Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Svaka cast samo dobar trener zna da Gojak mora da igra 90 minuta.
Kad se sjetim... meni je bilo njegovo gostovanje kod Senada baš gadno za gledati. Čovjeka je isponižavao ni kriva ni dužna. Još se nije ni mogao braniti jer ne zna najbolje naš jezik. Uvijek kad ga na TVu vidim mi padne na pamet ta slika.
Šteta što nemamo veći kvalitet, barem približan kao nekad i kult reprezentacije. Mogli smo napraviti velike stvari, osim plasmana na neko veliko takmičenje.
Sam baraž bi bio pomak u odnosu na zadnje godine.
Sam baraž bi bio pomak u odnosu na zadnje godine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Čak i da ne ostvari vrhunske rezultate, s obzirom na sve okolnosti, ovo jeste najbolji trener kojeg smo ikad imali.
Najbolji selektor u historiji drzave.
Da ima generaciju iz Brazila, isao bi do polufinala EP ili SP.
Da ima generaciju iz Brazila, isao bi do polufinala EP ili SP.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Definitivno lik pored svih sranja oko njega pokazao najvise od svih selektora do sad. Radi nesto, rotira, pokusava i izgleda da je prvi koji je skontao da ne treba igrati s krilima, ako nemas posteno krilo pozvati. Odlicna formacija, nasao odlicnu trojku u odbrani, jos svi vrlo mladi. Vezni red sasvim solidan. Jos kad skupi muda pa izbaci Dzeku bice top. Realno i proslu protiv ovih da je njega izvadio dobili bi tekmu, ali eto.
Cuva Bog Zelju svog!
Svaku utakmicu je vrhunski pripremio, sve izmjene u početnih 11 su bile sjajne, tačno se vidi da prati apsolutno sve. Prevljak je najbolji primjer.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:01Čak i da ne ostvari vrhunske rezultate, s obzirom na sve okolnosti, ovo jeste najbolji trener kojeg smo ikad imali.
Toliki pritisak, nikad slabiji tim na raspolaganju, i evo nas u igri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ivaylo doktore
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Shategabri
- Kontakt:
Ovu smo dobili zahvaljujući i njemu, puno dobijenih duela, flaster, odvlačenje igrača, asistencija, prečka i stativa, nije ni htjela u gol.HongKong je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:04Definitivno lik pored svih sranja oko njega pokazao najvise od svih selektora do sad. Radi nesto, rotira, pokusava i izgleda da je prvi koji je skontao da ne treba igrati s krilima, ako nemas posteno krilo pozvati. Odlicna formacija, nasao odlicnu trojku u odbrani, jos svi vrlo mladi. Vezni red sasvim solidan. Jos kad skupi muda pa izbaci Dzeku bice top. Realno i proslu protiv ovih da je njega izvadio dobili bi tekmu, ali eto.
Jest se nekoliko puta spetljao kako samo on zna, ali je činjenica da nema zamjenu.
Koga bi ti umjesto njega?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kako je ono bilo fuj gledati, katastrofa od strane senada
Kakav gospodin i stručnjak. Ne zaslužujemo te Ivaylo. Since day one 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Vec je napredak prema ovim selektorima sto su bili da igra formaciju za koju ima igrace. A druga stvar i ako se povrede dva ne mjenja se odma formacija.
A sve ostalo ce se vidjeti s vremenom, ipak je ovo samo Kazahstan.
Imao bi on par poena vise iz ovi kvalifikacija da panj na golu nije greske pravio.
A sve ostalo ce se vidjeti s vremenom, ipak je ovo samo Kazahstan.
Imao bi on par poena vise iz ovi kvalifikacija da panj na golu nije greske pravio.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Petev je nešto najbolje što se ovoj reprezentaciji moglo desiti. Samo se nadam da ostaje tu i za kvalifikacijski ciklus za EP.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Covjek suti i radi. Do sad ni jednu vecu gresku napravio nije . Ja sam za to da nam vazda selektori stranci budu jer sa nasim mentalitetom, tesko da neko nas moze nametnuti autoritet. Ivaylo Samo naprijed 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Drago mi je da sam bio medju rijetkim koji su od pocetka bili uz gospodina Peteva.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Lijepo je vidjeti da mu konačno sve veći broj ljudi daje podršku i shvata ono o čemu nas nekolicina piše već pola godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
volio bih da se i Petevu jednom posreci pa da ima sve najbolje igrace na raspolaganju, uvijek neko fali, tipa Pjanic, Krunic, pa i on sam je imao koronu i nije mogao biti na utakmici protiv Francuske... puno pehova, covjek izvlaci maks maksimuma iz trenutne situacije (kriminalnog saveza, negativne atmosfere od medija i navijaca prema njemu, itd...)
Samo budale i ove patriote na baterije mu neće dati podršku, vidjećeš kako će da vaskrsnu nakon prvog kiksa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:03
Lijepo je vidjeti da mu konačno sve veći broj ljudi daje podršku i shvata ono o čemu nas nekolicina piše već pola godine.
Čovjek ima dva igrača iz liga petice, Džeku od 35 godina, nikad slabiju reprezentaciju od rata pa na ovamo i pokušava da igra fudbal, mijenja formaciju i izvlači maksimum iz ove limitirane ekipe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno. Mislim da apsolutno niko nebi mogao izvuci vise . Koliko smo limitirani a igra opet lijepo izgledaVirtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:14Samo budale i ove patriote na baterije mu neće dati podršku, vidjećeš kako će da vaskrsnu nakon prvog kiksa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:03
Čovjek ima dva igrača iz liga petice, Džeku od 35 godina, nikad slabiju reprezentaciju od rata pa na ovamo i pokušava da igra fudbal, mijenja formaciju i izvlači maksimum iz ove limitirane ekipe.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....