Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 18:16

Bosnier je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:ONE' RE MINHA CASA Só!!! :mrgreen:
Djaba ti pricas , ja te nista nerazumijem !
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA...ak me opet ne razumijes sta cu ti ja :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 11 nov 2009, 18:18

lejla je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:
lejla je napisao/la:

ne znam kako si ovo sa sapunicama povezao, ja ne gledam sapunice, gluho bilo,,, :lol: :mrgreen:
Pa tako sto me je maloprije zena otjerala na comp da bi ona mogla na miru gledat te sapunice :lol: :lol:
Jbg., samo mi doslo :mrgreen:
killer nije na portugalskom,,, killer je nesto drugo :D :D
zar je bitno sta je killer :D :D :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 18:21

slika
Sejo trazi Lejlu na facebooku :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 11 nov 2009, 18:21

velez_mostar je napisao/la:Ova slika vam govori s kakvim gov.nima mi zivimo u Mostaru...pa ,ja bi sebi glavu otkinuo kad bi nosio licnu kartu na kojoj pise naziv Drzave protiv koje navijam ,pa ne bi sebi dozvolio da budem toliki licemjer i da zivim u zabludi nekoj,prodao bi svoju imovinu ,i lagano razgulio na mjesta ,odnosno u Drzavu za koju navijam ,i koju ne mrzim ,jer zivjeti u Drzavi koju mrzis te moze samo opterecivati.
Koja je logika voziti automobil na kojemu moras imati veliko BiH ,i doci na stadion i skandirati "**** te Bosno",koji paradoks ,koja mentalna nestabilnost ,zatupljenost ,i sta li vec.
Ja znam da su mentori tih ljudi separatisti ,ljudi sa idejama da se BiH rasturi na sve nacine ,i da i danas postoje slicne ideje ,i svaki uspjeh nase repke ,i svako pojavljivanje na velikoj sceni ,pogotovo u nogometu ,je bolan udarac za njih ,ali imam jednu laganu poruku za njih ,ako nije problem :"zaboli nas kur.ac za koga navijate ,koliko nas mrzite ,koliko ste ljubomorni ,koliko ste glupi i iskompleksirani ,i nadasve zaostali ,Mi imamo svoju repku ,svoju Drzavu ,svoj Grb ,svoju Zastavu ,svoje simbole ,svoje ljude ,tradiociju ,vrijednost ,i sto je najbolje imamo najjacu reprezentaciju na svijetu ,i to nam pravo niko oduzet ne moze"
VOLIM TE BIH!

Zalosno ali dobro napisato od tebe :)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 11 nov 2009, 18:21

evo izgleda da i bosingwa ne igra...
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 11 nov 2009, 18:23

Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu :roll:

Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine :oops:

Svaka cast,slozio si stvarno dobro..

Ipak ja mislim da ovde takodzer ima mnogi sto se sale ali i sali treba imati granice.

Pozdrav

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 11 nov 2009, 18:25

rob do bagro je napisao/la:slika
Sejo trazi Lejlu na facebooku :mrgreen:
lejla znaci istina je za ono :!: :!: :!: :!:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 nov 2009, 18:28

Citaju nasi igraci sta mi pisemo vjeruj mi :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 11 nov 2009, 18:28

svaka ti čast alucard.

baš evo i ja čitam komentare na stranim forumima, i do sad nigdje nisam našao da piše "lagana pobjeda portugala", "ma 5-0 na nas" i sl. ljudi su na zemlji, znaju da imamo jake igrače, al ruku na srce imamo i slabosti, svakako to je odbrana.
znaju da smo zabili najviše golova u evropskim kvalifikacijama čitavim, ali isto tako znaju da smo dobili 5 komada "usred Bosne" od španije.
ali naravno, ni to im ne daje za pravo da nas podcjenjuju. e to ja zovem sportski forum, a ne kao ovdje, na 100 stranica se postavljaju nekakve pjesmice, zajebancije s ronaldom, a čovjek vrijedi više od naše repke. naravno da treba malo i toga, kao i optimizma, ali da ne prelazi neke granice i da već ide u pretjerivanje.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 11 nov 2009, 18:28

rob do bagro je napisao/la:Ir para a Bósnia :mrgreen:

