NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

7aprildomemoj

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 avg 2013, 18:40

cesc4 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:istina kao cetvrti sudac
Znači mogao bi Sadiković zaraditi isključenje.
Citas me druze,to sam bio napisao ali sam na kraju obrisao da mi ne bi kakvi pametnjakovici ovde poceli pricat sta....
Vrlo lako bi Denis mogao dobit iskljucenje,a ne znam da li ce nacelnik biti na klupi ako bude onda prije da ce on dobit nego Denis....
Neće bit sigurno jer ima zarađenih aferima od prije tako da on nigdje ne ide na gostovanja. Tu imaju pijuni poput ćuke Zaima veterinara i sličnih. To što je bio u Klokotnici ne uzimajte kao argument jer je to bio neutralni teren. Sjetite se prije 2 sezone jel bio u Srebreniku, jel bio prošle sezone u Lukavcu :?:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 avg 2013, 19:07

Dobrodošao Da$$$$o :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 avg 2013, 20:08

Ja za razliku od nekih "navijaca Bratstva" idem na veliki broj gostovanja i znam da je nacelnik bio u Tuzli ;) a za Srebrenik ne znam dali ce ici.... :D

Benjo , vidim da si vrlo blizak ljudima u klubu i kao takav bi trebao znati da vam je Bratstvo one sezone kad ste usli dalo tri boda i to znam zato sto imam rodbinu u srebreniku jako bliskoj ljudima u klubu i takode znam za one sjednice prije ulaska kada se skupljalo ko ce koliko dati para da se ude itd itd (to samo govorim da ne mislis da muljam) tako da ako smo mi vama mogli valjat kad ste htjeli uci , mozete i vi nama vrlo lako u subotu valjat :D
www.nkbratstvogracanica.com

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 avg 2013, 20:19

Dijete drago ja kad sam išo po Novom Sadu, Slavonskom Brodu, Bijeljini itd. sa Bratstvom ti se nisi bio ni rodio :mrgreen: Al znamo da si ti jedan od onih hejtera što reče baltazar1 što su ovdje po nalogu tako da tvoje postove ne ubrajam u ozbiljne. De još malo popljuj najboljeg strijelca i igrača Brtastva zadnjih sezona. Il što je postigao gol pa ti začepio usta :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 avg 2013, 20:27

7aprildomemoj je napisao/la:Dijete drago ja kad sam išo po Novom Sadu, Slavonskom Brodu, Bijeljini itd. sa Bratstvom ti se nisi bio ni rodio :mrgreen: Al znamo da si ti jedan od onih hejtera što reče baltazar1 što su ovdje po nalogu tako da tvoje postove ne ubrajam u ozbiljne. De još malo popljuj najboljeg strijelca i igrača Brtastva zadnjih sezona. Il što je postigao gol pa ti začepio usta :lol:
Kao prvo to sto ti imas recimo 40+ godina a ja imam 18 je neki razlog ili cinjenica ili NESTO sto dokazuje da ti volis klub vise nego ja ? Druga stvar nazivas MENE HEJTEROM mene koji vodim stranicu na fb, mene koji sam zivaca i zivaca potrosio da dobijem pare od nacelnika za stranicu pa onda jos zivaca da pokrenem zvanicnu stranicu kluba ? Mene koji odradujem one intervjue da ljudi mogu biti informisani sta im se desava u klubu , i ti MENE NAZIVAS HEJTEROM PO NALOGU.Znas li ti uopce ko je taj Balzatar1 ? Pa naravno da ne znas , a ja znam jer sam ja drug s njim u stvarnom zivotu a ne samo ovdje na ovo forumu znas prijatelju. Ja pljujem igraca sto sam rekao SVOJE MISLJENJE pa Boze dragi kao da zivimo u kamenom dobu pa ja nemam pravo izraziti svoje misljenje i ako kazem da mislim da cemo bolje igrati bez Mujke vi mene odmah vjesate ili mi ostrite giljotinu ? Ma daj ba svako ima svoje misljenje ti mislis da smo mu*o bez Mujke ja mislim obrnuto i sta sad ? Mujke nema sretno mu bilo ja volim KLUB a ne nacelnika,Fudu,Zaima,Seju,Tacu,Smajketa,Timkova,Arapa,Sulju,Moussu ili ne znam koga vec.... Sramota stvarno sta pisete.....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 avg 2013, 20:45

Pa što bi mi kupili od vas utakmicu kad smo mi ušli bili, trebala nam pobjeda protiv Branitelja naredno kolo koju smo glat. pobijedili 3-0. :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 avg 2013, 21:00

Daso pravi ikm u Boriku...Coki jedini smije na klupu,,a ti Fabregas si haman puko na BLAGAJNICU,,c

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 avg 2013, 21:03

Benjo_AFC86 je napisao/la:Pa što bi mi kupili od vas utakmicu kad smo mi ušli bili, trebala nam pobjeda protiv Branitelja naredno kolo koju smo glat. pobijedili 3-0. :lol:
Ja ti kazem sta mi je receno ako lazu oni lazemo i ja druze .... Nemam razloga da izmisljam rekli su mi da je pricano tako i da je utakmica ovde bila dogovorena .... To je sve....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 avg 2013, 21:05

