Pametan izbor, pametanFCUM je napisao/la:pitam zbog fantasyaxaves je napisao/la:igraju cini mi se da je na zvanicnoj stranici pisalo da su sva trojica spremni za prvo koloFCUM je napisao/la:je li igraju Lukaku,miralas i coleman prvu tekmu ?
Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Veliki gubitak definitivno!Everton rising star Ross Barkley reportedly suffered a knee injury in training that's expected to keep him sidelined for at least six weeks.
A.F.C. Bournemouth!
Pa mora neki belaj biti, gdje će sve med i mlijeko da bude. Jbm ti sreću.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Everton XI: Howard, Baines, Jagielka, McGeady, Lukaku, Naismith, Distin, McCarthy, Barry, Pienaar, Stones.
Everton subs: Robles, Mirallas, Besic, Atsu, Osman, Coleman, Alcaraz.
A.F.C. Bournemouth!
neko dobar stream ?
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 70610.html" onclick="window.open(this.href);return false;johnnyyK je napisao/la:neko dobar stream ?
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
-
- Kontakt:
Sretno Eve'tone
BKwizard je napisao/la:http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 70610.html" onclick="window.open(this.href);return false;johnnyyK je napisao/la:neko dobar stream ?

McGeady

Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
-
- Kontakt:
Čist faula prije kornera
-
- Kontakt:
Bravoooooo
NAISMITH !
Naismith

Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Naklon i počelo je.
Nije me bilo...ali kako i potpis kaže-"Uvjek prisutan".
Klasa smo iznad od Lisica ...i rezultat neče biti ništa drugo no 3 boda i start iz snova u ovoj sezoni.
Žalostan zbog malog Rossa ali imamo mi "mesa" još na kostima.
McGeady i Naisey
i to sam zato što su ih pljuvali preee szonu a sad-svjetlost.
COYB

Nije me bilo...ali kako i potpis kaže-"Uvjek prisutan".
Klasa smo iznad od Lisica ...i rezultat neče biti ništa drugo no 3 boda i start iz snova u ovoj sezoni.
Žalostan zbog malog Rossa ali imamo mi "mesa" još na kostima.
McGeady i Naisey

COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
********COYB**********Everton FC********
Hahaha kakav gol. Martinez bolan, vadi Barrija haha.. Provoza ga frajer ko budalu. Zadnja linija pod panikom zadnji 20 minuta. Zasluzen gol lisica. Steta sto Besica nije ubacijo kod vodstva.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Desna strana kriminalna. Barry spor, može on puno bolje.
Luakaku bez greške, ali nema ga u završnici. Lijeva strana odlična. Biće ovo dobro dok se Barkley, Mirallas i Coleman vrate.
Luakaku bez greške, ali nema ga u završnici. Lijeva strana odlična. Biće ovo dobro dok se Barkley, Mirallas i Coleman vrate.
Steta za ovaj gol, al nema veze i prosla sezona je pocela remijem 2:2 protiv Norwicha , nado sam se da ce Besic ući ali ima jos utakmica.....
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
Kako je moguce da Everton nije iskoristio onako slabu odbranu lisica,pa oni ce ispasti iz lige sa onakvom odbranomBKwizard je napisao/la:Steta za ovaj gol, al nema veze i prosla sezona je pocela remijem 2:2 protiv Norwicha , nado sam se da ce Besic ući ali ima jos utakmica.....

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 49 gostiju.