Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 jun 2012, 22:32

jel ovaj dole skroz desno na slici stojan vranjes :D :D :D
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 03 jun 2012, 00:03

ne znam zasto neko ( ciji je to i posao) iz saveza ne sastavi jednu posiroku listu igraca koji imaju ikakve veze sa nasom drzavom i da se uredno to statisticki vodi i ovo i ono ( taman da je 10 000 igraca nie to aman zaman tezak poso). Mozda bi to olaksalo neke stvari oko poziva ili planiranja smjene generacija ili cega sve ne....pogotovo oko "otimanja" nasih igraca drugim repkama na vakat sto kazu.....

svakako na listu mogu i igraci iz premier lige za koje se misli da bi mogli nesto......

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2012, 04:10

bhfanatic14 je napisao/la:jel ovaj dole skroz desno na slici stojan vranjes :D :D :D
Nije, vidis da ne izvodi skarice. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 03 jun 2012, 09:21

Principatus je napisao/la:Jos jedna slika Seferovica, kako teferici sa svicarskim A-reprezentativcimai i drzi svicarski dres u ruci. Mislim da je izgubljen za nas...

slika

samo pozvati treba...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 jun 2012, 16:11

U najmanju ruku zanimljiv igrac...
Zanimljivo kako je brz i ima dobru tehniku a poprilicno je visok...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2012, 16:59

A jest ovaj intervju odradio preko volje. :lol:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 jun 2012, 17:07

Cartman je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:jel ovaj dole skroz desno na slici stojan vranjes :D :D :D
Nije, vidis da ne izvodi skarice. :mrgreen:
ahahahahahha :lol: :D
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 jun 2012, 21:52

Da ovim putem pozdravim gospodina Catovica. :D

Dobar i potreban clanak. Trebaju nase novine stupiti sa ovim momkom u kontakt, jer to selektori izgleda nece, pa da znamo na cemu smo i dali postoji mogucnost da zaigra za nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 jun 2012, 01:34

Da smo mi pravi navijači mi bi zapitali ljude u nogometnom savezu,Papeta sta je sa Hajrovićima,Seferovićima,Zukanovićima,HAdžićima i slično..Možda ispisali transparent,možda poslali pitanje na mejl u NS BiH,možda sreli Jasmina BAkovića na ulici pa ga pitali za ove igrače,hiljadu se toga može učiniti,jer očito je da će još dosta vremena proći dok neko bude vodio reprezentaciju srcem,a ne preko qrca..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2012, 11:56

zgembo89 je napisao/la:Da smo mi pravi navijači mi bi zapitali ljude u nogometnom savezu,Papeta sta je sa Hajrovićima,Seferovićima,Zukanovićima,HAdžićima i slično..Možda ispisali transparent,možda poslali pitanje na mejl u NS BiH,možda sreli Jasmina BAkovića na ulici pa ga pitali za ove igrače,hiljadu se toga može učiniti,jer očito je da će još dosta vremena proći dok neko bude vodio reprezentaciju srcem,a ne preko qrca..
Pitali su Susica konkretno novinari za sve te igrace. Vrlo dobro on zna za njih.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 jun 2012, 14:43

Onda vjerovatno menadžeri igraju bitnu ulogu pri sastavljanju reprezentativnog spiska..Ne može bit logično da mi ganjamo Vrančiće,Vranješe,a da ne pokušamo sa mlađim igračima koji imaju potencijal tipa Seferović,Hajrović,zatim te standardne igrače Zukanović ili Cocalić pa onda Vukčić ni pokušali nismo,šta je sa promjenom državljanstva za Hadžića jbt onaj Amerikanac Zach Wright dobit će državljanstvo naše,pa Bičakčić ista stvar..
Mi nemamo bazu igrača za naredne kvalifikacije i to će nas koštat rezultata,jer Premier liga ne može proizvest kvalitet za reprezentaciju mozda 2-3 igrača u vrh glave,a sa strane nemamo ništa..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jun 2012, 20:07

Bh. internacionalac Enis Nadarević i član Varesea, mogao bi od iduće sezone nositi dres Freiburga, pišu njemački mediji.

Freiburg za koji nastupa naš Mensur Mujdža, navodno je zainteresovan za 24-godišnjeg igrača Varesea i velika je mogućnost da ćemo ovog brzonogog krilnog igrača gledati od naredne sezone u Bundesligi.

U nedavnom razgovoru za naš portal Nadarević je potvrdio interese još nekih klubova poput Palerma, Sampdorije, Anderlechta i drugih.

