FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
je li Mladost mixa ili igra sa najjačim timom?
Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Ne znam ni ja još ali za očekivati je da odmori par igrača pred kup utakmicu u srijeduEdos je napisao/la:je li Mladost mixa ili igra sa najjačim timom?
Igrate u baš jakom sastavu. Nije Husref puno izmjena radio.Addict je napisao/la:Ne znam ni ja još ali za očekivati je da odmori par igrača pred kup utakmicu u srijeduEdos je napisao/la:je li Mladost mixa ili igra sa najjačim timom?
Kazem da se prica da je nastimano, a iskreno male su vam sanse u kupu, ipak bez uvrede i da budete bolji sudije ce da navuku sarajvu.Addict je napisao/la:Znači po tvojoj logici mi treba da zapnemo protiv raspalog Olimpika samo zato jer to treba Čeliku. Da igramo u najjačem sastavu jer **** srijedu i polufinale kupa, šta to nama znači. U svoj toj logici vi ćete izgubit garant u Banja luci a mi nećemo od Olimpika.Alban je napisao/la:Ma ja, doci ce najlosija ekipa i mlatnit vas regularno na domacem terenu, bas me interesuje sta ce onaj novinarcic tada da napise.
Dobar si mi, imaš muzičku?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Zwickau pobjedio, znaci ipak ima istine u dojavi koju imam.Alban je napisao/la:Kazu najveci ziceri danas sa vecim koeficijentima su 2 na olimpik i 1 na Zwickau i naravno 1 u vitezu
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Mladost u punom sastavu. 2 razlike na kec hladno
Vitez - Široki 0-1. Dobre ti dojave majstore.Alban je napisao/la:Zwickau pobjedio, znaci ipak ima istine u dojavi koju imam.Alban je napisao/la:Kazu najveci ziceri danas sa vecim koeficijentima su 2 na olimpik i 1 na Zwickau i naravno 1 u vitezu
Polahko legendo, moraju malo oci da zamazu.Addict je napisao/la:Vitez - Široki 0-1. Dobre ti dojave majstore.Alban je napisao/la:Zwickau pobjedio, znaci ipak ima istine u dojavi koju imam.Alban je napisao/la:Kazu najveci ziceri danas sa vecim koeficijentima su 2 na olimpik i 1 na Zwickau i naravno 1 u vitezu

Gdje si majstore? Ohladio si previse, 0:1.Addict je napisao/la:Mladost u punom sastavu. 2 razlike na kec hladno
Gdje vam je onaj novinar. Musiju treba tuzit
Polako ba, pocetak meča je tek nemoj da te neko beze ismijava radi toga.Alban je napisao/la:Gdje vam je onaj novinar. Musiju treba tuzit
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sit sam ja cekanja, ovo treba izbacit u 3 ligu minimalno, da su ljudi u savezu kako treba.samirr je napisao/la:Polako ba, pocetak meča je tek nemoj da te neko beze ismijava radi toga.Alban je napisao/la:Gdje vam je onaj novinar. Musiju treba tuzit
1:1 je odmah poslije gola smo i mi dali. A Mušiji se samo možete napusit.Alban je napisao/la:Gdje vam je onaj novinar. Musiju treba tuzit
Idite ba vise s teme smarajte negdje drugo
Ima li ovdje moderatora da reaguje na ove padobrance? Kad se na temi Celika nesto napise odmah se brise a ovom padobrancu je dozvoljeno da ovdje sere koliko mu je volja. Idi ba vise jbt se tamo sa Metalegheom popustite vise nas. Nismo Vam mi krivi sto ste u 25 kola pobjedili samo tri tekme. Mladost Vam postala glavna opsesija
Sve ce bit jasno, samo polahko. 

Ma jasno je vec sve odavno. Beze se naklatili na nas a ne gledate sta ste sami napravili i koliko ste sami krivi za situaciju u kojoj se nalazite. Nekog ba omalovazavate a u g.ovnima ste do grla i samo Vas dragi Bog moze izvuci iz ove situacije, ako i za Njega ovo nije previse
Gdje ode onaj prorok?
Tu sam ja vrlo blizu.
Alban je napisao/la:Tu sam ja vrlo blizu.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.