7aprildomemoj je napisao/la:Dijete drago ja kad sam išo po Novom Sadu, Slavonskom Brodu, Bijeljini itd. sa Bratstvom ti se nisi bio ni rodio

Al znamo da si ti jedan od onih hejtera što reče baltazar1 što su ovdje po nalogu tako da tvoje postove ne ubrajam u ozbiljne. De još malo popljuj najboljeg strijelca i igrača Brtastva zadnjih sezona. Il što je postigao gol pa ti začepio usta

Kao prvo to sto ti imas recimo 40+ godina a ja imam 18 je neki razlog ili cinjenica ili NESTO sto dokazuje da ti volis klub vise nego ja ? Druga stvar nazivas MENE HEJTEROM mene koji vodim stranicu na fb, mene koji sam zivaca i zivaca potrosio da dobijem pare od nacelnika za stranicu pa onda jos zivaca da pokrenem zvanicnu stranicu kluba ? Mene koji odradujem one intervjue da ljudi mogu biti informisani sta im se desava u klubu , i ti MENE NAZIVAS HEJTEROM PO NALOGU.Znas li ti uopce ko je taj Balzatar1 ? Pa naravno da ne znas , a ja znam jer sam ja drug s njim u stvarnom zivotu a ne samo ovdje na ovo forumu znas prijatelju. Ja pljujem igraca sto sam rekao SVOJE MISLJENJE pa Boze dragi kao da zivimo u kamenom dobu pa ja nemam pravo izraziti svoje misljenje i ako kazem da mislim da cemo bolje igrati bez Mujke vi mene odmah vjesate ili mi ostrite giljotinu ? Ma daj ba svako ima svoje misljenje ti mislis da smo mu*o bez Mujke ja mislim obrnuto i sta sad ? Mujke nema sretno mu bilo ja volim KLUB a ne nacelnika,Fudu,Zaima,Seju,Tacu,Smajketa,Timkova,Arapa,Sulju,Moussu ili ne znam koga vec.... Sramota stvarno sta pisete.....