BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Joj goata knjigopisca hahaha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Čestitke Zrinjskom na velikom uspjehu
Pred dvomeč sam govorio da se oni uz pravi taktički pristup sigurno mogu 'potući' sa Utrechtom, što se ispostavilo tačnim. Mislim da ovdje ima dosta dosta uticaja Harija Vukasa, vidi se da je čovjek školovan trener, naučio je nešto asistirajući Tudoru u Hajduku, Galatasarayu i Udineseu, a i bio je glavni trener Hajduka određeni period
Pred dvomeč sam govorio da se oni uz pravi taktički pristup sigurno mogu 'potući' sa Utrechtom, što se ispostavilo tačnim. Mislim da ovdje ima dosta dosta uticaja Harija Vukasa, vidi se da je čovjek školovan trener, naučio je nešto asistirajući Tudoru u Hajduku, Galatasarayu i Udineseu, a i bio je glavni trener Hajduka određeni period
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Haris Vukas najbolji trener u bih trenutno
Ta' ce on pored naseg turcina hahaVarg je napisao/la:Haris Vukas najbolji trener u bih trenutno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa kako onako popusi u prvom koluVarg je napisao/la:Haris Vukas najbolji trener u bih trenutno
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tesko je protiv divova igratiFrancescoTotti je napisao/la:Pa kako onako popusi u prvom koluVarg je napisao/la:Haris Vukas najbolji trener u bih trenutno
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Fareus1921
- Kontakt:
Kako te nije stid??Navijaš tu za Zrinjski protiv Želje!!Skim su se navijači Sarajeva borili u ratu i branili Sarajevo??Sa navijačima Želje ili Zrinjskog??Memara je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
A nije Bog brate pa da ne može izgubiti, al' vidi se da je čovjek školovan, da mu pratiš samo presice i intervjue možeš skontati da frajer zna šta radi i šta hoće od svoje ekipe, a ne k'o 90% trenera koji rade u BiH, ne znaju sastaviti dvije proste rečenice i kakvo onda trenersko umijeće da očekuješ od takvih ljudiFrancescoTotti je napisao/la:Pa kako onako popusi u prvom koluVarg je napisao/la:Haris Vukas najbolji trener u bih trenutno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma jači smo sad i od Serije A i od Bundeslige. Ignoriraćemo činjenice jer je eto Zrinjski prošao dalje.bodi123 je napisao/la:Dje onaj kvazi katalonski isprdak sto je prdio o ligi 3 sedmice, e svasta![]()
Zrinja
Jedna pobjeda i sad smo odjednom sila
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba cestitati Zrinjskom na podvigu.Kada smo zadnji put imali 2 predstavnika u 3.pretkolu?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Slovenci ostali bez predstavnika u EL.
-
Blueforce21
- Kontakt:
Zadnji put 2011. Zeljo vs Maccabi i Sarajevo vs Sparta
- prisonbreak
- Kontakt:
"Meni je bolje doživjeti to da srbijanski internacionalac Slobodan Jakovljević kao kapiten Hrvatskog športskog kluba Zrinjski kaže kako je pobjeda nad Utrechtom "historijska pobjeda za cijelu Bosnu i Hercegovinu" nego da je Zrinjski ispao pa da opet mislimo kako ovdje ništa naprijed ne može."
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@faraon Ne kazem da je los al rec da je najbolji pored Musemica koji je trenutni osvajac duple krune, koji je Mladost ucinio nekim faktorom dok je bio tamo, sa Slobodom umalo uzeo titulu. Ili pored (ma koliko tesko napisati) Osima (ovog njuskoglavog, juniora) koji ima najvise trofeja u ovoj ligi kao trener, to je vec laprdanje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sezona 11/12. Vi s Maccabijem, Sarajevo sa Spartom iz Praga.BosniaBoston je napisao/la:Treba cestitati Zrinjskom na podvigu.Kada smo zadnji put imali 2 predstavnika u 3.pretkolu?
