Ako ostane ova ekipa na okupu i još dovedu par pojačanja, onda su ambicije jasneTzBulevar87 je napisao/la:Hmm Odović.. da se to kojim slučajem nisu povećali apetiti i kod vas?

Ako ostane ova ekipa na okupu i još dovedu par pojačanja, onda su ambicije jasneTzBulevar87 je napisao/la:Hmm Odović.. da se to kojim slučajem nisu povećali apetiti i kod vas?
Ako ostene ekipa,a hoce sigurno + par pojacanja i nacalnikovo zeleno svjetlo a prica se da je dao zeleno za PL,Rudar kesa ima,ako ne ove sezone,iduce sigurno ulazimoL' Imperator je napisao/la:Ako ostane ova ekipa na okupu i još dovedu par pojačanja, onda su ambicije jasneTzBulevar87 je napisao/la:Hmm Odović.. da se to kojim slučajem nisu povećali apetiti i kod vas?
Znaci ocekivat nikad jacu ligu , i kod nas se suska da je nacelnik odlucio da i Bratstvo uvede u P.L. ove ili sledece sezone , Sloboda se uvjek zeli vratit , Jedinstvo se ozbiljno pojacava, Lukavac neugodan , izgleda da ce to bit najveci favoriti u nadolazecoj sezoni.GK1996 je napisao/la:Ako ostene ekipa,a hoce sigurno + par pojacanja i nacalnikovo zeleno svjetlo a prica se da je dao zeleno za PL,Rudar kesa ima,ako ne ove sezone,iduce sigurno ulazimoL' Imperator je napisao/la:Ako ostane ova ekipa na okupu i još dovedu par pojačanja, onda su ambicije jasneTzBulevar87 je napisao/la:Hmm Odović.. da se to kojim slučajem nisu povećali apetiti i kod vas?
Igračima su se obratili predsjednik kluba Suad Spahić i članovi Upravnog odbora Rahman Dželo i dr. Mirsad Tursum, koji su prenijeli stavove i planove vodstva za narednu sezonu, koja bi, ako je suditi po odzivu igrača , atmosferi u klubu i naglašenim ambicijama, trebala biti uspješnija od prethodne sezone.L' Imperator je napisao/la:"Zeleno-crni" počeli sa pripremama
Tirić na golu,Admir Kubat i Šabotić odbrana,bekovi Prkić i treba dovesti jednog provjerenog,sredina Kobilica,Duro,Gafa i jedno kvalitetno pojačanje ,da može dati zadnji pas napadačima,tj Bajri i dovesti normalnog napadača,plus bi pojačali klupuL' Imperator je napisao/la:Moglo bi bit' i pojačanja :]
Sa trenutnim sastavom se Rudar može boriti za PL, a kad bi doveli još bar dva kvalitetna igrača (veznjak i napadač) onda bi bili najozbiljniji kandidati..Gusar1995 je napisao/la:ma treba Rudaru 3-4 kvalitetna pojačanja najmanje ako konta išta ozbiljno sa Premijer Ligom
možda prošle sezone tako jer je liga bila katastrofa...ali sad ove sezone liga je jača i ako Sloboda odluči da 'ulazi' u PL teško da se sa njima možemo nadmetati, nije da je nemoguće ali gledajući Tuzlu i Kakanj sve trebda da bude jasno.L' Imperator je napisao/la:Sa trenutnim sastavom se Rudar može boriti za PL, a kad bi doveli još bar dva kvalitetna igrača (veznjak i napadač) onda bi bili najozbiljniji kandidati..Gusar1995 je napisao/la:ma treba Rudaru 3-4 kvalitetna pojačanja najmanje ako konta išta ozbiljno sa Premijer Ligom
biće zanimljivo .... ima li kakvih pojačanja ?budimo_realni je napisao/la:Sutra u Doboju Mladost - Rudar (17 i 30). Bit ce zanimljiva utalmica
Danas sam bio malo na treningu i zapazio sam dvojicu novih, al neAm pojma ko su..Gusar1995 je napisao/la: ima li kakvih pojačanja ?
Ono zuto su nasuli kad je koncert bio..da ne bude blato i tako toGusar1995 je napisao/la:eee nek' smo ih pobjedilimada nisam Bog zna šta impresioniram igrom naših igrača, osim Kobilice. Što se tiče onog 'pojačanja' , mislim da je smiješno čak i komentarisati
![]()
vidiš da će se popravljati travnjak, ja sam već govorioaa onaj šta je ovo žuto u gornjem lijevom čošku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.