NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
meni stvarno ne ide u glavu kako ovaj Orlando nas svaki put razvali koda smo nizerazredna ekipa, a gubi utkamice od ekipa koje mi dobijamo...ljudi ili protiv nas se naloze, ili nama toliko ovaj Howard inese straha i onda samo njega cuvamo, dok ovi drugi bocaju trice, kao u zadnjoj utkamici...mozda bi bilo pametnije pustiti Howarda da dadne svojih 30p i 15 skokova kao evo protiv Portlanda a zatvoriti ovu njihovu vanjsku liniju mozda i dodjemo do nekog boljeg rezultata protiv Orlanda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:meni stvarno ne ide u glavu kako ovaj Orlando nas svaki put razvali koda smo nizerazredna ekipa, a gubi utkamice od ekipa koje mi dobijamo...ljudi ili protiv nas se naloze, ili nama toliko ovaj Howard inese straha i onda samo njega cuvamo, dok ovi drugi bocaju trice, kao u zadnjoj utkamici...mozda bi bilo pametnije pustiti Howarda da dadne svojih 30p i 15 skokova kao evo protiv Portlanda a zatvoriti ovu njihovu vanjsku liniju mozda i dodjemo do nekog boljeg rezultata protiv Orlanda
Chicago je jos uvek mlada ekipa, sem boozera koji ima nekakvog iskustva, ovi ostali su jos uvek zeleni.... Ima vremena.... Mislim da treba da ubacite u prvoj postavi brewera, ekstra igra odbranu
- -Paja
- Kontakt:
los driblermajestic24 je napisao/la:de hebo vas paja sto na njega obracate paznju. Joj,u tim istim Celticsima bi i ja imao najmanje 10 ass po utakmici. Pa on nista drugo osim toga nezna. los dribler,los suter...jedino mu je obrana tu i tamo dobra i sta zna dodati loptu.

[youtube][/youtube]
Rondo bi imao vise poena od Rosea da uzima suteva koliko i doticni, ali Rondo igra u ozbiljnoj ekippi koja ima velike ambicije a prosjek koseva je njima sporedna stvar. Nijedan play u ligi mu nije ni do koljena!
Rondo=MVP
Dio Arsenala
- BernardBarnjak
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:meni stvarno ne ide u glavu kako ovaj Orlando nas svaki put razvali koda smo nizerazredna ekipa, a gubi utkamice od ekipa koje mi dobijamo...ljudi ili protiv nas se naloze, ili nama toliko ovaj Howard inese straha i onda samo njega cuvamo, dok ovi drugi bocaju trice, kao u zadnjoj utkamici...mozda bi bilo pametnije pustiti Howarda da dadne svojih 30p i 15 skokova kao evo protiv Portlanda a zatvoriti ovu njihovu vanjsku liniju mozda i dodjemo do nekog boljeg rezultata protiv Orlanda
i ja sam to primjetio! nekako mislim da je rijec o odgovaranju ekipa. bullsi "leze" orlandu a portland ne... po meni je orlando ipak limitirana ekipa. gurnu je dole howardu ili nek' r. lewis šutene sa parkinga...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:meni stvarno ne ide u glavu kako ovaj Orlando nas svaki put razvali koda smo nizerazredna ekipa, a gubi utkamice od ekipa koje mi dobijamo...ljudi ili protiv nas se naloze, ili nama toliko ovaj Howard inese straha i onda samo njega cuvamo, dok ovi drugi bocaju trice, kao u zadnjoj utkamici...mozda bi bilo pametnije pustiti Howarda da dadne svojih 30p i 15 skokova kao evo protiv Portlanda a zatvoriti ovu njihovu vanjsku liniju mozda i dodjemo do nekog boljeg rezultata protiv Orlanda
i ja sam to primjetio! nekako mislim da je rijec o odgovaranju ekipa. bullsi "leze" orlandu a portland ne... po meni je orlando ipak limitirana ekipa. gurnu je dole howardu ili nek' r. lewis šutene sa parkinga...
Bullsi su jos mladi, veceras ce biti ludo.... Bice to utakmica dana...