Prije toga, samo još u sezoni 09/10, kada je Saraevo igralo sa Helsingborgom, a Slavija sa Košicama.
- Fareus1921
- Kontakt:
Da Azmir nije prodo utakmicu Drini i Lištici Musemić bi uzeo tituluFrancescoTotti je napisao/la:@faraon Ne kazem da je los al rec da je najbolji pored Musemica koji je trenutni osvajac duple krune, koji je Mladost ucinio nekim faktorom dok je bio tamo, sa Slobodom umalo uzeo titulu. Ili pored (ma koliko tesko napisati) Osima (ovog njuskoglavog, juniora) koji ima najvise trofeja u ovoj ligi kao trener, to je vec laprdanje.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
Mislis na osima koji ne ne zna sastaviti dvije proste recenice?Raonffa je napisao/la:A nije Bog brate pa da ne može izgubiti, al' vidi se da je čovjek školovan, da mu pratiš samo presice i intervjue možeš skontati da frajer zna šta radi i šta hoće od svoje ekipe, a ne k'o 90% trenera koji rade u BiH, ne znaju sastaviti dvije proste rečenice i kakvo onda trenersko umijeće da očekuješ od takvih ljudiFrancescoTotti je napisao/la:Pa kako onako popusi u prvom koluVarg je napisao/la:Haris Vukas najbolji trener u bih trenutno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Al' te 2011-te su naši klubovi kretali od drugog pretkola i realno se tada lakše moglo doći to trećeg pretkola nego što je to danas, barem iz perspektive timova koji od početka igraju EL (pošto Sarajevo dođe do trećeg pretkola sa dva poraza
)
Danas timovi moraju proći dvije prepreke da dođu do tog rezultata, plus su odmah u drugom kolu nenositelji, a mislim da bi sa ovakvim koeficijentima prije osam godina bili nositelji u drugom pretkolu, kao što je tada bilo Sarajevo?
Tako da, po meni, kada se sve uzme u obzir, ovo treće pretkolo EL je možda i najveći uspjeh našeg fudbala u Europi poslije rata, ne računujaći neke europske sezone gdje su Sarajevo i Željo išli i dalje od ovoga, al' sada imamo dva tima, "ekipno" je ovo najuspješnija godina sigurno.
Danas timovi moraju proći dvije prepreke da dođu do tog rezultata, plus su odmah u drugom kolu nenositelji, a mislim da bi sa ovakvim koeficijentima prije osam godina bili nositelji u drugom pretkolu, kao što je tada bilo Sarajevo?
Tako da, po meni, kada se sve uzme u obzir, ovo treće pretkolo EL je možda i najveći uspjeh našeg fudbala u Europi poslije rata, ne računujaći neke europske sezone gdje su Sarajevo i Željo išli i dalje od ovoga, al' sada imamo dva tima, "ekipno" je ovo najuspješnija godina sigurno.
-
GradKamena2
- Kontakt:
Hvala svim normalnim ljudima u BiH na cestitkama,ocito nas ima,al vazda se glasnija ova retardirana manjina ocito.
Svaka cast Zrinjskom na prolazu. Cudi me da su holandjani ovako lezerno dosli na uzvrat imajuci u vidu rezultat iz prve utakmice. Citam da su se opijali i provodili ovdje. Sa borbenoscu i malo srece i Malme se da izbaciti. Sa Svedjanima smo uvijek bili bare-bare u Evropi tako da bice tu svega. Malmo je dosta slabiji igracki od Utrechta,jedva su prosli Domzale a Alkmaar je recimo glat izbacio Hackena veceras.
Malmo ima jak koeficijent, ako ih Zrinjski izbaci preuzimaju koeficijent i to je prilika kakva se vise nece pruziti.
Malmo ima jak koeficijent, ako ih Zrinjski izbaci preuzimaju koeficijent i to je prilika kakva se vise nece pruziti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.