Ma kakvi izgledaš ti fino.Ko pravi evropski musliman

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima i ekipe koja si otvori po nekoliko računa, ne mogu svi stati na jedan, pa onda svim tim starim frendovima na zid polijepi, tipa add me pls... dodajte me pozz i tako to. Baš su kulLBJ MVP je napisao/la: Najjači su mi ti popularni na faceu 1000 prijatelja sa svima dobri otvori početnu i lajka sve redom i onda se neko sjeti i njemu dati lajk
Ja ti preporučujem da to ne radiš, uživaj u ovom dok možeš, al' eto...Senaid L.F.C je napisao/la:Kako se instalira ovaj timeline
ma znam da je timelina velika glupost ali imam jaku zelju da ga isprobam ali vidio sam na prijasnijm stranicama da se moze deinstalirati pa ako bude katastrofa(meni)onda deinstal ali ne sumljam da cemo ga svi orati mati uskoru htjeli to ili neNimla_RZ je napisao/la:Ja ti preporučujem da to ne radiš, uživaj u ovom dok možeš, al' eto...Senaid L.F.C je napisao/la:Kako se instalira ovaj timeline
[youtube][/youtube]
Imam ja. Nemam nikog, a meni se neki ljudi javljaju, piše mi da sam offline...adis.p je napisao/la:Jel ima neko problema sa chatom??![]()
Aa to je too.. pise mi da sam offline, a ovamo kad otvorim chat, samo ovako stojiNimla_RZ je napisao/la:Imam ja. Nemam nikog, a meni se neki ljudi javljaju, piše mi da sam offline...adis.p je napisao/la:Jel ima neko problema sa chatom??![]()
Isto i meni...adis.p je napisao/la:Aa to je too.. pise mi da sam offline, a ovamo kad otvorim chat, samo ovako stojiNimla_RZ je napisao/la:Imam ja. Nemam nikog, a meni se neki ljudi javljaju, piše mi da sam offline...adis.p je napisao/la:Jel ima neko problema sa chatom??![]()
![]()
A sto kazes, ljudi se javljaju..![]()
Zar i to postoji? Ja sam se nekad davno yeb'o i svaki post "rukom" bris'oBoateng_27 je napisao/la:De neko pls onaj sajt/program sto briše-čisti zid ?
ma i ja sam al nazad negdje oko 15 stranica ima neko je to postavio al neda mi se sad 'rovit' ima program ba sve čistiNimla_RZ je napisao/la:Zar i to postoji? Ja sam se nekad davno yeb'o i svaki post "rukom" bris'oBoateng_27 je napisao/la:De neko pls onaj sajt/program sto briše-čisti zid ?
Jel to duze vrijeme il od par dana prije ?Nimla_RZ je napisao/la:Imam jedan problem. Sve ono što komentariše moja raja na mom zidu mi ne dolazi kao notifikacija... Dođe da je neko lajko, al da je komentaris'o nema... Znal' neko do čega je to?
Desetak dana.Boateng_27 je napisao/la:Jel to duze vrijeme il od par dana prije ?Nimla_RZ je napisao/la:Imam jedan problem. Sve ono što komentariše moja raja na mom zidu mi ne dolazi kao notifikacija... Dođe da je neko lajko, al da je komentaris'o nema... Znal' neko do čega je to?
Nezz onda to je već problem, meni je tako bilo par dana pa je došlo samo od sebe.Nimla_RZ je napisao/la:Desetak dana.Boateng_27 je napisao/la:Jel to duze vrijeme il od par dana prije ?Nimla_RZ je napisao/la:Imam jedan problem. Sve ono što komentariše moja raja na mom zidu mi ne dolazi kao notifikacija... Dođe da je neko lajko, al da je komentaris'o nema... Znal' neko do čega je to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.