FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 nov 2009, 23:56

adnan_hz je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:Nidalotoka aj objasni koje su to navijaci Zrinjskog fasisticke pjesme pjevali ?molim te?malo je off topic al me zanima,ne baljezgaj seljo svasta!
OCITO SE PRAVIS LUD....
Al je u pravu covjek, doduse. Danas-sutra kad nekome zasmeta srpska ikonografija na stadionu Borca (kao sto se uvijek nadje i uvijek se nalazilo), ili kad se desi kakav ''kulturni odj.ebaus'' BHT1 il slicnom kao zahvala na prijenosu ili zapocnu kakvu pjesmicu tipa ''..jer Bosna nije nasa drzava'', samo ce se vratiti na njih. I tako u krug. Hipokrizija, jebga.

Borcu cestitke na pobjedi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 08 nov 2009, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 nov 2009, 00:00

lešinar je napisao/la:ako vas veziri nezaustave a mogli bi opasni su veziri.
Sumnjam. Travnika moze spasiti nas los dan, eventualno umor ili podcjenjivanje. Ekipu za ugroziti nas na Pecari nemaju.
...Život za Široki...

lešinar

Post Postao/la lešinar » 08 nov 2009, 00:04

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Sumnjam. Travnika moze spasiti nas los dan, eventualno umor ili podcjenjivanje. Ekipu za ugroziti nas na Pecari nemaju.
ili u zadnjem kolu zrinja oni već mogu složićeš se nadam se?

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 08 nov 2009, 00:14

Lose smo poceli utakmicu,vecina prvog poluvremena dosadna bez nekih vecih prilika do Vranjesovog gola ;) U drugom smo vec poceli da igramo,rezultat nije izostao al stvarno sto je neko vec napisao - sa onim napadacima pod hitno nesto treba poduzeti ...2 situacije 1 na 1 sa golmanom su promasili ,nedopustivo...Sve u svemu dobro smo igrali :) Stadion vrlo dobro popunjen,oko 5000 - 6000 ljudi po slobodnoj procjeni ...I za kraj - Lesinari :) Jos jedno odlicno izdanje krunisano odlicnom bakljadom ,kakvu ja nisam jos vidio da je neko napravio ...Svaka nam cast :mrgreen: Nisu jos slike izasle na forumu al uspio sam jednu da nadjem - uzivajte ;)

slika
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 08 nov 2009, 00:17

Čestitke Borcu.

U vezi bakljada, bilo je na Bilinom Polju ogromna , kada je čitav stadion gorio. Također Željo, Sarajevo, tu su uvijek bile pgromne bakljade. Da ne zaboravimo i svakako veću od ove što sam vidio je Sloboda-Čelik . Kako god, Lešnari su navijači sa najluđim idejama i najboljim koreografijama. O navijanju se ne treba toliko pričati, iako ima par pjesama što nisu za moje uši.

http://www.youtube.com/watch?v=1vNAzj4j ... re=related

Oko 35 sekunde gledajte.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 08 nov 2009, 00:25

Pastuh je napisao/la:Čestitke Borcu.

U vezi bakljada, bilo je na Bilinom Polju ogromna , kada je čitav stadion gorio. Također Željo, Sarajevo, tu su uvijek bile pgromne bakljade. Da ne zaboravimo i svakako veću od ove što sam vidio je Sloboda-Čelik . Kako god, Lešnari su navijači sa najluđim idejama i najboljim koreografijama. O navijanju se ne treba toliko pričati, iako ima par pjesama što nisu za moje uši.

http://www.youtube.com/watch?v=1vNAzj4j ... re=related

Oko 35 sekunde gledajte.
aha ,dobra je i ta bakljada...a ja nisam rekao da je najveca ikad vidjena ,vec najvecu koju sam JA vidio u zadnje vrijeme :) Aj da ne spamujemo puno tema je Fk borac a ne lesinari i druge navijacke grupe,ubice nas modovi :geek: ...Al morao sam da se osvrnem na to ;) Pozdrav
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 nov 2009, 00:26

lešinar je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
ili u zadnjem kolu zrinja oni već mogu složićeš se nadam se?
Oni mogu sigurno. Al opet, uzdajem se u to da cemo imati dobre uvjete za igru dole, blizu je, a i bitno je da se protivnicka momcad zeli nadigravati sa nama i igrati otvoreno, tako da je moguce i tu uz kompaktnu igru i brzu tranziciju izvuci povoljan rezultat, samo se ne smije orijentirati na obranu jer obranu realno nemamo, ali zato smo opasniji prema naprijed. Bolji smo u medjusobnom skoru ionako, moze tu svasta biti.
No, bitno je ove naizgled ''lagane'' utakmice do tada dobiti, dvije kuci sto predstoje prije tog meca.
...Život za Široki...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 08 nov 2009, 00:59

