radebl je napisao/la:al tako je jadno da "rodjeni" pisu da je sudjenje katastrofalno, da je start nad onim likom bio sa dve noge-kao cist crveni...da su bili bolji..aaa haos..veze sa vezom! Imali su sudjenje,kakvo kuci nemaju... Borac dao dva gola, imao 3 zicera-sami pred golmanom... i 2 precke... da im nije bilo golmana...5-0 ladno..a da,imali su i oni jednu precku..sta jest jest...navijaca bilo 50 ak u vr' glave..nista preko toga...dobili su vode na poluvremenu,niko ih nije dirao... treba biti covjek,pruziti ruku protivniku....

reci,bolji ste i srecno ka tituli

Sto si ti iskompleksiran sa velezom...pobjeda borca je cista, to ce reci svi navijaci veleza, al eto nadje se i koji fanatik koji misli drugacije!Velez je bio oslabljen sa neigranjem 5 standardnih igraca, medjeutim to ne umanjuje pobjedu borca, niti opravdava onako slabu igru veleza!
Onaj start sa ledja sa dvije noge je cisti crveni karton, i to bi svako realan priznao...medjutim onako se vecinom svim domacinima svira!
Cuj da nije bilo golmana, pa nije ovo tenis jarane, pa da nije bilo golama u borca, davali bi se golovi sa 50 m, jesi ti neki strucnjak
Svidilo mi se da sudija daje kartone na bilo kakav prigovor, ali je zalosno da neki podju da biju sudiju (onaj iz slavije), pa mu jedva pokaze zuti, dakle neujednaceno sudjenje!
Ja mislim da sudije previse kartoniraju velez, tako da nam svake utakmice fali 4-5 igraca...sta sta je razlog, neznam...znam da colica treba nauciti da poslije postizanja golova ne skida dres, pa bezze zaradi karton...mozda postizemo previse golova,znas dok svi poskidaju dresove , nema iduce utakmice ko igrat

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.