'é o único ;)

valjda znate portugalski :mrgreen:
Bosnier je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:ONE' RE MINHA CASA Só!!! :mrgreen:
Djaba ti pricas , ja te nista nerazumijem !
jednostavno ovo prvo znaci da stavis para na bosnu...jedino to a ovo drugo ona emina radi na kasii..i to ti je dobitak
..Siamo l'armata Rossonera..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 nov 2009, 18:42

Elddar je napisao/la:svaka ti čast alucard.

baš evo i ja čitam komentare na stranim forumima, i do sad nigdje nisam našao da piše "lagana pobjeda portugala", "ma 5-0 na nas" i sl. ljudi su na zemlji, znaju da imamo jake igrače, al ruku na srce imamo i slabosti, svakako to je odbrana.
znaju da smo zabili najviše golova u evropskim kvalifikacijama čitavim, ali isto tako znaju da smo dobili 5 komada "usred Bosne" od španije.
ali naravno, ni to im ne daje za pravo da nas podcjenjuju. e to ja zovem sportski forum, a ne kao ovdje, na 100 stranica se postavljaju nekakve pjesmice, zajebancije s ronaldom, a čovjek vrijedi više od naše repke. naravno da treba malo i toga, kao i optimizma, ali da ne prelazi neke granice i da već ide u pretjerivanje.
Ma takva smo ti mi sorta jarane, da nam bez puske nista ne mozes :lol:

Mi smo ti narod niskog morala. Okitili smo se sa nekoliko pobjeda, od tih pobjeda ja bih izdvojio tekmu protiv Belgije i Turske kao velike tekme, ovo ostalo sto je bilo to se i moralo pobjediti. Malo nam jos Ciroguz zamazao oci, sa njegovom supljom, i sad mi se digli ko da smo prvaci. Eh ,to je nasa realnost, i mi neznamo drugo.

Postovi tima," nagucemo ih u sred Lissabona, kakvi oni, nemaju dva tri igraca da valja, oni su qurac bez Ronalda itd" su cist dokaz da neznamo nista o nasem protivniku. Dok portugalci laganini nas proucavaju, pisu noramalno kao sto bi svi na raznim forumima, jer su svijesni znacenja ovih tekmi. Ljudi se ne dizu iako su favoriti, postuju nas, jer ipak dosli smo do baraza. Njihov trener ide u Hoffenheim da bi pratio nase igrace, poslao skaute sirom Europe da prati nase momke, skuplja informacije o nama, dok nas "trener svih trenera" se kurci po Zagrebu kako je kupio novi Porsche, jer kako kaze "kanta" Mercedes nije vise mogao, slika se sa svim i svakim, pravi reklame, halooo ba pa najvece imenase repke u medijima nas trener. Glavna zvijezda.

Eh, tu je razlika izmedju njih i nas. I to bi nam se moglo obiti od glavu, jer puno visoko letimo. Daj Boze da grijesim.

Ja sa ovom tekmu sto slijedi ulazim sa velikom dozom straha, bas radi ovih stvari gore navedenih.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 11 nov 2009, 18:42

Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu :roll:

Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine :oops:
Ne kaže se džaba:"Ko s djecom spava popišan se budi"...eto to ti je razlika između ozbiljnih foruma i ovog našeg(čast izuzetcima)...
Inače,svaka čast na komentaru ;)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 nov 2009, 18:48

Onda ti nisi citao te strane forume kako treba. Oni su nas podcijenili i to bas puno. Cinjenicu da smo jedna od najefikasnijih reprezentacija u kvalifikacijama, oni su opisali na taj nacin kako smo davali golove samo slabim repkama. Govore da mi protiv jakih ekipa ne mozemo nista. Protiv najjace dvije ekipe u grupi smo osvojili samo jedan bod, i takve slicne stvari. Zadnjih dana je situacija malo drugacija. Sad su se primirili zbog izostanka nekoliko njihovih vaznih igraca. Ali i dalje ima onih koji nas otpisuju unaprijed.

