FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sariću 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
kakvo je smece ovaj bilbija!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Aj ne vjerujem šta se desilo
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jbmo mu Tamaru u onaj ogromni pakashBernardBarnjak je napisao/la:kakvo je smece ovaj bilbija!

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jbmo mu Tamaru u onaj ogromni pakashBernardBarnjak je napisao/la:kakvo je smece ovaj bilbija!
Ne znam ko mi je gori ili bilbija ili onaj celavi zeljovac!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Joj igre i kuqrca,samo iz penala se moglo ovde jer ovo je uzas al lik ni penal ne zna
-
- Kontakt:
Ljudi trče duplo više od naših bezmudih robova! Ovdje je i x puna šaka brade, barem po do sada viđenom.
Tomicu i Bilbiji **** svu familiju odvratnu kakva 2 cigana strasno!
Penal nije trebo pucat Elvis **** ga trebo je Dulja uzet bar ima muda, ali ne mozemo ni Elvisu nista prigovorit sta ces lutrija
Posjeta odlicna zapad strasno pun a i sjever grmi
Hocemooooooooooooo pobjedu!
Penal nije trebo pucat Elvis **** ga trebo je Dulja uzet bar ima muda, ali ne mozemo ni Elvisu nista prigovorit sta ces lutrija
Posjeta odlicna zapad strasno pun a i sjever grmi
Hocemooooooooooooo pobjedu!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovako smo igrali i u Tuzli prvo, pa smo ih onda u drugom nadigrali daj Boze da i vcrs tako bude.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Losa, losa igra. Na ljeto mi moramo remont praviti.
Bulvalno cijelu ekipu mijenjati.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lose poluvrijeme. Penal je bio, ali Piric hladno odbrani
Steta.
Jos povreda Mihojevica..sad ce biti jezivo tesko, opet se nadam da cemo pobijediti, ne moze dva poluvremena ovako lose, da ga hebes.

Jos povreda Mihojevica..sad ce biti jezivo tesko, opet se nadam da cemo pobijediti, ne moze dva poluvremena ovako lose, da ga hebes.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bezveze je ovo, od Ahmetovica nikakve koristi evo vec 6 utakmica, kod mene bi on na klupu! Sredina ne postoji.
Promasili smo penal, Mihojevic se povrijedio, lose stojimo i svi znakovi su tu za jedan los rezultat.
Promasili smo penal, Mihojevic se povrijedio, lose stojimo i svi znakovi su tu za jedan los rezultat.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Što ovo niko da kaže koliko je gledalaca baš me zanima šta če te reći
A šta radimo zadnjih 10 ljeta ?Evander je napisao/la:Losa, losa igra. Na ljeto mi moramo remont praviti.
Po mom mišljenju, treba ostavljati ekipu na okupu, kad odigraju 2-3 sezone skupa tek onda to počinje ličiti na nešto.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Nije ni bod loš ljudi, tek je počela ova trka za prvaka. Bitno je ostati neporažen večeras. Volim te Sarajevo!
Ima preko 10 hiljada raje na koševu.
Ima preko 10 hiljada raje na koševu.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Jbg dva centarhalfa povredjena, a treci se povredi na utakmici. Valjda ce kao u Tuzli drugo poluvrijeme biti bolje. Ambijent zaslužuje pobjedu.
Ciji je onaj displey, fino izgleda
Ciji je onaj displey, fino izgleda
Ako neko gleda na tv,je li bio penal???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.