statisticki danas najbolji na terenuDooVe je napisao/la:Nego ne znam je li neki promijetio onog igrača iz Viteza, Livaja se preziva meni se čini, dobro igra pravo mogli bismo ga dovesti

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukotic- ... aju/183442

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
statisticki danas najbolji na terenuDooVe je napisao/la:Nego ne znam je li neki promijetio onog igrača iz Viteza, Livaja se preziva meni se čini, dobro igra pravo mogli bismo ga dovesti
samo po spoljašnosti.exbabilon je napisao/la:Dobra zajebancija, mi na nivou, oni se primili i ne znaju sta bi od sebe. Nama dobro, njima dobro, samo je njima vatra sto vide da smo i mi stali na noge, a mi vidimo da nisu puno odmakli od Blekica. Primitivizam..
PREDSJEDNICE PA NI VODE NEMAMOOOOO!!!STEF je napisao/la:"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.
Jao Vedrane nemoj ih vise![]()
Faruk TM´87 je napisao/la:"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.
pi*amo se po njima hahahahahahh![]()
![]()
![]()
![]()
hvala ti boze sto ne volim bordo boju i sto sam na pravom putuAjzea je napisao/la:Faruk TM´87 je napisao/la:"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.
pi*amo se po njima hahahahahahh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VUKOTIĆ: "AKO MISLE DA JE PROVOKACIJA, NEKA PREGOVARAJU !"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HVALA TI STARI, HVALA TI ŠTO SI ME IZVEO NA PRAVI PUT, HVALA TI ŠTO NAVIJAM, VOLIM I ZIVIM ZA ZELJU !!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lekqqq1921, Levin, NekoSaDaleka, tiagofaria25 i 79 gostiju.