adnan_hz je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:Nidalotoka aj objasni koje su to navijaci Zrinjskog fasisticke pjesme pjevali ?molim te?malo je off topic al me zanima,ne baljezgaj seljo svasta!
OCITO SE PRAVIS LUD....
Ne pravi se lud nego je vama sve što ne govri; volim bosnu, bosna je najbolja i sl. fašizam!
**** te Bosno nije fašizam nego odraz političkog stanja u državi i pokazuje koliko su Hrvati zadovoljni trenutnom situacijom, ništa više ništa manje.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 08 nov 2009, 10:05

eo ovako,posto sam tek sad dosao kuci sad cu vam dati izvjestaj...po meni zasluzena pobjeda borca,nema domacinskog sudjenje,ponistena 2 gola(Za onaj ofsajd kazu da nije bio al dobro...NEVAZNO) :D popravilo se zalaganje,pogotovo kod stupara i kajkuta po meni 2 najlosija aktera meca borac modrica...kliber,jandric vranjes i maksimovic odlicni (najbolji vezni red u bih ;) )odbrana takodje,osim zarica on mi je nesto slab...biki se polako vraca u formu 8-)
NA ISTOKU LUDA KUCA...preko 100 baklji upaljeno :D
JE*I BORCE SADA SVE PO REDU!!!!! OLIMPIK DOLAZIMO-CUVAJ SE!!!
SA ISTOKA DIGLA SE PRASINA,PRORADILA BORCEVA MASINA :twisted:
TREĆI PUT ČASTIMO

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 08 nov 2009, 10:16

dubrava je napisao/la:Aj stavite malo slika sa tekme. Čestitke Borcu :)
http://www.lesinari1987.net pa pogledaj...a i klip ce biti za koji dan
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 08 nov 2009, 10:23

al tako je jadno da "rodjeni" pisu da je sudjenje katastrofalno, da je start nad onim likom bio sa dve noge-kao cist crveni...da su bili bolji..aaa haos..veze sa vezom! Imali su sudjenje,kakvo kuci nemaju... Borac dao dva gola, imao 3 zicera-sami pred golmanom... i 2 precke... da im nije bilo golmana...5-0 ladno..a da,imali su i oni jednu precku..sta jest jest...navijaca bilo 50 ak u vr' glave..nista preko toga...dobili su vode na poluvremenu,niko ih nije dirao... treba biti covjek,pruziti ruku protivniku.... ;) reci,bolji ste i srecno ka tituli ;)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 08 nov 2009, 10:38

radebl je napisao/la:al tako je jadno da "rodjeni" pisu da je sudjenje katastrofalno, da je start nad onim likom bio sa dve noge-kao cist crveni...da su bili bolji..aaa haos..veze sa vezom! Imali su sudjenje,kakvo kuci nemaju... Borac dao dva gola, imao 3 zicera-sami pred golmanom... i 2 precke... da im nije bilo golmana...5-0 ladno..a da,imali su i oni jednu precku..sta jest jest...navijaca bilo 50 ak u vr' glave..nista preko toga...dobili su vode na poluvremenu,niko ih nije dirao... treba biti covjek,pruziti ruku protivniku.... ;) reci,bolji ste i srecno ka tituli ;)
ma pusti ti Rođene oni ako im se ne svira penal u 90 min. za njih je to katastrofalno suđenje, njima je krađa i ako prime gol u 4.min. nadoknade. Ja vam čestitam na zasluženoj tituli i na pobjedi.
FEDERER= KLOC

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 08 nov 2009, 11:18

Iker C je napisao/la:
radebl je napisao/la:al tako je jadno da "rodjeni" pisu da je sudjenje katastrofalno, da je start nad onim likom bio sa dve noge-kao cist crveni...da su bili bolji..aaa haos..veze sa vezom! Imali su sudjenje,kakvo kuci nemaju... Borac dao dva gola, imao 3 zicera-sami pred golmanom... i 2 precke... da im nije bilo golmana...5-0 ladno..a da,imali su i oni jednu precku..sta jest jest...navijaca bilo 50 ak u vr' glave..nista preko toga...dobili su vode na poluvremenu,niko ih nije dirao... treba biti covjek,pruziti ruku protivniku.... ;) reci,bolji ste i srecno ka tituli ;)
ma pusti ti Rođene oni ako im se ne svira penal u 90 min. za njih je to katastrofalno suđenje, njima je krađa i ako prime gol u 4.min. nadoknade. Ja vam čestitam na zasluženoj tituli i na pobjedi.
hahha kakvoj tituli??? :D
TREĆI PUT ČASTIMO

