Hajmo Radnički po pobjedu sad kad gube i Sloboda i Vitez, hajmo plavi.......1989 je napisao/la:0-0 1 pol.

Hajmo Radnički po pobjedu sad kad gube i Sloboda i Vitez, hajmo plavi.......1989 je napisao/la:0-0 1 pol.
brate dobar je i ovaj bod, samo kad bi ostali ovi rezultati... hajmo sudija sviraj kraj, nema veze sto je 50 minutaVolimRadnicki je napisao/la:Valjda su ovi naši čuli da Vitez i Sloboda gube, a Branitelj i Bratstvo trenutno nerješeno igraju, pa zapnu u drugom i pobjede. Hajmo RADNIČKI
Presretan sam bogami, tako je Zoom idemo dalje, slijedi nam Čapljina na Jošiku i mislim utakmica u subotu, pošto je Uskrs u nedjelju, sve utakmice u subotu se igraju......Zoom088 je napisao/la:Šta reći?
Ništa. Sve je rečeno!
idemo dalje.
Trumić igra na poziciji gdje teško da odigra cijelu utakmicu a da ne dobije žuti.Zoom088 je napisao/la:Maloprije sam razgovarao s Vojvodićem i Casperom. Kažu da je Podgrmeč većim tokom susreta kontrolisao igru, ali Jaranović je jedan kontranapad završio efikasno i pogodio za pobjedu. Odbrana nam je bila fenomenalna (Šubić, Jusufović, Bekrić, Mitrović a kasnije je ušao i Tasić).
Mislim da je su Trumić i Jahić dobili žute kartone. Trumić znači pauzira i narednoj utakmici.
Nema ni Šube narednu utakmicu jer je i on danas dobio žuti karton, kao i Mitrović koji je dobio žuti danas, ali on igra narednu, nema dakle Šube i Trume protiv Čapljine, ali imamo mi adekvatne zamjene za njih......Zoom088 je napisao/la:Maloprije sam razgovarao s Vojvodićem i Casperom. Kažu da je Podgrmeč većim tokom susreta kontrolisao igru, ali Jaranović je jedan kontranapad završio efikasno i pogodio za pobjedu. Odbrana nam je bila fenomenalna (Šubić, Jusufović, Bekrić, Mitrović a kasnije je ušao i Tasić).
Mislim da je su Trumić i Jahić dobili žute kartone. Trumić znači pauzira i narednoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.