A ove sale koje se zbijaju na racun Portugala su nesto sasvim prirodno za Bosance. Tako se ponasamo i u tome nema nista lose. Ja znam kako se osjecam pred ove dvije utakmice i ne moze meni niko reci da sam neozbiljan ako se nasalim i pokusam da se ne brinem previse. Svima je zelja jedno i samo jedno. Taktike koje bi mi ovdje postavljali qrcu ne vaze, jer svi unaprijed znamo na koji nacin ce repka igrati. Kao i dosad. Pobjednicka ekipa se ne mijenja. Jedino sto nam preostaje je da se nadamo da su svi zdravi i da saljivo komentarisemo ove njihove anegdote sa priprema. Nema se sta drugo komentarisati osim toga. Nakon utakmice cemo ozbiljno da raspravljamo. Do tada, ako se nekom ne sviđa ovaj topic, neka ide pa neka "ozbiljno raspravlja" sa Portugalcima na njihovom forumu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 11 nov 2009, 18:53

Trasimaco je napisao/la:

Onda ti nisi citao te strane forume kako treba. Oni su nas podcijenili i to bas puno. Cinjenicu da smo jedna od najefikasnijih reprezentacija u kvalifikacijama, oni su opisali na taj nacin kako smo davali golove samo slabim repkama. Govore da mi protiv jakih ekipa ne mozemo nista. Protiv najjace dvije ekipe u grupi smo osvojili samo jedan bod, i takve slicne stvari. Zadnjih dana je situacija malo drugacija. Sad su se primirili zbog izostanka nekoliko njihovih vaznih igraca. Ali i dalje ima onih koji nas otpisuju unaprijed.

A ove sale koje se zbijaju na racun Portugala su nesto sasvim prirodno za Bosance. Tako se ponasamo i u tome nema nista lose. Ja znam kako se osjecam pred ove dvije utakmice i ne moze meni niko reci da sam neozbiljan ako se nasalim i pokusam da se ne brinem previse. Svima je zelja jedno i samo jedno. Taktike koje bi mi ovdje postavljali qrcu ne vaze, jer svi unaprijed znamo na koji nacin ce repka igrati. Kao i dosad. Pobjednicka ekipa se ne mijenja. Jedino sto nam preostaje je da se nadamo da su svi zdravi i da saljivo komentarisemo ove njihove anegdote sa priprema. Nema se sta drugo komentarisati osim toga. Nakon utakmice cemo ozbiljno da raspravljamo. Do tada, ako se nekom ne sviđa ovaj topic, neka ide pa neka "ozbiljno raspravlja" sa Portugalcima na njihovom forumu.

Kako mozes reci da se oni nedizu, pa procitaj sta je rekao njihov trener.Pa covjek se vidi vec u Juznoj Africi cak sta vise razmislja o postolju.A veci nas ovdje razumije kakva ce biti tekma , dosta postova je obicna zezancija.

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 11 nov 2009, 18:56

zbog svih koji zive u Bosni...tri nacije....tri nacije koje kako znamo se nemogu,.....svaka cast ima pojedinaca njima svaka cast...al malo ih je......nismo ni mi svi zlatni.....al oni nas nemogu......zive u Bosni a nemogu tu drzavu zato lagano Mars iz nje i caooooo.......ZATO HAJMO BOSNO JEDNOM ZAUVIJEK POKAZI SHA ZNAS I KOLIKO VRIIJEDIS JER MNOGO VRIJEDIS....
TREBA SE OGLEDAT NA NASU REPREZENTACIJU TRI NACIJE SU JEDNO I SAMO JEDNO....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 nov 2009, 18:58

