera odradila je slovenski mini ciklus priprema. U Čatežu su uoči povratka u Zagreb predstavnici navijačkog kluba ‘Uvijek vjerni’ kao gestu pažnje na oproštaju od momčadi uručili Biliću kolekciju koncertnih DVD-ova Iron Maidena, što je ujedno i jedini dosadašnji signal navijačkog interesa za vatrene i Euro 2012. Osjećate li da u javnosti nema poznatog naboja koji je znao pratiti nacionalnu momčad?
- Očito je da stanje nije kao 2008. godine. Međutim, bez obzira na situaciju u društvu i na posljednja zbivanja u HNS-u, mi igrači znamo za koga igramo. Borit ćemo se za ljude koji će znati prepoznati naš trud i želju. Ako trenutačno i nema nogometne euforije u Hrvatskoj, potrudit ćemo se da se ona pojavi već nakon prve utakmice s Ircima.
Ćorluka je prije odlaska iz Čateža poželio sreću Bayernu u finalu Lige prvaka.
- Navijam za Bayern prije svega zbog Olića i Pranjića, a potom i zbog Tottenhama. Uzme li Chelsea naslov europskog prvaka, moj klub ostaje bez ulaznice za Ligu prvaka sljedeće sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.