**** je napisao/la:Daso pravi ikm u Boriku...Coki jedini smije na klupu,,a ti Fabregas si haman puko na BLAGAJNICU,,c
Ja tebe nista nisam skonto osim ovog da si se dobro provalio ... Cuj puko na blagajnicu MA STA IMA DRUZE ! :o

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 avg 2013, 21:11

Mlad si skontat ces,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 avg 2013, 21:37

**** je napisao/la:Mlad si skontat ces,,,
Ne razumijem sta je ikm ..... Al ajde valjda nekad skontam xD :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 22 avg 2013, 17:47

IKM istureno komandno mjesto...uz jagnjetinu i z.a.p...jos ako bude bod...ima blagajnica da strada...hahaha

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 avg 2013, 18:02

**** je napisao/la:IKM istureno komandno mjesto...uz jagnjetinu i z.a.p...jos ako bude bod...ima blagajnica da strada...hahaha
O majko moja draga svasta xD Al ajde ima svakavih i ljudi i navijaca :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 22 avg 2013, 20:13

cesc4 je napisao/la:Ja za razliku od nekih "navijaca Bratstva" idem na veliki broj gostovanja i znam da je nacelnik bio u Tuzli ;) a za Srebrenik ne znam dali ce ici.... :D

Benjo , vidim da si vrlo blizak ljudima u klubu i kao takav bi trebao znati da vam je Bratstvo one sezone kad ste usli dalo tri boda i to znam zato sto imam rodbinu u srebreniku jako bliskoj ljudima u klubu i takode znam za one sjednice prije ulaska kada se skupljalo ko ce koliko dati para da se ude itd itd (to samo govorim da ne mislis da muljam) tako da ako smo mi vama mogli valjat kad ste htjeli uci , mozete i vi nama vrlo lako u subotu valjat :D
mogao bi sad doć u Srebrenik,sad su mu u Gradini stranački drugovi.. :)
Nemoj se Bgt više sušit sa izjavom vi nama dali bodove one sezone..znaš ti da je nama prije utakmice u Gračanici bod trebao da teoretski budemo prvaci a još tri kola bilo do kraja?? Teoretski a praktično smo već bili u PL..I da smo štimali logično bi bilo remi a ne da vas "tresnemo" na vašem stadionu..
OFK Gradina Srebrenik

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 22 avg 2013, 20:18

Jel ofarbana kosilica u boje kluba,,,

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 22 avg 2013, 20:21

Benjo_AFC86 je napisao/la:Denisa će navijači prije isključiti dobacivanjima ''marš u kolibu, prodao si nas'' itd.. što je bio slučaj i na utakmici Olimpic 2-1 Gradina, u Tuzli, kad mu je čitava tribina (srebreničani&tuzlaci) psovali od-do.
mozda cete doci u srebrenik bez denisa jer je vec razgovarao sa zvijezdom zbog preuzimanja a sto su se dogovorili niko nezna,a nisam siguran da to u klubu znaju,ali sto ces on je takav

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 avg 2013, 20:38

tuzlajug je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Denisa će navijači prije isključiti dobacivanjima ''marš u kolibu, prodao si nas'' itd.. što je bio slučaj i na utakmici Olimpic 2-1 Gradina, u Tuzli, kad mu je čitava tribina (srebreničani&tuzlaci) psovali od-do.
mozda cete doci u srebrenik bez denisa jer je vec razgovarao sa zvijezdom zbog preuzimanja a sto su se dogovorili niko nezna,a nisam siguran da to u klubu znaju,ali sto ces on je takav
HAHAHAHAH STO TI BOMBE BACAS SVAKA CAST!!! Denis danas na treningu bio kao i dosad uigrava se sastav tako da pusti ti suplju bolan bolan nije budala bacit uslove koje mu je nacelnik dao a da ode ispast sa Zvjezdom ;) :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 avg 2013, 20:45

cesc4 je napisao/la: HAHAHAHAH STO TI BOMBE BACAS SVAKA CAST!!! Denis danas na treningu bio kao i dosad uigrava se sastav tako da pusti ti suplju bolan bolan nije budala bacit uslove koje mu je nacelnik dao a da ode ispast sa Zvjezdom ;) :D
Ko kaze da ce Zvijezda ispasti, pa bolan oni su najorganizovaniji klub u Tk trenutno, i nace oni rjesenje kako da ostanu u ligi. A upravu je ovaj za Denisa, one je potrcko pravi, nemoj se iznenadit ako vas ostavi ubrzo. ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 avg 2013, 20:50

fukara87 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: HAHAHAHAH STO TI BOMBE BACAS SVAKA CAST!!! Denis danas na treningu bio kao i dosad uigrava se sastav tako da pusti ti suplju bolan bolan nije budala bacit uslove koje mu je nacelnik dao a da ode ispast sa Zvjezdom ;) :D
Ko kaze da ce Zvijezda ispasti, pa bolan oni su najorganizovaniji klub u Tk trenutno, i nace oni rjesenje kako da ostanu u ligi. A upravu je ovaj za Denisa, one je potrcko pravi, nemoj se iznenadit ako vas ostavi ubrzo. ;)
Ma dobro vidio sam da Denis brzo mjenja klubove ali ipak ostajem dosljedan onome sto sam rekao.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 23 avg 2013, 23:56

Sutra svi u Srebrenik, na novu tribinu. Da zajedno podrzimo momke do nove pobijede.
Sretno Bratstvo....

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.