Stvarno si u pravu ,brate..milion nekih komentara praznih,slika ,i slicica ,bukvalno sra,nja ,ukazivao sam na to mali milion puta ,da pokusamo podici ovaj forum na malo veci nivo ,da se organiziramo ,i da pisemo konstruktivno ...
Polazim od toga kako bi nasa raja pisala da je obrnuta situacija ,da smo mi Portugalci i da raspolazemo njihovim snagama ,pa ne bi se nikako pisalo o utakmici i taktici,vec bi se otvorila tema u kojoj smo grupi u Portugalu.
Citam komentare Portugalaca na raznim site-ovima,i stvarno su ljudi objektivni ,da ne pricam o neutralcima koji nas jako respektuju ,i jako sam iznenadjen zbog toga ,ipak smo mi "novi" u ovome.
Sto se tice Portugala,nema sredine ,cak ni na ulici ,ili ti neko kaze "razvalicemo ih",ili "primicemo 5 komada",a niti jedan od tih komentara se ne moze uzeti kao relevantan,
Po mojoj slobodnoj procjeni ,utakmica mora biti dobro zatvorena sa nase strane ,s tim da cemo igrati na polukontre ,i kontre ,na nacin da ne gubimo bespotrebno lopte na sredini terena ,jer je to ravno katastrofi...
Mada se neki nece sloziti sa mnom ,ali teren na Luz-u je ogroman ,i mislim da ce to ici nama u prilog ,moci cemo dobro razvuci igru ,i kontrolirati loptu..bez obzira sto ce neko misliti suprotno ,da ce Portugalci imati vise prostora za manevrisanje.
Sto se tice formacije ,ne bi ulazio u te stvari ,ali standardnu Cirinu ne bi smjeli igrati ,jer je deficitarna po stranama ,i moze predstavljati problem...
Sto se tice njihovih igraca ,velika je prijetnja Deco ,on je njihov Misimovic ,i od njega ce puno zavisiti ,kao i Pepe ,koji u reprezentaciji igra na poziciji zadnjeg veznog ,a ne stopera ,ta mjesta su zaduzena za Brunu Alvesa i Ricarda Carvalha..ovaj prvi je spominjan kao jedan od najboljih stopera u Europi ,i dovodio se u vezu sa velikim brojem nogometnih giganata ,mada mu greska protiv Manutd-a u Ligi Prvaka prosle godine nije isla transferu u prilog,dok Carvalha nema potrebe puno spominjati ,uvijek na visini zadatka ,odlican stoper...
Bocne pozicije kako nema Bosingwe ce igrati Miguel ,koji nije puno losiji od ovoga ,i vjerovatno Fereira koji moze igrati i na toj strani ,mada tu vidim nasu sansu..
U veznom redu ,pored Pepe-a koji je tu samo da "ore" je i Raul Meirelles ,odlican centralni vezni ,jako pokretljiv ,sa dobrom pass igrom ,i sutom sa distance ,on bi mogao biti jako motiviran ,jer je jedan od rijetkih igraca koji ne igra u bas svemirskom klubu...
Deca sam vec spomenuo ..i ostala su jos 3 igraca ,to ce najvjerovatnije biti krilni napadaci ,Simao Sabrosa ,igrac odlicne tehnike ,veoma brz ,malen,neugodan ,i preko njega igraju veliki broj akcija u Portugalu..jako neugodan ,igra desnom nogom ,ali na lijevoj strani sto mu omogucava laksi sut prema golu ,na desnoj strani cemo imati priliku vidjeti Nanija-igraca koji ima nevjerovatnu tehniku ,sut ,i brzinu ,i definitivno je jedan od igraca koji ce se morati udvajati ..i ,u napadu vjerujem kako ce biti Almeide ,ne zato jer nemaju boljeg napadaca ,nego jer je jedan od rijetkih robusnih Portugalaca ,a takav igrac mora biti u igri zbog spustanja lopte,inace su im sve visoke lopte osudjene na gubljenje.
Sve u svemu ,vecina je to znala o ovim igracima ,ali moje misljenje je da ce nabrojani istrcati na teren ,i da su oni to koje moramo malo "obradjivati"...
Na kraju ,da spomenem i golmana RIcarda ,koji se ne moze nazvati nekom extra klasom ,sklon je pocetnickim greskama..i treba sto vise sutirati prema golu.
Osoba koje se najvise bojim ,a ucestvovat ce u subotnjoj utakmici je ,ko drugi do SUDIJA po imenu Martin Etkison ,ne bojim se puno nabrojanih igraca koliko ovog lika koji je obiljezio ovogodisnji Manchesterski derbi produzenjem od 6 min.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 nov 2009, 18:59

