Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
evo i prvih problema, Beba nam se povrijedila...naredna dva mjeseca smo bez Piattija...Guardado i Bernat, dobro se naostrite... 

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Vidim da je @amadeus to već spomenuo ali i evo kako je došlo do povrede Piattia
Piatti breaks his arm playing footvolley
http://www.marca.com/2012/09/07/en/foot ... 40574.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Piatti breaks his arm playing footvolley
http://www.marca.com/2012/09/07/en/foot ... 40574.html" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
i jos malo problema, osim Piattija povrijedili su se Albelda i Gago...
AMUNT VALENCIA!
E jesmo i sretan ekipa

Pa nema dana kad netko nije povrijeđen.Banega,Piatti,Canalesa i Albelda,pa sada i Gago neće vjerovatno igrati protiv Bayerna.Po tome ispade da ce Flaco na raspolaganju imati samo 18 nogometasa
Inace,sutra protiv Celte su u rosteru igraci iz "B" ekipe Portu i Gaya.Mali Gaya ima samo 17 godina i jedan je od najtalentovanijih igrača u Španjolskoj.Ako nista barem je dobro sto Valencia ima jaku svoju akademiju

Pa nema dana kad netko nije povrijeđen.Banega,Piatti,Canalesa i Albelda,pa sada i Gago neće vjerovatno igrati protiv Bayerna.Po tome ispade da ce Flaco na raspolaganju imati samo 18 nogometasa

Inace,sutra protiv Celte su u rosteru igraci iz "B" ekipe Portu i Gaya.Mali Gaya ima samo 17 godina i jedan je od najtalentovanijih igrača u Španjolskoj.Ako nista barem je dobro sto Valencia ima jaku svoju akademiju

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kad je tekma protiv Bayerna ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Srijeda.M4kaveli je napisao/la:Kad je tekma protiv Bayerna ?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mogla bi Valencia dobro namuciti Bayerna, a uz malo srece, mozda i pobijediti .
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo nek traze protiv Francuza ili Bate-a.M4kaveli je napisao/la:Mogla bi Valencia dobro namuciti Bayerna, a uz malo srece, mozda i pobijediti .

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pobjedu je tesko traziti ako se zna u kakvim je problemima Valencia s timom.Ipak,ukoliko bude igrao Gago moze se do povoljnog rezultata.Ali na Mestalli ce Bayern biti porazen 99,9%
U tim se vracaju Banega i Canalesa,a nadam se da nece biti povreda kljucnih igraca.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kakve su samo Celta i Valencia bile ekipe s pocetka ovog stoljeca
ali eto ,sada su neka druga vremena i Celta ce se prvenstveno pokusati stabilizovati u Primeri ,pa onda sljedece sezone ganjati nesto vise.Celtu inace nije napustilo puno bitnih igraca, jedino velikim gubitkom se moze smatrati odlazak Oreallane ,koji prosle sezone bio jedan od boljih igraca .Nisu previse ni dovodili igraca . Tranferi vrijedni paznje su golman Varas,Park iz Arsenala ,te vezni igrac argentinskog Veleza Augusto Fernandez , koji je godinama unazad vazio za jednog od boljih igraca u Argentinskoj Primeri. Celta je prosle sezone igrala najljepsi fudbal u Segundi ,ipak ,ocekujem od njih nesto oprezniju igru na Mestalli jer protiv Valencie tesko da se mogu nadigravati . Uglavnom,ocekujem lijepu tekmu s nekoliko golova .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Teska pobjeda nad vrlo dobrom Celtom.Igra je totalno losa,ali moze se pravdati time da slijedi mec protiv Bayerna.Nazalost njega ce propustiti Gago i automatski smo za minimalno 25% slabiji
Ovih dana se mnogo govori i o pojacanjima.Sigurno je da ce u zimskom transfer roku pokusati Braulio potpisati barem dva pojacanja.Potreban je Valenciji defanzivni veznjak i desno krilo.Kao defanzivac najvise se pominju Oriel Romeu i Entiene Capoue,moja zelja je Francuz
Za sada na krilnoj poziciji najvise sansi ima Sulejmani iz Ajaxa,mada se tu jos pominju Bangoura (Rayo),Cabella (Montpellier) i André Martins (Sporting L.).

Ovih dana se mnogo govori i o pojacanjima.Sigurno je da ce u zimskom transfer roku pokusati Braulio potpisati barem dva pojacanja.Potreban je Valenciji defanzivni veznjak i desno krilo.Kao defanzivac najvise se pominju Oriel Romeu i Entiene Capoue,moja zelja je Francuz

Za sada na krilnoj poziciji najvise sansi ima Sulejmani iz Ajaxa,mada se tu jos pominju Bangoura (Rayo),Cabella (Montpellier) i André Martins (Sporting L.).
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Lista putnka u Minhen na meč protiv Bayerna:
-Vratari: Diego Alves, Vicent Guaita, Felipe Ramos.
-Defanzivci: Joao Pereira, Barragán, Rami, VícTor Ruiz, Ricardo Costa, Carlos Delgado, Cissokho.
-Vezni red: Dani Parejo, Portu, Tino Costa, Viera, Guardado, Bernat, Feghouli.
-Napad: Jonas, Valdez, Soldado.
Zbog povreda nema Canalesa,Banege,Albelde,Gaga,Piatti i Mathieua
Ocekujem sastav:Guaita,Pereira,Rami,R.Costa,Cissokho,Tino,Parejo,Feghouli,Guardado,Jonas i Soldado
-Vratari: Diego Alves, Vicent Guaita, Felipe Ramos.
-Defanzivci: Joao Pereira, Barragán, Rami, VícTor Ruiz, Ricardo Costa, Carlos Delgado, Cissokho.
-Vezni red: Dani Parejo, Portu, Tino Costa, Viera, Guardado, Bernat, Feghouli.
-Napad: Jonas, Valdez, Soldado.
Zbog povreda nema Canalesa,Banege,Albelde,Gaga,Piatti i Mathieua

Ocekujem sastav:Guaita,Pereira,Rami,R.Costa,Cissokho,Tino,Parejo,Feghouli,Guardado,Jonas i Soldado

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Steta sto Valencia nece biti u najjacem sastavu . Sretno u svakom slucaju 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Samo da igraju otvoreno, da ne bude dosadna utakmica.
Valencia moze izvuci bar bod na Alianz areni ..
hhh tesko Boga mi tesko valensija mi je omiljen klub odmah nakon bayerna mislim ne bi mi bili bas krivo da bude remi ali mislim da ce to bayern rutinski odraditiM4kaveli je napisao/la:Samo da igraju otvoreno, da ne bude dosadna utakmica.
ps:tekma vayern valencia ko hoce morze pratiti na areni sport 1
da nemaju ovoliko povreda i ja bi slozio da mogu do boda,ali bez gotovo citavog veznog reda tesko ce to ici protiv BayernaM4kaveli je napisao/la:Samo da igraju otvoreno, da ne bude dosadna utakmica.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Veceras ce Valencia igrati po prvi put u Senyeri kada je u pitanju LP.Dres ce izgledati ovako:

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bilo bi dobro kad bi ove legende bile veceras na AA

kako znam Canizares radi na nekoj TV pa bi mogao doci kao reporter

Thomas Müller - Fußballgott
Santi radi na radio Cadena SER,a biti ce 99% na stadionu jer je veliki prijatelj s Pellegrinom.don_burza je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi ove legende bile veceras na AA
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ok onda . Ne znam samo za Olia al bilo bi interesantno ponovo vidjeti ovaj susret
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.