Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
evo čitam da je otputovao na pregovore uz saglasnot maccabija..još se ne otkriva ime kluba,al izgleda da je u pitanju holandija..
mozda je njegov bivsi klub u Holandiji!? ma samo neka nadje stabilan klub gdje ce igrati,to je najvaznije za njega ali i za reprezentaciju! imao je odlicne kvalifikacije i ne sumnjam da ima interesanata za njega...
-
- Kontakt:
navodno ima ponudu Olympiakosa...volio bi da ode u grcku...to bi bilo super !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Elegant je napisao/la:SS.ba kaze da se radi o Laciu ili Rubinu.
nešto sumnjam da se tek tako ode u Lazio ili Rubin

🔵⚪
- Omerbavarac
- Kontakt:
I jedni i drugi su puno bolji od Izraelaca, tako da gdje god da se skrasi moze samo biti na dobitku.Elegant je napisao/la:SS.ba kaze da se radi o Laciu ili Rubinu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lacio nije sigurno! oni su doveli Hondu iz CSKA ,a Lulic je dosao ljetos,to je 2 igraca van EU sto je limit za jednu sezonu u Seriji A!Elegant je napisao/la:SS.ba kaze da se radi o Laciu ili Rubinu.
nemogu jos hondu da dovedu moraju jednog non eu da prodaju
pare nisu problem para NEMA
- harebianconero
- Kontakt:
A šta se zapravo desilo pa je on ispao iz prve postave Maccabia ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Neka svadja sa bivsim trenerom. A navodno ima i previsoku platu pa ga se zele rijesit.harebianconero je napisao/la:A šta se zapravo desilo pa je on ispao iz prve postave Maccabia ?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Medunjanin ima EU drzavljanstvo.guber je napisao/la:nemogu jos hondu da dovedu moraju jednog non eu da prodaju
Jel ima nesto nove za Harisa, jel nasao novi klub ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Medunjanin osta bez kluba,nazalost....propala karijera i velika steta za reprezentaciju.Prelazni rok istekao,on ostaje na tribinama do ljeta,i to je njegov kraj..steta ,imao je fantasticne kvalifikacije za repku,i cudi me kako nije uspio naci neki dobar klub!?
da za englesku, a u italiji, njemackoj i vecini ostalih evropskih liga je do 2. februara prelazni rokbosnas_ je napisao/la:Medunjanin osta bez kluba,nazalost....propala karijera i velika steta za reprezentaciju.Prelazni rok istekao,on ostaje na tribinama do ljeta,i to je njegov kraj..steta ,imao je fantasticne kvalifikacije za repku,i cudi me kako nije uspio naci neki dobar klub!?
to sam i ja danas naucila, i to na wikipediji

...
Moze i dalje prec u Rusiju. U njih je otvoreno do kraja februara. A pricalo je se o Rubinu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- fanatic1991
- Kontakt:
panties rulespanties je napisao/la:da za englesku, a u italiji, njemackoj i vecini ostalih evropskih liga je do 2. februara prelazni rokbosnas_ je napisao/la:Medunjanin osta bez kluba,nazalost....propala karijera i velika steta za reprezentaciju.Prelazni rok istekao,on ostaje na tribinama do ljeta,i to je njegov kraj..steta ,imao je fantasticne kvalifikacije za repku,i cudi me kako nije uspio naci neki dobar klub!?
to sam i ja danas naucila, i to na wikipediji

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
jos danas ima vremena za transfer,a zatvoreni su u engleskoj transferi...nelogicno je da jedan momak koji igra konstantno za reprezentaciju,igra u Macc solidno i da ne moze da nadje angazman u nekom srednjem evropskom klubu..jest da nije neki brzonogi igrac al hladan je ko spricer ima onaj pass 

Zao mi je jedan veliki talent iz Bosne i Hercegovine **** ga upropastise bolje bi , bilo da je igrao u nekoj jačoj ligi a klubu iz sredine kao što je Bolton ili možda Lorient i takvi klubovi sasvim solidni .
Mada što ovaj gore kaze propao , kako če propasti pa njemu jedna sezona ništa ne znači , može trenirati i sam mada če malo forma opasti ali on je mlad momak ima buducnost ispred sebe .
Mada što ovaj gore kaze propao , kako če propasti pa njemu jedna sezona ništa ne znači , može trenirati i sam mada če malo forma opasti ali on je mlad momak ima buducnost ispred sebe .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
nije ga niko upropastio nego postoji psihofizicka limitacija koja mu onemogucuje napredak. krenuo je iz mlade holandske reprezentacije i , konstantno, padao sve nize. u boltonu, lorientu medunjanin ne bi mogao igrati kao sto nije u valadolidu. mjera mu je izrael , a i tamo fudbal ide prema gore, medunjanin je preskup za u odnosu na ono sto moze pruziti.
Sent from my Commodore 64
Medunjanin u Olimpicu. "Prema izjavi Gracica problem bi moglo biti obestecenje koje je previsoko ali se pregovara o pozajmici. Gracic je negirao da je u cijeli pricu ukljucen i Subasic, koji je zvanicno Olimpikov igrac"