Pa i oni sigurno znaju da ce biti teska tekma, pa se hrabre sa dizanjem. imaju ljudi pravo da se dizu. zasto oni ne bi smjeli pisat da su oni favoriti ??? kad jesu. sta sad oni trebaju pisat bosna dobra, ovo ono, imaju sanse, bit ce nam tesko ??? kad i mi ovdje se dizemo i potcjenjujemo portugal.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 19:00

to smo mi...Bosanci,mi se volimo salit i sta je sad tu nejasno brate dragi,pa malo sale nece skodit,ja ovu tekmu cekam godinama i evo hvala bogu jos malo pa cu je i docekat.Meni vec adrenalin raste iako tekma jos nije pocela.Svi smo mi ozb. pred ovu tekmu,malo se salimo malopricamo o taktikama i izmjenama i tako to.Tebi ako se vise svidja taj forum bujrum brate registruj se tamo i pisi sa njima,mozda su oni zanimljiviji nego mi...i ne moze mi niko rec da ja nisam ozb,da ja samo pisem neke gluosti...pustimo brate portugalce,samo nek pricaju o taktici,mi cemo se salit i pricat o ovoj veoma vaznoj tekmi ikad u historiji nase repke... i za kraj VOLIM TE BOSNO ;)

SMRT FASIZMU!!!

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 11 nov 2009, 19:03

rob do bagro je napisao/la:

to smo mi...Bosanci,mi se volimo salit i sta je sad tu nejasno brate dragi,pa malo sale nece skodit,ja ovu tekmu cekam godinama i evo hvala bogu jos malo pa cu je i docekat.Meni vec adrenalin raste iako tekma jos nije pocela.Svi smo mi ozb. pred ovu tekmu,malo se salimo malopricamo o taktikama i izmjenama i tako to.Tebi ako se vise svidja taj forum bujrum brate registruj se tamo i pisi sa njima,mozda su oni zanimljiviji nego mi...i ne moze mi niko rec da ja nisam ozb,da ja samo pisem neke gluosti...pustimo brate portugalce,samo nek pricaju o taktici,mi cemo se salit i pricat o ovoj veoma vaznoj tekmi ikad u historiji nase repke... i za kraj VOLIM TE BOSNO ;)
potpuno bih se složio, zašto se ne bi mogli zahebavati, jer šta god mi napisali nikome neće ni pomoći ni odmoći...
"Like a krme in Teheran."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 nov 2009, 19:03

Ja neznam prelistao sam njihovih 10 foruma i mene niko nemoze ubjediti da su oni kao stalozeni navijaci kao oni nas respektuju(respektuju moj k...)prave tu nekakve taktike kao oni ce nama dati 5 komada bla bla,to su obicni nepismeni cigani,i sad je neko ovdje uzeo ljudima soliti pamet kako su oni kao fini forumasi pisu objektivno,realni...na 4,5 foruma nisam vidio spomena nase repke samo piskaraju o formacijama i o povredama i nedostacima svojih igraca.Pustite ljude neka uzivaju u ovom trenutku a ne tu praviti neki rezim nemoj ti ovo nem,oj ti ono,ovom smeta slika ovom video,ljudi su docekali ovaj trenutak da se mozemo hvaliti nasim nacionalnim timom,pa neka smo tu slavu i bodove stekli pobjedama nad Estonijom i armenijom koga to interesuje,LJUDI OVO JE NAS HISTORIJSKI USPJEH!!!
Zar je pogresno radovati se svako na svoj nacin,a ne tu pisati pravilnik kako da covjek razmislja i sta da radi na ovom forumu,isto kao na stadionima(kao glavni navijac ebe sve nekom djetetu samo zato sto on nece da navija nece da ebe nekom majku itd...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.