- BernardBarnjak
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:meni stvarno ne ide u glavu kako ovaj Orlando nas svaki put razvali koda smo nizerazredna ekipa, a gubi utkamice od ekipa koje mi dobijamo...ljudi ili protiv nas se naloze, ili nama toliko ovaj Howard inese straha i onda samo njega cuvamo, dok ovi drugi bocaju trice, kao u zadnjoj utkamici...mozda bi bilo pametnije pustiti Howarda da dadne svojih 30p i 15 skokova kao evo protiv Portlanda a zatvoriti ovu njihovu vanjsku liniju mozda i dodjemo do nekog boljeg rezultata protiv Orlanda
Chicago je jos uvek mlada ekipa, sem boozera koji ima nekakvog iskustva, ovi ostali su jos uvek zeleni.... Ima vremena.... Mislim da treba da ubacite u prvoj postavi brewera, ekstra igra odbranu
sem boozera? Keith Bogans 30 godina, Luol Deng 25, Ronnie Brewer 25, Taj Gibson 25, Kyle Korver 29, John Lucas 28, Brian Scalabrine 32, C.J. Watson 26.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Gledam glavne igrace, deng i brewer i gibson 25 pa nisu oni nesto stari bogati.... Jel si gledao phillu kako puce od Bostona, iako su igrali sjajno.....BernardBarnjak je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:meni stvarno ne ide u glavu kako ovaj Orlando nas svaki put razvali koda smo nizerazredna ekipa, a gubi utkamice od ekipa koje mi dobijamo...ljudi ili protiv nas se naloze, ili nama toliko ovaj Howard inese straha i onda samo njega cuvamo, dok ovi drugi bocaju trice, kao u zadnjoj utkamici...mozda bi bilo pametnije pustiti Howarda da dadne svojih 30p i 15 skokova kao evo protiv Portlanda a zatvoriti ovu njihovu vanjsku liniju mozda i dodjemo do nekog boljeg rezultata protiv Orlanda
sem boozera? Keith Bogans 30 godina, Luol Deng 25, Ronnie Brewer 25, Taj Gibson 25, Kyle Korver 29, John Lucas 28, Brian Scalabrine 32, C.J. Watson 26.

BernardBarnjak je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:meni stvarno ne ide u glavu kako ovaj Orlando nas svaki put razvali koda smo nizerazredna ekipa, a gubi utkamice od ekipa koje mi dobijamo...ljudi ili protiv nas se naloze, ili nama toliko ovaj Howard inese straha i onda samo njega cuvamo, dok ovi drugi bocaju trice, kao u zadnjoj utkamici...mozda bi bilo pametnije pustiti Howarda da dadne svojih 30p i 15 skokova kao evo protiv Portlanda a zatvoriti ovu njihovu vanjsku liniju mozda i dodjemo do nekog boljeg rezultata protiv Orlanda
bas tako... svi znaju kakav je noah kad primi loptu izgubi se ko abdest i fula sve a jos mu lopta ispadne iz ruke tako da su svi na roseu a horward ima sve super sutere tako a se oni na njega mogu oslonit ili njemu pod kos ili asist za prazan sut... chikagu treba neko poput horwarda gasola boguta i tako tih koji dominiraju pod kosem da bi se oslobodio prostor za sutere ili da mogu suteri oslobodfit prostog pod kosem i tu je pobjeda i jos vise nekog ko se moze suporostavit horwardu ili nekom desetom pod obrucem

