**** Jamesa, bio i ostao drama queen, a to potvrdjuje i ova situacija koju je kreirao. Nego, sutra je veliki okrsaj nasih ekipa. Imam osjecaj da ce vas razguliti Wiggins i Bennetttuzlak1987 je napisao/la:Sanjao sam sinoc, James u Cavsima. Igrate finale na domacem terenu protiv Spursa i vodite prvu cetvrtinu 21:7
Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
U koliko je to sati?
Valjalo bi gledati okrsaj Wigginsa i Parkera.
Valjalo bi gledati okrsaj Wigginsa i Parkera.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma razvalite, samo da se ne povrijedi Antetokounmpo i Parkeradriano_leite je napisao/la:**** Jamesa, bio i ostao drama queen, a to potvrdjuje i ova situacija koju je kreirao. Nego, sutra je veliki okrsaj nasih ekipa. Imam osjecaj da ce vas razguliti Wiggins i Bennetttuzlak1987 je napisao/la:Sanjao sam sinoc, James u Cavsima. Igrate finale na domacem terenu protiv Spursa i vodite prvu cetvrtinu 21:7.
- adriano_leite
- Kontakt:
Moramo malo zakuhati ebemutuzlak1987 je napisao/la:Ma razvalite, samo da se ne povrijedi Antetokounmpo i Parkeradriano_leite je napisao/la:**** Jamesa, bio i ostao drama queen, a to potvrdjuje i ova situacija koju je kreirao. Nego, sutra je veliki okrsaj nasih ekipa. Imam osjecaj da ce vas razguliti Wiggins i Bennetttuzlak1987 je napisao/la:Sanjao sam sinoc, James u Cavsima. Igrate finale na domacem terenu protiv Spursa i vodite prvu cetvrtinu 21:7.
@IlCapitano, utakmica je u 2 ujutro po nasem, sto znaci da bi moglo nekad do sehura poceti poznajuci Amerikance
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Brendan Bowers
@BowersCLE
Tristan Thompson is flying to Vegas today to join Cavs group out there. He'll work out with Bennett, Wiggins and company like last summer
Uskoro ce im se vjerovatno prikljuciti i Kyrie, Waiters, kao i Powel kada bude oficijelan trejd izmedju nas i Hornetsa.
@BowersCLE
Tristan Thompson is flying to Vegas today to join Cavs group out there. He'll work out with Bennett, Wiggins and company like last summer
Uskoro ce im se vjerovatno prikljuciti i Kyrie, Waiters, kao i Powel kada bude oficijelan trejd izmedju nas i Hornetsa.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Adrian Wojnarowski
Verified account
@WojYahooNBA
Cavs pressed Celtics/Nets officials to complete paperwork on 3-way trade in last hour, needed it done "immediately." Cap space is clear now.
Jason Lloyd
@JasonLloydABJ
#Cavs have an announcement: Kyrie Irving has signed his contract extension. Carry on.
Verified account
@WojYahooNBA
Cavs pressed Celtics/Nets officials to complete paperwork on 3-way trade in last hour, needed it done "immediately." Cap space is clear now.
Jason Lloyd
@JasonLloydABJ
#Cavs have an announcement: Kyrie Irving has signed his contract extension. Carry on.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Irving ce procvjetat ako mu dodje James, a i Wiggins uz njega..
Misljenja sam da je kod Browna Irving samo izgubio jednu godinu, treba ga samo upotrijebiti na pravi nacin..
Misljenja sam da je kod Browna Irving samo izgubio jednu godinu, treba ga samo upotrijebiti na pravi nacin..