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 08 nov 2009, 11:20

a siroki? :?
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 08 nov 2009, 11:29

antipolitika2 je napisao/la:a siroki? :?
pa to i ja gledam...ma nama samo evropa treba **** titulu :D
TREĆI PUT ČASTIMO

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 08 nov 2009, 11:37

lešinar je napisao/la:Bilo je 6500 gledalaca zvanično.Bilo je ludo i nezaboravno.Ovakve utakmice se pamte cjelog života.
а & на $ & $ " " 8000 " 9000, он % претјера :mrgreen:
"" ПУТ ""

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 08 nov 2009, 11:39

Aj ne seri te ko se zali ja sam navijac veleza i postena je pobjeda Borca to svak kaze a posto ste vi debili kad jedna osoba kaze nesto vi smatrate da su svi to Cestitke jos jednom.
Samo jedan klub Velež Mostar

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 nov 2009, 12:54

slika

Na utakmicu nemam komentara...Sve se vidjelo,kako od strane ljudi na stadionu,tako i cijele BiH pored malih ekrana.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 nov 2009, 13:04

Još jednom da kažem, odlična igra u drugom poluvremenu, demontiranje protivnika, kažem vam da se u jednoj akciji Maksimović smije igraču veleža kojeg je fintom bacio na zemlju, a malo kasnije kliber viče Jandri, ostavi je meni, a onda odigrava petom Stuparu i smije se igračima veleža koji padaju po travi... desilo se ispred Ibrakovića...

Sad samo koja riječ o igri:
katastrofalna procjena Ibrakovića kada je otvorio igru u drugom poluvremenu i bio bi isključivi krivac za debakl koji su mogli da dožive, a u tome ga je spasio golman koji je imao svoje veče, znači tip se postavio kao da nikad nije gledao kako Borac ponižava protivnika kada dođe sa spuštenim gardom, da su ostali u onoj formaciji iz prvog poluvremena vjerovatno bi izgubili ali nebi ih onako demontirali, jer je očigledno,a to sam pisao i ranije da smo mi najopasniji u situciji kada protivnik malo izađe od gola, onda nastaje lom...
Drago mi je da je to sinoć išlo na tv pa smo svim nevjernim tomama zečipili usta...

Po mom mišljenju igrač utakmice Maksimović, sinoć je pretrčao kilometre i kilometre i pored defanzivnih akcija često dolazio i naprijed, svaka mu čast za prikazano... oduševio me...

Bakljada veličanstvena šta drugo reći, na slikama se to nevidi najbolje, ali baklje su zapaljene i po vrhu tribine i zaista je bilo spektakularno...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 08 nov 2009, 13:14

Sto si ti iskompleksiran sa velezom...pobjeda borca je cista, to ce reci svi navijaci veleza, al eto nadje se i koji fanatik koji misli drugacije!Velez je bio oslabljen sa neigranjem 5 standardnih igraca, medjeutim to ne umanjuje pobjedu borca, niti opravdava onako slabu igru veleza!
Onaj start sa ledja sa dvije noge je cisti crveni karton, i to bi svako realan priznao...medjutim onako se vecinom svim domacinima svira!
Cuj da nije bilo golmana, pa nije ovo tenis jarane, pa da nije bilo golama u borca, davali bi se golovi sa 50 m, jesi ti neki strucnjak :?
Svidilo mi se da sudija daje kartone na bilo kakav prigovor, ali je zalosno da neki podju da biju sudiju (onaj iz slavije), pa mu jedva pokaze zuti, dakle neujednaceno sudjenje!
Ja mislim da sudije previse kartoniraju velez, tako da nam svake utakmice fali 4-5 igraca...sta sta je razlog, neznam...znam da colica treba nauciti da poslije postizanja golova ne skida dres, pa bezze zaradi karton...mozda postizemo previse golova,znas dok svi poskidaju dresove , nema iduce utakmice ko igrat :lol:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.