Moj prijedlog je Tino Susic, jer sam misljenja da zna igrati defanzivnog veznog podjednako dobro kao ljevog beka. Mislim, to je samo moje misljenje, no offense.Principatus je napisao/la:Ma nema brige imamo nekoliko polivalentnih izuzetno dobrih igraca, pocevsi od Hadzica i tako dalje...
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Principatus
- Kontakt:
Tino Susic dijeli pljuske, na lijevom beku.
Ma nece ovo biti nista ozbiljno, malo zahebancije pred utakmicu, velika opreznost.

Ma nece ovo biti nista ozbiljno, malo zahebancije pred utakmicu, velika opreznost.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Nerminovic
- Kontakt:
Mislim ako treba ja sam spreman igrati ljevog beka. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako zabiberi jarane tu smo, svi smo mi u pet deka sa ovim drugim opcijama. Vjerovatno za nijansu i bolji od nekih.Nerminovic je napisao/la:Mislim ako treba ja sam spreman igrati ljevog beka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto ne bi Avdija igrao lijevog beka? U stilu Phillipa Lahma, desnjak na lijevoj strani. Avdo je nas Lahm, veze ih ta disciplina, eksplozivnost i brzina. 

Cuveni speed demon.Goalgetter je napisao/la:Zasto ne bi Avdija igrao lijevog beka? U stilu Phillipa Lahma, desnjak na lijevoj strani. Avdo je nas Lahm, veze ih ta disciplina, eksplozivnost i brzina.

- DonCorleone
- Kontakt:
Ljevi bek je rezervisan za Kolasinca, kao jos dvije do tri pozicije na terenu, igracemo sa 10 igraca ali djelovace kao da igramo sa 15Goalgetter je napisao/la:Zasto ne bi Avdija igrao lijevog beka? U stilu Phillipa Lahma, desnjak na lijevoj strani. Avdo je nas Lahm, veze ih ta disciplina, eksplozivnost i brzina.

Neko odozgo dijeli pljuske. Dobro reče papetovac, možda se ogrijesilo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Sejo ce biti spreman za Argentinu, nije nista ozbiljno, potvrdio je Karabeg.
Nek njemu nije ništa ozbiljno ali ja i dalje ostajem pri tome da on treba na klupu protiv Argentine.Goalgetter je napisao/la:Sejo ce biti spreman za Argentinu, nije nista ozbiljno, potvrdio je Karabeg.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Gdje si to pročitaoGoalgetter je napisao/la:Sejo ce biti spreman za Argentinu, nije nista ozbiljno, potvrdio je Karabeg.

- skyisthelimit
Jedini igrac u nasoj reprezentaciji koji ima stalno problema sa povredama.. Doduse, sitnim ali koje ubijaju u mozak i ne daju mu da spoji 3 utakmice u nizu 

15.10 - 15.06 ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Reprezentacija . baBayern@heart je napisao/la:Gdje si to pročitaoGoalgetter je napisao/la:Sejo ce biti spreman za Argentinu, nije nista ozbiljno, potvrdio je Karabeg.
Faraone ako neigra salihovic na poziciji cm ko ce onda... Ono drvo medunjanin? Dajte ljudi budite ozbiljni , neko ko ima 250 utakmica u bundesligi da sjedi na klupi a da prije njega igraju igraci iz fenjerasa turske lige...
Ma nisam mislio na veznog nego na beka. Miske će igrati ljudi 100%, ne vjerujem da će Pape odustati od njegovog forsiranja.gruezi je napisao/la:Faraone ako neigra salihovic na poziciji cm ko ce onda... Ono drvo medunjanin? Dajte ljudi budite ozbiljni , neko ko ima 250 utakmica u bundesligi da sjedi na klupi a da prije njega igraju igraci iz fenjerasa turske lige...
A ja govorim da bi bilo dobro da Kolašinac igra beka a Bičakčić stopera.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tako cemo vjerovatno igrati protiv Nigerije.FaraonTM je napisao/la:Ma nisam mislio na veznog nego na beka. Miske će igrati ljudi 100%, ne vjerujem da će Pape odustati od njegovog forsiranja.gruezi je napisao/la:Faraone ako neigra salihovic na poziciji cm ko ce onda... Ono drvo medunjanin? Dajte ljudi budite ozbiljni , neko ko ima 250 utakmica u bundesligi da sjedi na klupi a da prije njega igraju igraci iz fenjerasa turske lige...
A ja govorim da bi bilo dobro da Kolašinac igra beka a Bičakčić stopera.
Bico nece startati protiv Argentine zato jer se oporavio porsle hefte...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kao sto smo ovdje ponavljali 100 puta, nece igrati sve tekme na SPu....
Uvijek povrijeđen!!!
Sent from my Home using fingers
Uvijek povrijeđen!!!
kolašinac će igrati umjesto salihovića na beku, a za stopera imaju 3 opcije: bičakčić,vranješ,šunjić.. pa birajte.
-
- Kontakt:
Nije povrijeđen to je samo izgovor, Sušić je rekao da se dvoumi između Salihovića i Kolašinca, i eto odabrao je Kolašinca a Salihović je "povrijeđen" .Batko je napisao/la:Kao sto smo ovdje ponavljali 100 puta, nece igrati sve tekme na SPu....
Uvijek povrijeđen!!!
Kolasinac...Spahic...Bicakcic....Mujdza
ili
Kolasinac....Spahic...Vranjes...Mujdza
ili
Lulic....Kolasinac...Spahic...Mujdza
SASVIM NEBITNO!!! Ko god bude startao ima kvalitet i ce da gine u odbrani protiv Gaucosa!
Jedna si jedina BIH!!!!
ili
Kolasinac....Spahic...Vranjes...Mujdza
ili
Lulic....Kolasinac...Spahic...Mujdza
SASVIM NEBITNO!!! Ko god bude startao ima kvalitet i ce da gine u odbrani protiv Gaucosa!
Jedna si jedina BIH!!!!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kakarut, Lekqqq1921, Proximic i 39 gostiju.