8 -10.000 Nocas sam sanjao..Rahma je napisao/la:Ima li kakvih šansi da nas večeras bude 10.000+?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
8 -10.000 Nocas sam sanjao..Rahma je napisao/la:Ima li kakvih šansi da nas večeras bude 10.000+?
Evander je napisao/la:Bilo nas 6,7,10 hiljada manje bitno. Bitno je dobiti veceras.
A onda idemo oploditi sergijicu
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
zlo87 je napisao/la:slaba je ovo špica kakva će večeras bitLakoste je napisao/la:
Kad smo zimus igrali protiv Travnika u srijedu, u sred bijela dana kad svi rade, kad je bio najveći pljusak i temperatura skoro 0 smijaliste ste se na naš račun.zlatandr je napisao/la:Realno smjesna posjeta, ali i vremenski uslovi su ucinili svoje. Opet kazem moglo je biti bar 5,6 hiljada a veceras ne znam je li i 3 hiljade bilo.Orangina85 je napisao/la:Pun istok veceras, jelde?zlatandr je napisao/la:Nema sta niko reagovati, samo fino kazem, vama sekunda fali da se nafurate. Treba stvari sagledati realno.
Ne vjerujem da moze tako naglo skociti posjeta jer nam je prosjek oko 5K i nismo bas puno puta isli iznad ove sezone ali bit ce sedam osam najmanje.Rahma je napisao/la:Ima li kakvih šansi da nas večeras bude 10.000+?
Reci nam kakav je pogled na ostale tribine sa gostujuce!Besic je napisao/la:Kakav rezultat očekujete
Obavezno, napomeni me ako zaboravim.Sarajlijica1946 je napisao/la:Reci nam kakav je pogled na ostale tribine sa gostujuce!
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Pantelija, WeekendOffender i 26 gostiju.