- adriano_leite
- Kontakt:
**** Jamesa, mislim da je Blatt neko kod koga ce svi doci do izrazaja, jer nece dozvoliti da se igra puno izolacija i da ce svi biti sretni i sigurni da ce imati svoje suteve. Bar se takav dojam stice vezano za Blatta. Kaze da zeli da kosarka bude fun a ne jobtuzlak1987 je napisao/la:Irving ce procvjetat ako mu dodje James, a i Wiggins uz njega..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Glupa priča. Naravno da će biti job, LeBron želi titule, a ne zabavu. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Irving će napokon imati priliku da bude ono što mu je suđeno, treća opcija. Ako dođe Love, bit će to već ove sezone, a ako ostane Wiggins dajem mu max. dvije godine.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne treba brate bukvalno shvatiti to fun a ne job. Poenta je u tome da ne zeli da pola utakmice neki igrace cekaju loptu u korneru bez da je "okuse", nego zeli da svaki igrac u svakoj akciji ima dodir sa lopte. Nesto poput toga rade i Spursi. Dakle, da se lopta krece, da igraci mijenjaju mjesta, da svi ucestvuju u igri i da su svi zadovoljni.Amar Dzeko je napisao/la:Glupa priča. Naravno da će biti job, LeBron želi titule, a ne zabavu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako dodje James, zna se ko ce zatvarati utakmice i ubadati kljucne poene u clutch momentimaDonnie Darko je napisao/la:Irving će napokon imati priliku da bude ono što mu je suđeno, treća opcija. Ako dođe Love, bit će to već ove sezone, a ako ostane Wiggins dajem mu max. dvije godine.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Allenadriano_leite je napisao/la:Ako dodje James, zna se ko ce zatvarati utakmice i ubadati kljucne poene u clutch momentimaDonnie Darko je napisao/la:Irving će napokon imati priliku da bude ono što mu je suđeno, treća opcija. Ako dođe Love, bit će to već ove sezone, a ako ostane Wiggins dajem mu max. dvije godine..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- adriano_leite
- Kontakt:
Covjek mozda u penziju ode, probaj opet pogadjatiKawhi je napisao/la:Allenadriano_leite je napisao/la:Ako dodje James, zna se ko ce zatvarati utakmice i ubadati kljucne poene u clutch momentimaDonnie Darko je napisao/la:Irving će napokon imati priliku da bude ono što mu je suđeno, treća opcija. Ako dođe Love, bit će to već ove sezone, a ako ostane Wiggins dajem mu max. dvije godine..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako James dodje,mene zanimaju 2 stvari,koje ce i Blattu sigurno biti najteze.Kako od lopte 'odvojiti' Irvinga i Waitersa,a da pri tome ostanu i postanu efikasni?Iskreno,lopta ce biti u rukama Jamesa,a ova dvojica u dosadasnjim karijerama nisu nista pokazali igrajuci od lopte.Ali da ne duljim,o tom-po tom. 
Lopta ce biti kod James,naravno da se ocekuje da Irving pogodi slobodan sut nakon sto James navuce trojicuadriano_leite je napisao/la:Ako dodje James, zna se ko ce zatvarati utakmice i ubadati kljucne poene u clutch momentimaDonnie Darko je napisao/la:Irving će napokon imati priliku da bude ono što mu je suđeno, treća opcija. Ako dođe Love, bit će to već ove sezone, a ako ostane Wiggins dajem mu max. dvije godine..
- adriano_leite
- Kontakt:
I nastavak recenice: i nema muda da sutne i profulaandro234 je napisao/la:Lopta ce biti kod James,naravno da se ocekuje da Irving pogodi slobodan sut nakon sto James navuce trojicuadriano_leite je napisao/la:Ako dodje James, zna se ko ce zatvarati utakmice i ubadati kljucne poene u clutch momentimaDonnie Darko je napisao/la:Irving će napokon imati priliku da bude ono što mu je suđeno, treća opcija. Ako dođe Love, bit će to već ove sezone, a ako ostane Wiggins dajem mu max. dvije godine..
@NEZALAGANJE, Waiters je vjerovatno bivsi, jer ce se pokusati dovesti Love, a nema sanse da damo Wigginsa za Lovea. Minny je glup tim ako ocekuje da ce izvuci max iz trejda za Lovea koji ce za godinu dana biti bivsi, pa ce biti daj sta das.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ako dođe James Waiters je bivši.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Iliti ima dovoljno pameta da nepuca preku trojice kad mu je suigrac slobodanadriano_leite je napisao/la:
I nastavak recenice: i nema muda da sutne i profula.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahah hajd ok, vazda ga po trojica cuvaju u clutch momentimaandro234 je napisao/la:Iliti ima dovoljno pameta da nepuca preku trojice kad mu je suigrac slobodanadriano_leite je napisao/la:
I nastavak recenice: i nema muda da sutne i profula.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.