da hoce bogdomColorado je napisao/la:hahahapadobranac1978 je napisao/la:jedino ako je Pixi nafat'o radijacije, mozda i bude nesto doledobar je pixi , zavalit ce im 2 komada ko u B(Oo)anovicima
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Megamon
- Kontakt:
Ponovo se radi update stranice

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- molotovljev
..jubilarni 100..
PONOSAN KAO NAVIJAC FK SARAJEVO
FCS INSTITUCIJA
HORDE ZLA VRH
FCS INSTITUCIJA
HORDE ZLA VRH
F.K.SARAJEVO
-
padobranac1978
- Kontakt:
koga,čega.....jesam to nesto propustio ?molotovljev je napisao/la:[color=#000000]..jubilarni 100..[/color]
FCS INSTITUCIJA
HORDE ZLA VRH
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
jesul vam druge sudije ? ili su ostali isti ?
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma onaj pervan odustao,cuj odustao.....zar i to moze,a glavni je isti...Buddy je napisao/la:jesul vam druge sudije ? ili su ostali isti ?
EDIT:nije pervan,nego grabus...
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 19 mar 2011, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Giallorossi
- Kontakt:
koga,čega.....jesam to nesto propustio ?[/quote]
100 post je msl. reci
100 post je msl. reci
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
''Čitam po medijima da se iz Sarajeva prisjećaju te sudijske trojke, koja je sudila ovdje prošle sezone, kada su objektivno i oštećeni. Drago mi je da se puno bave suđenjem, jer je to znak da imaju nekih problema u sastavu. Sutra će ovdje biti i kamere, što znači da će biti pošteno suđenje, a to je sve što nama treba'' naglasio je Musa u najavi sutrašnjeg susreta.
A prošle godine nisu bili kamere ??!!

A prošle godine nisu bili kamere ??!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Giallorossi
- Kontakt:
koja budala hahaahZagor je napisao/la:''Čitam po medijima da se iz Sarajeva prisjećaju te sudijske trojke, koja je sudila ovdje prošle sezone, kada su objektivno i oštećeni. Drago mi je da se puno bave suđenjem, jer je to znak da imaju nekih problema u sastavu. Sutra će ovdje biti i kamere, što znači da će biti pošteno suđenje, a to je sve što nama treba'' naglasio je Musa u najavi sutrašnjeg susreta.
A prošle godine nisu bili kamere ??!!![]()
Pozdrav navijačima Sarajeva, želim vam sve najbolje sutra i da taj tzv. klub rasturite kao "bugarsku skupštinu". Šta se oni dižu iz Zrinjskog, oni kao da ne znaju da u maju u Sarajevu, Sarajevo i Velež ulaze u klub 100, prvi klubovi iz BiH kojima je to uspjelo, kad će oni, ma nikad braco. Hajmo Sarajevo, pozdrav od jednog veležovca.............Megamon je napisao/la:Imam osjecaj da ce Pixi u Mostaru da pravi slalom kroz krhku opdbranu ratno-profeterskog kluba
- sarajlija89
- Kontakt:
Buducnost je danas zijanila pa mozda Zrinjski nece toliko biti pod imperativom pobjede,sto nama moze, eventualno, olaksati posao....
Ako budemo na nivou i sa svojom pravom igrom,mozemo izvuci povoljan rezultat jer smo kvalitetnija ekipa...mada, ne zelim misliti o pobjedi...svasta bi onda bilo
Danas gledam Borac Cacak - Sloboda Sevojno..i domaci navijaci su uredno pjevali nasu pjesmu "Za Sarajevo,svoj zivot dacu"
naravno,sa svojim rijecima
SARAJEVO SAMPION
Ako budemo na nivou i sa svojom pravom igrom,mozemo izvuci povoljan rezultat jer smo kvalitetnija ekipa...mada, ne zelim misliti o pobjedi...svasta bi onda bilo
Danas gledam Borac Cacak - Sloboda Sevojno..i domaci navijaci su uredno pjevali nasu pjesmu "Za Sarajevo,svoj zivot dacu"
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sad nekakav bot iz zrinjskog daje izjavu za Hayat : " Očekujemo pobjedu, jer mislim da smo kvalitetnija ekipa"

FORZA MARŠAL !!!
Protiv Celika su dobili penal u 93' sa vama ce biti svega, sretno i da ih posaljete u drugu.hodža je napisao/la:sad nekakav bot iz zrinjskog daje izjavu za Hayat : " Očekujemo pobjedu, jer mislim da smo kvalitetnija ekipa"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Megamon
- Kontakt:
Jos je kren'o da kaze sve osim nase pobjede je iznenadjenje pa se ispravi sve osim pobjede je lose za nas.hodža je napisao/la:sad nekakav bot iz zrinjskog daje izjavu za Hayat : " Očekujemo pobjedu, jer mislim da smo kvalitetnija ekipa"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Buducnost je danas zijanila pa mozda Zrinjski nece toliko biti pod imperativom pobjede,sto nama moze, eventualno, olaksati posao....
Ako budemo na nivou i sa svojom pravom igrom,mozemo izvuci povoljan rezultat jer smo kvalitetnija ekipa...mada, ne zelim misliti o pobjedi...svasta bi onda bilo![]()
![]()
Danas gledam Borac Cacak - Sloboda Sevojno..i domaci navijaci su uredno pjevali nasu pjesmu "Za Sarajevo,svoj zivot dacu"![]()
naravno,sa svojim rijecima
![]()
SARAJEVO SAMPION
Kako su pjevali ? I gdje si to gledao hahahahah
- Megamon
- Kontakt:
Evo na fksinfu su stavili sampionsku utakmicu iz 2007 protiv Radnika 5:0
I poluvrijeme http://www.megaupload.com/?d=N9A9I13U
II poluvrijeme http://www.megaupload.com/?d=8PU77SCJ
Ovo se mora pogledati sutra
I poluvrijeme http://www.megaupload.com/?d=N9A9I13U
II poluvrijeme http://www.megaupload.com/?d=8PU77SCJ
Ovo se mora pogledati sutra
-
padobranac1978
- Kontakt:
kako je tada na istoku bilo "ucacvarilo" 
- sarajlija89
- Kontakt:
@samo FKS
Srbijanska liga,na Areni 1 bio prenos...
pravo sam se iznenadio pjesmom 
SARAJEVO SAMPION
P.s.
eh, kad sam ja imao tu tekmu protiv radnika
Srbijanska liga,na Areni 1 bio prenos...
SARAJEVO SAMPION
P.s.
eh, kad sam ja imao tu tekmu protiv radnika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Megamon
- Kontakt:
Ne morate skinuti tekmu da bi je gledali idite na megavideo gore u desnom kutu i odmah gledajte 
- Giallorossi
- Kontakt:
jel moze neko postaviti link za stream ?
Trenutno korisnika/ca: huntingseason, Pitar6785 i 61 gost.