Zar ne bi bilo lijepo pozvati ovog momka za meč protiv Wales-a, pa ga isprobat' ?
Krilni igrač, kad' znamo da tu baš i nemamo neki izbor ..Štilić, Višća, Ibričić ne znaju kad' su zadnji put odigrali neki meč.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 jun 2012, 21:07

JTS je napisao/la:Bh. internacionalac Enis Nadarević i član Varesea, mogao bi od iduće sezone nositi dres Freiburga, pišu njemački mediji.
Zar ne bi bilo lijepo pozvati ovog momka za meč protiv Wales-a, pa ga isprobat' ?
Krilni igrač, kad' znamo da tu baš i nemamo neki izbor ..Štilić, Višća, Ibričić ne znaju kad' su zadnji put odigrali neki meč.
ja sam se iznenadio sa njegovom statistikom čak 40 utakmica odigrao za Varesse ove sezone,1gol i 4 asistencije,a i mlad je 24g u odnosu na Maletića ili JAhića koji su tu,a kao i da nisu..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jun 2012, 22:13

Principatus je napisao/la:Da ovim putem pozdravim gospodina Catovica. :D

Dobar i potreban clanak. Trebaju nase novine stupiti sa ovim momkom u kontakt, jer to selektori izgleda nece, pa da znamo na cemu smo i dali postoji mogucnost da zaigra za nas.
Joj ja vidim reko evo ga produžena ruka nas forumaša, vidiš da ljudi čitaju o ovim tvojim talentima ;)
Samo nastavi , čita on tebe, jbg i on je naš kolega forumaš :P

zgembo89 je napisao/la:Onda vjerovatno menadžeri igraju bitnu ulogu pri sastavljanju reprezentativnog spiska..Ne može bit logično da mi ganjamo Vrančiće,Vranješe,a da ne pokušamo sa mlađim igračima koji imaju potencijal tipa Seferović,Hajrović,zatim te standardne igrače Zukanović ili Cocalić pa onda Vukčić ni pokušali nismo,šta je sa promjenom državljanstva za Hadžića jbt onaj Amerikanac Zach Wright dobit će državljanstvo naše,pa Bičakčić ista stvar..
Mi nemamo bazu igrača za naredne kvalifikacije i to će nas koštat rezultata,jer Premier liga ne može proizvest
kvalitet za reprezentaciju mozda 2-3 igrača u vrh glave,a sa strane nemamo ništa..
To je to.
I kad kažeš ovdje protiv Papeta kako ne zove igrače, ovi branitelji kažu kao pozvao je Vranješa,Vrančića, Svraku.
Pa te igrače niko nije ni spominjao niti bi ih neko zvao.
Svi bruje o Hadžiću,Hajroviću,Zukanoviću,Cocaliću, Fajiću,Mahmutoviću evo sad i ovom Nadareviću.
On poziva Vrančića i Vranješa i šta čovjek drugo da misli .
I onda imaju alibi u slučaju neuspjeha kao dali smo šansu novim igračima, ma kojim to novima, novim koji su nam nepotrebni :roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 04 jun 2012, 23:55

legenda reala je napisao/la:To je to.
I kad kažeš ovdje protiv Papeta kako ne zove igrače, ovi branitelji kažu kao pozvao je Vranješa,Vrančića, Svraku.
Pa te igrače niko nije ni spominjao niti bi ih neko zvao.
Svi bruje o Hadžiću,Hajroviću,Zukanoviću,Cocaliću, Fajiću,Mahmutoviću evo sad i ovom Nadareviću.
On poziva Vrančića i Vranješa i šta čovjek drugo da misli .
I onda imaju alibi u slučaju neuspjeha kao dali smo šansu novim igračima, ma kojim to novima, novim koji su nam nepotrebni :roll: :roll:
Realno, da unaprijede našu igru mogu samo Zukanović, Hadžić i dvojac Stevanović&Višća, osim njih svi drugi su taraba kao i ovi pozvani. Vranješ pogriješio, pogriješio Mravac, ne vidim zašto ne bi i Cocalić ili eto taj Nadarević. Isti q samo drugo pakovanje.
Od Cocalića sam puno očekiv'o, al me razočar'o na kraju...
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 14:54

JTS je napisao/la: Krilni igrač, kad' znamo da tu baš i nemamo neki izbor ..Štilić, Višća, Ibričić ne znaju kad' su zadnji put odigrali neki meč.
Živ bio pogledaj Višćinu statistiku malo bolje ;) Momak je čini mi se 3. asistent lige, i odigrao je većinu utakmica u ovoj sezoni, tako da ga ne možeš porediti sa Ibričićem nikako.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2012, 14:58

bagrcavi je napisao/la:
JTS je napisao/la: Krilni igrač, kad' znamo da tu baš i nemamo neki izbor ..Štilić, Višća, Ibričić ne znaju kad' su zadnji put odigrali neki meč.
Živ bio pogledaj Višćinu statistiku malo bolje ;) Momak je čini mi se 3. asistent lige, i odigrao je većinu utakmica u ovoj sezoni, tako da ga ne možeš porediti sa Ibričićem nikako.
Uz to ne znam otkad su Stilic i Ibricic krila. Jest da je Ibro kod Cire igrao i beka, ali... :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 15:07

Ibro je jednu tekmu na beku odigro solidno, protiv Belgije kad smo ih razbili.Ali od Štilića sam više očekivao u reprezentaciji, jbg nije ispunio ta očekivanja :cry:
DRUG NEBI TI PUNCA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 jun 2012, 15:09

Stilic i Ibricic nisu krila niti ce to ikad biti. Krila mogu igrati Lulic, Stevanovic i Visca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2012, 15:15

bhsport je napisao/la:Stilic i Ibricic nisu krila niti ce to ikad biti. Krila mogu igrati Lulic, Stevanovic i Visca.
Da, samo sto je u reprezentaciji postala tradicija da se na krila stavljaju centralni vezni. Protiv Irske krila Misimovic i Pjanic. :roll:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2 i 10 gostiju.