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Tako je bas bi im dobrodosao jedan igrac poput bogutaRule_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:meni stvarno ne ide u glavu kako ovaj Orlando nas svaki put razvali koda smo nizerazredna ekipa, a gubi utkamice od ekipa koje mi dobijamo...ljudi ili protiv nas se naloze, ili nama toliko ovaj Howard inese straha i onda samo njega cuvamo, dok ovi drugi bocaju trice, kao u zadnjoj utkamici...mozda bi bilo pametnije pustiti Howarda da dadne svojih 30p i 15 skokova kao evo protiv Portlanda a zatvoriti ovu njihovu vanjsku liniju mozda i dodjemo do nekog boljeg rezultata protiv Orlanda
bas tako... svi znaju kakav je noah kad primi loptu izgubi se ko abdest i fula sve a jos mu lopta ispadne iz ruke tako da su svi na roseu a horward ima sve super sutere tako a se oni na njega mogu oslonit ili njemu pod kos ili asist za prazan sut... chikagu treba neko poput horwarda gasola boguta i tako tih koji dominiraju pod kosem da bi se oslobodio prostor za sutere ili da mogu suteri oslobodfit prostog pod kosem i tu je pobjeda i jos vise nekog ko se moze suporostavit horwardu ili nekom desetom pod obrucem
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rule u pravu si. bullsima treba centar. makar i jedan od brace lopez 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
barnjak najbolje bi im dosao bogut.... Covek kada je zdrav odigra jako dobro.... Ima masu i moze da se nosi sa jacim od njega.... Sjajan je skakac.....BernardBarnjak je napisao/la:rule u pravu si. bullsima treba centar. makar i jedan od brace lopez
immaju puno nepotrebnih igraca u kadru bez potrebe za njih 5 6 mogu oslobodit mjesto jednom ili dvojici vise nego solidnih igraca koji mogu iznijet na ledjima citavu sezonu... pa nisu toliki retardi da ne mogu dovest nekog dobrog npr iz ovih ekipa koji imaju pravo los ucinak.. la cilpersi, minesota, washnghton idt..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bogut je kvalitetan centar. Ja svakako glasam za njega za all star...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:Bogut je kvalitetan centar. Ja svakako glasam za njega za all star...
Bogut bi im ekstra dosao, na centru....
- majestic24
- Kontakt:
Ako igrac napravi jedan dobar potez na utakmici to neznaci da je dribler. To je kao da ja sad kazem da je Shaq dobar izvodjac slobodnih bacanja ako je u jednoj utakmici gadjao 10/10,a zapravo on nema pojma sto se toga tice i ima oko 5000 promasaja u svojoj karijeri. Jedan potez nije nikakvo mjerilo.-Paja je napisao/la:los driblermajestic24 je napisao/la:de hebo vas paja sto na njega obracate paznju. Joj,u tim istim Celticsima bi i ja imao najmanje 10 ass po utakmici. Pa on nista drugo osim toga nezna. los dribler,los suter...jedino mu je obrana tu i tamo dobra i sta zna dodati loptu.![]()
[youtube][/youtube]
Rondo bi imao vise poena od Rosea da uzima suteva koliko i doticni, ali Rondo igra u ozbiljnoj ekippi koja ima velike ambicije a prosjek koseva je njima sporedna stvar. Nijedan play u ligi mu nije ni do koljena!
Rondo=MVP
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dobre utakmice veceras
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 10 dec 2010, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:bullsima bi najbolje dosao 20 godina mladji AIR Jordan, Scottie Pippen, John Paxon, 15 godina mladji Toni Kukoc...
Najbolje

BernardBarnjak je napisao/la:Bogut je kvalitetan centar. Ja svakako glasam za njega za all star...
sumnjam da ce uopste uc u all star, ima predobrih igraca nasprem njega.. evo neki dan sam ses raspravljao sa nekim oko boguta kad su igrali sa miamijem, reko da ce ispod 15p otic jer ne moze se laktat sa igracima koji su iz velikih ekipa poput bosha,horwarda, gasola,odoma,amara idt samo moze sa ovim igracima koje ima minesota,chikago la cilpersi idt... tako vidim da nema sanse da udjew i na klupu u al star ali eto
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Bogut je kvalitetan centar. Ja svakako glasam za njega za all star...
sumnjam da ce uopste uc u all star, ima predobrih igraca nasprem njega.. evo neki dan sam ses raspravljao sa nekim oko boguta kad su igrali sa miamijem, reko da ce ispod 15p otic jer ne moze se laktat sa igracima koji su iz velikih ekipa poput bosha,horwarda, gasola,odoma,amara idt samo moze sa ovim igracima koje ima minesota,chikago la cilpersi idt... tako vidim da nema sanse da udjew i na klupu u al star ali eto
Bogut kada je zdrav ume da odigra fenomenalan mec... Jedan od najboljih centara kada je u zdravom stanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.