FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DR.HOUSE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DR.HOUSE » 03 feb 2016, 17:35

DooVe je napisao/la:Nego ne znam je li neki promijetio onog igrača iz Viteza, Livaja se preziva meni se čini, dobro igra pravo mogli bismo ga dovesti :mrgreen:
statisticki danas najbolji na terenu :pray: :pray: :pray: :think: :think:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukotic- ... aju/183442 :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :rol: :kralj: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :tokralju:
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u 03 feb 2016, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 feb 2016, 17:36

exbabilon je napisao/la:Dobra zajebancija, mi na nivou, oni se primili i ne znaju sta bi od sebe. Nama dobro, njima dobro, samo je njima vatra sto vide da smo i mi stali na noge, a mi vidimo da nisu puno odmakli od Blekica. Primitivizam..
samo po spoljašnosti.

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 03 feb 2016, 17:36

"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.

pi*amo se po njima hahahahahahh :tokralju: :tokralju: :lol: :lol: :lol:

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 03 feb 2016, 17:37

"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.

Jao Vedrane nemoj ih vise :tokralju: :tokralju:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 feb 2016, 17:38

STEF je napisao/la:"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.

Jao Vedrane nemoj ih vise :tokralju: :tokralju:
PREDSJEDNICE PA NI VODE NEMAMOOOOO!!!

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 03 feb 2016, 17:39

VEDRANEEEEEEEEEEEEEEEE :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 03 feb 2016, 17:39

Mujagicu cetitam na golu...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 feb 2016, 17:41

Pjesma za dinu feninga zvanog abortus
" da sam viršlaaa I daaa imam krilaaa, na lavor bi doletilaa"

Allahu hvala ti sto navijam za Želju :bow:

dino je muflon pitarski, oni se crvene zbog njega o sacekaj pa vec su crveni kako su nastali.
Uvijek se znalo ko je gazda u gradu I drzavi znaci Željezničar yebe sarajevo po ko zna koji put.
Mentalno tucanje, onaj dinin pajdo kustutica nek ide kod emira nije krv voda.

Svaka cast upravo ovo je bilo bolje nego da su u paketu dosli ibro I hare magare.

Volim te Željo! !!!!!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 03 feb 2016, 17:43

HAHAHAHAHAH

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 17:44

Faruk TM´87 je napisao/la:"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

VUKOTIĆ: "AKO MISLE DA JE PROVOKACIJA, NEKA PREGOVARAJU !" :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

HVALA TI STARI, HVALA TI ŠTO SI ME IZVEO NA PRAVI PUT, HVALA TI ŠTO NAVIJAM, VOLIM I ZIVIM ZA ZELJU !!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 feb 2016, 17:45

Sad citam izjave njihovog direktora i predsjednika i sta reci osim... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Koliiko god bio rival i slicno na ovakav nacin se ponasati je dno dna. A samo su sebi naskodili i jedan i drugi... Hvalim te Boze sto sam Zeljovac! :pray:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 03 feb 2016, 17:46

VUKOTIĆ :bow: :bow: :tokralju:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 feb 2016, 17:46

Rekao sam i ponovit cu. Ovoj upravi dozivotni mandat!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 feb 2016, 17:47

tržište je neumoljivo i reklo je svoje, dvije ponude od 400.000 u dva dana.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 03 feb 2016, 17:47

Ajzea je napisao/la:
Faruk TM´87 je napisao/la:"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

VUKOTIĆ: "AKO MISLE DA JE PROVOKACIJA, NEKA PREGOVARAJU !" :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

HVALA TI STARI, HVALA TI ŠTO SI ME IZVEO NA PRAVI PUT, HVALA TI ŠTO NAVIJAM, VOLIM I ZIVIM ZA ZELJU !!
hvala ti boze sto ne volim bordo boju i sto sam na pravom putu :D

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 feb 2016, 17:47

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 17:48

"Jesam li ja Senad, moj brat Adnan, jesmo li mi Corleoneovi j..... b.. !? Jesmo li mi Zeljezničar!?!?!"

Cuspajz, ipak ću ostati pri onome što sam već rekao :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 feb 2016, 17:51

Upravo dajte posaljite tu bolju ponudu :)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 feb 2016, 17:52

I mi trazimo za memiju pet miliona eura al sta ces niko da ponudi. Ovo je dokaz da je budzet za 2016 godinu hajmo reci pa zatvoren i da je amir nije prodat radi novca nego iz razumnih razloga uzmi sad 500 jer kako bude ugovor isticao moci ces sve manje, a imao je i klauzulu u ugovoru sto vec znamo. E sad druga stvar iskreno ja ne bi volio ni da su pristali ima se u sta mnogo pametnije potrositi iako garantujem da bi ga za pola godine ili godinu prodali za duplo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Rios

Post Postao/la Rios » 03 feb 2016, 17:53

Nisam mogao biti na utakmici danas,ali pratio sam tekstualni prenos,procitah i ove komentare ovdje forumasa koji su bili,pa cu to sublimirati i napisati koju i ja..
Prvo,malo sam konfuzan,par komentara govore da bekovi i nisu nesto odigrali,drugi opet kazu da jesu..Jesu li ili nisu onda? :mrgreen:
Dalje,ovo je vec 3 utakmica zaredom i isti je sastav zadnje linije sto sugerise da je tu manje-vise jasna situacija,mada nikad se ne zna,mozda se desi neka promjena na desnom beku ili stoperu Hodzurda - Bogi,ali zasad mi djeluje da je to to.Golman i zadnji vezni su takodjer i vise nego jasni,raduje me da je Zola bio dobar danas :thumbup: Njima se moze dodati jos i Bekric kao manje-vise neko ko ce biti dio 11 prvih..
Eh za preostale 4 pozicije/mjesta u prvih 11 se vodi najveca bitka cini mi se,bar sudeci po ove 4 pripremne utakmice.Najvise se tu rotiralo upravo i najzesca je konkurencija na kraju krajeva.Za krilne pozicije su tu Stevanovic,Memija,Stanic i Tiago - :o Ok,Memija i Stana mogu i na beka..Tu je i Mailson kojeg bih ja vise koristio na lijevom krilu.Tu ko izbori prvu postavu znaci i da je fakat zasluzuje :D
Napadaci takodjer,danas sve trojica po gol,sto posebno raduje.Obzirom da se radi o razlicitim tipovima napadaca vjerovatno ce dosta ovisiti i od toga kakvu ce koncepciju i filozofiju u igri postaviti Edis.
Tu je jos i pitanje ko ce uletiti umjesto Amira,da ce to biti Blagojevic ( ako sam dobro upratio on danas nije ni igrao :?: ) ili ce to biti Dzenis,kad se oporavi tu je i Dado..
Moram se dotaci i Tiaga,ocito je da pozicija iz prvog dijela sigurnog startera vise nije tako sigurna,danas samo 13 minuta cini mi se..Moj neki utisak dosad da je sve dalji od prvih 11..
Sve u svemu,zavrsi dio priprema ce tek dati prave odgovore,mozda se sve to promjeni drasticno,ko zna..Ali nekako moj utisak dosad je da su ta neka 4 mjesta jos otovrena.. :)
Jah,nemojte me napadati,samo sam iznio neka svoja razmisljanja i utiske iz ovog dijela priprema dosad :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 03 feb 2016, 17:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lekqqq1921, Levin, NekoSaDaleka, tiagofaria25 i 79 gostiju.